Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar süpersiniz yaa..
özellikle aebenim süpersin kırdın zincirleri kim tutar seni..
ben bu hafta kilo almadığıma seviniyorum..acaip düzensiz bir hafta oldu benim için..
bir yandan ev taşındı onun kargaşası bir yandan iş bir yandan kızımın rahatsızlığı..
neyse allahtan gr da olsa gitmiş bişiler..
artık bu haftaya bakıcaz..

ama yarışma olmasa varya bu kadar sıkıntının içinde kesin hırsımı yiyeceklerden çıkarmıştım ve şu ana artı büssürü kilom vardı..

birinciyi şimdiden kutluyorum
haftaya da beni kutlarsınız artıkımmmdelikafadulden

mayatbım 2. aşamda yasak bir yiyecek yok gülüm ..dengeledigin ve çok sık yemedigin sürece her şeyden yiyebilirsin ama büyük kaçamaklardan sonraki 1. gün gün tekrar menün 1. aşama olsun .
2. kitabın 2. aşaması sana çok yardımcı olacak.. çok ayrıntılı 2. aşama konusunda . orda örnek listeler var...
2. aşamayla ilgili büyük ve küçük kaçamaklar var neye ne kadar müsade edilgidi ayrıntılı menülerde yazıyor . biraz incele bir iki hataya artık otomatige baglanmış gibi yaparsın 2. aşamayıda ...zemuszemus

şuan moralmen çökmüş durumdayım.neden kendime bunu yapıyorsam.daha ne kadar böyle zaman kaybedeceğim.her kaçamakta yeniden yeniden sar başa.kendimi dövesim var şuan.bir insan kendine bukadar mı saygısız olur.1 aydır nerdeyse güya monti yapmaya çalışıyorum kendimi kandırıyorum halbuki.bu kaçamaklara nasıl son vereceğim kızlar lütfen bana yardım edin.spor olayını nasıl hayatıma yerleştireceğim onuda bir türlü beceremedim.bende irade azim 0 yaaa.alsanaalsanasmile

yokyaa 50 ve altı değilmiydi yaa
ya ipin ucu kaçarsa
yapışırım yakana bak:))
sanki 1. kitapta kaçamaklı ve kaçamaksız 2. aşama diye bişey kalmış aklımda neyse inceliim ben sağol fıstığım

şaka maka ben hedefe gelmişim ....ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebu hafta bukadar hiç tahmin etmiyordum .......opuyorumnanaktan

deha öncede dedigim gibi kıslar bende kilo verme kaçamaksız 1 aydan sonra hızlanıyor . kaydirigubbakcemile5her bünye bir deyil kıslar bakın bu beslenmeyi yapıyorsunuz vede hedef kilonuza gelmek istiyorsunuz LÜTFEN AmA LÜTFEN KAÇAMAK YAPMAYIN .İNANIN BU SİZİN ELİNİZDE ÇOGU ZAMAN . GÖRDÜGÜNÜZ ÜZERE KAÇAMAK YAPMADAN DEVAM EDEN MUKAFATINI FAZLASIYLA ALIYOR ....olumunekankayizsmile

arkadaşlar yarışmaya bir kural daha
ama önemli ve güzel bir kural

1. olan arkadaşımız o hafta boyunca yaptıklarını nasıl 1. olduğunu anlatsın.duygularını anlatsın.
bizim için motivasyon olsun..
ve 1. olduğu hafta boyunca ensemizde olsun..yediklerimize yorum yapsın

nasıl ama
bence süpper:lepi:

MAYTABIM EVET 50 ALTI AMA MıGDE BıRLEŞıMı ..
YANı 80 LıK BıR YıYECEGıN ÖNÜNDEN 20 LıK BıR SALATA TELEFı EDER . dengeler ve 50 altında olur mantık bu zaten .

sana yeme diyecegim sadece etle ekmek balık hariç ama( balıkla ekmek yiyebilirsin )..
sebze ve baklagil ögünlerine 1.2. dl ekmek katabilirsin ....
ne olurda olsun senin kilon 55 altı üstüne çıkma yeter . 53 az sana . bir iki kiloluk dalgalanmalar olabilir bu gayet dogal sınırın 55 olsun gerisini kafana takama baktın çıkıyorsun 1 .2. hafta 1. aşama işi çözer zaten ..

ama ben senin hiç bu durumda kalacagını sanmam .

Son düzenleme:
bebikcim çiçegin yaptıgı sadece kaçamaksız haftaları devirmek ve bol spor . vede güzelbir metobalızma güzeller ....kaydirigubbakcemile5yerimseniben

İşte ben ara ara kaçamak yaptığımdan kaybediyorum yoksa sporumu yapıyorum hergün düzenli 45 dk yürüyüşüm var ama bundan sonra daha çok dikkat edicem kaçamağı affetmiyo monti amcamız

alkisalkisalkis

canım benim bir kere bu kadar kendine kızmayı bırak..
silkelen ve kendine gel..
hadi bu hafta başla spora ve kaçamaksız montiye..
bunu sen yaparsın eminim ben..
ve buraya da yaz ince ayrıntısına kadar..
bizler seni seviyoruz ve burdayız destekçin olarak:teselli:..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun akrepcim zaten en beteri yakayı kolay bırakmayan da öksürük kıyamam ya bebeler hiç hasta olmasa keşke kaç yaşında kızın

kutluyorum efemma.s.

acaip kıskandım ve iştahtan kesildim şimdi varya :dilcikar:
ben yemeklerde seni aklıma getirmeliyim kesinlikle öyle yapmalıyımmopuyorumnanaktan

İşte ben ara ara kaçamak yaptığımdan kaybediyorum yoksa sporumu yapıyorum hergün düzenli 45 dk yürüyüşüm var ama bundan sonra daha çok dikkat edicem kaçamağı affetmiyo monti amcamız
tam olarak şöyle bekikim kaçamaklı montide kilo verdiriyor bunu görüyoruz ama yavaş verdiriyor ..
ama kaçamaksız vede devamlı yapılan asıl monti hem hızlı hemde etkili bir biçinde yol aldırıyor .opuyorumnanaktan

ve asıl önemli olan pankreası asıl kaçamaksız olan düzene sokuyor bu küçük bir ayrıntı gibi görünsede asıl kazanım montide bu.
pankreas belli bir düzene girdiginde monti kendiliginden devam edip gidiyor ve 2. aşamaya geçişte kilo almakda bi okadar zorlaşıyor .

hmm anladım galbaasempatiksalakcinni3 çeşit yiyosam gl toplamının 3 e bölümümü 50yi geçmiicek sempatiksalakcinni
ay anlamamışım galbaa böyle beslenme şeklimi olur:roflol:
öğlen akşam ekmeksiz doymaya alıştım onları hayatıma katıcağımı sanmıyorum

narincim önüne kaçamak imkanı geldiginde onu yedikten sonraki pişmanlıgın nı aklına getir . ne hissedersin o anda yadin migdeye girdi mutlumu oldun yoksa bin pişmanmı bir anda olsa bunu düşün ...
ve en önemlisi eger kaçamaklAra kapılıp gidiyorsanız GERÇEKTEN KıLO VERMEK ıSTıYORMUYUM DıYE SORUN KENDıNıZE ..
BU SORUYU TARAFSIZCA KENDıNıZE SORUN .

Son düzenleme:
Geçmiş olsun akrepcim zaten en beteri yakayı kolay bırakmayan da öksürük kıyamam ya bebeler hiç hasta olmasa keşke kaç yaşında kızın

sağol canım benim..
5 yaşında kızım..
çocuklar öksürmesin yaa:çok üzgünüm:

ya birde dün çoğaldı sanki iyice..acaba diyorum birgün önce sabah hem kızıp hemde hırpalayarak giydirdim üstünü ıslatınca ufff ondanmıki acaba ya
ya ben ne iğrenç anneyim gözlerim doluyor aklıma geldikçe çok fena oluyorum ya
ama aynı gün akşam sebze alırken ıspanakla kiraz istedi aldım tabi..
gece 11 de ıspanak temizledim yemeğini yaptım..dün okul çıkışı yedi üstüne yoğurt döküp..ve artık kızmamaya çalışıyorum..o benim incitanem birtanem..
şu öksürüğü de bir geçse:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…