Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bacım kahvaltımda yok öle cıss şeyler merak yapma..
diğer öğünlerimde napabilirm tatlış..cıss şeylerin arasından seçiyorum..
ha öğle fasulyenin yanında ayran içtim..
akşam da annemi hastaneye yatırmşlar ona gitme telaşı ile salata malzemesi almamışım hiç..
balığı yeşilliksiz yemem normalde bilirsin ama işte limonla idare ettim mecburen

aslında doğru diyosun bacım yaa
kendimi bu aralar ıssız adada kalmış gibi hissediyorum..
o kadar kalabalıkdayım ama okadar yalnızım ki.........

Son düzenleme:
okuduklarım dogru mu çiçek hamile mi ayyy inşallah yaa çok sevindirik oldum şimdi :sm_cool:

aeben abla o haftasonları olmasa zaten şimdiye kadar ben çoktan hedefime yaklaşmıştım haklısın abla istedikten sonra yapılamıyacak şey yok Allahın izniyle

geçmiş olsun akreb annen nasıl şimdi umarım herşey yolundadır

günaydın fıstıklar.topiğimizin bebişi oluyormuş hayırlı uğurlu olsun.ama bebiş montiyi bırakmaya sebep değil çağlayanım 1 ve 2.aşama arasında idare ederek geçirebilirsin gebeliğini.ben öyle yaparak 9 kg aldım ve 3500 gr'lık bir bebek getirdim dünyaya.son derecede sağlıklıydı.hergünde 7 km yürüdüm 9 ay boyunca.ilk doğumum olmasına karşın 1 saate doğurdum ve kolay bir doğum oldu.umarım seninde öyle olur.güzel bir gebeliğin ardından kolay bir doğumla alırsın yavrunu kucağına...
aebenim çocukların için geçmiş olsun ablam...çok sık giremiyorum eskisi gibi arkadaşlar kusura bakmayın...misafir trafiğim yoğun biraz bu aralar.gündüz ayrı akşam ayrı misafir ağırlıyorum bir kaç gündür.ama sizdende kopmamak için elimden geleni yapıyorum.akşam üçbuçukta yatıp sabak 8 de uyandım şu an kahvaltı masasında laptop başındayım.sırf buraya girebilmek için açtım laptobu ve bir yandan yiyip bir yandan yazıyorum.vakit buldukçada girmeye çalışacağım.hepinizi öptüm şekerler..bye...opuyorumnanaktan

Tebrik ederim cnm. Dün bol protein almışsın onun ödülüdür giden kilo. Karbo ihtiyacı için yağları yakmış demekki vücudun.

günaydın montici güzeller

etin yanında ekmek yeniyormu montide
ben önceden protein diyeti yapmıştım
onda etin yanında ekmek asla yoktu
salata yemekten 30 dk önce yenecekti falan filan

onun kitabını okuyarak yapmıştım
mantığım alışmış ona bi türlü kavrayamıyorum montiyi
basmıyo şu kalın kafam

sanki etin yanında ekmek yersem hata edermişim gibime geliyor

çavdar ekmeği tüketiyorum ne zamandır
normal ekmekte yenebilirmi montide

ay kızlar kusura bakmayın pek bi cahilim
pek bi soru soruyorum
hakkınızı helal edin

hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum
belki ben de 2 haftalık hamileyimdir :)

etin yanında ekmek yok montidede canım kasma kendini
1-2 haftaya kadar kurdu olursun
soru sormaktanda çekinme lütfen hayvansal yağlarla
yani et,yağlı süt ürünü,yumurta gibi şeylerle karbonhidrat örneğin ekmek baklagil yemiyoruz
yani mesela kahvaltıda yumurta yiiceksek ekmek yemiyoruz
yada bakliyatların içine et koymadan yapıyoruz

teşekkür ederim canım beni aydınlattığın için bu bilgiler işime yarayacak
bu hafta içi sanırım ergenlikten menopaza kadın için monti diye bi kitap varmış
aeben ablam söyledi onun siparişini vereceğim

Günaydın herkese.

Yaso hayırlı olsun cnm.

tesekür ederim canim

hosbuldum aeben.suan evdeki cavdar ekmeginin iincdede beyaz un var ama cogunlougu cavdar unu saniirm buda cavdar ekmegi beyaz un katilmis daha önceden bakmistim simdi tam hatirlayamiyom ama snairim beyaz unsuz ekmek yok yada cavdar ve kepek karisik var

merhaba arkadaşlar. kitabı şuan için temin edemedim. oturduğum semtte yok. şuan netten araştırıyorum. bi sitede buldum ama alıp kargoyla teslim edilene kdr 4 gün sürer. bu yüzden kitabı bulunan arkadaşlar bu bölüme tam olarak ne yiyeceğimizi ne yemeyeceğimizi yazarlarsa sewinirim.

şuana kdr birsürü yazı okudum montignacla ilgili hepsi farklı şeyler yazıyor. kimisi proteinlerle karbonhitratların karıştırmadan yenmesi gerektiğini söylüyor. kimisi tam tersini.
kimisi bulgur serbest 1 etapta diyor kimisi 1 etapta yasak 2 etapta serbest diyor. wallahi anlamadım gitti. açıkcası kitabı almak şart oldu ama ben dün başladım diyete. baya araştırdım ama kafam karıştı iyice. kitabı olan ve okuyan varsa yazarsa sewinirim..

Hamilelikte aldığım 33 kilo verdim 60 kilo oldum ama durdu kilo vermem artık değişiklikk lazım10 kilo daha vermek için.bilmiyorumkismile

şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim.

meraba kizlar cicekcimi duydum hamileymis cok mutlu oldum.Yasanabilecek en guzel duygulardan birisi ,rabbim olmayanlarada versin insallah :Saruboceq:

ben hemen dunku menumu yazayim
sabah 2 dilim tam bugday ekmekten tost,capuccino
ara 1 kahve (kaffeinsiz)
oglen pazi kavurma,yarim pirincsiz kabak dolmasi,ayran
ara 1 elma
aksam mantarli tavuk sote,coban salata,ayran
20:40 200gr. kadar kiraz ve 1 elma

merhaba fatmacim aramiza hosgeldin a.s. sana lazim olan bilgilerin bi cogunu burdanda bulabilirsin.bendede kitap yok ama arkadaslar sagolsun o kadar yardim ediyolarki hic ihtiyac duymadim.
yinede butun bilgiler icin ilk sayfaya bakabilirsin ve bizim yazdigimiz menulerdende ornek alabilirsin.kafana takilan herseyi sorarsan kisa zamanda kavrarsin zaten.

fatma aramıza hoşgeldin.canım ilk sayfadan itibaren geçmişi inceleyebilirsen zaten yeterli bilgiyi edinmiş olursun.bende yeni sayılırım.inşallah monti ile saglıklı bi şekilde istediğin kiloya ulaşırsın

selam kızlar
aebencim artık normal makarna yemeye başlayabilirmiyim yoksa nırmal makarna kaçamakmı
domatesli düdük makarna haşlamıştım 2 kepçe aldım kendime bol yoğurtlu yedim öğlen ama içim rahat etmedi bide salatalık götürdüm ardından
oyoyoy 2 aşama oturana kadar kilo alıcam galbaaa

Aeben abla geçen sen demiştin ya tavuk çorbasına sebze katabilirsin diye. Hangi sebzeleri katıyorsun sen.

KK Pro Üyemmmf27*, aeben+
ohh yakaladım seni şekercim çıbık rahatlat içimi yiyebilirdin iyikide yemişin dee:))))
adet sancım var ama olmadım sabah namazında olurdum genelde umarım olurum(

maYTABIM BEYAZ MAKARNA BAYA AGIR BıR KAÇAMAK OLMUŞ ...
helede yaglı sossa ..yeme demiyorum ama an yamek olarak yeme . mesla salatayla başladıgın ve yanında sebze olan bir menüde göze batmaz . yanlış anlamadı isenm burda senin yaptıdında yanlış makarna yemen deyil miktarda biraz fazla ve yanında fazla telefi bişi olmaması umarım anlata bilmişimdir .domates az haşlanmış sıpa getti için yeterli olabilir ama burda beyaz makarnadan söz ediyoruz .
. salatalıgı arkasından deyilde önündenhatta bolca salata yemeliydin en azından telefi ederdin . yanında başka ne yedin ...?

sorumun cevabını yazmışın zaten dom sos ve yogurt ...bu kaçamakda daha dikkatli ol ve bol sebzeyle ye bidahakine ...
akşamınıda hafif geçir .teleşemüdürü ...:))))
Aeben abla geçen sen demiştin ya tavuk çorbasına sebze katabilirsin diye. Hangi sebzeleri katıyorsun sen.
pek yapmam sebze çorbası iremcim .. ama lahana . sogan mantar, pırasa vs cinsinden

Son düzenleme:
Şimdi netten baktım da pırasa bezelye ve kabak ekleyebilirim sanırım.
Acaba nasıl olur ki bunlar bir ara.
Denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…