günaydın iremcim ..Günaydın ablalar.
Akrep abla hayırdır vaktin yok galiba :)
kaydirigubbakcemile3doyana kadar ye bacım o zaman kim tutar seni bahsettigin bu beslenmeyse ölçü yok normal doyana kadar yiyebilirsin .:hulya:Senin verdigin bu diyetle ben ac kalırımmmmmmmmmmmmmm...............
kız iyileşti şükür oglanında bugün öyleden sonra konturolü var bakalım ameliyat günü alıcaz galiba . okullar bitti sayılır geciktirmeden bitirelim inşallah .Aeben abla nasılsın. Bebeler nasıl oldular.
genelde sonra çıkar acısı .:kedi:Ewet şekerler okadar yemeğe rağmen az aldım ama yarın sabah bidaha tartılayım bakalım vücudum beni yanıltıyo olmasın sakınn
tekrar hoş geldin hasret . tam çavdar al o zaman . kepek ekmegi alma o beyaz ekmek . sadece kepek katılmış .iyi aksamlar kizlar,bende yarindan itibaren montiye dönüyorum yalniz benim bugday ekmegi sorunum var bulamiyorum kepek ekmegi yada cavdar ekmegi yiycem yerine cok sorun olmaz umarim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel menü efem afiyet olsun .Dün neler yedim ekleyeyim hemen.
Sabah
1 kk peynir, 1 domates, 4 zeytin, 5 dal maydonoz, 2 dilim salatalık, 1 buğday ekmek
Öğlen
Tavuk döner, salata ve yoğurt
Ara 9 erik
Akşam
Patlıcan salatası beyaz peyirli
Ara
250 gr kiraz, 5 erik
2.5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay, 1 fincan çay
75 ip atlama
akrebim rutin kavaltını bilmiyorum canım umarım içinde tereyag ve kaymak olan deyildir .günaydın kızlar
sabah rutin kahvaltı
ara yeşil elma
öğle taze fasulye
ara yeşil erik yoğurt
akşam balık limon
narinin her gün pilates yapmıyorum canım ya .:kedi:aeben abla harikasın yaaa nasılda disiplinlisin.bayılıyorum senin programlı yaşamana .maşallah diyeyimde nazar değmesin.hergün yürüyüş, plates,3 çocuk zaten başlıbaşına büyük başarı.ben 1 gün yürüsem 1 ay yatıyorummm kaydirigubbakcemile3 bizede ver bunun sırrını abla.
neyin var çiçekim ?bilmiyorumkismileGünaydın ben bu hafta biraz rahatsızım pek siteye giremiycem,Ama hiç kaçamak yapmadım hafta sonuda gelince tüm menülerimi tek tek yazarım
AY bebişmi geliyo alkisalkisalkisAeben abla çiçek grip olmuş. Birde minik bi mercimek var göbişkosunda.
iyi demişin hastaymış..... geçmiş olsun dileklerimizi ilet...Evet abla. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alır işallah.
Boğazları şişmiş şu an ballı süt iç diyorum.
Bal monti de yasak diyor
Saçmalama be dedim bende boşver Montiyi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?