aebencim bana 2. aşamada serbest yiyecekleri yazabilirmisin rica etsem
bide köfte hala ekmeksizmi olucak
hazır köfteler varya onlardan sık alırız biz mesela ,
geçen gün içindekilere baktım ne var diye soya proteini ve irmik var değişik
onun dışında et,baharat,tuz ve soğan yazıyo
mayatbım 2. aşamda yasak bir yiyecek yok gülüm ..dengeledigin ve çok sık yemedigin sürece her şeyden yiyebilirsin ama büyük kaçamaklardan sonraki 1. gün gün tekrar menün 1. aşama olsun .
2. kitabın 2. aşaması sana çok yardımcı olacak.. çok ayrıntılı 2. aşama konusunda . orda örnek listeler var...
2. aşamayla ilgili büyük ve küçük kaçamaklar var neye ne kadar müsade edilgidi ayrıntılı menülerde yazıyor . biraz incele bir iki hataya artık otomatige baglanmış gibi yaparsın 2. aşamayıda ...zemuszemus
MAYTABIM EVET 50 ALTI AMA MıGDE BıRLEŞıMı ..yokyaa 50 ve altı değilmiydi yaa
ya ipin ucu kaçarsa
yapışırım yakana bak:))
sanki 1. kitapta kaçamaklı ve kaçamaksız 2. aşama diye bişey kalmış aklımda neyse inceliim ben sağol fıstığım
bebikcim çiçegin yaptıgı sadece kaçamaksız haftaları devirmek ve bol spor . vede güzelbir metobalızma güzeller ....kaydirigubbakcemile5yerimseniben
alkisalkisalkisarkadaşlar yarışmaya bir kural daha
ama önemli ve güzel bir kural
1. olan arkadaşımız o hafta boyunca yaptıklarını nasıl 1. olduğunu anlatsın.duygularını anlatsın.
bizim için motivasyon olsun..
ve 1. olduğu hafta boyunca ensemizde olsun..yediklerimize yorum yapsın
nasıl ama
bence süpper:lepi:
şuan moralmen çökmüş durumdayım.neden kendime bunu yapıyorsam.daha ne kadar böyle zaman kaybedeceğim.her kaçamakta yeniden yeniden sar başa.kendimi dövesim var şuan.bir insan kendine bukadar mı saygısız olur.1 aydır nerdeyse güya monti yapmaya çalışıyorum kendimi kandırıyorum halbuki.bu kaçamaklara nasıl son vereceğim kızlar lütfen bana yardım edin.spor olayını nasıl hayatıma yerleştireceğim onuda bir türlü beceremedim.bende irade azim 0 yaaa.alsanaalsanasmile
şaka maka ben hedefe gelmişim ....ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebu hafta bukadar hiç tahmin etmiyordum .......opuyorumnanaktan
deha öncede dedigim gibi kıslar bende kilo verme kaçamaksız 1 aydan sonra hızlanıyor . kaydirigubbakcemile5her bünye bir deyil kıslar bakın bu beslenmeyi yapıyorsunuz vede hedef kilonuza gelmek istiyorsunuz LÜTFEN AmA LÜTFEN KAÇAMAK YAPMAYIN .İNANIN BU SİZİN ELİNİZDE ÇOGU ZAMAN . GÖRDÜGÜNÜZ ÜZERE KAÇAMAK YAPMADAN DEVAM EDEN MUKAFATINI FAZLASIYLA ALIYOR ....olumunekankayizsmile
tam olarak şöyle bekikim kaçamaklı montide kilo verdiriyor bunu görüyoruz ama yavaş verdiriyor ..İşte ben ara ara kaçamak yaptığımdan kaybediyorum yoksa sporumu yapıyorum hergün düzenli 45 dk yürüyüşüm var ama bundan sonra daha çok dikkat edicem kaçamağı affetmiyo monti amcamız
MAYTABIM EVET 50 ALTI AMA MİGDE BİRLEŞİMİ ..
YANİ 80 LİK BİR YİYECEGİN ÖNÜNDEN 20 LİK BİR SALATA TELEFİ EDER . dengeler ve 50 altında olur mantık bu zaten .
sana yeme diyecegim sadece etle ekmek balık hariç ama( balıkla ekmek yiyebilirsin )..
sebze ve baklagil ögünlerine 1.2. dl ekmek katabilirsin ....
ne olurda olsun senin kilon 55 altı üstüne çıkma yeter . 53 az sana . bir iki kiloluk dalgalanmalar olabilir bu gayet dogal sınırın 55 olsun gerisini kafana takama baktın çıkıyorsun 1 .2. hafta 1. aşama işi çözer zaten ..
ama ben senin hiç bu durumda kalacagını sanmam .
narincim önüne kaçamak imkanı geldiginde onu yedikten sonraki pişmanlıgın nı aklına getir . ne hissedersin o anda yadin migdeye girdi mutlumu oldun yoksa bin pişmanmı bir anda olsa bunu düşün ...şuan moralmen çökmüş durumdayım.neden kendime bunu yapıyorsam.daha ne kadar böyle zaman kaybedeceğim.her kaçamakta yeniden yeniden sar başa.kendimi dövesim var şuan.bir insan kendine bukadar mı saygısız olur.1 aydır nerdeyse güya monti yapmaya çalışıyorum kendimi kandırıyorum halbuki.bu kaçamaklara nasıl son vereceğim kızlar lütfen bana yardım edin.spor olayını nasıl hayatıma yerleştireceğim onuda bir türlü beceremedim.bende irade azim 0 yaaa.alsanaalsanasmile
Geçmiş olsun akrepcim zaten en beteri yakayı kolay bırakmayan da öksürük kıyamam ya bebeler hiç hasta olmasa keşke kaç yaşında kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?