truf hoşgeldin...bu bir diyet yöntemi değil zaten cnm.sağlıklı beslenme şekli..ben gebeliğimdede aynen devam ettim.zaten tüm yaşamımız boyunca uymamız gereken kurallar bunlar..yani bir süre uyup istediğin kiloya indiğinde yine eskisi gibi yemeğe başlarsan eski kilona geri gelmende çok zaman almaz..aynen verdiklerin geri gelir...gebeliğe aykırı düşecek hiç bir yanı yok bu beslenme şekliin.bilakis kalsiyum açısından ve poretin açısından zengin bir diyet olduğu için bebeğin kemik gelişimi ve zeka gelişimi bakımından oldukçada faydalı bir beslenme yöntemi..sen gebemisin?
önceki sayfalara bakarsan oralarda örnek menüler var zaten...ve herkes günlük yediklerini yazıyor..yalnış olan bir şey varsa düzeltmek adına...hayırlı olsun diyetin....tekrar hoşgeldin...
Merhaba
Hepimiz gün gün yazıyoruz zaten cnm geçmişi incelersen örnek mönüler görürsün.
kitap var canım okumak istersen . kadına özel montignac . şu an piyasada tavsiye ederim ....teşekkür ederim canım geçmişi inceleyeceğim vakit buldukça
başlayacam başlayacam yapamam diye bi türlü başlayamıyorum
ben ki isveç diyeti ve protein diyeti yapmış biri olarak en mantıklısı montignac diyeti geldi
bi ara gelip kitap sormuştum buraya
kitabı bulamadım piyasa da artık burdan ne öğrenirsem o
hamile değilim ama bu ay kalabilirim bakalım 15-20 güne belli olur
27 aylık bir kızım var doğum kilolarımı verdim son 3 kilo bu kiloyla hamile kalıcam tekrar sanırım
teşekkür ederim canım sağol
3 ana 3 ara öğün yapılıyor değil mi?
kitap var canım okumak istersen . kadına özel montignac . şu an piyasada tavsiye ederim ....
araları mecbur kalmadıkça yapmıyoruz canım ama yapabilirsinde dikkat etmen gereken ögün ve araların arasında belli bir saat geçmesi ....
evet truf o kitap canım .... bu kitap sayesinde beslenme konusunda baya bilgi toplayacagına ve montinin ne oldugunu kavrıycana eminim .kaydirigubbakcemile5Ergenlikten Menopoza Kadına Özel Montignac
bumu tam adı canım eğer buysa alabilirim kitap yurdundan
çiçekim tabrik edrim güzelim bu hafta 4. takım süperdi ...ayrıca senide .yerimseniben.Günaydın montinin güzel hanımları bu hafta hem gruplarda 1.olmuşuz 4.takım olarak hemde 2.ve 3.'de bizim olmuş, :)))
Kahvaltı Öncesi
3taze kayısı
Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği,1 adet salatalık,kkpeynir
Öğle
Meyve salatası(kayısı ve kiraz)
Akşam
Tavuk ızgara(yağsız),salata,1kase yoğurt
Su:3.5lt
2kupa yeşil çay
Spor : 70dk tempolu yürüyüş
260 mekik , 5 dk twister , bacak egzersizleri
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın....
yorucu ve stresli bir haftayı daha geride bırakarak geldim...Kızlar çok yoğun olduğum için giremiyorumm...Geçmişede hiç bakamadım neler oldu acaba...
Bu hafta 78,9 geldim...Adet olamadım daha( Stresten sanırım gecikti yine....
Spora başladım akşamarı 1 saat çıkıyorum yürüyorum hareket vs. yapıyorum zmn buldukça...
Yoğunluğum bu ay sonuna kadar devam edecek şu yoğunluğumu bitirip aranıza sürekli katılmak için can atıyorummm...Sizi sefiyorummmm....
günaydın herkese
günaydınnn herkese a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?