Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim aynen beni tarif etmişsin burda. İlk yaptığımda eylülde kuzenin düğünü vardı ve ben düğünden sonra saldım kendimi. 78 e çıktım tekrar başladığım yere yani.
Bir daha mı asla.
Şimdide Temmuz da düğün var ona kadar 6 lı rakamları görmek nasip olur işallah. 1.5 ay var önümde. Her hafta 500 gr versem 3 kilo eder. Bu da bana yeter.

Abla sen zaten artık neyin pişmanlığıı duycan maşallah hedefine ulaştın ve hak ettin tüm dondurmaları pideleri :icecream: desemde inanma sakın.
Aman diyim abla dikkat et sen yine de olumunekankayizsmile

yazılarını bir solukta okuyorum ziligurti. gerçekten benim için çok motive edici oluyorlar.inşallah bu defa başaracagım :lepi:

iremcim ben sana inanıyorum kesinlikle o düğünde bir kuğu gibi süzüleceksin canım.bayanssulusmile

Ahh Narinim ağzından yeşil çay damlıyor :roflol:
İşallah dediğin gibi olur hayatım.
Siyah saten elbise giymek istiyorum.
Altına da dore ayakkabı ve dore takılar.
İşallah amacıma ulaşırım da istediklerimi giyerim.

Gerçi kime sorsam siyah altına dore olmaz diyor ama bakıcaz. a.s

maytabım yüzgörümlüğü isterim kaydirigubbakcemile3 son halimi çeker koyarım bi ara canım..bu arada internetimizde sorun çıktı kızlar..kabloluya geçeceğiz,vınn dı şu an kullandığımız hiç verimli olmadı.bir çekiyor bir çekmiyor bağlantı geliyor gidiyor vs..vs..kabloluda bağlanana kadar biz tatile gitmiş oluruz tatil dönüşü bağlatınca görüşeceğiz artık evden sizlerle.ama tatildede ben sizden kopmamak için ne gerekiyorsa yapacağım.laptobumu yanıma alıyorum zaten.umarım çok ayrı kalmayız...narincim ben resmimi koyduktan sonra önceki sayfalarda yazdıklarımı okuduysan aklına getir ve son halimi gözünün önünde canlandır motivasyonunu bozuldukça...başarmak istedikten sonra yapılmayacak şey değil...yeterki iste.....

meraba arkadaslar valla dokturmussunuz oku oku bitmedi ne guzel seyler yazmissiniz acaip motive ediyosunuz supersiniz zemuszemus
hafta sonumu hic kacamaksiz gecirdim. yediklerimi not almayi unuttugum icin yazamiycam ama sebze takildim hep. az tavuk eti vardi.sporumu da yaptim bu cuma daha farkli bi sonuc bekliyorum.
sporla beraber kilolar daha cabuk gidiyo yapmayanlara siddetle tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile5

unutmadan yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz diyorum...vereliniortak

Merhabalar geçmişi az okuyayım dedim amma kalabalıklaşmışız maşallah bize. Benim haftasonum bi kabustu çok kötüyüm misafirlerim vardı yatılı ve ben çatlayana kadar yedim kendimden nefret ediom nasıl yedim ben yaaa bir kerelik bişi de değildi gün içinde allah ne verdiyse hüplettim
Cumartesi iyiydi işte herkes iyi bu halin cart da curtta senin basenlerin için spor lazım falan birazda ne bilim kötü oldum herkesin içinde milletin tabağı dolu ben ondan yemem bundan yemem herkesin dikkati benim üzerimde sinir oldum ve kendimi yerken buldum...

Cuma
08:00
Yarım elma

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
maydonoz
peynir
çay

13:00
Piliç ızgara
ayran
salata

21:00
yarım kilo kiraz

23:30
1 avuç kiraz

C.tesi

09:00
1 avuç kiraz

12:00
1 dl. tam ekmek
peynir
salatalık
domates
biber
bebeye yedirirken azcık sosiss

17:00
Tavuklu salata
ayran

21:00
1 parça derisiz tavuk
salata
yoğurt

Gece az alkol
Bol miktarda çerez

Pazar

10:00
1 kase kiraz

11:00
Azcık sucuklu yumurta
salatalık
domates
çay

15:30
1 parça derisiz tavuk
salata
yemeğin üstüne supangle
aralarda kaç tane yediğimi bilemediğim kestane şekerlerieyvahedigeldismile
Misafirleri gönderdikten sonra gene tuttu ewde kalan kuruyemişler yendi supangle vardı azcık ondan yendi herşey bitti ve rahat edildi sonra pişman oldum tabii cuma 57,200 geliyordum bu sabah 57,400 olmuşumm ama bu hafta telafisini edicem valla

zillicim hasretle bekliyom canım resmini :)))

bebikcim menün güzel giderken bozmuşsun birden canım
olsun arada olur ööle şeyler
bak şimdi canım süpangle istedi
yesemmi yemesemmi
zilli olsa yemezdi eminim
ama maytap olsa yerdi lkesin
hangisi olsam acaba:)))))

hayır hayatım görmedim.hemen geçmişe dalıyorum bulmalıyım o sayfaları

yakışır arkadaşımaaaa sen nasıl mutlu olacaksan öyle giyin takma kimseyi

bebikçim okadar kaçaga ragmen artı 200 bence hiçbişiy.üzülme ve kaldıgın yerden devam canım

Narin saol canım benim.

Bebik az almışsın 200 gr. Biraz daha ye de biraz daha al.

Maytap sen Zili ol cnm Zili.

Ewet şekerler okadar yemeğe rağmen az aldım ama yarın sabah bidaha tartılayım bakalım vücudum beni yanıltıyo olmasın sakınn

iyi aksamlar kizlar,bende yarindan itibaren montiye dönüyorum yalniz benim bugday ekmegi sorunum var bulamiyorum kepek ekmegi yada cavdar ekmegi yiycem yerine cok sorun olmaz umarim..

Dün neler yedim ekleyeyim hemen.
Sabah
1 kk peynir, 1 domates, 4 zeytin, 5 dal maydonoz, 2 dilim salatalık, 1 buğday ekmek

Öğlen
Tavuk döner, salata ve yoğurt

Ara 9 erik

Akşam
Patlıcan salatası beyaz peyirli

Ara
250 gr kiraz, 5 erik

2.5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay, 1 fincan çay

75 ip atlama

günaydın kızlar

sabah rutin kahvaltı

ara yeşil elma

öğle taze fasulye

ara yeşil erik yoğurt

akşam balık limon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…