günaydınlar herkese
dün yediklerim
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
ara
3 adet gün kurusu
öğlen
1 kase lorlu yeşil salata
ara
3 adet gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt
akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
ara
kiraz
Günaydın herkese,1gün aradan sonra tekrardan geldim.Dün akşam eşimin doğumgünüydü görümcemin sobatajlarına rağmen birşey yemedim :)))
2günlük menülerimi yazıyorum..
Salı
Kahvaltı
1.5dl tam buğday,peynir,4zeytin.salatalık
Öğle
Meyve salatası.
Akşam
Yaztürlüsü,salata,yoğurt
Ara
5badem,3fındık,1kaju
Su:3.lt - 1 bardak yeşilçay
Spor : 60 mekik.
Çarşamba
Kahvaltı
3.5dl tam buğday ekmeği ,şekersiz marmalet,peynir
(çok acıkmıştım ve yorulmuştum fazla oldu ama yedim :))
Öğle
3badem
(akşam olmaya yakındı bilerek birşeyler yemedim
Akşam
Köfte ızgara(ekmeksiz),salata
Su:3lt
200mekik,22 dk tempolu yürüyüş
5dk twister,20 dk bacak egzersizleri
hastanızın iyiye gitmesine sevindim iremcim ..:1hug:Günaydın herkese.
Aeben ablam teşekkür ederim.
Kanaması hafiflemiş çok şükür. ışallah Rabbim biran önce şifasını verir ve sevenlerine bağışlar.
Dün yediklerimi yazıyorum ama dün uyamadım biliyorsunuz kan vermeye gittim sabah. Ve akşama doğru çok acıktım. Kayınvalideme gittik kızdılar ve yedim bende. Önemli değil zaten. Bu exstra bir durumdu içim rahat.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, 7 dal maydonoz, 1 buğday ekmek
Ara
1 kutu meyve suyu
Öğle
Kekikli hindi tandır, salata, cacık,1 yk menemen, z.yağlı börülce
Ara
1 kase kiraz
Akşam
3 yk bulgur pilavı, 1 piliç baget haşlama, 1 kase tarhana çorba, az salata ve yoğurt
Ara
4 erik, 1 şeftali, 1 dilim elma.
hastanızın iyiye gitmesine sevindim iremcim ..:1hug:
ayrıca içim rahat diyorsun ama akşamın baya baya cıs olmuş iremim .bilmiyorumkismile
meyve suyunu tabikide içmaliydin . ama akşamında biraz salataya agırlık verip tarhana ve bulgur pilavını azyiyeseydin yada keşke eti yemeseydin ... neyse olan olmuş afiyet olsun .:1hug:bugün biraz telafi etsen iyi olur yarın cuma yarıştasınız bide .a.s
ay benin küçük kız gene testlerını evde unutmuş . sabah kırk saat saç tarıyor kapıda babasının çıkmasını bekliyor ama çantasını tam hazırlamyıyor hemde sabah 10 kere hatırlatmama ragmen . bu kız beni öldürecek .akannehirakannehir
ha çıkmadan iremcim bişi söyliycem samimiyetimize dayanaarak .geçen hafta bireysel 4. takımdan çıktı ama paylaşım alanında kurallar geregi o hafta ne yapıpda bu kiloyu verdigiyle ilgili yazı yazması gerekiyordu . ama ben bu yazıyı göremedim .yerimseniben
slm kızlar şükür kavuşturana..walla nasılda özledimn hepiniziiiii.....sanki kk benim evimmiş ve ben evimden uzak bir yere gitmiş gibi oldum.bir kaç gün buralardayım tatile çıkıyorum yine bir sğre ayrı kalacağız.ama tatildede olsa girebildiğim sürede yine sizlerle olmak istiyorum.aebenim nasılsın ablacım?çok ilerlemiş bir ayda sayfalar ama fırsat buldukça okuyacağım...yarışma başlamış anladığım kadarıyle.bende girebildiğim kadarıyle size destek veririm,işinize yarayacak tarifler vermeye çalışırım..yanınızda olurum.....umarım herkes istediği gibi kilo verebilmiştir,veremeyenelerde hiç üzülmesin kaybedilmiş bir şey yok verirsiniz....ohh be iki satır yazınca kendime geldim....ne güzel yeniden kk da olmak yahu....sizi çok seviyorum kızlar......opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?