Ben teşekkür ederim canım.a.s.
gel seninle bir yeşil çay içelim ben ısmarlıyorum :içelim: belki birazda olsa keyfin yerine gelir ne dersin
akrepçim verdiğin destek için çok sagol canım.ben hatalarımın farkındayım geriye kalan bunları düzeltmem bunuda ancak ben yapabilirim başkası değil.lütfen kızın konusundada kendini suçlamaktan vazgeç.çocuklar hasta ola ola bagışıklık sistemleri güçlenecek.benim kızım en ufacık bir şeyde öksürük başlar.bademcikleri iltihaplandıysa geniz akıntısı varsa oda öksürük yapar canım.zencefille balı karıştırıp verebilirsin öksürük fazlalaşır ilk zaman ama sonra iltihapı sökülmesine yardımcı olur.burnu tıkalıysa bi burun spreyi almanı tafsiye ederim.dün dünde kaldı.unut olanları.lütfen sen çok iyi bir annesin.ve miniginde eminimki dünü hatırlamıyordur olumunekankayizsmile
akrebim bu öksürük işi sık oluyor senin fıstıkta . bademciklerini aldırmayı hiç düşündünmü???çok sağol tatlışım benim..
şu bal ve zencefil
hmm unutmuştum bunu hatırlattığın iyi oldu canım benim.. çok sağol
akrebim bu öksürük işi sık oluyor senin fıstıkta . bademciklerini aldırmayı hiç düşündünmü???
aebenim abişim kilom 58.5 burayda kilo bildirimnde bulunayımda sonra sopalanmayımkaydirigubbakcemile3 kilo veren herkesi tebrik ederim kıslar
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaebenim balım kaymağam kaymaklı ekmek kadayıfımmm 72 kiloyum bebeemm :) muckks..
yok yok 500gr kaldı nazarlık ....:lepi:waaşşşşş sende 60 mı oldun kıııızzz süperiz valllaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok yok 500gr kaldı nazarlık ....:lepi:
tabiki düşürür bu beslenmenin nelere faydası yokki a.s kitabım vardı senin dimi kolastrol bölümü var okumanı tavsiye ederim ....aman 500 gr kalmışmışş.. çok kalmış çook :)) nasıl vereceksin o yarım kiloyu :))
aebenim sana bişey sorucam bizim bu diyet kolestrolü düşürürmü bebeem yaa? benim kocişi en sonunda kolestrollu yaptımda
Ben böyle yazılar yazmaya pek alışık değilim aslında.Nasıl yazacağımıda pek bilmiyorum ama öncelikle beni buraya kabul ettiği için Aeben ablama çok teşekkür ediyorum.a.s.Onun bana yardımları olmasaydı heralde ben ilk başladığım günlerdeki gibi aç kalarak zayıflayacaktım(
1 hafta boyunca yaptığım listeler aslında hemen hemen aynı arada biraz değişiklik yapıyorum sadece…
Kahvaltı öncesi mutlaka bir kase çilek,3kayısı,yada 1kivi,greyfurt suyu gibi sabah metabolizmayı canlandıracak şeyler yemeğe çalışıyorum
Kahvaltı 20dk yada 30dk sonra oluyor.
Tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir(sınır koymuyorum),zeytin
Öğle yemeğim,karışık oluyor,tonbalıklı salatada yiyorum,meyve salatasıda,tavuk güveçte olabiliyor.Sebze yeme imkanım pek olmuyor öğle yemeklerinde bunlarla dahada doyuyorum sanki.Yanınada mutlaka bir süt ürünü genelde ayran oluyor.
Akşam yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.bazen onlarda meyve salatası oluyor ama mutlaka akşamları yoğurt yiyorum.Birde mutlaka gün içinde 3lt su ve yeşil çay içiyorum hiç aksatmadan bunları düzenli olarak hergün içmeye çalışıyorum faydasınada inanıyorum açıkçası.
Spor olarakta yürüyüşü hayatımın merkezine oturtturdum ve tabi mekik ve bacak hareketlerimde var bunun yanı sıra.Mekik için farklı farklı zamanlarda yapıyorum sabah 50 yaptıysam akşam oturmak yerine yere yatıp mekik çekiyorum bir 50 tane daha.
Sonra benim burada bu yarışı kazanmamım en büyük sebebi Özgem’le girmiş olduğumuz yarış hem takımda hem burada birbirimizi motive etmek için birbirimizle didişmelerimiz,ufacık oyunlarımız beni çok hırslandırıyor akşam spor yapmaya üşendiğimde Özge yapmıştır kesin ben ondan eksik mi kalıcam diyorum ve hırsla 1 saat sporumu yapıyorum.
Biraz karışık oldu acamiliğime verin.Ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki hepinizi burada tanımışıma.s.
akrebim bu öksürük işi sık oluyor senin fıstıkta . bademciklerini aldırmayı hiç düşündünmü???
tabiki düşürür bu beslenmenin nelere faydası yokki a.s kitabım vardı senin dimi kolastrol bölümü var okumanı tavsiye ederim ....
valla bende bilmiyorum o yarım kiloyu nasıl verecegimi....delikafadulden ama haftaya çizelge 58 0lacak .sositososito
canım benim
ne güzel ifade etmişsin duygularını.
ama gerçekten maaşallah azmine kutluyorum tekrarŞeniza.s.
ama kötü olan sen ensemdesin diye hafta sonumun kaçamaksız geçiceği:dilcikar:
neyse 1 hafta idare edicez artık nasılsa haftaya bayrak bende turkbayragi sen iyice bi tadını çıkar şekerim:1closedeyes: hatta sen bunu hafta sonu kutla olurmu..
şööle bol çukulatalı yaş pasta süpper olurdelikafadulden
Ben böyle yazılar yazmaya pek alışık değilim aslında.Nasıl yazacağımıda pek bilmiyorum ama öncelikle beni buraya kabul ettiği için Aeben ablama çok teşekkür ediyorum.a.s.Onun bana yardımları olmasaydı heralde ben ilk başladığım günlerdeki gibi aç kalarak zayıflayacaktım(
1 hafta boyunca yaptığım listeler aslında hemen hemen aynı arada biraz değişiklik yapıyorum sadece…
Kahvaltı öncesi mutlaka bir kase çilek,3kayısı,yada 1kivi,greyfurt suyu gibi sabah metabolizmayı canlandıracak şeyler yemeğe çalışıyorum
Kahvaltı 20dk yada 30dk sonra oluyor.
Tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir(sınır koymuyorum),zeytin
Öğle yemeğim,karışık oluyor,tonbalıklı salatada yiyorum,meyve salatasıda,tavuk güveçte olabiliyor.Sebze yeme imkanım pek olmuyor öğle yemeklerinde bunlarla dahada doyuyorum sanki.Yanınada mutlaka bir süt ürünü genelde ayran oluyor.
Akşam yemeklerimde sebze ağırlıklı oluyor.bazen onlarda meyve salatası oluyor ama mutlaka akşamları yoğurt yiyorum.Birde mutlaka gün içinde 3lt su ve yeşil çay içiyorum hiç aksatmadan bunları düzenli olarak hergün içmeye çalışıyorum faydasınada inanıyorum açıkçası.
Spor olarakta yürüyüşü hayatımın merkezine oturtturdum ve tabi mekik ve bacak hareketlerimde var bunun yanı sıra.Mekik için farklı farklı zamanlarda yapıyorum sabah 50 yaptıysam akşam oturmak yerine yere yatıp mekik çekiyorum bir 50 tane daha.
Sonra benim burada bu yarışı kazanmamım en büyük sebebi Özgem’le girmiş olduğumuz yarış hem takımda hem burada birbirimizi motive etmek için birbirimizle didişmelerimiz,ufacık oyunlarımız beni çok hırslandırıyor akşam spor yapmaya üşendiğimde Özge yapmıştır kesin ben ondan eksik mi kalıcam diyorum ve hırsla 1 saat sporumu yapıyorum.
Biraz karışık oldu acamiliğime verin.Ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki hepinizi burada tanımışıma.s.
Len var ya bittin sen bittin. Demek Özge yapmıştır diye yapıyorum ha.
Kızım haftaya varya 2976472659 kilo vermezsem ne olayım. kötükedihüso
Anammmm ilham perin miyim şimdi ben senin.
Şişko peri hiç görmedim ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?