offf yaa sularda yokkk offfffffffffff...
biizm sularda akşa yoktu nurom sabah gelmişti ama inşallah yine kesilmemiştir .
yine kesildi şeker bizim burada çalışma varmış iskinin resmi sitesinde yazıyo.. dünde 9:00 21:00 arası çalışma var yazıyodu ama akşam değil sabah geldi sular ve sporumu yapıp duşumu aldım duşumun sonunda az geliyodu makine su alıyo diye düşünmüştüm meğersem sular kesiliyomuş yenidenmutfağa gittimki sular gitmiş sinirden ağlamak üzereyim makinede çamaşırım kaldı yaaa offfffff.....
Bebikim benim acıktı valla hemde çok. Bu sabah yumurta yedim ekmek yemedim. Keşke 2 yumurta yeseydim. Tok tutmadı bir tanesi.
İştahsız mı senin bebek canım.
herkese merhaba ben henüz geldim işe.kendimi çok bitkin hissediyordum.düm maalesef monti bozuldu.yediklerimi yazmayada utanıyorum.kitapta halbuki uyarmıştı monti amca yorgunluga sabredin gececek şekerli şeylere dadanmayın diye mafoldumben
soda yasakmış..
çay kafeinsiz kahve bitki çayı ve taze sıkılmış meyve suyu dışında tüm içecekler yasak.. hatta %100 meyve suları bile.. yani %100 meyve suları vitaminsizmiş.. öyle yazıyo kitapta
bebikçim hangi birini yazayım.okadar çok utanıyorumki :kedi: bu halsizlik öldürecek beni.yaz geldimi tamam ben hep böyle oluyorum.tansiyon 9-5 ten yukarı çıkmaz benim.bende dün artık sinir oldum bu uyuşukluga ve hırsımı yemekten çıkardım.saçma mantıksız ama bir anda gözüm döndü resmen şuan nefret ediyorum kendimdeennn
Ewet tatlım biliyorum yasak onlar ben de inanmıyorum o %100 meyva sularına serinlemek için en iiisi ayran yada ewde sıktığımız meyva sularısoda yasakmış..
çay kafeinsiz kahve bitki çayı ve taze sıkılmış meyve suyu dışında tüm içecekler yasak.. hatta %100 meyve suları bile.. yani %100 meyve suları vitaminsizmiş.. öyle yazıyo kitapta
Yumurta yendiği zaman 2 tanesi iii oluyo heralde yoksa hemen acıkıoz hayatım benim oğlan 1,5 yaşında sabah değilde öğleye doğru kahvaltı yapar oda sucuklu yumurta falan yer büyük adam gibi öğleden sonra yer çorbasını akşam yemiyo zaten acaip hareketli bi çocuk ben de gece mama yapıom veriom napımm öldüm psikopat oldum bu oğlanın yemek probleminden dr u çok kızıo bana 500 gr eksik olsun sinirli yapıosun çocuğu dio bırak o istediği zman yesin dio ama durabiliommu yook aslında tipi belli minyon çocuk anası obezleştirmeye çalışo yaa ama ben çok büyük konuştum kendim kilo problemi yaşadığım için hamileyken diodum kızım olursa küçüklükten sağlıklı beslenmeye alıştırıcam az yemeğe flan baaak görüyomusun işte al sana az yiyen bebe işte yaramas çocukları hiçç sevmesdim heleki istediğini ağlayarak yaptıranları
herkese merhaba ben henüz geldim işe.kendimi çok bitkin hissediyordum.düm maalesef monti bozuldu.yediklerimi yazmayada utanıyorum.kitapta halbuki uyarmıştı monti amca yorgunluga sabredin gececek şekerli şeylere dadanmayın diye mafoldumben
soda yasakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?