- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Narin işallah göreceksin arkadaşım. Bende Cuma günü 71 li bi rakam görmek istiyorum ama hadi hayırlısı. Bu kadar gelmişken bırakmaya hiç niyetim yok valla şeker. Geçen seferde 72 ye inip bırakmıştım uğursuz rakamın 72 benim :)
ayyy kızlar şimdi ögrendim eltim temmuzda oglanlara sünnet yapıyormuş.delikafadulden bu harika bir haber sırnaşık şey.şimdi motivasyonum için çok güzel bir sebep çıktı .bende böyle birşey bekliyordum beni hırslandıracak. beni memlekettekiler enson 81.5 kiloyla 6 ay önce görmüşlerdi.ayy çok heyecanlandım şimdi inşallah o güne kadar 70 rakamını görüp 40 beden olabilirmiyim yaaa zemuszemus
iremcim fark okadar belliki ilk resimle 2.si arsında 10 kilodan fazla vermişin gibi durmuş ..yani kilo vermek sende çokkkbelli oluyor . hadi bakalım devam ....Yok be Narinim nerdeeee. Haftasonum iyi geçseydi belki ama. Gerçi Cuma tartıldığımda ertesi gün regl oldum onun da şişi vardır ama bakalım.
bu arada resim ekledim kızlar Bir bakın bakalım.
4. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması - Sayfa 1919 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
ayyy kızlar şimdi ögrendim eltim temmuzda oglanlara sünnet yapıyormuş.delikafadulden bu harika bir haber sırnaşık şey.şimdi motivasyonum için çok güzel bir sebep çıktı .bende böyle birşey bekliyordum beni hırslandıracak. beni memlekettekiler enson 81.5 kiloyla 6 ay önce görmüşlerdi.ayy çok heyecanlandım şimdi inşallah o güne kadar 70 rakamını görüp 40 beden olabilirmiyim yaaa zemuszemus
iremcim fark okadar belliki ilk resimle 2.si arsında 10 kilodan fazla vermişin gibi durmuş ..yani kilo vermek sende çokkkbelli oluyor . hadi bakalım devam ....
son resmindede harika görünüyorsunuz ...
.2. aşama için çok güzel menü afiyet olsun maytabım ..selam kızlar
bende bugünkümenümü vereyim
sabah 10
2 kayısı
1 bardak su
11 domatesli yumurta
ayran
lor peyniri(bimde buldumnihayet %1 yağlı kaanlar
zeytin
4
1 tabak kıymalı kabak yemeği
yoğurt
kaşık salatası
yarım zeytinyağlı biber dolması (bu kaçamakmı bilmiyorum )
zaten küçücük bişeydi onunda yarısını yedim
gün içinde 2 topdondurma yedim ıyyk hiç beğenmedim keşke yemeseydim valla
içinde bütün bademler vardı (bu kaçamaktı biliyorum:))))
20
kiraz kayısı tabağı
menünde sporunda harika ceren .....:lepi:vereliniortakgunaydın kızlar bende ılk menumu paylasayım hemen sızınle
bugunku menum :
kahvaltı once :sirkeli su
kahvaltı:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates peynır,bır dılım ekmek
ara:yeşilçay
öğle:tavuklu sezar salata,ayran
ara:yeşilçay,kiraz
akşam:yoğurtlu semizotu,salatalık,domates
1 saat yuruyus,1 saat aerobık hareketleri,150 adet mekık 2,5 lıtre s
afiyet olsun o börektende bir parça yeseydin maytabım ögün ardına ...günaydın hatunklar
pk yazan çizen olmamış haftasonu
2. aşamam iyi gidiyor herhalde
ama her saniye tartının üstündeyim ruh hastası olucam yakında
dünkü menümüde vereyim
sabah 11
2.5 dilim ekmek
lor
dom.salatalık.biber salata
bütün ısrarlara rağmen böreğin tadına dahi bakmadım
4.5
1 baba çipura
1 baba lüfer
yarım uskumru
yeşil salata
abarttımmı ne
8
kiraz kayısı tabağı
bu sabah 7
lor
2 yumurta haş
2 zeytin
domates
bi parçacık tahinli cevizli çörek
tadı nefismiş iyikide bitmiş yoksa yerdim sanırsam:sinifsinif::sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:iremcim üzülme eminimki halledersin.yeterki pes etmeyelim öyle değilmi canım bende 72 rakamını baskülde görmek istiyorum artık yaaa .haftasonu alışveriş yaptım kendime giyecek hiçbir şeyim yoktu .malum gecen yaz 86 kilo olup bu yazda 73 olunca giyecek bişiy bulamıyordum.haftasonuda aldıklarımı giydim dışarı çıkarken.eşim okadar huzursuz olduki neoldu neden böyle dikkat ediyorsun kendine falan falan ayyy nasılda hoşuma gitti nasılda kıskandı beni :sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbenimde haftasonumun genel özeti şudur : cuma - cumartesi harika geçti.pazarda ufak tefek aksilikleri saymazsak uzun zamandır ilk kez diyet acısından böyle bir haftasonum oldu diyebilirim.:teytey:
afiyet olsun .. balıkla hep peynir yerim .hiç öyle bir durum olmadı şimdiyedek mayatabım gönül rahatlıgıyla ye .aebencimm eskiden vardı o lor ama son zamanlarda uzun ısrarlarıma rağmen bulamıyordum sanırsam çok sordum getirmişler
her sorduğumda eskiden vardı artık yok diyolardıı
sen söyliyince farkettim:)))
çörekleri gözüme kestirdiğimden ekmek yemedim sabah
göyaa iyi bişey yaptım ama yanlışmış
bundan sonra dikkat edicem
eşim dün börek alırken neli aliim sende yersin kıymalı aliimmi dedi yok etle ekmek yemiyoruz dedim bide bilmiş bilmiş
ama sabah yumurtayla ekmek yemiş oldum bi alkış lğtfennnn
haarika bisalata yapmışım off ki offff
göbek,maydonoz,dereotu,soğan,lor ve ton balığı
umarım zehirlenmem siz hep yiyosunuz bende bugün yiyim dedim
salem javelin ilk sayfada açık anlatımı var güzelim... bir iki kere dikkatli okursan burda bizde yardımcı oluruz .opuyorumnanaktan.2. aşama için çok güzel menü afiyet olsun maytabım ..
o lor bimde zaten vardı bacım yenimi gördün .:sm_confused:...
[QUOTE2javelin;13600567]mrb,bende bu diyete başlamak istiyorum daha doğrusu yemek yeme şeklimi düzene sokmak istiyorum,bu diyette çok mantıklı geldi bana.yeni başlayacak biri olarak bana tavsiyeleriniz neler yani temel özellikleri neler?
:1hug:slm kızlar...pazartesi günü itibarıyle herkes kürkçü dikkanımıza döndüüüüüü.....haftasonunu kaçamaksız tamamlayan herkesi tebrik ederim.kaçamak yapanlarda bu sondu deyip önünüze bakın yolunuza devm edin..dönmek caymak yok....narincim kendine gaz vermek için sebebin var artık,düğüne kadar ne versen kardır.düğünden sonrada düğünü atlattım diye sakın salma...istediğiniz kilolara düşene kadar durmak yok,düştükten sonrada bitti bu iş diye eski yeme düzeninize dönmeyin lütfen,yoksa o eski görünümüze kavuşmanızda kaçınılmaz olur...irem sende gayet iyi görünüyorsun cnm...ama istediğini elde edene kadar aynı tempoda devam et ,sakın salma kendini...
yeni bir haftaya başladık kızlar,deniz mevsimi açılmaya başlıyacak yakında.giyeceğiniz bikinileri mayokinileri düşünün...ve kendinizi incecik hayal edin...yediklerinize sayın,tutun boğazınızı azıcık...zaten aç kalmadan kilo veriyorsunuz...kibrit kutusu peynir vs...olayıda yok..serbest yiyecekleri zaten doyana kadar yiyiyorsunuz.lütfen azıcık daha sabredin şekerler....sonra çıtır çıtır geziiinnnnnnn....bayanssulusmile
hadi bakalım
70 den aşağısınıda görürsün belki o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?