cicekcim supersin valla tebrikler canim
çiçekcim süpersin maşallahh
Ben size kilomu söylemedim benden giden bu hafta 2.2 gr oldu kırdım zincirlerimi bu haftada sositososito:lepi:
kıslar kilom
60 5. geçen haftaya göre 800gr benim için harika .....:teytey:.
bu gün kaçamaksız 2. kitapdan başlayalı tam 1 ay oldu ...:dance: ve bu ay 3 kilo benim için süperrr ötesi bir rakam . hedefede 500gr kaldı .... sonra ver eilini 5 li rakamlar ALLAHHHHHHHH..delikafadulden:sm_cool:
yok iremcin brakırmıyım hemde hefimi 58 e çekecegim olmuşken tam olsun dimi.:lepi:Süpersin ablam maşallah. Hedefe ulaşınca bizi aksatma ama sakın :1no2:
opuyorumnanaktaniyi tatiller zilim ama burdasın sen bi fırsatını bulup gelirsin hiç şüpem yok .:lepi:slm kızlar şükür kavuşturana..walla nasılda özledimn hepiniziiiii.....sanki kk benim evimmiş ve ben evimden uzak bir yere gitmiş gibi oldum.bir kaç gün buralardayım tatile çıkıyorum yine bir sğre ayrı kalacağız.ama tatildede olsa girebildiğim sürede yine sizlerle olmak istiyorum.aebenim nasılsın ablacım?çok ilerlemiş bir ayda sayfalar ama fırsat buldukça okuyacağım...yarışma başlamış anladığım kadarıyle.bende girebildiğim kadarıyle size destek veririm,işinize yarayacak tarifler vermeye çalışırım..yanınızda olurum.....umarım herkes istediği gibi kilo verebilmiştir,veremeyenelerde hiç üzülmesin kaybedilmiş bir şey yok verirsiniz....ohh be iki satır yazınca kendime geldim....ne güzel yeniden kk da olmak yahu....sizi çok seviyorum kızlar......opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk iremcim ,nazım....netim bağlandı ama girelimesi gereken ufak bir sorun var sanırım ikide bir win.kapatılması gerekiyor deyip kapanıp gidiyor.(halbuki kapatılması gerekse ben kapatamıycakmıyım yahu sempatiksalakcinni psikopat pc kafasına göre bana sormadan kapatıp druyorkaydirigubbakcemile3 siz durmadan yolunuza devam etmişsiniz ne güzel sizi yeniden burda görmek...ben taşınma telaşına 3 kg daha verdim 55 civarındayım...bir iki kg alırım tatilde diye verdiklerimi hiç takmadım..o zaman normale dönerim.hem tatildede kasmamış olurum.normal kilomla tatile çıksaydım almamak için kasacaktım yada gelince sıkacaktım kendimi.şimdi normalin altındayım diye kasmadan tatilimi yapacağım... benden haberler böyle kızlar..bu arada sporuma sadece bir hafta ara verdim ev, yerleştirdiğim hafta.ama onuda evde hiç durmadan çalışarak telafi ettim.yorgunluklarımı sporumu aksatmadığımı düşünerek spora saydım ve mutlu olmaya çalıştım o yorgun halimle bile...sayfaları kapanıp durmasa geriye dönüp okuyacağım birer birer...ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkartmak istiyorum..kimler gelmiş gitmiş kim ne kadar kilo vermiş bu bir ayda merak ediyorum walla....çok össlemiş siziiiii...Şeniz
bu haftadan sonra artık 2 aşamada olacağım için yarışmada bulunamiiciim maalesef kızlar
Ben size kilomu söylemedim benden giden bu hafta 2.2 gr oldu kırdım zincirlerimi bu haftada sositososito:lepi:
geçmiş olsun akrebim . bebeler hasta olana kadar biz olsak valla daha kolay .kızlar ben unutmuşum burayı yaa..
sabahtan bu yana kızımın rahatsızlığıyla ilgili telefon trafiği içindeyim..
eşim doktora götürdü..iyi bir muayene olmamış sanırım..
farklı bir hastane ve iyi bir doktor bulma adına epey uğraştım..ve şimdi yönlendirdim eşimi..
valla ben götürseydim bu kadar yorulmazdım sanırım
bebikcim çiçegin yaptıgı sadece kaçamaksız haftaları devirmek ve bol spor . vede güzelbir metobalızma güzeller ....kaydirigubbakcemile5yerimsenibenHedefine ulaşmana çok sevindim tatlım darısı başımıza artık:dance:
Kıs çiçekk sen neler yapıon bacım senin şu listelerini ben iiice bi inceleme altına alayım süper kilo 1 haftada MAşallah valla senle yarışa girilmes bencee alkisalkisalkis
sağol canımgeçmiş olsun akrebim . bebeler hasta olana kadar biz olsak valla daha kolay .
akrepçim çok geçmiş olsun canım.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?