Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende yazayım mönümü yoksa kalınca kalıyor .

7 30 1 avuç kiraz...

8 30 .
2 dl .ekmek .(tam b. kızarmış)
az peynir. 1kş lor.(yagsız )
sögüş .
az marmelad..

11.30 . y. salatalık .

13 .00.
1 tb . ayran çorbası (yagsız yogurt, yeşil mercimek, bugday.nohut. )
salata .

15.30 1 elma.

17 30 . balık tava (zey.yagda bugulama )
bol lorlu salata ...2 dl salam .

21 30 1br süt (yagsız )

1.5 saat sabah yürüyüşü ardından 30 dk pilates .
öylen sonrası 20 dk daha yürüyüş .
2 lt de su .

Senin verdigin bu diyetle ben ac kalırımmmmmmmmmmmmmm...............
kaydirigubbakcemile3doyana kadar ye bacım o zaman kim tutar seni bahsettigin bu beslenmeyse ölçü yok normal doyana kadar yiyebilirsin .:hulya:

Ewet şekerler okadar yemeğe rağmen az aldım ama yarın sabah bidaha tartılayım bakalım vücudum beni yanıltıyo olmasın sakınn
genelde sonra çıkar acısı .:kedi:
iyi aksamlar kizlar,bende yarindan itibaren montiye dönüyorum yalniz benim bugday ekmegi sorunum var bulamiyorum kepek ekmegi yada cavdar ekmegi yiycem yerine cok sorun olmaz umarim..
tekrar hoş geldin hasret . tam çavdar al o zaman . kepek ekmegi alma o beyaz ekmek . sadece kepek katılmış .
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel menü efem afiyet olsun .
günaydın kızlar

sabah rutin kahvaltı

ara yeşil elma

öğle taze fasulye

ara yeşil erik yoğurt

akşam balık limon

akrebim rutin kavaltını bilmiyorum canım umarım içinde tereyag ve kaymak olan deyildir .
ne o yemekler tek basına ıssız adada kalmış gibi ne salata var ne yogurt olmamış bacısı olmamış.alsanaalsanasmile
bacım egerki sen montiyi tam yapsan çiçek gibi vermessen her hafta gel yanıma .:umursamaz:

Günaydın ben bu hafta biraz rahatsızım pek siteye giremiycem,Ama hiç kaçamak yapmadım hafta sonuda gelince tüm menülerimi tek tek yazarım

aeben abla harikasın yaaa nasılda disiplinlisin.bayılıyorum senin programlı yaşamana .maşallah diyeyimde nazar değmesin.hergün yürüyüş, plates,3 çocuk zaten başlıbaşına büyük başarı.ben 1 gün yürüsem 1 ay yatıyorummm kaydirigubbakcemile3 bizede ver bunun sırrını abla.

çiçekçim geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir özletme kendini hemen iyileş ve enkısa zamanda dön aramıza olumunekankayizsmile

narinin her gün pilates yapmıyorum canım ya .:kedi:
yürümeyide çok seviyorum ben helEde sabah yürüyüşlerini ...
birde günlük belererin okuluna didiyorum mutlaka . her fırsatı degerlendiriyorum açıkçası birde hızlı yürümeye alışmışım...
sırrım şu narinim ıS-TE-MEKK . HEPSı BU opuyorumnanaktan
HAFTA SONLARI BENı BOZUYOR . tekrar düzene gireyim derken gene hafta sonu geliyor ...
ögün saatlerini hafta sonu ayarlayamıyorum birde galiba düşünce olarak hafta sonları beyin rahatlama sinyali veriyor kilo .verme modundan uzak oluyorum .sempatiksalakcinni

Evet abla. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alır işallah.
Boğazları şişmiş şu an ballı süt iç diyorum.
Bal monti de yasak diyor
Saçmalama be dedim bende boşver Montiyi şimdi.

Evet abla. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alır işallah.
Boğazları şişmiş şu an ballı süt iç diyorum.
Bal monti de yasak diyor
Saçmalama be dedim bende boşver Montiyi şimdi.
iyi demişin hastaymış..... geçmiş olsun dileklerimizi ilet...
ay çok sevindim ne güzel haber bu darısı tüm isteyenlerin basına .

Günaydın hatunlarr
Çiçekcim geçmiş olsun anaa o mercimek bebiş mi yoksa çok sevindim ne güzel yaaa hayırlı olsun tatlım
Ablacım vücudum bana oyun oynar acısı sonra çıkar dedim ama bu sabah tutamadım kendimi tartıldım 56,800 delikafadulden çook şaşırdım dün kaçamaktan sonra 57,400 düm

Dünkü mönüm

08:00
5-6 erik

09:30

2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
çay

14:00
1 tabak z.yağlı patlıcan
2 adet derisiz küçük baget
salata
yoğurt

17:30
4 adet taze kayısı

21:00
2 küçük parça derisiz piliç pirzola
bool salata
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…