Uyuzsun uyuzzzz.
Bu arada bu hafta gruplarda biz mi birinciyiz ne. Muhtemelen bireyselde de sen olursun birinci Çiçekkkk.
Olsun Cerende olur. O da bizden. :)
arkadaşlar merhaba
ben bu diyeti yapmak istiyorum ama elimde kitap yok
kilom da 53,6 hamile kalmadan 48 olmak istiyorum
ayrıca gebelikte de yapılabiliyormu
sizden ricam günlük menünüzü yazarmısın örnek olsun
çünkü inanın nasıl yapacağımı bilmiyorum
sizden görüp aknaz yağsız peynir aldım o kadar
slm kızlar,ancak girebildim...iş güç ancak girebildim..kilo veren herkesi tebrik ediyorum...kendim vermiş kadar sevindim walla.istediği kadar veremeyen yada motivasyonu kırılan arkadaşlarımda hiç üzülmesin bu iş bir haftalık bir iş değil uzun bir yola çıktınız önünüze çıkan engebeler sizi yıldırmasın...her hafta birer ikişer kilo versek zaten bir kaç haftada diyetimiz biterdi değilmi?oöyle bir diyette son derece sağlıksız olur..ne kadar hızlı verilirse o hızlı geri gelir...kilo veren arkadaşlarda uzun zamandır bunun için çabaladılar.hemen hooop diye gitmedi öyle kiloları...veremedim diye,az verdim diye üzülmeyin kaçamakları elinizin tersiyle itin yolunuza devam edin....
bu arada maytapçım ve aebenim azminizi canı gönülden tebrik ederim canlarım...sultandan haber yokmu bu arada kızlar???
dondurmaya 2.aşamada monti amca ne der bilmiyorum ama ben o zamanlar magnumun lıghtı vardı onu yerdim.şimdilerde yok...ama başka lıght dondurmalar var kutularda onlardan olabilir...ve dondurma yediğiniz gün fazla meyve (özellikle şekerli meyveler)tüketmeyin...günlük almanız gereken şeker sınırını aşmamış olursunuz....
herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum kızlar...öptüm hepinizi...
alkisalkisalkisbu hafta sıra sizde kıslar umartım bu hafta 4. takım birinci olur:lepi:Yeterki 1.olalım da bizden kim bireyselde birinci olursa olsun :)))
iyiki bi kaç saat yoktum ha zilim gelmiş yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler....
slm kızlar,ancak girebildim...iş güç ancak girebildim..kilo veren herkesi tebrik ediyorum...kendim vermiş kadar sevindim walla.istediği kadar veremeyen yada motivasyonu kırılan arkadaşlarımda hiç üzülmesin bu iş bir haftalık bir iş değil uzun bir yola çıktınız önünüze çıkan engebeler sizi yıldırmasın...her hafta birer ikişer kilo versek zaten bir kaç haftada diyetimiz biterdi değilmi?oöyle bir diyette son derece sağlıksız olur..ne kadar hızlı verilirse o hızlı geri gelir...kilo veren arkadaşlarda uzun zamandır bunun için çabaladılar.hemen hooop diye gitmedi öyle kiloları...veremedim diye,az verdim diye üzülmeyin kaçamakları elinizin tersiyle itin yolunuza devam edin....
bu arada maytapçım ve aebenim azminizi canı gönülden tebrik ederim canlarım...sultandan haber yokmu bu arada kızlar???
dondurmaya 2.aşamada monti amca ne der bilmiyorum ama ben o zamanlar magnumun lıghtı vardı onu yerdim.şimdilerde yok...ama başka lıght dondurmalar var kutularda onlardan olabilir...ve dondurma yediğiniz gün fazla meyve (özellikle şekerli meyveler)tüketmeyin...günlük almanız gereken şeker sınırını aşmamış olursunuz....
herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum kızlar...öptüm hepinizi...
merhaba kızlar bende sıze katılabılırmıyımmsırnaşık şey
alkisalkisalkisbu hafta sıra sizde kıslar umartım bu hafta 4. takım birinci olur:lepi:
6. takm bu hafta dinlenmede.opuyorumnanaktan
Seninle birlikte topikimiz gene canlandı iyi tekrardan döndün aramıza.
Bu gebelik konusunu bilmem iyi oldu çünkü bende montiyi hamiş kaldığımda yapmak istiyordum bak geldin gene bir sürü yeni şeyler öğrendik senden canım
Sen katılamazsın buraya cızzzzzzz lülülülülülü
Hoşgeldin canım benim bayanssulusmile
İnş.ablacım Kızlar birinci olursak daha çok gaza gelicekler buna inanıyorum ben.Dinlenme moduna geçtiğiniz içinde teşekkürler a.s.:1hug:
burdada senı bunaltmaya geldım caglayanım benden kacısın yokk ayy ne kadanda mutlu oldum
bende geldim işte geldim burdayımm kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende monticiklerdenim diyorum artık kendime en zor olan 1. haftayı aştım çünkü...
cerenem ve bizide alınnn kaydirigubbakcemile2
burdada senı bunaltmaya geldım caglayanım benden kacısın yokk ayy ne kadanda mutlu oldum
bende takıldım peşine geldm seninde benden kaçışın yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?