Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ıyiydi canım. Sabahları şarkuteri dışında iyiydi şükür.
Dün akşam makarna, patlıcan salatası ve yoğurt yedim haftasonu akşamı için gayet iyi bir liste.

çook yorgunum çookakannehir-tatlicadiarzu-

GÜNAYDIN FISTIKLAR HAFTASONUNUZ NASILDI BENİM BİRACCIKK KAÇAMAĞIM OLDU AMA HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL Bİ HAFTASONUYDU

CUMA

08:00
1 AVUÇ KİRAZ

09:30
2 DL. TAM KIZ. EKMEK
SALATALIK
DOMATES
PEYNİR
MAYDONOZ
ÇAY

13:00
1 TABAK ETSİZ KURU FASULYE
YOĞURT
SALATA

19:00
1 AVUÇ KİRAZ
20 BADEM

CUMARTESİ

09:00
1 AVUÇ KİRAZ

09:30
2 DL. TAM KIZ. EKMEK
SALATALIK
DOMATES
PEYNİR
MAYDONOZ
BİBER

16:00
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
DOMATES
YOĞURT (BUNU YANLIŞ YAPTIM ÇÜNKÜ YOĞURT NORMAL OLANLARDANDI)

18:30
1 POR. TAVUK IZGARA
BOL SALATA
AYRAN

İŞ CUMARTESİ GECESİ BOZULDU 2 KADEH KIR. ŞARAP+VOTKA+VİSKİ HII BİRASCIKTA YER FISTIĞI eyvahedigeldismile

PAZAR

09:00
1 AVUÇ ERİK

10:00
2 DL. TAM EKMEKLE İÇİNE PEYNİR DOMATES BİBERLE TOST
YANINDA SALATALIK BOL MAYDONOZ VE ÇAY

15:00
1 TABAK MANTAR TAVUK SOTE
AYRAN
BOL SALATA

21:30
BEBEYİ GEZDİRİYODUK Bİ GELDİKKİ SAAT GEÇ OLMUŞ
2 YEŞİL ELMA YEDİM

çook yorgunum çookakannehir-tatlicadiarzu-

Hayırdır abla bilmiyorumkismile

Canım güzel menülerin. C.tesi akşamki kaçamakları boşver. Keyif için yapmışsın olur arada. Afiyet Olsun şekerim.

bebikcim kırmızı şarap viski votka çarpmadı mı merak ettim karıştırmışsında bilmiyorumkismile

kızlarr eşimde kolestrol çıktı bizim yaptığımız bu diyeti ona da uygulasam olurmuki acaba

iyiyim teşekkür ederim suuracım.. evet aldıklarımı iade ettim :) ve dediğin gibi gözümüz doymaz anacım hedefimi 65e çektim kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canımcım? mezun olmuşsun bölüm 1. cisi olarak.. tebrik ederim seni zeki arkadaşım benim Şeniz

afiyet olsun maytabcım sen ideal kilona ulaşmışsın bence.Fotolarını gördüm eski halinden eser kalmamış bambaşka biri olmuşsun ve mikemmmeell görünüyordun. daha da verme bence artık ve 2. aşama yani kilo korumaya geçsen fena olmaz diyorum.

Canım güzel menülerin. C.tesi akşamki kaçamakları boşver. Keyif için yapmışsın olur arada. Afiyet Olsun şekerim.
Mersi hayatım ağzına sağlık ewet boşverim ben takılmayım oraya dimiiikaydirigubbakcemile5
bebikcim kırmızı şarap viski votka çarpmadı mı merak ettim karıştırmışsında bilmiyorumkismile
Şekerim kocalara bebeleri bıraktık biz de kuzenle nezmandr biraraya gelmioduk bilerek karıştırdık kafamız güzel olsun dieopuyorumnanaktan çook ta süper oldu valla

Hayırdır abla bilmiyorumkismile

elle elle bizde keyif için yapmıştık emme yedik tokadı enseye lülülülülülü
sağol canım 2 kilo alma verme payı bırakmak istiyorum kendime 1-2 hafta daha buralardayım sonra 2.aşama
halsizliğim için b vitamini alsam iştahımı açar mı acaba kızlar

açabilir canım benimgenelde açar b vit
doğal şeylerden almaya çalışsan

herkese meraba
hafta sonu menumu yazayim
CUMARTESI
sabah 2 dilim ekmekten diet peynirle hazirladigim tost,capuccino
ara 1 seftali 2 kayisi
oglen patlican kozleme 1 tavuk pirzola ayran
aksam hamsi (firinda pisrdim) yaninda coban salatasi
2 saat sonra 1 elma 1 seftali

PAZAR
sabah 2 dilim t.b ekmekten diet peynirle tost,capuccino
ara 2 kayisi 1 avuc kiraz
oglen kiymali yumurta ayran salata
ara 1 elma
aksam ton balikli salata,bolca su

insallah sizde kacamaksiz atlatmissinizdir

Mersi hayatım ağzına sağlık ewet boşverim ben takılmayım oraya dimiiikaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

elle elle bizde keyif için yapmıştık emme yedik tokadı enseye lülülülülülü

Asla kimsenin ensesine vurmadım ben bi kerem :dilcikar:

süpersin canım a.s.

Bende şimdi yürüdüm geldim. Ama bittim valla hava da sıcak. bir daha asla çıkmam. Yarım saatte bittim bittim. Topuklu ayakkabılar ayağımda birde. Pişman oldum valla.

Şekercim nie yürüyüşe topuklu ayakkabılarla gidion sen yaaa giysene şöle rahat rahat spor bişiler eziyet oluyo çünkü diğer türlüyerimseniben

Hayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benım kız ateŞlendı Şımdıde evde .. Bende bıraz ev ıŞ derken gıremedım kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .

Hayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benİm kız ateŞlendİ Şİmdİde evde .. Bende bİraz ev İŞ derken gİremedİm kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .

Çok geçmiş olsun aeben abla...a.s.

Kızlar bende geldim ama çok kalamıycam kaçıyorum herkese iyi haftalar bu hafta yarış başladı unutmayın.Bu sıcaklarda isterseniz size dondurmada ısmarlarım :icecream::teytey:

aeben abla geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

çiçekçim özletme kendini fırsat bulunca mutlaka gel

aeben abla geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

çiçekçim özletme kendini fırsat bulunca mutlaka gel

bayanssulusmile inş.canım bu ay kapatmalar beni mahvediyor bugün birde yalnış üstüne yalnış yapmış bizimkiler onlarla uğraşıyorum.
Ben senin hafta sonu menünü göremedim ama yazmadın mı yoksa ben mi gözümden kaçırdım canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…