kaydirigubbakcemile5 canım aceleciym diyorsun gerçektende öylesin maşalah vallagaliba evet, ilk deneyenlerden biriyim bu yöntemi. kendimi bildim bileli hep kilolu olmuştum. ve hani derler ya otuzu geçince kilo vermek zor olur diye. ben bu tezi de çürüttüm o dönem. tam olarak uygularsanız kesinlikle bu metod işe yarıyor. ama tam verim almaya başladığınız dönemde bırakmayacaksınız...yapı olarak çok aceleciyim. bir kitaba başladığımda bile, bir süre sonra sonunu okuyup sonra devam ediyordum kitaba. o kadar aceleciyim... bu metod bana beklemeyi, sabretmeyi öğretti. gelecek ayı, birdahaki seneyi görmeyi...buz dolabındaki yiyecekleri zamanı geldiğinde yemeyi...akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi...sabah olunca yediğim o elmayı nasıl bir istekle bekliyordum anlatamam...normalde hangimiz sabahın altısında elma yemeyi düşünür? dimi...şimdi de aynı şeyi yapmaya başladım. aralığın üçünden beri sabahları aç karnına elma yiyorum. midemi düzene sokmaya başladım. kontrolümü kaybetmeyeceğim...inşallah bu yeni yılın haziran ayında bu sayfalarda başardığımı yazarım. diyette ve fena halde niyetteyim...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıs bende günahını aldım ..burdayım aebenim bugün çok işim vardı giremedim
menümü de yazayım
sabah 1 mandalina
09:30 1 dl peynir,1 dl ekmek, maydanoz
15:00 sarı leblebi (dışardaydım)
18:00 1 tb ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 turp
gece de meyve yerim
akannehirakannehir aboooo.. pasta ha .. elifffff...:mymeka: kıs gerisi iyiymişde pasta kötü olmuş be güzelim ...cts evde balık ve salata yemiştik öğlen akşam bir oldu
gece arkadaşa gittik doğum günü vardı oğlunun
etsiz çiğköfte yedim biraz, arkasından da ince dilim pasta :kedi:
dünde sabah kahvaltı yaptım akşamda spagettiyle salata
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gene harika bir menü kengocum ....... yav size bakarak ben çok fazla yiyyorum ..:1ninca: halede dün açlık kırizi geçirdim nerdeyse ..... dün menüm güzeldi sizede yazdım ama sonra .:1ninca:Bnede haftasonu yazamadım bu günün menüsünü yazıyım:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden ligt peynirli tost ve 2 -3 zeytin ,çay ,dometes ve salatalık
öğle
yarım tabaktan az sipagetti ve yoğurt
Ara
Elma
Akşam
yeşil mercimek ve yoğurt
Ara
1 trabzon hurması ve mandalina
kıslar enginar arkadaşımız daha önce montiyle 40 küsür kilo vermiş .bizden deneyimli yani bu konuda umarım tecrübelerini bizimle paylaşır ....:1hug:
gelsede ayrıntıları anlatsa canım bende merak ediyorum ama öyle çok uzun bi sürede dayil zannımca hata ilk ay 10 kilo verdin demişti ..... şimdide bi kaç haftadır yapıyo zannedersem şimdiden 104den 100 düşmüştügünaydın aebenim
maşallah arkadaşımıza ne kadar sürede vermiş ki acaba?
bi 10 küsür de ben verebilsem :Saruboceq:
kıslar enginar arkadaşımız daha önce montiyle 40 küsür kilo vermiş .bizden deneyimli yani bu konuda umarım tecrübelerini bizimle paylaşır ....:1hug:
hooşgeldiin...a.s.selam, ben bir arkadaşın tavsiyesiyle üye oldum. montignac metodunu uygulamaya başladım. burda nasıl oluyor paylaşımlar yardımcı olursanız ona göre yazarım.
elifim sizin teyze mercimeğe taktı yawww :roflol::roflol:bugünde mercimek çorbası var
teyzeye dedim şu çorbaya patates koymasan süper olcak
olmaz ki öyle dedi :sinifsinif:
niye olmasın bizimkiler niye oluyor ..:dilcikar: merçimegi sık pişiriyor teyze ikna etmeye çalış gerekirse tehtit et elifim .:roflol:..bugünde mercimek çorbası var
teyzeye dedim şu çorbaya patates koymasan süper olcak
olmaz ki öyle dedi :sinifsinif:
kengocum az yedigini eleştiri olarak yazmamıştım canım kendimi eleştirmiştim çok fazla yiyyorum diye ..gene harika bir menü kengocum ....... yav size bakarak ben çok fazla yiyyorum .. halede dün açlık kırizi geçirdim nerdeyse ..... dün menüm güzeldi sizede yazdım ama sonra .
Teşekkürler aebenyerimseniben bende az yediğim farkındayım ama yiyemiyorum akşamki yemekleri fazla ypamaya çalışıyorum yarın öğlene kalsın ne kadar doğru bilmiyorum ama çünkü kendim için yemek pişirmem hayatta hazırda olunca yeniyor işte
önemli olan kilo vermemiz bakalım bu hafta kaç kilo vericez:teytey:
canım verdigi kiloyu 2 sene korumuş fakat eski beslenmesine geri dönmüş anladıgım kadarıyla ....Gerçekten maşallahama geri nasıl almış o kiloları acaba :uhm:
Bencede tecrübelerini bir an önce paylaşsın yerimseniben
o misafire ragmen düzenini bozmadın nevkuşum . ne diyebilirim sana maşallahdan başka ......Günaydın montici güzeller,
acayip yorgunum ama buna rağmen yürüyüşümü yapıcam bugün de....dün ağır misafirler vardı valla uzun zamandır bu kadar yemek yapmamıştım.
ilk dünkü menüm bi geçmişi okuyup gelcem...
2 tam buğday ekmeği,1 peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,çay
kabak yemeği,ayran,salata
ara 1 elma
akşam külbastı ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1 portakal yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?