BU TAMAMAMEN SANA KALMIŞ MAYTABIM ıLLA EKMEK YE DEMıYORUM TABı.kaydirigubbakcemile3hmm anladım galbaasempatiksalakcinni3 çeşit yiyosam gl toplamının 3 e bölümümü 50yi geçmiicek sempatiksalakcinni
ay anlamamışım galbaa böyle beslenme şeklimi olur:roflol:
öğlen akşam ekmeksiz doymaya alıştım onları hayatıma katıcağımı sanmıyorum
yuh denmez maytabım bence sana bravo denir.....:lepi::lepi:yuh 10 kilovermişşim nerdeyseee anaaa hiçfarketmemiştim bunu son zamanlarda
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaebencim gerçekten zayıflamak istiyorum.hemde çok .ama haklısın önce beyne bu komutu yerleştirmek lazım.ve artık pişman olmak vicdan azabı duymak istemiyorum hemde bir anlık bir zevk için
bişey daha illa öğünlerdemi kaçamak yapcazBU TAMAMAMEN SANA KALMIŞ MAYTABIM İLLA EKMEK YE DEMİYORUM TABİ.kaydirigubbakcemile3
yanlızvurgulama gereken bir noktada her ögünde kaçamak yok .
tamam bazan büyük bazan küçük kaçamak ,,hatta aynı ögünde hem büyük, hem küçük kaçamak yapabilirsin ....ama her ögün böyle olmaycak . bu konuda 2. kitabi iyi incele ....
ama burda bu kadar ayrıntı yazdıgımıza bakma ..
1. aşamya başlarkende böyle didikliyordun dimi.yerimseniben onun gibi düşün bir süre sonra oturur zaten sende aynı kiloda mutluu mesud gidersin arkadaşım .:lepi:
maytabım kitapda düzenliögün ama zamanla ondanda bişi olcagını sanmam canım....bişey daha illa öğünlerdemi kaçamak yapcaz
çünkü bu aralar magnuma aş eriyom duble çikolata sempatiksalakcinni
akşamotuurrurkene bi tane yesem noolurki
700gr gayet iyi irem alkisalkisalkishemde geçen günkü akşam kaçamakgına ragmen .yerimseniben
Allaha iyilinizi versin dışardan okuyanda gerçek sanacak .::)))))
Ben size kilomu söylemedim benden giden bu hafta 2.2 gr oldu kırdım zincirlerimi bu haftada sositososito:lepi:
yok iremcin brakırmıyım hemde hefimi 58 e çekecegim olmuşken tam olsun dimi.:lepi:
kızlar ben unutmuşum burayı yaa..
sabahtan bu yana kızımın rahatsızlığıyla ilgili telefon trafiği içindeyim..
eşim doktora götürdü..iyi bir muayene olmamış sanırım..
farklı bir hastane ve iyi bir doktor bulma adına epey uğraştım..ve şimdi yönlendirdim eşimi..
valla ben götürseydim bu kadar yorulmazdım sanırım
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800gr
ve bugün
10.hafta ............69 500 gr
300 gr gitmiş
Maşallah abla. Allah azmine azim katsın. :lepi:
ben maalesef artıdayım 100 gram .regli oldum ondanmıdır yoksa geçen günkü kaçamaktan mı bilmiyorum montinin yüz karasıyım :kedi:
geçen hafta 73.600
bu hafta 73.700
+100 gr.
şuan moralmen çökmüş durumdayım.neden kendime bunu yapıyorsam.daha ne kadar böyle zaman kaybedeceğim.her kaçamakta yeniden yeniden sar başa.kendimi dövesim var şuan.bir insan kendine bukadar mı saygısız olur.1 aydır nerdeyse güya monti yapmaya çalışıyorum kendimi kandırıyorum halbuki.bu kaçamaklara nasıl son vereceğim kızlar lütfen bana yardım edin.spor olayını nasıl hayatıma yerleştireceğim onuda bir türlü beceremedim.bende irade azim 0 yaaa.alsanaalsanasmile
Cnm moral bozacak bişiy yok. Biliyorsun ki kaçamak yapmazsan vereceksin.
Olayı kafanda bitirmen lazım ve bunu geçrekten istemen lazım.
Spor olayını hayatına sokmasan da kaçamaksız yapmayı sokman lazım canım.
arkadaşlar yarışmaya bir kural daha
ama önemli ve güzel bir kural
1. olan arkadaşımız o hafta boyunca yaptıklarını nasıl 1. olduğunu anlatsın.duygularını anlatsın.
bizim için motivasyon olsun..
ve 1. olduğu hafta boyunca ensemizde olsun..yediklerimize yorum yapsın
nasıl ama
bence süpper:lepi:
vereliniortak
sağol canım benim..
5 yaşında kızım..
çocuklar öksürmesin yaa:çok üzgünüm:
ya birde dün çoğaldı sanki iyice..acaba diyorum birgün önce sabah hem kızıp hemde hırpalayarak giydirdim üstünü ıslatınca ufff ondanmıki acaba ya
ya ben ne iğrenç anneyim gözlerim doluyor aklıma geldikçe çok fena oluyorum ya
ama aynı gün akşam sebze alırken ıspanakla kiraz istedi aldım tabi..
gece 11 de ıspanak temizledim yemeğini yaptım..dün okul çıkışı yedi üstüne yoğurt döküp..ve artık kızmamaya çalışıyorum..o benim incitanem birtanem..
şu öksürüğü de bir geçse:Saruboceq:
hoş geldin senarist..aebencim et ürünlerinin GL si olmuyor sanırsam di mi?
çiçekçim .tecrübelerini bizimle paylaştıgın için teşekkür ederim.bunlar senin için a.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süperbir paylaşım çiçekim teşekürler ve tebrikler ....:hooray:Ben böyle yazılar yazmaya pek alışık değilim aslında.Nasıl yazacağımıda pek bilmiyorum ama öncelikle beni buraya kabul ettiği için Aeben ablama çok teşekkür ediyorum.a.s.Onun bana yardımları olmasaydı heralde ben ilk başladığım günlerdeki gibi aç kalarak zayıflayacaktım(
1 hafta boyunca yaptığım listeler aslında hemen hemen aynı arada biraz değişiklik yapıyorum sadece…
Kahvaltı öncesi mutlaka bir kase çilek,3kayısı,yada 1kivi,greyfurt suyu gibi sabah metabolizmayı canlandıracak şeyler yemeğe çalışıyorum
Kahvaltı 20dk yada 30dk sonra oluyor.
Tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir(sınır koymuyorum),zeytin
Öğle yemeğim,karışık oluyor,tonbalıklı salatada yiyorum,meyve salatasıda,tavuk güveçte olabiliyor.Sebze yeme imkanım pek olmuyor öğle yemeklerinde bunlarla dahada doyuyorum sanki.Yanınada mutlaka bir süt ürünü genelde ayran oluyor.
Akşam yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.bazen onlarda meyve salatası oluyor ama mutlaka akşamları yoğurt yiyorum.Birde mutlaka gün içinde 3lt su ve yeşil çay içiyorum hiç aksatmadan bunları düzenli olarak hergün içmeye çalışıyorum faydasınada inanıyorum açıkçası.
Spor olarakta yürüyüşü hayatımın merkezine oturtturdum ve tabi mekik ve bacak hareketlerimde var bunun yanı sıra.Mekik için farklı farklı zamanlarda yapıyorum sabah 50 yaptıysam akşam oturmak yerine yere yatıp mekik çekiyorum bir 50 tane daha.
Sonra benim burada bu yarışı kazanmamım en büyük sebebi Özgem’le girmiş olduğumuz yarış hem takımda hem burada birbirimizi motive etmek için birbirimizle didişmelerimiz,ufacık oyunlarımız beni çok hırslandırıyor akşam spor yapmaya üşendiğimde Özge yapmıştır kesin ben ondan eksik mi kalıcam diyorum ve hırsla 1 saat sporumu yapıyorum.
Biraz karışık oldu acamiliğime verin.Ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki hepinizi burada tanımışıma.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süperbir paylaşım çiçekim teşekürler ve tebrikler ....:hooray:
HAYATIM NEDEN BUKADAR KENDİNİ SUÇLUYORSUN ANNEYİZ İŞTE HASTALANDIĞINDA DAHA BİR HASSAS OLUYORUZ GEÇİCEK İNŞ. BENİM OĞLUM 1,5 YAŞINDA BEN ÖKSÜRDÜĞÜNDE BAL VE ZENCEFİL VERİYORUM EKŞİYE DE BAYILDIĞINDAN ZOR OLMUYOR. BENİMKİ DAHA DERDİNİ ANLATAMIYOR İŞTEE ŞİMDİ O DAHA Bİ NAZLI ŞIMARIK OLUR HASTALIĞINDA ANNESİ DE ONU SEVER OKŞAR NAZINI ÇEKER DÜZELDİĞİNDE UNUTURUZ BÜTÜN HERŞEYİ HANGİMİZ DÖRT DÖRTLÜĞÜZ Kİ VE İNAN KIZINA GÖRE SEN MÜKEMMEL BİR ANNESİN opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?