Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ıremcim işyerinde kadın yapmamış yerken düşündüm akşama yapayım salata die ama yapmaya fırsatım yoktu valla benim sıpa beni helak edio ewde peşinden dolanıom yesin az diye ne yediğimi ne içtiğimi anlamadan kalkıyorum masadan gamyoncuiremsu
Ben de hayatımda hiç şeker koymadım z.yağlılarıma bilmem ben çok seviyorum öylede ve kavurmadan da çok lezzetli oluyo sebzeler su falanda koymuyorum hepsini doldurup kısık ateşte pişirince lezzetli şeler çıkıo ortaya karnımmı acıktı benim neeecokacimcoook

Bebikim benim acıktı valla hemde çok. Bu sabah yumurta yedim ekmek yemedim. Keşke 2 yumurta yeseydim. Tok tutmadı bir tanesi.
ıştahsız mı senin bebek canım.

maytabım senin yediğin şu patlıcanlı kıymalı yemeğinin adı neydi bitanem yaa?? ali nazikmiydi?

biizm sularda akşa yoktu nurom sabah gelmişti ama inşallah yine kesilmemiştir .

yine kesildi şeker bizim burada çalışma varmış iskinin resmi sitesinde yazıyo.. dünde 9:00 21:00 arası çalışma var yazıyodu ama akşam değil sabah geldi sular ve sporumu yapıp duşumu aldım duşumun sonunda az geliyodu makine su alıyo diye düşünmüştüm meğersem sular kesiliyomuş yeniden mutfağa gittimki sular gitmiş sinirden ağlamak üzereyim makinede çamaşırım kaldı yaaa offfffff.....

sitede 17:00 de geleceği yazıyo ama pek umudum yok. göya dünkü kesinti de 21:00 de sona erecekti ama maaleseff.. artık geceleri işimi yapıp gündüz uyuyım barii

bende sabah evden çıkarken bulaşık makinesini açmıştım . inşallah bitmiştir bulaşık yıkamasıda ondan sonra kesilmiştir.

Bebikim benim acıktı valla hemde çok. Bu sabah yumurta yedim ekmek yemedim. Keşke 2 yumurta yeseydim. Tok tutmadı bir tanesi.
İştahsız mı senin bebek canım.

Yumurta yendiği zaman 2 tanesi iii oluyo heralde yoksa hemen acıkıoz hayatım benim oğlan 1,5 yaşında sabah değilde öğleye doğru kahvaltı yapar oda sucuklu yumurta falan yer büyük adam gibi öğleden sonra yer çorbasını akşam yemiyo zaten acaip hareketli bi çocuk ben de gece mama yapıom veriom napımm öldüm psikopat oldum bu oğlanın yemek probleminden dr u çok kızıo bana 500 gr eksik olsun sinirli yapıosun çocuğu dio bırak o istediği zman yesin dio ama durabiliommu yook aslında tipi belli minyon çocuk anası obezleştirmeye çalışo yaa ama ben çok büyük konuştum kendim kilo problemi yaşadığım için hamileyken diodum kızım olursa küçüklükten sağlıklı beslenmeye alıştırıcam az yemeğe flan baaak görüyomusun işte al sana az yiyen bebe işte yaramas çocukları hiçç sevmesdim heleki istediğini ağlayarak yaptıranları

herkese merhaba ben henüz geldim işe.kendimi çok bitkin hissediyordum.düm maalesef monti bozuldu.yediklerimi yazmayada utanıyorum.kitapta halbuki uyarmıştı monti amca yorgunluga sabredin gececek şekerli şeylere dadanmayın diye mafoldumben

Yaz şekerim yazmayınca vicdan azabı oluyo yediklerini yazki kurtull

bebikçim hangi birini yazayım.okadar çok utanıyorumki :kedi: bu halsizlik öldürecek beni.yaz geldimi tamam ben hep böyle oluyorum.tansiyon 9-5 ten yukarı çıkmaz benim.bende dün artık sinir oldum bu uyuşukluga ve hırsımı yemekten çıkardım.saçma mantıksız ama bir anda gözüm döndü resmen şuan nefret ediyorum kendimdeennn

soda yasakmış..

çay kafeinsiz kahve bitki çayı ve taze sıkılmış meyve suyu dışında tüm içecekler yasak.. hatta %100 meyve suları bile.. yani %100 meyve suları vitaminsizmiş.. öyle yazıyo kitapta

Canım oluyo böyle şeyler arada ben de sıkıntılı olduğum zamanlar yemeğe saldıranlardanım tansiyon işi beni de korkutuyo hele ki o sabah güneşi işe gelirken genelde aç çıkardım bide ozaman çok olurdu sen ewden çıkmadan meyva yemiyomusun

Ewet tatlım biliyorum yasak onlar ben de inanmıyorum o %100 meyva sularına serinlemek için en iiisi ayran yada ewde sıktığımız meyva suları

bebikçim elimden geldiğince yemeye çalışıyorum canım.kaslarım çok güçsüz çünkü sabahtan akşama kadar işim gereği oturuyorum yıllardır.evdeki akşam koşturmasının nekadarı fayda eder bilmiyorum.bir türlü spora başlayamıyorum ona deli oluyorum.bende karar verdim bir spor merkezi araştırıyorum.inşallah bu şekilde daha canlı olabileceğimi umut ediyorum

Canım 1.5 yaşında gece beslenmesine gerek yoktur. Muhtemelen gece mama ile karnı doyduğu için kahvaltıyı geç yapıyor. Mama verme derim.
Ayrıca peşinde dolaşma yemiyorsa yemesin. Masada yemeyi öğrenmeli çocuklar. Yemekle birlikte sofra adabını da öğrenmesi lazım.
Sabah geç kalkıyor sanırım.

Söyle bakalım neler yedin klava:

Soda dediği başka bişiy arkadaşlar. Bizim maden suları serbest yani. Meyve suyu dediğide hazır olanlar. Onlar yasak ve zaten sağlıksız.

hepinize meraba kizlar opuyorumnanaktan
dunku menum
sabah 2 dilim tam bugday ekmek ten hazirladigim tost ve capuccino
ara 2 taze kayisi
oglen yogurt corbasi tavuk etli,bol naneli
ara 1 seftali 2 taze kayisi
aksam kirmizi biber dolmasi pirincsiz ,coban salata

bugunki menum
sabah 2 dilim tambugday ekmekten tost,capuccino
ara 2 taze kayisi
oglen dunden kalma kirmizi biber dolmasi ve 2 yumurtadan hazirladigim omlet,bol yogurt
ara 1 elma ,3 kayisi
aksam ???????

Dün gece bozdun diye sakın kendini salık verme,tatlı krizlerin çok tutuyorsa,ve çokta halsiz hissediyorsan kendini süt iç canım.Tarçınlı kakaolu süt iç,günkurusu ye,kk kayısı ve,3 badem,3 fındık ye,ama diğer tatlılara abanma sakın.yanında bunları hep taşı,seni diğer şeylerden kurtacak tek şey ufak tefek atıştırmalıklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…