Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende önceden yiyemiyordum ama montide ton balıklı salata ile öğün yapıldığını görünce bende aldım bimden derya ton balığını (zaten süperfresh bim için üretiyormuş iyi bi marka yani ) çok çok beğenerek yiyorum. hatta eşimde sevmezdi o bile yiyo :hulya: bu arada kahve işini napçam yaa.. şu kafeini olmayanlar hiç iyi değil diyo netteki yorumlar hiç içmeyin daha iyi kahve kokusu bile yok diyo yorumlar bende o sebeple almadım ama kahve :asigim: aşkııımm aşıkkkııımm :asigim: kahveee :asigim: :1rolleyes: :asigim:

yedim bileee ısrarlar üzerine
napiim bu haftada veremezsem mezun olur burdan devam ederimsempatiksalakcinni
hem bi dilim baklava napar adama yaa laelaelaelaelae
ayranın arasında alamadım bile tadınıohaoldumsmile

iyi akşamlar kızlarrr

bugün 10 kere girmeme rağmen birtürlü yazamadımmm müsait olupp...feci yoğunum halenn..Rabbim sıcaklarda çalışan herkese yar ve yardımcısı olsunnn....

bu haftaki kilommm 79.3 geldim...REgl haftam olduğu için çok gitmedi....ama olsun bunada şükür....

Günaydın montinin güzel hanımları

Dünkü listemi yazıyorum hemen
Kahvaltı Öncesi
5 çilek

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği
domates,salatalıki,kk peynir,4 zeytib

Öğle
Ton balıklı,peynirli salata,ayran

Ara
3 gün kurusu

Akşam
Meyve tabağı (çilek,kiraz,vb)
domates ve peynirde ekledim acıkmıyım diye

Su:3.5 lt - 3 kupa yeşil çay
Spor : 10 dk twister ,75 mekik,105 dk tempolu yürüyüş

Sabah
1 domatesi 1 kk peynir, 2 minik sosis haşlama, 1 dilim hindi salam, 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 2 dilim salatalık
(şarkuteriden asla vazgeçmem beni zorlamayın )

Öğlen
15 adet çilek

Akşam
Domates çorbası, kanat ızgara, patlıcan salatası, kırmızı biber közleme, ayran

Bugün ki listem ekliyim kaçıyorum kızlar.
Haftasonu diye daha düzensiz bir liste ama buna da şükür. Daha önceden burger lar pizzalar havada uçardı. O yüzden haftasonu için benden bundan iyisini beklemeyin

hayırlı akşamlar kilo bildirenlerin kilosunu ilk sayfaya ekledim ....hata varsa bakın düzelteyim .
iyi akşamlar...

günaydın monti amcamın yeğenleri nasılsınız,opuyorumnanaktan
şöyle bir uğrayayım dedim kızlar neler yapıyor yine tıkırdıyorlar mı diye,kaydirigubbakcemile2
maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz hele ÇAğlayana diyecek yok maşallah maşallah...
bu arada bizim sultan takıma uğramıyor belkim buraya uğruyordur dedim ama yok burda da yokklava:
Nuroo nasılsın canım,aldıklarını vermişsin hedefi de 65e çekmişsin hayırlı olsun valla doymaz bizim gözümüz, takıma da yazdım ama göremeyebilirsin diye buraya da yazayım dedim,a.s.
bildiğiniz gibi montiyi düzenli yapamıyordum kendimi kötü hissediyorum diye ara vermiştim. gerçi monti yapmayı bırakmadım yine çoğunlukla montiye göre besleniyorum arada kaçamaklarım oluyor o ayrı onları da telafi etmeye çalışıyorum. yani aslında bütün diyetlerden kendime uygun olanları alıp yeni bir şeyler oluşturuyorum. sizin kadar iradeli olamayınca ucundan kıyısından böyle yapıyoruz işte hayırlısı olsun:kedi:
bu arada zilim gelmemiş daha sanırım inş. her şey yolunda gitmiştir.
Tıkırdamaya devam hadi bakalım, en kısa sürede herkes istediği kiloya ulaşıropuyorumnanaktana.s.

Suuram teşekkür ederim canım,artık sende bıraktım ama bizi önceden arada'da olsa uğruyordun.artık hiç gelmiyorsun arada sende uğra buraya eksik bırakma bizi canım.

Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 adet kayısı

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,4zeytin

Öğle
Pidesiz adana,salata,ayran

Ara
3 badem,2kk kayısı

Akşam
Mantarlı tavuk sote,yoğurt,salata

Su:1.5lt 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım akşam misafilerim vardı yemeğe

Pazar
Kahvaltı Öncesi
1 tane kivi

Kahvaltı
3dl kızarmış tambuğday ekmeği,domates,salatalık.peynir ve zeytin

Öğle
10 badem,5 fındık,3kuru kayısı

Akşam
Balık ızgara,salata

Su:2.5lt - 1 bardak yeşil çay
Spor:10dk twister,150 mekik,105 dakika tempolu yürüyüş,10 dk bacak egzersizleri

Takımda yorum yapamadım hemen çıkmam gerek diye burda dayanamıycam kız.Bir sabahın içine sosis,salam,yumurta ne biliyim bence fazla olmuş gibi hiç olmazsa yeşilliklerini biraz daha arttırsaydın belki onları dengelerdi canım akannehir

Günaydın herkese.
Şıppp diye geçecek bir hafta dilerim size şekerler. a.s.

Çiçekim haftasonları öyle oluyor bizim kahvaltı. Herşeyden vazgeçtim ama bundan vazgeçemiyorum kuzum. Evde değilsem aramıyorum ama evde illa olsun istiyorum.

Çok güzel cnm mönülerin maşallah. olumunekankayizsmile

günaydın herkese
çoook yorucu bi haftasonundan çıktım yollarda geçti günlerim
bugünde hiçtakatim yok
dün öğlen öğününün arkasından süpangleli 2 top dondurma yedim ama yemeseydim aklımkalırdı
fatihe gittik dün orda çocukluğumdan beri yediğimiz dondurmacıya gittik böyle bir tat yok :))))
neysem canım 2 ayı doldurdum ben artık :)))
ama bu hafta tam gaz 1.aşamadan devam
sabah peynişrli tost ve domates salatalık ve dereotu maydonoz yedim bol bol

haftasonum öğün saatlarini tututuramam dışında fena değildi.enazından geçen haftasonuma ragmen daha iyiyidi.ben çok halsizim kızlar bana bir akıl verin.akşam resmen seriliyorum.sabahta kalkmakta çok zorlanıyorum halbuki hayatımda hiç bu kadar saglıklı beslenmedim.spor yapmaya takatim yok.evin işini zor yapıyorum ne yapmalıyım acaba :sinifsinif:

Şeker günaydın.
Bu hafta veremezsen bilki sorumlusu bu kaçamaklar alsanaalsanasmile
Bugünden itibaren kaçamak yapma sakın yersin oklavayı :mymeka:

Cnm sabahları meyve yemek enerji veriyor. Dene derim. kaydirigubbakcemile5

AEBENCıM 73.600 benim 2. haftamın kilo bildirimi zaten tatlım.3 hafta bu cuma yapacagım kilo bildirimim olacak..

hallederiz iremcim merak etme :)))
ama yarışta pek iddalı olamiciim maalesefaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…