genelde sonra çıkar acısı .:kedi:
tekrar hoş geldin hasret . tam çavdar al o zaman . kepek ekmegi alma o beyaz ekmek . sadece kepek katılmış .
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel menü efem afiyet olsun .
akrebim rutin kavaltını bilmiyorum canım umarım içinde tereyag ve kaymak olan deyildir .
ne o yemekler tek basına ıssız adada kalmış gibi ne salata var ne yogurt olmamış bacısı olmamış.alsanaalsanasmile
bacım egerki sen montiyi tam yapsan çiçek gibi vermessen her hafta gel yanıma .:umursamaz:
Günaydın hatunlarr
Çiçekcim geçmiş olsun anaa o mercimek bebiş mi yoksa çok sevindim ne güzel yaaa hayırlı olsun tatlım
Ablacım vücudum bana oyun oynar acısı sonra çıkar dedim ama bu sabah tutamadım kendimi tartıldım 56,800 delikafadulden çook şaşırdım dün kaçamaktan sonra 57,400 düm
Dünkü mönüm
08:00
5-6 erik
09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
çay
14:00
1 tabak z.yağlı patlıcan
2 adet derisiz küçük baget
salata
yoğurt
17:30
4 adet taze kayısı
21:00
2 küçük parça derisiz piliç pirzola
bool salata
yoğurt
etin yanında ekmek yok montidede canım kasma kendinigünaydın montici güzeller
etin yanında ekmek yeniyormu montide
ben önceden protein diyeti yapmıştım
onda etin yanında ekmek asla yoktu
salata yemekten 30 dk önce yenecekti falan filan
onun kitabını okuyarak yapmıştım
mantığım alışmış ona bi türlü kavrayamıyorum montiyi
basmıyo şu kalın kafam
sanki etin yanında ekmek yersem hata edermişim gibime geliyor
çavdar ekmeği tüketiyorum ne zamandır
normal ekmekte yenebilirmi montide
ay kızlar kusura bakmayın pek bi cahilim
pek bi soru soruyorum
hakkınızı helal edin
hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum
belki ben de 2 haftalık hamileyimdir :)
etin yanında ekmek yok montidede canım kasma kendini
1-2 haftaya kadar kurdu olursun
soru sormaktanda çekinme lütfen hayvansal yağlarla
yani et,yağlı süt ürünü,yumurta gibi şeylerle karbonhidrat örneğin ekmek baklagil yemiyoruz
yani mesela kahvaltıda yumurta yiiceksek ekmek yemiyoruz
yada bakliyatların içine et koymadan yapıyoruz
Günaydın herkese.
Yaso hayırlı olsun cnm.
genelde sonra çıkar acısı .:kedi:
tekrar hoş geldin hasret . tam çavdar al o zaman . kepek ekmegi alma o beyaz ekmek . sadece kepek katılmış .
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel menü efem afiyet olsun .
akrebim rutin kavaltını bilmiyorum canım umarım içinde tereyag ve kaymak olan deyildir .
ne o yemekler tek basına ıssız adada kalmış gibi ne salata var ne yogurt olmamış bacısı olmamış.alsanaalsanasmile
bacım egerki sen montiyi tam yapsan çiçek gibi vermessen her hafta gel yanıma .:umursamaz:
evet o kitap çok işine yarayacak
merhaba arkadaşlar. kitabı şuan için temin edemedim. oturduğum semtte yok. şuan netten araştırıyorum. bi sitede buldum ama alıp kargoyla teslim edilene kdr 4 gün sürer. bu yüzden kitabı bulunan arkadaşlar bu bölüme tam olarak ne yiyeceğimizi ne yemeyeceğimizi yazarlarsa sewinirim.
şuana kdr birsürü yazı okudum montignacla ilgili hepsi farklı şeyler yazıyor. kimisi proteinlerle karbonhitratların karıştırmadan yenmesi gerektiğini söylüyor. kimisi tam tersini.
kimisi bulgur serbest 1 etapta diyor kimisi 1 etapta yasak 2 etapta serbest diyor. wallahi anlamadım gitti. açıkcası kitabı almak şart oldu ama ben dün başladım diyete. baya araştırdım ama kafam karıştı iyice. kitabı olan ve okuyan varsa yazarsa sewinirim..
Hamilelikte aldığım 33 kilo verdim 60 kilo oldum ama durdu kilo vermem artık değişiklikk lazım10 kilo daha vermek için.bilmiyorumkismile
şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim.
maYTABIM BEYAZ MAKARNA BAYA AGIR BıR KAÇAMAK OLMUŞ ...selam kızlar
aebencim artık normal makarna yemeye başlayabilirmiyim yoksa nırmal makarna kaçamakmı
domatesli düdük makarna haşlamıştım 2 kepçe aldım kendime bol yoğurtlu yedim öğlen ama içim rahat etmedi bide salatalık götürdüm ardından
oyoyoy 2 aşama oturana kadar kilo alıcam galbaaa
pek yapmam sebze çorbası iremcim .. ama lahana . sogan mantar, pırasa vs cinsindenAeben abla geçen sen demiştin ya tavuk çorbasına sebze katabilirsin diye. Hangi sebzeleri katıyorsun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?