Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yeni gelen arkadaşlar ...hoşgeldiniz....gazanız mübarek olsun,kilolarınız birer birer gitsin...
havaların iyice ısınmasıyla birlikte topiğe bereket geldi kızlar...canlandı topiğimiz...aebenim ablam sana yine tatil yok,müşteri çok vakit buldukça bende hiç boş bırakmayacağım buraları,elimden geldince yardımcı olmaya çalışacağım...zaten yeni gelenlerin dışında herkes hatmetmiş gibi montiyi walla sıkı bir dayanışma var,öyle oluncada kiloların gidişine kim dur diyebilirki....
aslında bu diyeti yzın uygulamak daha kolay gibi geliyor bana siz ne dersiniz kızlar??yağsız kızartmas yapmayıda biliyorsunuz artık,kızxartın yağsız yağsız sebzeleri yoğurtlayın yiyin gariii cokacimcoook çok scıkıp ara yapacaklarda peynir ve küçük bir dilim karpuzla yapsın arasını....(tabi aebenciğime sormadan yemeyin,yoksaa sopasını çıkartır görürsünüz walla :jeyyar: ) yada domates biber kurusoğan maydonoz kurukekik z.yağı ve lor ile çingene salatası denilen salatayı yapın kaşık kaşık yiyin.yada bu salatayı kahvaltıda soğansız olarak yiyin valla süper oluyor.yazın iştah kalmıyor zaten insanda,su içmekten davula dönüyoruz yemek yiyecek hal kalmıyor...her akşamda çıkın yürüyün....mis gibi kilo verirsiniz valla...yapmak isterseniz gerçekten hiç bir şey engel değil kızlar,yeterki isteyin...
dün sabah tv de diyetisyen dilara koçak çok güzel bir örnek verdi.mesela olduğunuz kilo 70 olmanız gereken kilo ise 55. olmanız gereken kilo sizin eviniz olsun dedi.olduğunuz kiloda bulunduğunuz evden uzak bir yer.evinize nerde olursanız olun akşam olunca gitmek zorundasınız,yolda kazada olsa,yangında çıksa depremde olsa gitmekten vazgeçermisniz dedi.? sizde öyle düşünün iradeniz ve motivasyonunuz kırıldığında kızlar.her ne olursa olsun durmak yok.bir gün kaçamak yaptınız diye yenilmeyin,yılmayın...zararın neresinden dönseniz kardır...ve önünüze çıkan kösteklerede kulak asmayın hedefinize kitlenin ve yolunuzdan kimse alıkoyamasın sizi...ben taşınma esnasında hamallara pide yaptırdık sırf aç kalmamak için montiye uymasada yarım pide yediğimde bile vicdan yaptım.kaldıki verecek değil hatta alacak kilom olduğu halde...isterseniz sizde yenilmessiniz dış güçlere ve iradenize.....siz istediğiniz sürece ve elimden geldiği kadarıyle burda olup yardım etmeye ve destek olmaya motive etmeye devam edeceğim sizi.....nooooolur dört elle sarılın sizde diyetinize.....hepiniz çok seviyorum....:enbuyukkk:

zilim mütişsin yine döktürmüşün .....:teytey::lepi::lepi::lepi:

teşekkür ederim canım geçmişi inceleyeceğim vakit buldukça
başlayacam başlayacam yapamam diye bi türlü başlayamıyorum
ben ki isveç diyeti ve protein diyeti yapmış biri olarak en mantıklısı montignac diyeti geldi
bi ara gelip kitap sormuştum buraya
kitabı bulamadım piyasa da artık burdan ne öğrenirsem o
hamile değilim ama bu ay kalabilirim bakalım 15-20 güne belli olur
27 aylık bir kızım var doğum kilolarımı verdim son 3 kilo bu kiloyla hamile kalıcam tekrar sanırım

Merhaba
Hepimiz gün gün yazıyoruz zaten cnm geçmişi incelersen örnek mönüler görürsün.

teşekkür ederim canım sağol
3 ana 3 ara öğün yapılıyor değil mi?

kitap var canım okumak istersen . kadına özel montignac . şu an piyasada tavsiye ederim ....
araları mecbur kalmadıkça yapmıyoruz canım ama yapabilirsinde dikkat etmen gereken ögün ve araların arasında belli bir saat geçmesi ....

Ergenlikten Menopoza Kadına Özel Montignac

bumu tam adı canım eğer buysa alabilirim kitap yurdundan

Günaydın montinin güzel hanımları bu hafta hem gruplarda 1.olmuşuz 4.takım olarak hemde 2.ve 3.'de bizim olmuş, :)))

Kahvaltı Öncesi
3taze kayısı

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği,1 adet salatalık,kkpeynir

Öğle
Meyve salatası(kayısı ve kiraz)

Akşam
Tavuk ızgara(yağsız),salata,1kase yoğurt

Su:3.5lt
2kupa yeşil çay

Spor : 70dk tempolu yürüyüş
260 mekik , 5 dk twister , bacak egzersizleri

günaydın....

yorucu ve stresli bir haftayı daha geride bırakarak geldim...Kızlar çok yoğun olduğum için giremiyorumm...Geçmişede hiç bakamadım neler oldu acaba...

Bu hafta 78,9 geldim...Adet olamadım daha( Stresten sanırım gecikti yine....
Spora başladım akşamarı 1 saat çıkıyorum yürüyorum hareket vs. yapıyorum zmn buldukça...

Yoğunluğum bu ay sonuna kadar devam edecek şu yoğunluğumu bitirip aranıza sürekli katılmak için can atıyorummm...Sizi sefiyorummmm....

Ergenlikten Menopoza Kadına Özel Montignac

bumu tam adı canım eğer buysa alabilirim kitap yurdundan
evet truf o kitap canım .... bu kitap sayesinde beslenme konusunda baya bilgi toplayacagına ve montinin ne oldugunu kavrıycana eminim .kaydirigubbakcemile5
çiçekim tabrik edrim güzelim bu hafta 4. takım süperdi ...ayrıca senide .yerimseniben.
bundada montinin gücünü unutmamak gerek .:jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kilolarınızı ekledim fıstıklar kilo verenleri tebrik ederim . YANı HEPıNıZı .:))))

haftasonu kimseler girmiyor,hava güzel herkes dışarda...bende şimdi geldim az sonrada yürüyüşe çıkacağım,bir uğrayıp bakayım dedim....herkese güzel hafta sonları.....mucukssss herkese...opuyorumnanaktan

selam kızlar
bende bugünkümenümü vereyim
sabah 10
2 kayısı
1 bardak su
11 domatesli yumurta
ayran
lor peyniri(bimde buldumnihayet %1 yağlı kaanlar
zeytin

4
1 tabak kıymalı kabak yemeği
yoğurt
kaşık salatası
yarım zeytinyağlı biber dolması (bu kaçamakmı bilmiyorum )
zaten küçücük bişeydi onunda yarısını yedim

gün içinde 2 topdondurma yedim ıyyk hiç beğenmedim keşke yemeseydim valla
içinde bütün bademler vardı (bu kaçamaktı biliyorum:))))

20
kiraz kayısı tabağı

mrb,bende bu diyete başlamak istiyorum daha doğrusu yemek yeme şeklimi düzene sokmak istiyorum,bu diyette çok mantıklı geldi bana.yeni başlayacak biri olarak bana tavsiyeleriniz neler yani temel özellikleri neler?

gunaydın kızlar bende ılk menumu paylasayım hemen sızınle
bugunku menum :

kahvaltı once :sirkeli su

kahvaltı:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates peynır,bır dılım ekmek

ara:yeşilçay

öğle:tavuklu sezar salata,ayran

ara:yeşilçay,kiraz

akşam:yoğurtlu semizotu,salatalık,domates

1 saat yuruyus,1 saat aerobık hareketleri,150 adet mekık 2,5 lıtre s

ben 2 gündür yürümeye başladım acayip bacaklarım agrıyor.gece acı içinde uyanım bu normal mi anlamadım.daha önce hiç bukadar agrımadı.zavallılar hareket etmeye alışkın değiller .ondan mı oldu acaba şuan resmen sızlıyorlarrr :sinifsinif:

günaydın hatunklar
pk yazan çizen olmamış haftasonu
2. aşamam iyi gidiyor herhalde
ama her saniye tartının üstündeyim ruh hastası olucam yakında
dünkü menümüde vereyim
sabah 11
2.5 dilim ekmek
lor
dom.salatalık.biber salata
bütün ısrarlara rağmen böreğin tadına dahi bakmadım

4.5
1 baba çipura
1 baba lüfer
yarım uskumru
yeşil salata
abarttımmı ne
8
kiraz kayısı tabağı

bu sabah 7
lor
2 yumurta haş
2 zeytin
domates

bi parçacık tahinli cevizli çörek
tadı nefismiş iyikide bitmiş yoksa yerdim sanırsam:sinifsinif::sinifsinif:

Günaydın geçmişe bakayım dedim almış başını gitmiş.
Bizim takımdan kızlar gelmiş montici olmuş.

Haftasonum berbat geçti desem yeter sanırım. Tüm oklavalara sopalara hazırım.
Ama telafi edicem bu hafta için haftasonumu.

iremcim üzülme eminimki halledersin.yeterki pes etmeyelim öyle değilmi canım bende 72 rakamını baskülde görmek istiyorum artık yaaa .haftasonu alışveriş yaptım kendime giyecek hiçbir şeyim yoktu .malum gecen yaz 86 kilo olup bu yazda 73 olunca giyecek bişiy bulamıyordum.haftasonuda aldıklarımı giydim dışarı çıkarken.eşim okadar huzursuz olduki neoldu neden böyle dikkat ediyorsun kendine falan falan ayyy nasılda hoşuma gitti nasılda kıskandı beni :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…