Hakket ya kızım sen benden ne istiyon azıcık bir dur soluklanıyım dimi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben senden hiç bıkarmıyım canım birbirimizin en büyük destekçisi biziz burayada neşe katarız biz seninle kaydirigubbakcemile5
zevcanda geldı yaa baya bı senlenır bu topıkteekaydirigubbakcemile3
buraya gelipte takımı ihmal etmek yok yalnız kızlar her ikisinide idare edeceksiniz tamam mı yoksa kaptanım kızar hepimize birden
ne oluyor burda aaa zevcan sendemi kızzz :)))
yok takımımı bırakmam hadı donelım takımımızaa
aaaa bende :) kaçcam ben şimdi benm ki sadece ziyaret
Şenizslm kızlar,ancak girebildim...iş güç ancak girebildim..kilo veren herkesi tebrik ediyorum...kendim vermiş kadar sevindim walla.istediği kadar veremeyen yada motivasyonu kırılan arkadaşlarımda hiç üzülmesin bu iş bir haftalık bir iş değil uzun bir yola çıktınız önünüze çıkan engebeler sizi yıldırmasın...her hafta birer ikişer kilo versek zaten bir kaç haftada diyetimiz biterdi değilmi?oöyle bir diyette son derece sağlıksız olur..ne kadar hızlı verilirse o hızlı geri gelir...kilo veren arkadaşlarda uzun zamandır bunun için çabaladılar.hemen hooop diye gitmedi öyle kiloları...veremedim diye,az verdim diye üzülmeyin kaçamakları elinizin tersiyle itin yolunuza devam edin....
bu arada maytapçım ve aebenim azminizi canı gönülden tebrik ederim canlarım...sultandan haber yokmu bu arada kızlar???
dondurmaya 2.aşamada monti amca ne der bilmiyorum ama ben o zamanlar magnumun lıghtı vardı onu yerdim.şimdilerde yok...ama başka lıght dondurmalar var kutularda onlardan olabilir...ve dondurma yediğiniz gün fazla meyve (özellikle şekerli meyveler)tüketmeyin...günlük almanız gereken şeker sınırını aşmamış olursunuz....
herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum kızlar...öptüm hepinizi...
anaaaa 4.takımın cadıları topigi basmış len ....:roflol::roflol::roflol:Aferin benim takım arkadaşlarımıza hadi tanıştınız şimdi takıma geri dönüyoruz marş marş kaydirigubbakcemile3
tabi canım gebeliktede 2. aşama yapılıyor gayet saglıklı bebişler doguyor ....arkadaşlar merhaba
ben bu diyeti yapmak istiyorum ama elimde kitap yok
kilom da 53,6 hamile kalmadan 48 olmak istiyorum
ayrıca gebelikte de yapılabiliyormu
sizden ricam günlük menünüzü yazarmısın örnek olsun
çünkü inanın nasıl yapacağımı bilmiyorum
sizden görüp aknaz yağsız peynir aldım o kadar
anaaaa 4.takımın cadıları topigi basmış len ....:roflol::roflol::roflol:
hoş geldiniz kıslar ... ce diyip kaçmayın burası uzun soluklu ....valla çiçekle kulagınızdan tutar getiririz .kaydirigubbakcemile
anaaaa 4.takımın cadıları topigi basmış len ....:roflol::roflol::roflol:
hoş geldiniz kıslar ... ce diyip kaçmayın burası uzun soluklu ....valla çiçekle kulagınızdan tutar getiririz .kaydirigubbakcemile
merhaba canım ben konusmayı sewerım canım merak etme oyle ce yapıp kacmam ben sımdıden soyleyeyım dusuk cenelıyımdır ben aklında olsun tatlım sonra sıkılıp benı takımdan kovma caglayan bılır benım cenemi bı konustummu susmak bılmemsempatiksalakcinni
abla bu kızlar benim başımın belaları helede bu ceren nereye gitsem geliyor yahuuuu kaydirigubbakcemile3
ablacım bunlar uzun soluklular hiç merak etme sen opuyorumnanaktan
bilmem mi hiç sabahtan akşama kadar başımın etini yer durur abla bu benim sustur sustarbilirsem lülülülülülü
Kız burayıda takıma çevirdik iyice 4.cadı olacağız 4.takımdan yandı burasıda artık
kaydirigubbakcemile3 valla ablacık ben kendımı anlatayım sana hemen ben 78 kıloyla dıyete basladım 74 kıloya geldıgımde 4, takıma gırdım ve su an 63 kıloyum montıye benzer bır dıyet yapıyordum caglayanımın sayesınde sımdı bıraz daha dengelı beslenmek ıcın tam montıcı olmaya karar verdım bılgın olsun canım benımvereliniortak
Abla biz bu kızçeyi yakında mezun etçez takımdan o zaman hem kalıcı olarak montiye devam edecek hemde takımda yazışacak arkadaş biraz tatlı beladır kendisi ama bak ben hiç sevmem onu aramızda kalsınsengözlerimebaksanab
naniknanik sırnaşık şey bende senı sewıyorum canımhihoyyyt ben burdayım hıc ayrılmayada nıyetım yok
kaydirigubbakcemile5 anlaştık tatlım pazartesi artık gelince bolbol görüşürüz seninle işten ne zaman çıkıyorsun hem eve gidip hazırlık yapmıycakmısın akşam için sen
ben evdeyım tatlım gıtmedım bugun işekaydirigubbakcemile5
eee hiç söylemedin bende seni iştesin sanırım diyorum saat kaç oldu bu neden hala netten kopmadı :kedi:
yok evdeydım canım sabah bı ara cıktım ya netten o arada kıyafetlerımı hazırladım tatlım bırazdan kuafore gıdıcem fon cektırmeye ordanda havalımanına sonra attaaaa
hmmm hadi bakalım tatlım o zaman sana kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar diliyim.kazasız belasız git ve gel yeniden aramıza.opuyorumnanaktan
bende artık kaçıyım çıkarız birazdan bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?