Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

a.s. hoşgeldin ziligurti seni burda görünce çok sevindim aramıza yeniden gelmene çok sevindim.Senin yokluğunu çok hissettik buralarda.Tatil dönüşü artık seni bizsiz bırakma tamam mı.Yeni evindede sağlıkla mutlulukla güle güle otur canım gamyoncuiremsu

Kızlar size birşey sorucam bu çerezlerden içinde gı endeksi düşük olan yerfıstığı varya,bizim bildiğimiz kabuklu fıstıkmı bu bunu yiyebilirmiyimsempatiksalakcinni

hoş geldin canım..
bizlerde seni özledik..
şu an bende ara verdim spora senin sebepten dolayı acaip gıcık bir sebep ev yerleştiriyorum..
ev tam anlamıylka düzelmeden spora başlayamayacağımı biliyorum..hem çalışıp hem ev düzelt bu da zamanı uzatıyor gibi..
ama ev düzeltirken kilo vermen beni bayağı aşka getirdibayanssulusmile
bende yapamadığım spora sayıyorum diye kendimi avutuyorum şimdilik ama sporumu çok özledim..
ama harbiden de sayılıyor bence ikinci gün epey hamlamıştım tüm kaslarım ağrıyordu..
ha yarışma düzenledik evet..
ama benim düzenim pek bozuk bu hafta
o yüzden sadece bu haftalığına 1. liği arkadaşlara hediye etmek istiyorumdelikafaduldenlülülülülülü

Kızlar size birşey sorucam bu çerezlerden içinde gı endeksi düşük olan yerfıstığı varya,bizim bildiğimiz kabuklu fıstıkmı bu bunu yiyebilirmiyimsempatiksalakcinni

yok beee o olurmu hiç..
hani dışı kaplanmış fıstıklar varya onlar..sonra şekerli leblebi,bol ama çok bol yemen gereken fıstıklı lokum felan işte..acaip kilo verdiriyorlarmışş..
iyisimi sen ye bu akşam yarın sabaha kilon acaip güzel çıkar lülülülülülü:dance:

Çiçek soslu mısırda kilo verdiriyormuş canım. :)

Ben kaçtım iyi akşamlar.

evet evet evet
ben unutuvermişim canım kusura bakma çiçekcim..soslu mısırlarda verdiriyor kiloyu..
sen iyisimi eve giderken bol bol al
akşam yersin canımmmsempatiksalakcinni:teytey:

Ben kaçtım iyi akşamlar.

evet evet evet
ben unutuvermişim canım kusura bakma çiçekcim..soslu mısırlarda verdiriyor kiloyu..
sen iyisimi eve giderken bol bol al
akşam yersin canımmmsempatiksalakcinni:teytey:

bu kadar kıskandığınızı açıkça göstermeyin kızlar yaa ayıp oluyor ama 1 aydır ben kaçamak yapmamışım ne olursa olsun helede dün gece o görümcemin sobatajlarına gelmemişim iğnelemeli laflarına karşı yememişim bundan sonra hiç yemem hedefimden şaşmam lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hepinize meraba kizlar
bugunki menumu yazayim
sabah 1 dilim t.b ekmek ,marmelat,peynir
ara 3 kayisi
oglen 1 tabak mercimek corbasi,3 kofte,1 bardak ayran,1 domates
ara yarim elme 1 seftali 1 taze kayisi
aksam 2 tavuk biftek,kabak salatasi,ayran

gunler sonra bugun bi 1 saat yuruyus yaptim. bu arada zilicim hosgeldin canim.

ya sen boşver görümceni
biz seni seviyos ondan bu kadar düşünüyoslaelaelaelaelaeyaaaabayanssulusmilegamyoncuiremsusırnaşık şey

ayy ne güzel
açar açmaz senin yazını gördümbizde seni çok özledik canım
sen gelene kadar kaç olsam keşke diyodum hatırlamıyorum ama hedefime ulaştım çook şükür sizin yardımlarınız ,sopalarınız çok işe yaradı.
müsait bi zamanında senide görmek istiyorum ayrıca unutma sözün var:)))

günaydınnn kızlarr :sm_cool:
kilom 53.2
54.5/53.2/1.3/2.39%

bu haftadan sonra artık 2 aşamada olacağım için yarışmada bulunamiiciim maalesef kızlar

Son düzenleme:
Zılım gelmıŞ hoŞ gelmıŞ gÖzlerımız yollarda kalmıŞtı .......

Ay ne güzel bi kilo ne güzel bir gösterme şeklialkisalkisalkistebrikler maytaaaaappp

2.aşamadan bire dönüyorum ben bu hafta 2. aşama yaramadı bana gerçi regli oldum onunda etkisi var ama geçen haftanın kaçamakları bu hafta patladı 600 gr olarak 57.100 üm bu hafta da 1.aşama yapayım da aklım başıma gelsin zıvanadan çıkmaya başladımklava:klava:klava:klava:tüm sopalar bana hak ettim ama haftaya 56.500 olucak tekrar azmettim çok pis gaza getirdim kendimi

Bu arada hoşgeldin Ziliiiiii vallahi çok sevindim seni görünce:dance:
Aebenimmmm sanada en kocamanından günayddııııınnnnnnnnnn:1hug:

Günaydın herkese.
Dün yediklerim
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 7 dal maydonoz, 1 buğday ekmek

Öğlen
1 piliç şiş, etli taze fasulye, salata

Ara
250 gr kadar kiraz

Akşam
barbunya, türlü (patates ve havuçsuz), yoğurt, salata

3 bardak çay
2 lt su
1 yeşil çay

Kilom 72 bu hafta.

Aman yeme uyuz şey :)

Canım çorba ve köfte kurallara uygunsa sorun yok. Afiyet olsun.

Maşallah cnm süper vermişsin. Artık dur bence sen.

bu haftadan sonra artık 2 aşamada olacağım için yarışmada bulunamiiciim maalesef kızlar

Havanı sevsinler bebemmmm :1hug:

GÜNAYDIN MONTİ GÜZELLERİ......

Günaydın ablaa.s.

ya sen boşver görümceni
biz seni seviyos ondan bu kadar düşünüyoslaelaelaelaelaeyaaaabayanssulusmilegamyoncuiremsusırnaşık şey

bende sizi seviyom opuyorumnanaktan

2.aşamaya geçmene çok sevindim canım,Sensiz yarışma olmaz ama ne yapalım artık..arada gelirsin artık sende bizim yarışmamıza bir uğrarsın :lepi:

Yarışmayla güzel kilo vericez canım inş.hepimiz :lepi:

yemedim işte ooohhhh kaçamaksız bitti bu haftada işte lülülülülülü menün gene güzel naniknanik

Günaydın aeben abla msj geç gördüm ben :)))

Günaydın herkese kızlar dün kü menümü yazıyorum

Kahvaltı öncesi
1 kayısı

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeğine peynirli tost,salatalık,yeşil çay

Öğle
Tonbalıklı salata,ayran

Akşam
Sebzeli omlet,peynir,salatalık,yoğurt

Su:3.5lt - 2 bardak yeşilçay
Spor:10dk twister,210 mekik,20dk bacak egzersizleri
65dk tempolu yürüyüş

kıslar kilom

60 5. geçen haftaya göre 800gr benim için harika .....:teytey:.
bu gün kaçamaksız 2. kitapdan başlayalı tam 1 ay oldu ...:dance: ve bu ay 3 kilo benim için süperrr ötesi bir rakam . hedefede 500gr kaldı .... sonra ver eilini 5 li rakamlar ALLAHHHHHHHH..delikafadulden:sm_cool:

Süpersin ablam maşallah. Hedefe ulaşınca bizi aksatma ama sakın :1no2:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabrikler maytabım
opuyorumnanaktan 2. aşamda bu kadar kilo dalgalanmaları normaldir cuecam . ama konturolu elden bırakmamak lazım .yerimseniben
700gr gayet iyi irem alkisalkisalkishemde geçen günkü akşam kaçamakgına ragmen .yerimseniben
evet güzelm o fıstık kuru yemişin degerleri hepsinin düşük ama sayıyla yemenizi öneririm yinede.a.s

Ben kaçtım iyi akşamlar.

Allaha iyilinizi versin dışardan okuyanda gerçek sanacak .::)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…