- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Olsan da bişiy değişmezdi zatiiiiiiiii bayanssulusmile
çook yorgunum çookakannehir-tatlicadiarzu-
GÜNAYDIN FISTIKLAR HAFTASONUNUZ NASILDI BENİM BİRACCIKK KAÇAMAĞIM OLDU AMA HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL Bİ HAFTASONUYDU
CUMA
08:00
1 AVUÇ KİRAZ
09:30
2 DL. TAM KIZ. EKMEK
SALATALIK
DOMATES
PEYNİR
MAYDONOZ
ÇAY
13:00
1 TABAK ETSİZ KURU FASULYE
YOĞURT
SALATA
19:00
1 AVUÇ KİRAZ
20 BADEM
CUMARTESİ
09:00
1 AVUÇ KİRAZ
09:30
2 DL. TAM KIZ. EKMEK
SALATALIK
DOMATES
PEYNİR
MAYDONOZ
BİBER
16:00
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
DOMATES
YOĞURT (BUNU YANLIŞ YAPTIM ÇÜNKÜ YOĞURT NORMAL OLANLARDANDI)
18:30
1 POR. TAVUK IZGARA
BOL SALATA
AYRAN
İŞ CUMARTESİ GECESİ BOZULDU 2 KADEH KIR. ŞARAP+VOTKA+VİSKİ HII BİRASCIKTA YER FISTIĞI eyvahedigeldismile
PAZAR
09:00
1 AVUÇ ERİK
10:00
2 DL. TAM EKMEKLE İÇİNE PEYNİR DOMATES BİBERLE TOST
YANINDA SALATALIK BOL MAYDONOZ VE ÇAY
15:00
1 TABAK MANTAR TAVUK SOTE
AYRAN
BOL SALATA
21:30
BEBEYİ GEZDİRİYODUK Bİ GELDİKKİ SAAT GEÇ OLMUŞ
2 YEŞİL ELMA YEDİM
günaydın monti amcamın yeğenleri nasılsınız,opuyorumnanaktan
şöyle bir uğrayayım dedim kızlar neler yapıyor yine tıkırdıyorlar mı diye,kaydirigubbakcemile2
maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz hele ÇAğlayana diyecek yok maşallah maşallah...
bu arada bizim sultan takıma uğramıyor belkim buraya uğruyordur dedim ama yok burda da yokklava:
Nuroo nasılsın canım,aldıklarını vermişsin hedefi de 65e çekmişsin hayırlı olsun valla doymaz bizim gözümüz, takıma da yazdım ama göremeyebilirsin diye buraya da yazayım dedim,a.s.
bildiğiniz gibi montiyi düzenli yapamıyordum kendimi kötü hissediyorum diye ara vermiştim. gerçi monti yapmayı bırakmadım yine çoğunlukla montiye göre besleniyorum arada kaçamaklarım oluyor o ayrı onları da telafi etmeye çalışıyorum. yani aslında bütün diyetlerden kendime uygun olanları alıp yeni bir şeyler oluşturuyorum. sizin kadar iradeli olamayınca ucundan kıyısından böyle yapıyoruz işte hayırlısı olsun:kedi:
bu arada zilim gelmemiş daha sanırım inş. her şey yolunda gitmiştir.
Tıkırdamaya devam hadi bakalım, en kısa sürede herkes istediği kiloya ulaşıropuyorumnanaktana.s.
günaydın herkese
çoook yorucu bi haftasonundan çıktım yollarda geçti günlerim
bugünde hiçtakatim yok
dün öğlen öğününün arkasından süpangleli 2 top dondurma yedim ama yemeseydim aklımkalırdı
fatihe gittik dün orda çocukluğumdan beri yediğimiz dondurmacıya gittik böyle bir tat yok :))))
neysem canım 2 ayı doldurdum ben artık :)))
ama bu hafta tam gaz 1.aşamadan devam
sabah peynişrli tost ve domates salatalık ve dereotu maydonoz yedim bol bol
Mersi hayatım ağzına sağlık ewet boşverim ben takılmayım oraya dimiiikaydirigubbakcemile5Canım güzel menülerin. C.tesi akşamki kaçamakları boşver. Keyif için yapmışsın olur arada. Afiyet Olsun şekerim.
Şekerim kocalara bebeleri bıraktık biz de kuzenle nezmandr biraraya gelmioduk bilerek karıştırdık kafamız güzel olsun dieopuyorumnanaktan çook ta süper oldu vallabebikcim kırmızı şarap viski votka çarpmadı mı merak ettim karıştırmışsında bilmiyorumkismile
elle elle bizde keyif için yapmıştık emme yedik tokadı enseye lülülülülülüHayırdır abla bilmiyorumkismile
Canım güzel menülerin. C.tesi akşamki kaçamakları boşver. Keyif için yapmışsın olur arada. Afiyet Olsun şekerim.
sağol canım 2 kilo alma verme payı bırakmak istiyorum kendime 1-2 hafta daha buralardayım sonra 2.aşamaafiyet olsun maytabcım sen ideal kilona ulaşmışsın bence.Fotolarını gördüm eski halinden eser kalmamış bambaşka biri olmuşsun ve mikemmmeell görünüyordun. daha da verme bence artık ve 2. aşama yani kilo korumaya geçsen fena olmaz diyorum.
halsizliğim için b vitamini alsam iştahımı açar mı acaba kızlar
Mersi hayatım ağzına sağlık ewet boşverim ben takılmayım oraya dimiiikaydirigubbakcemile5
elle elle bizde keyif için yapmıştık emme yedik tokadı enseye lülülülülülü
herkese meraba
hafta sonu menumu yazayim
CUMARTESI
sabah 2 dilim ekmekten diet peynirle hazirladigim tost,capuccino
ara 1 seftali 2 kayisi
oglen patlican kozleme 1 tavuk pirzola ayran
aksam hamsi (firinda pisrdim) yaninda coban salatasi
2 saat sonra 1 elma 1 seftali
PAZAR
sabah 2 dilim t.b ekmekten diet peynirle tost,capuccino
ara 2 kayisi 1 avuc kiraz
oglen kiymali yumurta ayran salata
ara 1 elma
aksam ton balikli salata,bolca su
insallah sizde kacamaksiz atlatmissinizdir
opuyorumnanaktan
Asla kimsenin ensesine vurmadım ben bi kerem :dilcikar:
süpersin canım a.s.
Bende şimdi yürüdüm geldim. Ama bittim valla hava da sıcak. bir daha asla çıkmam. Yarım saatte bittim bittim. Topuklu ayakkabılar ayağımda birde. Pişman oldum valla.
Hayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benİm kız ateŞlendİ Şİmdİde evde .. Bende bİraz ev İŞ derken gİremedİm kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .
aeben abla geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
çiçekçim özletme kendini fırsat bulunca mutlaka gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?