Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zevcanda geldı yaa baya bı senlenır bu topıkteekaydirigubbakcemile3

buraya gelipte takımı ihmal etmek yok yalnız kızlar her ikisinide idare edeceksiniz tamam mı yoksa kaptanım kızar hepimize birden

Şeniz
sultan cadısı ders çalışıyor zilim kilo bildiriyor buraya takmada zar zor giriyor ....
ama az kaçamak yapıyor cadı eskisi gibi sıkı yapmyıyor ama genede azda olsa vriyor 58 li kilolarda . az dedik ama 8 kiloya yaklaştı cadıda.:lepi:

Son düzenleme:
Aferin benim takım arkadaşlarımıza hadi tanıştınız şimdi takıma geri dönüyoruz marş marş kaydirigubbakcemile3
anaaaa 4.takımın cadıları topigi basmış len ....:roflol::roflol::roflol:
hoş geldiniz kıslar ... ce diyip kaçmayın burası uzun soluklu ....valla çiçekle kulagınızdan tutar getiririz .kaydirigubbakcemile

tabi canım gebeliktede 2. aşama yapılıyor gayet saglıklı bebişler doguyor ....
çok yanlızımız vardı dogum yapmıştır şimdilerde ....:ecrin_bebek:

hoş geldiniz kıslar ... ce diyip kaçmayın burası uzun soluklu ....valla çiçekle kulagınızdan tutar getiririz .kaydirigubbakcemile

merhaba canım ben konusmayı sewerım canım merak etme oyle ce yapıp kacmam ben sımdıden soyleyeyım dusuk cenelıyımdır ben aklında olsun tatlım sonra sıkılıp benı takımdan kovma caglayan bılır benım cenemi bı konustummu susmak bılmemsempatiksalakcinni

abla bu kızlar benim başımın belaları helede bu ceren nereye gitsem geliyor yahuuuu kaydirigubbakcemile3
ablacım bunlar uzun soluklular hiç merak etme sen opuyorumnanaktan

bilmem mi hiç sabahtan akşama kadar başımın etini yer durur abla bu benim sustur sustarbilirsem lülülülülülü
Kız burayıda takıma çevirdik iyice 4.cadı olacağız 4.takımdan yandı burasıda artık

kaydirigubbakcemile3 valla ablacık ben kendımı anlatayım sana hemen ben 78 kıloyla dıyete basladım 74 kıloya geldıgımde 4, takıma gırdım ve su an 63 kıloyum montıye benzer bır dıyet yapıyordum caglayanımın sayesınde sımdı bıraz daha dengelı beslenmek ıcın tam montıcı olmaya karar verdım bılgın olsun canım benımvereliniortak

Abla biz bu kızçeyi yakında mezun etçez takımdan o zaman hem kalıcı olarak montiye devam edecek hemde takımda yazışacak arkadaş biraz tatlı beladır kendisi ama bak ben hiç sevmem onu aramızda kalsın sengözlerimebaksanab

naniknanik sırnaşık şey bende senı sewıyorum canımhihoyyyt ben burdayım hıc ayrılmayada nıyetım yok

naniknanik sırnaşık şey bende senı sewıyorum canımhihoyyyt ben burdayım hıc ayrılmayada nıyetım yok

kaydirigubbakcemile5 anlaştık tatlım pazartesi artık gelince bolbol görüşürüz seninle işten ne zaman çıkıyorsun hem eve gidip hazırlık yapmıycakmısın akşam için sen

kaydirigubbakcemile5 anlaştık tatlım pazartesi artık gelince bolbol görüşürüz seninle işten ne zaman çıkıyorsun hem eve gidip hazırlık yapmıycakmısın akşam için sen

ben evdeyım tatlım gıtmedım bugun işekaydirigubbakcemile5

eee hiç söylemedin bende seni iştesin sanırım diyorum saat kaç oldu bu neden hala netten kopmadı :kedi:

yok evdeydım canım sabah bı ara cıktım ya netten o arada kıyafetlerımı hazırladım tatlım bırazdan kuafore gıdıcem fon cektırmeye ordanda havalımanına sonra attaaaa

yok evdeydım canım sabah bı ara cıktım ya netten o arada kıyafetlerımı hazırladım tatlım bırazdan kuafore gıdıcem fon cektırmeye ordanda havalımanına sonra attaaaa

hmmm hadi bakalım tatlım o zaman sana kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar diliyim.kazasız belasız git ve gel yeniden aramıza.opuyorumnanaktan
bende artık kaçıyım çıkarız birazdan bizde

hmmm hadi bakalım tatlım o zaman sana kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar diliyim.kazasız belasız git ve gel yeniden aramıza.opuyorumnanaktan
bende artık kaçıyım çıkarız birazdan bizde

ok tatlışım optum senı kendıne ıyı bak canım gorusuruz pazartesiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…