- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
alkisalkisalkismenün güzel narinim .... bugünde biraz ettürü protein takılırsın sanırım .yerimseniben
işi sıkı tutarsan niye olmasın narınım takip ettigim kadarıyle montiye sende güzel cevap veriyorsun ama kaçamak çok yapıyorsun buna dikkat edersen çok güzel sonuçlar alacagına eminim ben senin .opuyorumnanaktan23 haziranda kızkardeşimin üni. mezuniyet töreni var.uzun zamandır görüşmüyoruz.onu şaşırtmak istiyorum.beni gördüğünde enson 76 kiloydum.72 ye falan inebilsem keşke o güne kadar boshayallersmile
işi sıkı tutarsan niye olmasın narınım takip ettigim kadarıyle montiye sende güzel cevap veriyorsun ama kaçamak çok yapıyorsun buna dikkat edersen çok güzel sonuçlar alacagına eminim ben senin .opuyorumnanaktan
nerdee canım yaa..ama bayağı kolayladım..günaydın canım.yerleşebildin mi yeni evine akrepcim
akrebin taşındımmı bacım ... güle otur inşallah ....
nerelerdsiniz bakam sayfalar aynı kalmış .
zilimden hala haber yok geçen hafta refimde gelmedi dimi... daha baya gelmeyen cadılar var ..
:1hug:menün güzel bebikim ...afiyet olsun .:1hug:Günaydın fıstıklar ablacım sonunda kavuştuk valla sana sen yokken baksana sayfalar aynı kalıo yalnız bırakma biziizemuszemus
dünkü mönüm
08:00
yarım yeşil elma
09:30
1,5 dl. tam kız. ekmek (benim ekmek dl. büyük olanlardan)
salatalık
domates
peynir
biber
z.ezme
maydonoz
çay
13:00
1 tb. z.yağlı kabak yemeği
salata
yoğurt
19:30
1 tb. tavuk mantar sote
salata
yoğurt
bazan bende belerden çıkarıyorum ama yanlış işte dedigin gibi ...sonra gidip yanacıklarından öpüyorum .:1hug:nerdee canım yaa..ama bayağı kolayladım..
hala gerginliğim var ama yaa..kızıma karşı çok anlayışsız ve asabiyim..ufff sonraki pişmanlığım çok acıtıyor içimi yaaa:çok üzgünüm:
canım benim hafta sonu taşındım..ev düzenliyorum..
tüm düzenim altüst durumda..
bir düzenimi oturtabilsem sporuma başlicam yaakaydirigubbakcemile2
bebikçim menün harika alkisalkisalkis verdiğin 7 kiloyu montiylemi verdin canım
günaydın hayrlı sabahlar .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
babamız işe, bebeler okula ,bende size geldim, pilates başlayana kadar ...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
protein takılıyoruz hı iremcim bu hafta işi sıkı tutuyorsun bakıyorumda .sositososito:lepi:
menün harika canım afiyet olsun .alkisalkisalkis
23 haziranda kızkardeşimin üni. mezuniyet töreni var.uzun zamandır görüşmüyoruz.onu şaşırtmak istiyorum.beni gördüğünde enson 76 kiloydum.72 ye falan inebilsem keşke o güne kadar boshayallersmile
Narincim saol canım. Kaç kere çekilmesi gerekiyor varmı bi sayısı.
Allah yardımcısı olsun. Dün akşam kaldırımda beklerken karşı şeritten bi araba takla ata ata üstüne düşmüş. Kritik durumu. Bi iş arkaaşımın eltisi oluyor kendisi.
ay evet iş çıkışını iple çekiyorumakrepçim benimde kızım seninkiyle aynı yaşta.bende ona arada çıkışıyorum.stres yorgunluk maalesef bazen istemediğimiz hareketler yapmamıza sebep oluyor.üzülme işçıkışı birlikte bişiyler yapıp telafi edersiniz durumu yerimseniben
bazan bende belerden çıkarıyorum ama yanlış işte dedigin gibi ...sonra gidip yanacıklarından öpüyorum .:1hug:
ay evet iş çıkışını iple çekiyorum
ya sorma yaaa..bulsam öpücem yanağından ama bekliyorum okul çıkışını artık
canım benim yaa
sabah tam çıkıyoruz su dökmüş üstü de ıslanmış..bir anda patladım..
oysa annecim kızma nolur tamammı dedi..
değiştim üstünü tabi hırpalıyarak..
şimdide hala o sözü kulaklarımda valla dokunsalar ağlicam yaa
Akrep abla sen daha iyi bilirsin ama daha sakin yaklaşmak lazım o durumda.
Kimbilir o nasıl utanıyordur, nasıl inciniyordur bunu yaptığı için.
Anlayış ve sabırla çözeceğinizden eminim.
canım yaaa .takma kafana artık sen fazlasıyla telafi edersin akşama.insanız oluyor böyle arada .:teselli:
sorma canım ya..
annem bana yaptığım yada oluşan bir aksilik için kızdığında öyle kötü olurdumki
ben çocuklarıma yapmam derdim hep..
ama işte dört dörtlük olamıyorum bir türlü
fazla disiplinlimi davranıyorum bilemiyorum..o henüz çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?