kıslar 6. takım bu hafta gene harikalar yarattı 4. takım sizde çok güzeldiniz sizde durum ne ?bakamadım ama sizdende derece bekliyorum ha .
ilk başlarda bende hiç yiyemiyordum canım,sonradan alıştım ben lıght yemiyorum ama,normal olanlardan alıyorum yağını süzüyorum.İçine bol domates,salatalık,kıvırcık,diğer yeşillikler ekliyorum,artık,ceviz ve peynirde ekliyim,azda olsa balığın ekstra kokusunu gideriyor.Böylece zengin bir salata yiyorum.
Bu arada biri bana öğlen öğünün tonbalıklı salata ve ayran olacak dese hayatta inanmazdım ama montiyle yemediğim herşeyi yemekteyim artık yaşasın monti :))) :lepi:
şimdi şunu dememi bekliyorsun ye maytabım efiyet olsun . dimi :icecream:kaydirigubbakcemile3
diyorum kıs ye 1 dl.ye afiyet olsun ciddiyim nasıl olsa et yok menünde makarnada un yerimsenibensositososito .olumunekankayizsmile
geçmiş olsun nurom ya ilaçlarını düzgün kullan geçer .a.s
Sabah
1 domatesi 1 kk peynir, 2 minik sosis haşlama, 1 dilim hindi salam, 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 2 dilim salatalık
(şarkuteriden asla vazgeçmem beni zorlamayın )
Öğlen
15 adet çilek
Akşam
Domates çorbası, kanat ızgara, patlıcan salatası, kırmızı biber közleme, ayran
Bugün ki listem ekliyim kaçıyorum kızlar.
Haftasonu diye daha düzensiz bir liste ama buna da şükür. Daha önceden burger lar pizzalar havada uçardı. O yüzden haftasonu için benden bundan iyisini beklemeyin
Suuram teşekkür ederim canım,artık sende bıraktım ama bizi önceden arada'da olsa uğruyordun.artık hiç gelmiyorsun arada sende uğra buraya eksik bırakma bizi canım.
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 adet kayısı
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,4zeytin
Öğle
Pidesiz adana,salata,ayran
Ara
3 badem,2kk kayısı
Akşam
Mantarlı tavuk sote,yoğurt,salata
Su:1.5lt 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım akşam misafilerim vardı yemeğe
Pazar
Kahvaltı Öncesi
1 tane kivi
Kahvaltı
3dl kızarmış tambuğday ekmeği,domates,salatalık.peynir ve zeytin
Öğle
10 badem,5 fındık,3kuru kayısı
Akşam
Balık ızgara,salata
Su:2.5lt - 1 bardak yeşil çay
Spor:10dk twister,150 mekik,105 dakika tempolu yürüyüş,10 dk bacak egzersizleri
günaydın herkese
çoook yorucu bi haftasonundan çıktım yollarda geçti günlerim
bugünde hiçtakatim yok
dün öğlen öğününün arkasından süpangleli 2 top dondurma yedim ama yemeseydim aklımkalırdı
fatihe gittik dün orda çocukluğumdan beri yediğimiz dondurmacıya gittik böyle bir tat yok :))))
neysem canım 2 ayı doldurdum ben artık :)))
ama bu hafta tam gaz 1.aşamadan devam
sabah peynişrli tost ve domates salatalık ve dereotu maydonoz yedim bol bol
haftasonum öğün saatlarini tututuramam dışında fena değildi.enazından geçen haftasonuma ragmen daha iyiyidi.ben çok halsizim kızlar bana bir akıl verin.akşam resmen seriliyorum.sabahta kalkmakta çok zorlanıyorum halbuki hayatımda hiç bu kadar saglıklı beslenmedim.spor yapmaya takatim yok.evin işini zor yapıyorum ne yapmalıyım acaba :sinifsinif:
Şeker günaydın.
Bu hafta veremezsen bilki sorumlusu bu kaçamaklar alsanaalsanasmile
Bugünden itibaren kaçamak yapma sakın yersin oklavayı :mymeka:
Cnm sabahları meyve yemek enerji veriyor. Dene derim. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?