slm kızlar şükür kavuşturana..walla nasılda özledimn hepiniziiiii.....sanki kk benim evimmiş ve ben evimden uzak bir yere gitmiş gibi oldum.bir kaç gün buralardayım tatile çıkıyorum yine bir sğre ayrı kalacağız.ama tatildede olsa girebildiğim sürede yine sizlerle olmak istiyorum.aebenim nasılsın ablacım?çok ilerlemiş bir ayda sayfalar ama fırsat buldukça okuyacağım...yarışma başlamış anladığım kadarıyle.bende girebildiğim kadarıyle size destek veririm,işinize yarayacak tarifler vermeye çalışırım..yanınızda olurum.....umarım herkes istediği gibi kilo verebilmiştir,veremeyenelerde hiç üzülmesin kaybedilmiş bir şey yok verirsiniz....ohh be iki satır yazınca kendime geldim....ne güzel yeniden kk da olmak yahu....sizi çok seviyorum kızlar......opuyorumnanaktan
hoşbulduk iremcim ,nazım....netim bağlandı ama girelimesi gereken ufak bir sorun var sanırım ikide bir win.kapatılması gerekiyor deyip kapanıp gidiyor.(halbuki kapatılması gerekse ben kapatamıycakmıyım yahu sempatiksalakcinni psikopat pc kafasına göre bana sormadan kapatıp druyorkaydirigubbakcemile3 siz durmadan yolunuza devam etmişsiniz ne güzel sizi yeniden burda görmek...ben taşınma telaşına 3 kg daha verdim 55 civarındayım...bir iki kg alırım tatilde diye verdiklerimi hiç takmadım..o zaman normale dönerim.hem tatildede kasmamış olurum.normal kilomla tatile çıksaydım almamak için kasacaktım yada gelince sıkacaktım kendimi.şimdi normalin altındayım diye kasmadan tatilimi yapacağım... benden haberler böyle kızlar..bu arada sporuma sadece bir hafta ara verdim ev, yerleştirdiğim hafta.ama onuda evde hiç durmadan çalışarak telafi ettim.yorgunluklarımı sporumu aksatmadığımı düşünerek spora saydım ve mutlu olmaya çalıştım o yorgun halimle bile...sayfaları kapanıp durmasa geriye dönüp okuyacağım birer birer...ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkartmak istiyorum..kimler gelmiş gitmiş kim ne kadar kilo vermiş bu bir ayda merak ediyorum walla....çok össlemiş siziiiii...Şeniz
hoşbulduk iremcim ,nazım....netim bağlandı ama girelimesi gereken ufak bir sorun var sanırım ikide bir win.kapatılması gerekiyor deyip kapanıp gidiyor.(halbuki kapatılması gerekse ben kapatamıycakmıyım yahu sempatiksalakcinni psikopat pc kafasına göre bana sormadan kapatıp druyorkaydirigubbakcemile3 siz durmadan yolunuza devam etmişsiniz ne güzel sizi yeniden burda görmek...ben taşınma telaşına 3 kg daha verdim 55 civarındayım...bir iki kg alırım tatilde diye verdiklerimi hiç takmadım..o zaman normale dönerim.hem tatildede kasmamış olurum.normal kilomla tatile çıksaydım almamak için kasacaktım yada gelince sıkacaktım kendimi.şimdi normalin altındayım diye kasmadan tatilimi yapacağım... benden haberler böyle kızlar..bu arada sporuma sadece bir hafta ara verdim ev, yerleştirdiğim hafta.ama onuda evde hiç durmadan çalışarak telafi ettim.yorgunluklarımı sporumu aksatmadığımı düşünerek spora saydım ve mutlu olmaya çalıştım o yorgun halimle bile...sayfaları kapanıp durmasa geriye dönüp okuyacağım birer birer...ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkartmak istiyorum..kimler gelmiş gitmiş kim ne kadar kilo vermiş bu bir ayda merak ediyorum walla....çok össlemiş siziiiii...Şeniz
Kızlar size birşey sorucam bu çerezlerden içinde gı endeksi düşük olan yerfıstığı varya,bizim bildiğimiz kabuklu fıstıkmı bu bunu yiyebilirmiyimsempatiksalakcinni
Çiçek soslu mısırda kilo verdiriyormuş canım. :)
Ben kaçtım iyi akşamlar.
yok beee o olurmu hiç..
hani dışı kaplanmış fıstıklar varya onlar..sonra şekerli leblebi,bol ama çok bol yemen gereken fıstıklı lokum felan işte..acaip kilo verdiriyorlarmışş..
iyisimi sen ye bu akşam yarın sabaha kilon acaip güzel çıkar lülülülülülü:dance:
Ben kaçtım iyi akşamlar.
evet evet evet
ben unutuvermişim canım kusura bakma çiçekcim..soslu mısırlarda verdiriyor kiloyu..
sen iyisimi eve giderken bol bol al
akşam yersin canımmmsempatiksalakcinni:teytey:
bu kadar kıskandığınızı açıkça göstermeyin kızlar yaa ayıp oluyor ama 1 aydır ben kaçamak yapmamışım ne olursa olsun helede dün gece o görümcemin sobatajlarına gelmemişim iğnelemeli laflarına karşı yememişim bundan sonra hiç yemem hedefimden şaşmam lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
slm kızlar şükür kavuşturana..walla nasılda özledimn hepiniziiiii.....sanki kk benim evimmiş ve ben evimden uzak bir yere gitmiş gibi oldum.bir kaç gün buralardayım tatile çıkıyorum yine bir sğre ayrı kalacağız.ama tatildede olsa girebildiğim sürede yine sizlerle olmak istiyorum.aebenim nasılsın ablacım?çok ilerlemiş bir ayda sayfalar ama fırsat buldukça okuyacağım...yarışma başlamış anladığım kadarıyle.bende girebildiğim kadarıyle size destek veririm,işinize yarayacak tarifler vermeye çalışırım..yanınızda olurum.....umarım herkes istediği gibi kilo verebilmiştir,veremeyenelerde hiç üzülmesin kaybedilmiş bir şey yok verirsiniz....ohh be iki satır yazınca kendime geldim....ne güzel yeniden kk da olmak yahu....sizi çok seviyorum kızlar......opuyorumnanaktan
ayy ne güzelhoşbulduk iremcim ,nazım....netim bağlandı ama girelimesi gereken ufak bir sorun var sanırım ikide bir win.kapatılması gerekiyor deyip kapanıp gidiyor.(halbuki kapatılması gerekse ben kapatamıycakmıyım yahu sempatiksalakcinni psikopat pc kafasına göre bana sormadan kapatıp druyorkaydirigubbakcemile3 siz durmadan yolunuza devam etmişsiniz ne güzel sizi yeniden burda görmek...ben taşınma telaşına 3 kg daha verdim 55 civarındayım...bir iki kg alırım tatilde diye verdiklerimi hiç takmadım..o zaman normale dönerim.hem tatildede kasmamış olurum.normal kilomla tatile çıksaydım almamak için kasacaktım yada gelince sıkacaktım kendimi.şimdi normalin altındayım diye kasmadan tatilimi yapacağım... benden haberler böyle kızlar..bu arada sporuma sadece bir hafta ara verdim ev, yerleştirdiğim hafta.ama onuda evde hiç durmadan çalışarak telafi ettim.yorgunluklarımı sporumu aksatmadığımı düşünerek spora saydım ve mutlu olmaya çalıştım o yorgun halimle bile...sayfaları kapanıp durmasa geriye dönüp okuyacağım birer birer...ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkartmak istiyorum..kimler gelmiş gitmiş kim ne kadar kilo vermiş bu bir ayda merak ediyorum walla....çok össlemiş siziiiii...Şeniz
bu kadar kıskandığınızı açıkça göstermeyin kızlar yaa ayıp oluyor ama 1 aydır ben kaçamak yapmamışım ne olursa olsun helede dün gece o görümcemin sobatajlarına gelmemişim iğnelemeli laflarına karşı yememişim bundan sonra hiç yemem hedefimden şaşmam lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hepinize meraba kizlar
bugunki menumu yazayim
sabah 1 dilim t.b ekmek ,marmelat,peynir
ara 3 kayisi
oglen 1 tabak mercimek corbasi,3 kofte,1 bardak ayran,1 domates
ara yarim elma 1 seftali 1 taze kayisi
aksam 2 tavuk biftek,kabak salatasi,ayran
gunler sonra bugun bi 1 saat yuruyus yaptim. bu arada zilicim hosgeldin canim.
ayy ne güzel
açar açmaz senin yazını gördümbizde seni çok özledik canım
sen gelene kadar kaç olsam keşke diyodum hatırlamıyorum ama hedefime ulaştım çook şükür sizin yardımlarınız ,sopalarınız çok işe yaradı.
müsait bi zamanında senide görmek istiyorum ayrıca unutma sözün var:)))
günaydınnn kızlarr :sm_cool:
kilom 53.2
54.5/53.2/1.3/2.39%
bu haftadan sonra artık 2 aşamada olacağım için yarışmada bulunamiiciim maalesef kızlar
GÜNAYDIN MONTİ GÜZELLERİ......
ya sen boşver görümceni
biz seni seviyos ondan bu kadar düşünüyoslaelaelaelaelaeyaaaabayanssulusmilegamyoncuiremsusırnaşık şey
ayy ne güzel
açar açmaz senin yazını gördümbizde seni çok özledik canım
sen gelene kadar kaç olsam keşke diyodum hatırlamıyorum ama hedefime ulaştım çook şükür sizin yardımlarınız ,sopalarınız çok işe yaradı.
müsait bi zamanında senide görmek istiyorum ayrıca unutma sözün var:)))
günaydınnn kızlarr :sm_cool:
kilom 53.2
54.5/53.2/1.3/2.39%
Ay ne güzel bi kilo ne güzel bir gösterme şeklialkisalkisalkistebrikler maytaaaaappp
2.aşamadan bire dönüyorum ben bu hafta 2. aşama yaramadı bana gerçi regli oldum onunda etkisi var ama geçen haftanın kaçamakları bu hafta patladı 600 gr olarak 57.100 üm bu hafta da 1.aşama yapayım da aklım başıma gelsin zıvanadan çıkmaya başladımklava: klava: klava: klava:tüm sopalar bana hak ettim ama haftaya 56.500 olucak tekrar azmettim çok pis gaza getirdim kendimi
Bu arada hoşgeldin Ziliiiiii vallahi çok sevindim seni görünce:dance:
Aebenimmmm sanada en kocamanından günayddııııınnnnnnnnnn:1hug:
Günaydın herkese.
Dün yediklerim
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 7 dal maydonoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
1 piliç şiş, etli taze fasulye, salata
Ara
250 gr kadar kiraz
Akşam
barbunya, türlü (patates ve havuçsuz), yoğurt, salata
3 bardak çay
2 lt su
1 yeşil çay
Kilom 72 bu hafta.
Aman yeme uyuz şey :)
Canım çorba ve köfte kurallara uygunsa sorun yok. Afiyet olsun.
Maşallah cnm süper vermişsin. Artık dur bence sen.
Havanı sevsinler bebemmmm :1hug:
Günaydın ablaa.s.
kıslar kilom
60 5. geçen haftaya göre 800gr benim için harika .....:teytey:.
bu gün kaçamaksız 2. kitapdan başlayalı tam 1 ay oldu ...:dance: ve bu ay 3 kilo benim için süperrr ötesi bir rakam . hedefede 500gr kaldı .... sonra ver eilini 5 li rakamlar ALLAHHHHHHHH..delikafadulden:sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu haftadan sonra artık 2 aşamada olacağım için yarışmada bulunamiiciim maalesef kızlar
opuyorumnanaktan 2. aşamda bu kadar kilo dalgalanmaları normaldir cuecam . ama konturolu elden bırakmamak lazım .yerimsenibenAy ne güzel bi kilo ne güzel bir gösterme şeklialkisalkisalkistebrikler maytaaaaappp
2.aşamadan bire dönüyorum ben bu hafta 2. aşama yaramadı bana gerçi regli oldum onunda etkisi var ama geçen haftanın kaçamakları bu hafta patladı 600 gr olarak 57.100 üm bu hafta da 1.aşama yapayım da aklım başıma gelsin zıvanadan çıkmaya başladımklava: klava: klava: klava:tüm sopalar bana hak ettim ama haftaya 56.500 olucak tekrar azmettim çok pis gaza getirdim kendimi
Bu arada hoşgeldin Ziliiiiii vallahi çok sevindim seni görünce:dance:
Aebenimmmm sanada en kocamanından günayddııııınnnnnnnnnn:1hug:
700gr gayet iyi irem alkisalkisalkishemde geçen günkü akşam kaçamakgına ragmen .yerimsenibenGünaydın herkese.
Dün yediklerim
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 7 dal maydonoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
1 piliç şiş, etli taze fasulye, salata
Ara
250 gr kadar kiraz
Akşam
barbunya, türlü (patates ve havuçsuz), yoğurt, salata
3 bardak çay
2 lt su
1 yeşil çay
Kilom 72 bu hafta
Günaydın ablaa.s.
evet güzelm o fıstık kuru yemişin degerleri hepsinin düşük ama sayıyla yemenizi öneririm yinede.a.sKızlar size birşey sorucam bu çerezlerden içinde gı endeksi düşük olan yerfıstığı varya,bizim bildiğimiz kabuklu fıstıkmı bu bunu yiyebilirmiyimsempatiksalakcinni
yok beee o olurmu hiç..
hani dışı kaplanmış fıstıklar varya onlar..sonra şekerli leblebi,bol ama çok bol yemen gereken fıstıklı lokum felan işte..acaip kilo verdiriyorlarmışş..
iyisimi sen ye bu akşam yarın sabaha kilon acaip güzel çıkar lülülülülülü:dance:
Ben kaçtım iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?