- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Haydi bakalım kesinlikle o kiloya düşeceğine eminim. Hatun görsün elalem şekerim zayıfla bitsin artık.
slm kızlar...pazartesi günü itibarıyle herkes kürkçü dikkanımıza döndüüüüüü.....haftasonunu kaçamaksız tamamlayan herkesi tebrik ederim.kaçamak yapanlarda bu sondu deyip önünüze bakın yolunuza devm edin..dönmek caymak yok....narincim kendine gaz vermek için sebebin var artık,düğüne kadar ne versen kardır.düğünden sonrada düğünü atlattım diye sakın salma...istediğiniz kilolara düşene kadar durmak yok,düştükten sonrada bitti bu iş diye eski yeme düzeninize dönmeyin lütfen,yoksa o eski görünümüze kavuşmanızda kaçınılmaz olur...irem sende gayet iyi görünüyorsun cnm...ama istediğini elde edene kadar aynı tempoda devam et ,sakın salma kendini...
yeni bir haftaya başladık kızlar,deniz mevsimi açılmaya başlıyacak yakında.giyeceğiniz bikinileri mayokinileri düşünün...ve kendinizi incecik hayal edin...yediklerinize sayın,tutun boğazınızı azıcık...zaten aç kalmadan kilo veriyorsunuz...kibrit kutusu peynir vs...olayıda yok..serbest yiyecekleri zaten doyana kadar yiyiyorsunuz.lütfen azıcık daha sabredin şekerler....sonra çıtır çıtır geziiinnnnnnn....bayanssulusmile
:
benim hafta sonuda eh işte geçti ögünlerim hep düzensiz oluyor malum herkes evde olnunca geç kavaltı vs...
sizlere yazmak istedigim bir ögünüm var pazar günü bebelerin veloybol çalışmasından sonra yemege çıktık tabi onların ısrarlarıyla pideciye ....:ecrin_bebek:
ögünün şu .
yemege bol çoban salatayla başladım ...
.. ve en masum şeçenegim peynirli pideydi.
y. peynrili pide yedim .
6.7 tanede közde biber ve maydonoz..
1 br. ayran ...
ama özlemişim valla şunu anladımki ben bayadır nefsimi körlemişim ... akşamda bebeler dondurma yerken sadece kaşık ucuyla ancak dlime degdirdigimle bırakmam bir oldu şekerin tadı bukadarmı olur ıyy dedim laelaelaelaelae inanın artık şekerin tadını unutmuşum ve bana çok agır geliyor .
işta benim hafta sonumda böyle hiç bir pişmanlıgımda yok aslında iyide oldu .buyrunnnnnnnnn
şimdi çıkmam lazım kıslar bebeleri okuldan alıcam .....a.s.
slm kızlar...pazartesi günü itibarıyle herkes kürkçü dikkanımıza döndüüüüüü.....haftasonunu kaçamaksız tamamlayan herkesi tebrik ederim.kaçamak yapanlarda bu sondu deyip önünüze bakın yolunuza devm edin..dönmek caymak yok....narincim kendine gaz vermek için sebebin var artık,düğüne kadar ne versen kardır.düğünden sonrada düğünü atlattım diye sakın salma...istediğiniz kilolara düşene kadar durmak yok,düştükten sonrada bitti bu iş diye eski yeme düzeninize dönmeyin lütfen,yoksa o eski görünümüze kavuşmanızda kaçınılmaz olur...irem sende gayet iyi görünüyorsun cnm...ama istediğini elde edene kadar aynı tempoda devam et ,sakın salma kendini...
yeni bir haftaya başladık kızlar,deniz mevsimi açılmaya başlıyacak yakında.giyeceğiniz bikinileri mayokinileri düşünün...ve kendinizi incecik hayal edin...yediklerinize sayın,tutun boğazınızı azıcık...zaten aç kalmadan kilo veriyorsunuz...kibrit kutusu peynir vs...olayıda yok..serbest yiyecekleri zaten doyana kadar yiyiyorsunuz.lütfen azıcık daha sabredin şekerler....sonra çıtır çıtır geziiinnnnnnn....bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Zilim aynen beni tarif etmişsin burda. İlk yaptığımda eylülde kuzenin düğünü vardı ve ben düğünden sonra saldım kendimi. 78 e çıktım tekrar başladığım yere yani.
Bir daha mı asla.
Şimdide Temmuz da düğün var ona kadar 6 lı rakamları görmek nasip olur işallah. 1.5 ay var önümde. Her hafta 500 gr versem 3 kilo eder. Bu da bana yeter.
maytabım yüzgörümlüğü isterim kaydirigubbakcemile3 son halimi çeker koyarım bi ara canım..bu arada internetimizde sorun çıktı kızlar..kabloluya geçeceğiz,vınn dı şu an kullandığımız hiç verimli olmadı.bir çekiyor bir çekmiyor bağlantı geliyor gidiyor vs..vs..kabloluda bağlanana kadar biz tatile gitmiş oluruz tatil dönüşü bağlatınca görüşeceğiz artık evden sizlerle.ama tatildede ben sizden kopmamak için ne gerekiyorsa yapacağım.laptobumu yanıma alıyorum zaten.umarım çok ayrı kalmayız...narincim ben resmimi koyduktan sonra önceki sayfalarda yazdıklarımı okuduysan aklına getir ve son halimi gözünün önünde canlandır motivasyonunu bozuldukça...başarmak istedikten sonra yapılmayacak şey değil...yeterki iste.....
Ahh Narinim ağzından yeşil çay damlıyor :roflol:
İşallah dediğin gibi olur hayatım.
Siyah saten elbise giymek istiyorum.
Altına da dore ayakkabı ve dore takılar.
İşallah amacıma ulaşırım da istediklerimi giyerim.
Gerçi kime sorsam siyah altına dore olmaz diyor ama bakıcaz. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?