Hayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benİm kız ateŞlendİ Şİmdİde evde .. Bende bİraz ev İŞ derken gİremedİm kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .
bayanssulusmile inş.canım bu ay kapatmalar beni mahvediyor bugün birde yalnış üstüne yalnış yapmış bizimkiler onlarla uğraşıyorum.
Ben senin hafta sonu menünü göremedim ama yazmadın mı yoksa ben mi gözümden kaçırdım canım :))
aebencim gecmis olsun canim a.s. bende yaklasik bir aydir su cicegiyle ugrasiyorum.
birini iyi ettim gonderdim okula,. simdi kucuk oglum yatiyo evde. allah hepimize kolaylik versin.
Şekercim nie yürüyüşe topuklu ayakkabılarla gidion sen yaaa giysene şöle rahat rahat spor bişiler eziyet oluyo çünkü diğer türlüyerimseniben
Hayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benİm kız ateŞlendİ Şİmdİde evde .. Bende bİraz ev İŞ derken gİremedİm kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .
Çok geçmiş olsun aeben abla...a.s.
Kızlar bende geldim ama çok kalamıycam kaçıyorum herkese iyi haftalar bu hafta yarış başladı unutmayın.Bu sıcaklarda isterseniz size dondurmada ısmarlarım :icecream::teytey:
aebencim gecmis olsun canim a.s. bende yaklasik bir aydir su cicegiyle ugrasiyorum.
birini iyi ettim gonderdim okula,. simdi kucuk oglum yatiyo evde. allah hepimize kolaylik versin.
canım taşındım ev yerleştirmeyle uğraşıyorum..kadın da bulamadım işin kötüsü..benim kadın şehir dışına annesine gitmiş yabancı birinide eve sokmak işime gelmedi acaip yorgunumHayırdır abla bilmiyorumkismile
sanada çok geçmiş olsun canım..hem sana hem bebişeolumunekankayizsmileaebencim gecmis olsun canim a.s. bende yaklasik bir aydir su cicegiyle ugrasiyorum.
evet dimi yaakrepçim Allah yardımcın olsun canım.bu hafta yarıştayız sakın unutma
Ay abla zor olmuştur. Bitince mis mis oturursun ama. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Günaydın montinin güzel hanımları dün biraz karmaşık yorucu ve dağınık geçti menüm açısından gece yarısına kadarda pek açlık hissetmedim ama gece biraz kötü oldum.ben bugünde yarında yokump perşembeden sonra görüşürüz artık...
Dünkü yediklerim
Kahvaltı öncesi
1 kivi
Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği
salatalık,kk peynir,4zeytin
Ara
4 taze kayısı
Öğle
mercimek çorbası,salata ve ayran
(çorba öğün yerine geçmez ama çok geç bir saatti o saatten sonra bana uyan tek şey buydu )
Akşam
3 gün kurusu
(dışardaydık,pazara gittim eşimle,görümceme döndüğümde 10'du o saatte birşey yemek istemedim eve'de 12de gelince akşam öğünüm kaymış oldu )
Gece
yarım bardak limonlu su,3badem
(midem bulanıp,başım dönünce mecbur yedim eşim kızdı çünkü )
Günaydın güzel hanımlar.
Dün yediklerimi ekliyorum hemen.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, 3 zeytin, 5 dal maydonoz
Öğlen
Tavuklı kilis tava, 1 yk z.yağlı ayşe fasulye, 1 yk z.yağlı brokoli, kırmızı lahana ve göbek salatası, yoğurt
Ara
8 erik
Akşam
Ton balıklı salata ve yoğurt
Ara
yarım elma, 6 erik
2 bardak çay
2 fincan yeşil çay
2 lt su
Nerdeyse hiçbirşey yememişsin canım. Böyle durumlarda yemek yememekten daha iyidir. Geç de olsa aç kalma ye bişiler bir dahakine.
günaydın şekerler
Ablacım geçmiş olsun canım ateş en korktuğum şeydir bizim de sık sık başımızda dişlerden dolayı şimdi nasıl fıstıkHayırlı gÜnler kıslar hafta sonu benİm kız ateŞlendİ Şİmdİde evde .. Bende bİraz ev İŞ derken gİremedİm kusura bakmayın ..
ÖpÜldÜnÜz kocaman .
Canım işyerindeyim. Spor ayakkabı yasak sadece Cumaları izin var. Yanıma alıp çıkarken giysem komik olur. Takım elbise altı spor ayakkabı.
Şekerim Allah ağız tadıyla oturttursun mis gibi ohh ne güzel yaz temizliği gibicanım taşındım ev yerleştirmeyle uğraşıyorum..kadın da bulamadım işin kötüsü..benim kadın şehir dışına annesine gitmiş yabancı birinide eve sokmak işime gelmedi acaip yorgunum
günaydın şekerler
takımda'da yorumladım canım menünü ama kızlar duysun diye tekrar söylüyorum :dilcikar::dilcikar: çok güzel olmuş afiyet olsun ama sonuna bir dondurma yakışırdı bunun
[Bgünaydın kızlarr
nebrsiniz
dün bi selamverebildim sadece
malum pazartesi
işlerim çoktu
yarında okulun pikniği var
umuyorumki anneler yoktur
gerçi çocuğu bırakıp alma velilere ait ama okulda baya uzak
neyse bakıcaz artık
menümü vereyim
peynirli tost
domates salatalık
maydonoz-dereotu
ara 11
1 tabak kiraz
öğlen 1.5
3 köfte
bol yoğurt
2 domates
17
4-5 erik
akşam 20
yarımkepçe barbunya
ayran
,çoban salata
barbunyanın yenip yenmediğini tam bilmiyorum emin olamadım]
inşallah montiye aykırı bişe yoktur[/B]
günaydın fıstıklar dünkü menüm
08:00
1 avuç erik
09:30
2 dl. tam kız. ekmk
salatalık
domates
peynir
biber
maydonoz
13:00
1 tb. z.yağlı kabak yemeği
Yoğurt
19:30
1 tb. z.yağlı patlıcan yemeği
Ayran
Ablacım geçmiş olsun canım ateş en korktuğum şeydir bizim de sık sık başımızda dişlerden dolayı şimdi nasıl fıstık
Doğru canımcım ben stajımı bi bankanın genel müdürlüğünde yapmıştım ve orda kalabilme imkanım vardı ben elimin tersiyle ittim neden klasik giyim die mannaklıkmış valla gençlikte insan düşünemiyo şimdi de girmeye çalışıyorum ama yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?