Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benimde haftasonumun genel özeti şudur : cuma - cumartesi harika geçti.pazarda ufak tefek aksilikleri saymazsak uzun zamandır ilk kez diyet acısından böyle bir haftasonum oldu diyebilirim.:teytey:

Narin işallah göreceksin arkadaşım. Bende Cuma günü 71 li bi rakam görmek istiyorum ama hadi hayırlısı. Bu kadar gelmişken bırakmaya hiç niyetim yok valla şeker. Geçen seferde 72 ye inip bırakmıştım uğursuz rakamın 72 benim :)

hayatım hiç endişelenme. sen o ugursuz 72 rakamını 2 şer atlayıp 70 bile olabilirsin.sende bu azim ve irade var canım.guclubacismile

Narin saol canım benim. Mor kıyafet kuzenimin düğününde almıştım cnm onu geçen sene eylül ayı.

ayyy kızlar şimdi ögrendim eltim temmuzda oglanlara sünnet yapıyormuş.delikafadulden bu harika bir haber sırnaşık şey.şimdi motivasyonum için çok güzel bir sebep çıktı .bende böyle birşey bekliyordum beni hırslandıracak. beni memlekettekiler enson 81.5 kiloyla 6 ay önce görmüşlerdi.ayy çok heyecanlandım şimdi inşallah o güne kadar 70 rakamını görüp 40 beden olabilirmiyim yaaa zemuszemus

Son düzenleme:

hadi bakalım
70 den aşağısınıda görürsün belki o zamana kadar

iremcim fark okadar belliki ilk resimle 2.si arsında 10 kilodan fazla vermişin gibi durmuş ..yani kilo vermek sende çokkkbelli oluyor . hadi bakalım devam ....
son resmindede harika görünüyorsunuz ...

Son düzenleme:

Haydi bakalım kesinlikle o kiloya düşeceğine eminim. Hatun görsün elalem şekerim zayıfla bitsin artık.

iremcim fark okadar belliki ilk resimle 2.si arsında 10 kilodan fazla vermişin gibi durmuş ..yani kilo vermek sende çokkkbelli oluyor . hadi bakalım devam ....
son resmindede harika görünüyorsunuz ...

Saol ablacım. Evet haklısın hemen belli oluyor verdiğim. Birde şu an 72 diyorum kimse inanmıyor o kiloda olduğuma.

.2. aşama için çok güzel menü afiyet olsun maytabım ..
o lor bimde zaten vardı bacım yenimi gördün .:sm_confused:...

[QUOTE2javelin;13600567]mrb,bende bu diyete başlamak istiyorum daha doğrusu yemek yeme şeklimi düzene sokmak istiyorum,bu diyette çok mantıklı geldi bana.yeni başlayacak biri olarak bana tavsiyeleriniz neler yani temel özellikleri neler?[/QUOTE]
salem javelin ilk sayfada açık anlatımı var güzelim... bir iki kere dikkatli okursan burda bizde yardımcı oluruz .opuyorumnanaktan
. zor deyil saglıklı besleniyorsun .
doymuş yaglara dikkat ediyorsun
ekmegi sadece kahvaltıda yiyyorsun .
her ögünde mutlaka salata ve süt ürünü tüketiyorsun
ana hatları böyle canım .
ha birde ekmek türeviyle et yemiyorsun aynı ögünde ..

menünde sporunda harika ceren .....:lepi:vereliniortak
afiyet olsun o börektende bir parça yeseydin maytabım ögün ardına ...
kıs okadar balıgı nasıl yedin ? bende yerim ama sen beni aşmışın bu balık konusunda afiyet olsun .cokacimcoook
birde maytabım montide bir kaçamaklar var birde yanlışlar var bu ikisini ayır etmek lazım .

kaçamak dedigimizi biliyoruz yasaklar yenince .
yanlışlarda etle ekmek gibi şeyler ...
senin en son menünde bu var çörekle yumurta ama sen 2 . aşamda oldugundan bu fazla önemli deyil ... 1. aşamdaki fıstıklar için dikkat çekeyim dedim .:hulya:

kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
benimde haftasonumun genel özeti şudur : cuma - cumartesi harika geçti.pazarda ufak tefek aksilikleri saymazsak uzun zamandır ilk kez diyet acısından böyle bir haftasonum oldu diyebilirim.:teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aebencimm eskiden vardı o lor ama son zamanlarda uzun ısrarlarıma rağmen bulamıyordum sanırsam çok sordum getirmişler
her sorduğumda eskiden vardı artık yok diyolardıı

sen söyliyince farkettim:)))
çörekleri gözüme kestirdiğimden ekmek yemedim sabah
göyaa iyi bişey yaptım ama yanlışmış
bundan sonra dikkat edicem
eşim dün börek alırken neli aliim sende yersin kıymalı aliimmi dedi yok etle ekmek yemiyoruz dedim bide bilmiş bilmiş
ama sabah yumurtayla ekmek yemiş oldum bi alkış lğtfennnn
haarika bisalata yapmışım off ki offff
göbek,maydonoz,dereotu,soğan,lor ve ton balığı
umarım zehirlenmem siz hep yiyosunuz bende bugün yiyim dedim

slm kızlar...pazartesi günü itibarıyle herkes kürkçü dikkanımıza döndüüüüüü.....haftasonunu kaçamaksız tamamlayan herkesi tebrik ederim.kaçamak yapanlarda bu sondu deyip önünüze bakın yolunuza devm edin..dönmek caymak yok....narincim kendine gaz vermek için sebebin var artık,düğüne kadar ne versen kardır.düğünden sonrada düğünü atlattım diye sakın salma...istediğiniz kilolara düşene kadar durmak yok,düştükten sonrada bitti bu iş diye eski yeme düzeninize dönmeyin lütfen,yoksa o eski görünümüze kavuşmanızda kaçınılmaz olur...irem sende gayet iyi görünüyorsun cnm...ama istediğini elde edene kadar aynı tempoda devam et ,sakın salma kendini...
yeni bir haftaya başladık kızlar,deniz mevsimi açılmaya başlıyacak yakında.giyeceğiniz bikinileri mayokinileri düşünün...ve kendinizi incecik hayal edin...yediklerinize sayın,tutun boğazınızı azıcık...zaten aç kalmadan kilo veriyorsunuz...kibrit kutusu peynir vs...olayıda yok..serbest yiyecekleri zaten doyana kadar yiyiyorsunuz.lütfen azıcık daha sabredin şekerler....sonra çıtır çıtır geziiinnnnnnn....bayanssulusmile

afiyet olsun .. balıkla hep peynir yerim .hiç öyle bir durum olmadı şimdiyedek mayatabım gönül rahatlıgıyla ye .
bence artık bukadar kasma derim ben yazdım ama 2. kitapda okudugum yumurtada doymuş yag fakat içindeki bir medde fazla emilmesini engeliyor diyordu . sen artık ekmekle kavaltıda hş. yumurta yiyebilisin . 2. aşamdasın zaten bu kadar kasma kendini ..kaydirigubbakcemile5
dedigim gibi o börektende yemeliydin y. dl de olsa . artık .. eşinin tepkisini çekme artık .yerimseniben
anladıgım kadarıylada baskülde bi degişiklik yok dimi buda süper hafif kaçamaklarınla kilon aynıyse ilk başlarda demekki pankreasın baya düzene girmiş .:lepi:

salem javelin ilk sayfada açık anlatımı var güzelim... bir iki kere dikkatli okursan burda bizde yardımcı oluruz .opuyorumnanaktan
. zor deyil saglıklı besleniyorsun .
doymuş yaglara dikkat ediyorsun
ekmegi sadece kahvaltıda yiyyorsun .
her ögünde mutlaka salata ve süt ürünü tüketiyorsun
ana hatları böyle canım .
ha birde ekmek türeviyle et yemiyorsun aynı ögünde ..

menünde sporunda harika ceren .....:lepi:vereliniortak

afiyet olsun o börektende bir parça yeseydin maytabım ögün ardına ...
kıs okadar balıgı nasıl yedin ? bende yerim ama sen beni aşmışın bu balık konusunda afiyet olsun .cokacimcoook
birde maytabım montide bir kaçamaklar var birde yanlışlar var bu ikisini ayır etmek lazım .

kaçamak dedigimizi biliyoruz yasaklar yenince .
yanlışlarda etle ekmek gibi şeyler ...
senin en son menünde bu var çörekle yumurta ama sen 2 . aşamda oldugundan bu fazla önemli deyil ... 1. aşamdaki fıstıklar için dikkat çekeyim dedim .:hulya:

kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOTE]

degerlendırdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım opuyorumnanaktan

:1hug:
zilim peynir konusunu açmışken ben yazıyorum k.k. diye ama. şart deyil bazan dahada fazla yiyorum . yanı kahvaltım ne kadar gerektiriyorsa okadar 2 k.k da yiyebilirim yani .kahvaltınızda peynir konusunda sınırımız yok hoş diger ölçülerdede sınırımız pek yok ya .kaydirigubbakcemile3

benim hafta sonuda eh işte geçti ögünlerim hep düzensiz oluyor malum herkes evde olnunca geç kavaltı vs...

sizlere yazmak istedigim bir ögünüm var pazar günü bebelerin veloybol çalışmasından sonra yemege çıktık tabi onların ısrarlarıyla pideciye ....:ecrin_bebek:
ögünün şu .
yemege bol çoban salatayla başladım ...
.. ve en masum şeçenegim peynirli pideydi.
y. peynrili pide yedim .
6.7 tanede közde biber ve maydonoz..
1 br. ayran ...

ama özlemişim valla şunu anladımki ben bayadır nefsimi körlemişim ... akşamda bebeler dondurma yerken sadece kaşık ucuyla ancak dlime degdirdigimle bırakmam bir oldu şekerin tadı bukadarmı olur ıyy dedim laelaelaelaelae inanın artık şekerin tadını unutmuşum ve bana çok agır geliyor .
işta benim hafta sonumda böyle hiç bir pişmanlıgımda yok aslında iyide oldu .buyrunnnnnnnnn
şimdi çıkmam lazım kıslar bebeleri okuldan alıcam .....a.s.

canımın istediği şeyleri tadıyorum zaten artık pek kasmıyorum oda farkında
tartıda 53-54 arası gidip geliyo cumadan beri bi iniyo bi çıkıyo 4 gündür
gerçekten hergüne ufakta olsa bi kaçamak sığdırdığımdan biraz ara vermek istiyorum en azınc-dan koci yokken dikkat ediim hehehhhe

zilli seni çooook merak ediyorum bak 1 aydır koyucan resim sözün vardı bikoyda görelim seni(kediyi merak öldrürmüş:))))

yaa ben eşime dedimki geçen gün 1.80 boyu olan bi arkadaşımız 55 kilo
ve mecbur kalıp yediği yarım pide için vijdan azabı çekmiş ben kendimi çok şişko ve pisboğaz hissediyorum dedimde bıd bıd konuştu
bak normalsin dahafazla verme dayak yiicen hee dedi:)))))))
pigi didimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…