Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

BU TAMAMAMEN SANA KALMIŞ MAYTABIM ıLLA EKMEK YE DEMıYORUM TABı.kaydirigubbakcemile3
yanlızvurgulama gereken bir noktada her ögünde kaçamak yok .

tamam bazan büyük bazan küçük kaçamak ,,hatta aynı ögünde hem büyük, hem küçük kaçamak yapabilirsin ....ama her ögün böyle olmaycak . bu konuda 2. kitabi iyi incele ....
ama burda bu kadar ayrıntı yazdıgımıza bakma ..
1. aşamya başlarkende böyle didikliyordun dimi.yerimseniben onun gibi düşün bir süre sonra oturur zaten sende aynı kiloda mutluu mesud gidersin arkadaşım .:lepi:

akrepçim verdiğin destek için çok sagol canım.ben hatalarımın farkındayım geriye kalan bunları düzeltmem bunuda ancak ben yapabilirim başkası değil.lütfen kızın konusundada kendini suçlamaktan vazgeç.çocuklar hasta ola ola bagışıklık sistemleri güçlenecek.benim kızım en ufacık bir şeyde öksürük başlar.bademcikleri iltihaplandıysa geniz akıntısı varsa oda öksürük yapar canım.zencefille balı karıştırıp verebilirsin öksürük fazlalaşır ilk zaman ama sonra iltihapı sökülmesine yardımcı olur.burnu tıkalıysa bi burun spreyi almanı tafsiye ederim.dün dünde kaldı.unut olanları.lütfen sen çok iyi bir annesin.ve miniginde eminimki dünü hatırlamıyordur olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
aebencim gerçekten zayıflamak istiyorum.hemde çok .ama haklısın önce beyne bu komutu yerleştirmek lazım.ve artık pişman olmak vicdan azabı duymak istemiyorum hemde bir anlık bir zevk için

aebencim gerçekten zayıflamak istiyorum.hemde çok .ama haklısın önce beyne bu komutu yerleştirmek lazım.ve artık pişman olmak vicdan azabı duymak istemiyorum hemde bir anlık bir zevk için
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bişey daha illa öğünlerdemi kaçamak yapcaz
çünkü bu aralar magnuma aş eriyom duble çikolata sempatiksalakcinni
akşamotuurrurkene bi tane yesem noolurki

bişey daha illa öğünlerdemi kaçamak yapcaz
çünkü bu aralar magnuma aş eriyom duble çikolata sempatiksalakcinni
akşamotuurrurkene bi tane yesem noolurki
maytabım kitapda düzenliögün ama zamanla ondanda bişi olcagını sanmam canım....
çok canımızın bişi çektiginde illa ögün arkası bekleyecek deyilizya nazi kampımı.kaydirigubbakcemile3
dedigim gibi zamanla hepsi oturur . bacım afiyet olsun . sana tek ikazım miktarıv e sıklıgı abartmaman .:1hug::icecream::icecream::icecream: az kadi 2 hafta sonra bende yiycem .:icecream:.kaçamkasız 1.5 ay hatta 2 ay yapmayı düşünüyorum okullar kapanana kadar hedef koymuştum kendime kaçamak yapmamak adına

.ve başaracagım ,başaracagım ,BAŞARACAGIZZZZ......:lepi::lepi:

700gr gayet iyi irem alkisalkisalkishemde geçen günkü akşam kaçamakgına ragmen .yerimseniben
Allaha iyilinizi versin dışardan okuyanda gerçek sanacak .::)))))

Saol ablacım.
:roflol: Hakkatten gören gerçek sanar ya.

Ben size kilomu söylemedim benden giden bu hafta 2.2 gr oldu kırdım zincirlerimi bu haftada sositososito:lepi:

Süpersin Çiçekim :lepi:

yok iremcin brakırmıyım hemde hefimi 58 e çekecegim olmuşken tam olsun dimi.:lepi:

Elbette yani. Sen yaparsın ablacım eminim. :lepi:

Abla geçmiş olsun öksürük varsa keçi boynuzu pekmezi sabah aç karnına çok iyi gelir aklında olsun.

aebencim et ürünlerinin GL si olmuyor sanırsam di mi?

HAYATIM NEDEN BUKADAR KENDİNİ SUÇLUYORSUN ANNEYİZ İŞTE HASTALANDIĞINDA DAHA BİR HASSAS OLUYORUZ GEÇİCEK İNŞ. BENİM OĞLUM 1,5 YAŞINDA BEN ÖKSÜRDÜĞÜNDE BAL VE ZENCEFİL VERİYORUM EKŞİYE DE BAYILDIĞINDAN ZOR OLMUYOR. BENİMKİ DAHA DERDİNİ ANLATAMIYOR İŞTEE ŞİMDİ O DAHA Bİ NAZLI ŞIMARIK OLUR HASTALIĞINDA ANNESİ DE ONU SEVER OKŞAR NAZINI ÇEKER DÜZELDİĞİNDE UNUTURUZ BÜTÜN HERŞEYİ HANGİMİZ DÖRT DÖRTLÜĞÜZ Kİ VE İNAN KIZINA GÖRE SEN MÜKEMMEL BİR ANNESİN opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar.
kilom aynı maalesef.reglim yeni bitti.eminim 2gün sonra farklı çıkacak.
neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz artık
70 kiloyum.

ufff yaa oku oku biteremedim valla hepsini ben bu sayfaların aeben ablam gene çok güzel şeyler yazmış.
Bende herkese teşekkür ediyorum.akrepim çok geçmiş olsun ablacım.Allah bir anca şifa versin inş.
Narin canım hemen moralini bozma sen geçen günde böyle olumsuz ve pozitif olarak birşeyler yazmıştın kaçamak yapmıştın hatta.bende birşey çiziktirmiştim hatırlıyormusun sakın canını sıkma tamammı elbirliğiyle hep beraber üstesinden geliriz biz bu kiloların.

Şimdi bu haftanın 1.benmi oldum yani... yaşasın yaşasın.yeni gelen kural gereğinide birazdan yazıyım o zaman haftalık olarak planımı

aebencim et ürünlerinin GL si olmuyor sanırsam di mi?
hoş geldin senarist..

oluyor canım .....et ,süt türü proteinler genelde hep 30. 35 çivarı GL endeksleri ..
ve bu ürünleri yaglı yada yagsız olması GL endeksini etkilemiyor .

fakat bu yiyeceklerle yenilen gıdalar bu yagları depo ediyor o yüzdende .. yagsısını yiyoruz .
...a.s.

Ben böyle yazılar yazmaya pek alışık değilim aslında.Nasıl yazacağımıda pek bilmiyorum ama öncelikle beni buraya kabul ettiği için Aeben ablama çok teşekkür ediyorum.a.s.Onun bana yardımları olmasaydı heralde ben ilk başladığım günlerdeki gibi aç kalarak zayıflayacaktım (

1 hafta boyunca yaptığım listeler aslında hemen hemen aynı arada biraz değişiklik yapıyorum sadece…
Kahvaltı öncesi mutlaka bir kase çilek,3kayısı,yada 1kivi,greyfurt suyu gibi sabah metabolizmayı canlandıracak şeyler yemeğe çalışıyorum

Kahvaltı 20dk yada 30dk sonra oluyor.
Tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir(sınır koymuyorum),zeytin

Öğle yemeğim,karışık oluyor,tonbalıklı salatada yiyorum,meyve salatasıda,tavuk güveçte olabiliyor.Sebze yeme imkanım pek olmuyor öğle yemeklerinde bunlarla dahada doyuyorum sanki.Yanınada mutlaka bir süt ürünü genelde ayran oluyor.

Akşam yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.bazen onlarda meyve salatası oluyor ama mutlaka akşamları yoğurt yiyorum.Birde mutlaka gün içinde 3lt su ve yeşil çay içiyorum hiç aksatmadan bunları düzenli olarak hergün içmeye çalışıyorum faydasınada inanıyorum açıkçası.

Spor olarakta yürüyüşü hayatımın merkezine oturtturdum ve tabi mekik ve bacak hareketlerimde var bunun yanı sıra.Mekik için farklı farklı zamanlarda yapıyorum sabah 50 yaptıysam akşam oturmak yerine yere yatıp mekik çekiyorum bir 50 tane daha.
Sonra benim burada bu yarışı kazanmamım en büyük sebebi Özgem’le girmiş olduğumuz yarış hem takımda hem burada birbirimizi motive etmek için birbirimizle didişmelerimiz,ufacık oyunlarımız beni çok hırslandırıyor akşam spor yapmaya üşendiğimde Özge yapmıştır kesin ben ondan eksik mi kalıcam diyorum ve hırsla 1 saat sporumu yapıyorum.
Biraz karışık oldu acamiliğime verin.Ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki hepinizi burada tanımışıma.s.

çiçekçim .tecrübelerini bizimle paylaştıgın için teşekkür ederim.bunlar senin için a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süperbir paylaşım çiçekim teşekürler ve tebrikler ....:hooray:

çok sağol tatlışım benim..
şu bal ve zencefil
hmm unutmuştum bunu hatırlattığın iyi oldu canım benim.. çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…