Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar . iremcim tanıdıgına ALLAH şifa versin canım iyileşir inşallah ...
böylebir durumda meyve suyunun lafımı olur canım .

günaydınlar herkese
dün yediklerim

2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

ara
3 adet gün kurusu

öğlen
1 kase lorlu yeşil salata

ara
3 adet gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt

akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

ara
kiraz

Günaydın herkese.

Aeben ablam teşekkür ederim.

Kanaması hafiflemiş çok şükür. ışallah Rabbim biran önce şifasını verir ve sevenlerine bağışlar.
Dün yediklerimi yazıyorum ama dün uyamadım biliyorsunuz kan vermeye gittim sabah. Ve akşama doğru çok acıktım. Kayınvalideme gittik kızdılar ve yedim bende. Önemli değil zaten. Bu exstra bir durumdu içim rahat.

Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, 7 dal maydonoz, 1 buğday ekmek

Ara
1 kutu meyve suyu

Öğle
Kekikli hindi tandır, salata, cacık,1 yk menemen, z.yağlı börülce

Ara
1 kase kiraz

Akşam
3 yk bulgur pilavı, 1 piliç baget haşlama, 1 kase tarhana çorba, az salata ve yoğurt

Ara
4 erik, 1 şeftali, 1 dilim elma.

Günaydın herkese,1gün aradan sonra tekrardan geldim.Dün akşam eşimin doğumgünüydü görümcemin sobatajlarına rağmen birşey yemedim :)))

2günlük menülerimi yazıyorum..
Salı
Kahvaltı
1.5dl tam buğday,peynir,4zeytin.salatalık

Öğle
Meyve salatası.

Akşam
Yaztürlüsü,salata,yoğurt

Ara
5badem,3fındık,1kaju
Su:3.lt - 1 bardak yeşilçay
Spor : 60 mekik.

Çarşamba

Kahvaltı
3.5dl tam buğday ekmeği ,şekersiz marmalet,peynir
(çok acıkmıştım ve yorulmuştum fazla oldu ama yedim :))

Öğle
3badem
(akşam olmaya yakındı bilerek birşeyler yemedim

Akşam
Köfte ızgara(ekmeksiz),salata

Su:3lt
200mekik,22 dk tempolu yürüyüş
5dk twister,20 dk bacak egzersizleri

Nazcom günaydın. Afiyet olsun gayet güzel.

Güzel canım ama öğün atlamak cıssss biliyorsun. Kaçamak yapmamak kadar önemli.

sağol iremciğim sanada günaydın . akşam misafirlerim gelecek ve mantı olacak yemekte inşallah kazasız atlatırım . ama atlatmam lazım . atlatırım canım mantının tadını biliyorum yemesemde bişey kaybetmem .

Ay zaten mantıyı hiç sevmem. Hele üzerinde salça ve yoğurt sos varsa illet olurum nefret ederim. mafoldumben
Çok zorlu bir sınav cnm ama yemeyeceğinden eminim ben senin.kaydirigubbakcemile5

hastanızın iyiye gitmesine sevindim iremcim ..:1hug:

ayrıca içim rahat diyorsun ama akşamın baya baya cıs olmuş iremim .bilmiyorumkismile
meyve suyunu tabikide içmaliydin . ama akşamında biraz salataya agırlık verip tarhana ve bulgur pilavını azyiyeseydin yada keşke eti yemeseydin ... neyse olan olmuş afiyet olsun .:1hug:bugün biraz telafi etsen iyi olur yarın cuma yarıştasınız bide .a.s

ay benin küçük kız gene testlerını evde unutmuş . sabah kırk saat saç tarıyor kapıda babasının çıkmasını bekliyor ama çantasını tam hazırlamyıyor hemde sabah 10 kere hatırlatmama ragmen . bu kız beni öldürecek .akannehirakannehir

ha çıkmadan iremcim bişi söyliycem samimiyetimize dayanaarak . geçen hafta bireysel 4. takımdan çıktı ama paylaşım alanında kurallar geregi o hafta ne yapıpda bu kiloyu verdigiyle ilgili yazı yazması gerekiyordu . ama ben bu yazıyı göremedim .yerimseniben

Abla akşam yemicem dedim ama kayınpeder ve eşim çok kızdı. Sağlıktan önemli değil yiyeceksin diye baskı yaptılar. Yedim bende. Bugün telafi ederim merak etme eski düzene döndüm.

Kıza akşamdan hazırlat abla çantasını. Eğer evde bişiy unutursa okula götürmeyeceğini söyle ve götürme bak bir daha unutuyor mu.kaydirigubbakcemile5

Banu Cumadan beri girmiyor. Bi arkadaşının diyetisyen listesini uygulamış. Aynen bizim monti abla liste. Girince yazar herhalde.

MoNtıGnAc SaĞlıKLı BeSlEnMe KaMpI

[table="head"]|***KK Nick***|*BaŞlAmA TaRiHi***|***BaŞlAnGıÇ KilO***|***Şu AnKi KiLo***|***ToPlAmDa VeRiLeN***|***HeDeF KiLo***|***ıdEaL KiLo***|***BoY***|***YaRıŞtA OlAn ArkAdAşLaRıMıZ***

1|AeBen | |69|61.3|7.7 |60| 60 |
2|CaGlAyAn CiCeK |09.04.2010 |86|74.5|11.5 |65| 55 |1.68|Y.
3|MmMf27|30.03.2010 |62.8|54.5|8.3 |53| 51 |1.62 |Y.
4| NaRiN_NaZeNiN|14.05.2010 |75|73.6| 1.4 | 65|59|1.65 |Y.
5| BeBiK85|22.03.2010 |66.2|58.2 |8 | 50| 50 |1.58 | Y.
6| ReFeRaNs|17.10.2009 |77.4|67.3| 10.1 |65 | 62 |1.72|
7| SuLtAn GiBi|15.01.2010 |66.0|58.7|7.3 | | |
8| ırEm ÖzGe|05.04.2010 |77.8|72.7|5.1 | 65| 51 |1.59 |Y.
9| SiMeReNyA| |92|88.4|3.6 |70 | 65 |
10|NaZ |12.02.2010 |66.8|61.0|5.8 |52 | 54 |1.58|
11|SaMaNyOlU |15.01.2010 |66.7|64| 2.7 | |
12|AkReP33 |29.03.2010 |72.9|69.8| 3.1 | 55 | 52 |1.60|Y.
13|IcIr |03.04.2010 |68.2|63.0| 5.2 |60 |52|
14| EdDoRas|09.04.2010 |72.5|70| 2.5 | |
15|CaMlICa |12.04.2010 |67|60.5|6.5 |55|51 |1.61 |Y.
16|CuEcA|02.04.2010|61.1|56.5|4.6 |56 |
17|ıkRaA|26.04.2010 |83.7|83 |0.70 |70 |70 |1.72|
18|FgUleR|01.05.2010 |92.8|92.0|0.80 |69 | 59 |
19|YaRıŞçI|12.05.2010 |69| | | |
20|NeSlıhAn165|12.04.2010 |83.9| 80.3|3.6 | 70 | 64 |1.70 |
[/table]

YaRıŞmA KuRaLlArI ;

1.yarışma cuma günü başlıyor ve ilk raunt diğer cuma olacak

2.yarışma kilolarımız bitene kadar devam edicek

3.yarışma müddetince birbirimizi motive etmek adına atışmak serbest tabii bu saygı çerçevesinde olucak

Yarın büyük yarışta 1.etap sonuçları açıklanacak hepinize başarılar dilerim kızlar

Günaydınlarrr hanımlar yarışma yarın sonuçlanıyor valla heyecan yaptım tartılmadımda kaç gündür çok merak ediyorum yarın sonuçları veremicekmişim gibi geliyor yaa annamadım
ıremcim hasta olan kişiye Allah şifasını verir inş. canım ne iyi yapmışsın kan vermekle rabbim sevdiklerine bağışlasın şu bikaç gündür okadar kötü hasta haberleri alıyorum ki içim acıyor valla tanısamda tanımasam da beni çok etkiliyor sen bizi kötülüklerden koru yarabbim hepimizin sınavı denenmesi farklı tabiki.....
Dünkü mönüm

08:00
Yarım yeşil elma

09:30
2 dl. tam kız.ekmek
Salatalık
domates
peynir
biber
maydonoz
çay

13:00
1 tabak z.yağlı yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata

20:30
1 tb. z.yağlı bezelye (Akşam eşime ayrı kendime ayrı tencerede pişrdim o illa kıymalı ve patatesli istedi)
salata
cacık

22:30
1 kase kiraz

tekrar merhaba fıstıklar
ama fazla kalamıycam şöyle bir bakayım diye girdim....
anladım iremcim bugün telefi edecegine eminim zaten ....

benim cadıya gelince ah ah her sabah ve akşam kaç kere hatırlatıyorum .hatta aynı testler dün okulda kalmış evden tekrar dönüp aldık bu sabahda odada hazırlamış gene unutmuş babasını kapıda bekliyor 5 dk asansöre binecekkken kızım çantan nerde diyorum aa odada diyor ya . bu durumlarda pc cezası veriyorum ama yok ((

slm kızlar şükür kavuşturana..walla nasılda özledimn hepiniziiiii.....sanki kk benim evimmiş ve ben evimden uzak bir yere gitmiş gibi oldum.bir kaç gün buralardayım tatile çıkıyorum yine bir sğre ayrı kalacağız.ama tatildede olsa girebildiğim sürede yine sizlerle olmak istiyorum.aebenim nasılsın ablacım?çok ilerlemiş bir ayda sayfalar ama fırsat buldukça okuyacağım...yarışma başlamış anladığım kadarıyle.bende girebildiğim kadarıyle size destek veririm,işinize yarayacak tarifler vermeye çalışırım..yanınızda olurum.....umarım herkes istediği gibi kilo verebilmiştir,veremeyenelerde hiç üzülmesin kaybedilmiş bir şey yok verirsiniz....ohh be iki satır yazınca kendime geldim....ne güzel yeniden kk da olmak yahu....sizi çok seviyorum kızlar......opuyorumnanaktan

Zili hoşgeldin canım. Nasılsın. Taşınma işin bitti sanırım. Yeni evinde mis mis otur canım.

hoşgeldin zilli yazılarını tekrar burda görmek ne güzel . senin yazdıklarını okuyup bir gazla montiye başladım ve devam ediyorum .

hoşbulduk iremcim ,nazım....netim bağlandı ama girelimesi gereken ufak bir sorun var sanırım ikide bir win.kapatılması gerekiyor deyip kapanıp gidiyor.(halbuki kapatılması gerekse ben kapatamıycakmıyım yahu sempatiksalakcinni psikopat pc kafasına göre bana sormadan kapatıp druyorkaydirigubbakcemile3 siz durmadan yolunuza devam etmişsiniz ne güzel sizi yeniden burda görmek...ben taşınma telaşına 3 kg daha verdim 55 civarındayım...bir iki kg alırım tatilde diye verdiklerimi hiç takmadım..o zaman normale dönerim.hem tatildede kasmamış olurum.normal kilomla tatile çıksaydım almamak için kasacaktım yada gelince sıkacaktım kendimi.şimdi normalin altındayım diye kasmadan tatilimi yapacağım... benden haberler böyle kızlar..bu arada sporuma sadece bir hafta ara verdim ev, yerleştirdiğim hafta.ama onuda evde hiç durmadan çalışarak telafi ettim.yorgunluklarımı sporumu aksatmadığımı düşünerek spora saydım ve mutlu olmaya çalıştım o yorgun halimle bile...sayfaları kapanıp durmasa geriye dönüp okuyacağım birer birer...ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkartmak istiyorum..kimler gelmiş gitmiş kim ne kadar kilo vermiş bu bir ayda merak ediyorum walla....çok össlemiş siziiiii...Şeniz

Zili tablomuza bak cnm sayfanın en üstünde tüm geçmişi özetlesin sana.
Senin içinde dediğin gibi iyi olmuş cnm altına düşmek. Tatillerde hep kilo alınır çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…