Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim abişim kilom 58.5 burayda kilo bildirimnde bulunayımda sonra sopalanmayımkaydirigubbakcemile3 kilo veren herkesi tebrik ederim kıslar

Ben teşekkür ederim canım.a.s.
gel seninle bir yeşil çay içelim ben ısmarlıyorum :içelim: belki birazda olsa keyfin yerine gelir ne dersin

teşekkür ederim çiçekçim.keyfim senin motive dolu yazını okuyunca zaten yerine geldi canım.neymiş demekki isteyince ve emek verince başarıya ulaşılıyormuş kıssadan hissemi aldım ben canım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile

çok sağol tatlışım benim..
şu bal ve zencefil
hmm unutmuştum bunu hatırlattığın iyi oldu canım benim.. çok sağol
akrebim bu öksürük işi sık oluyor senin fıstıkta . bademciklerini aldırmayı hiç düşündünmü???

aebenim abişim kilom 58.5 burayda kilo bildirimnde bulunayımda sonra sopalanmayımkaydirigubbakcemile3 kilo veren herkesi tebrik ederim kıslar

aebenim balım kaymağam kaymaklı ekmek kadayıfımmm 72 kiloyum bebeemm :) muckks..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
waaşşşşş sende 60 mı oldun kıııızzz süperiz valllaa
yok yok 500gr kaldı nazarlık ....:lepi:

2 gün önce markete gideyim dedim baktım bizim sitenin hatunları çıkmışlar çardakta laklak yapıyolar gittim markete dönüşte ayy çok zayıfladın kız nasıl yapıyosun şu işi anlat anlat demezlermi? dedim abartıyosunuz ya siyah giyiğim için size öyle gelmiştir çok zayıflamadım. yok yok zayıfladın anlat neler yapıyosun dediler anlatmaya başladım. hepsinden farklı bises "inşallah geri almazsın bende yaptım ama geri aldım ekmek yemeden kilo verilir tabi ama ömrünce ekmek yemicekmisin? bizde yemiyoz aslında hele sıcaklarda hiç yenmiyor ama bizim yaşımız olduğundan metabolizma pek çalışmıyo fln"
galiba fesatlıklarından çatladılar :)))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok yok 500gr kaldı nazarlık ....:lepi:

aman 500 gr kalmışmışş.. çok kalmış çook :)) nasıl vereceksin o yarım kiloyu :))
aebenim sana bişey sorucam bizim bu diyet kolestrolü düşürürmü bebeem yaa? benim kocişi en sonunda kolestrollu yaptımda

tabiki düşürür bu beslenmenin nelere faydası yokki a.s kitabım vardı senin dimi kolastrol bölümü var okumanı tavsiye ederim ....

valla bende bilmiyorum o yarım kiloyu nasıl verecegimi....delikafadulden ama haftaya çizelge 58 0lacak .sositososito

canım benim
ne güzel ifade etmişsin duygularını.
ama gerçekten maaşallah azmine kutluyorum tekrarŞeniza.s.

ama kötü olan sen ensemdesin diye hafta sonumun kaçamaksız geçiceği:dilcikar:
neyse 1 hafta idare edicez artık nasılsa haftaya bayrak bende turkbayragi sen iyice bi tadını çıkar şekerim:1closedeyes: hatta sen bunu hafta sonu kutla olurmu..
şööle bol çukulatalı yaş pasta süpper olurdelikafadulden

akrebim bu öksürük işi sık oluyor senin fıstıkta . bademciklerini aldırmayı hiç düşündünmü???

bademciklerini aldırmakmı :1shok: yoooo düşünmedim niyeki:uhm: kız bacım durduk yere bademciklerini alırlarmı

hadi bakim balım inşallahŞeniz

kızlar bir şey sorrmak istiyorum sizlere bu montide mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz birde çorbasınıda içmiyorum ben yeşil mercimek yeniyor ama kırmızıdan emin değilim tabi bunlarda ben yağda kullanmıyorum

Saol ablacım a.s.
bu hafta korkun klava:benden abla sen yandın 1 hafta boyunca Sen zaten bu hafta hepimize avans verdiğini ben biliyorum bir değerlendiriyim dedim hazır sen ev taşırken abla.Daha önceki sayfalarda'da yazmıştım ablacım çok geçmiş olsun.Kendinide çok üzme sen herkesin dediği gibi çok iyi bir annesin olumunekankayizsmile
Bu hafta sonu düğün var abla bari gidip birazcık pasta falan yiyim bari,yemekliymişte zaten cozutur gelirimmm dermişiimmmmmmmmmmmlülülülülülü

Len var ya bittin sen bittin. Demek Özge yapmıştır diye yapıyorum ha.
Kızım haftaya varya 2976472659 kilo vermezsem ne olayım. kötükedihüso

Len var ya bittin sen bittin. Demek Özge yapmıştır diye yapıyorum ha.
Kızım haftaya varya 2976472659 kilo vermezsem ne olayım. kötükedihüso

Sana iltifat ediyorum işte kızzz ne kızıyon benim ilham kaynağım olarak seni gösteriyorum olumunekankayizsmile

Hadi bakalım senden bekliyorum bu hafta güzel şeyler lülülülülülülülülülülülü

Uyuzsun uyuzzzz.

Bu arada bu hafta gruplarda biz mi birinciyiz ne. Muhtemelen bireyselde de sen olursun birinci Çiçekkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…