eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemaYTABIM BEYAZ MAKARNA BAYA AGIR BİR KAÇAMAK OLMUŞ ...
helede yaglı sossa ..yeme demiyorum ama an yamek olarak yeme . mesla salatayla başladıgın ve yanında sebze olan bir menüde göze batmaz . yanlış anlamadı isenm burda senin yaptıdında yanlış makarna yemen deyil miktarda biraz fazla ve yanında fazla telefi bişi olmaması umarım anlata bilmişimdir .domates az haşlanmış sıpa getti için yeterli olabilir ama burda beyaz makarnadan söz ediyoruz .
. salatalıgı arkasından deyilde önündenhatta bolca salata yemeliydin en azından telefi ederdin . yanında başka ne yedin ...?
sorumun cevabını yazmışın zaten dom sos ve yogurt ...bu kaçamakda daha dikkatli ol ve bol sebzeyle ye bidahakine ...
akşamınıda hafif geçir .teleşemüdürü ...:))))
pek yapmam sebze çorbası iremcim .. ama lahana . sogan mantar, pırasa vs cinsinden
hoş geldin fatma ...merhaba arkadaşlar. kitabı şuan için temin edemedim. oturduğum semtte yok. şuan netten araştırıyorum. bi sitede buldum ama alıp kargoyla teslim edilene kdr 4 gün sürer. bu yüzden kitabı bulunan arkadaşlar bu bölüme tam olarak ne yiyeceğimizi ne yemeyeceğimizi yazarlarsa sewinirim.
şuana kdr birsürü yazı okudum montignacla ilgili hepsi farklı şeyler yazıyor. kimisi proteinlerle karbonhitratların karıştırmadan yenmesi gerektiğini söylüyor. kimisi tam tersini.
kimisi bulgur serbest 1 etapta diyor kimisi 1 etapta yasak 2 etapta serbest diyor. wallahi anlamadım gitti. açıkcası kitabı almak şart oldu ama ben dün başladım diyete. baya araştırdım ama kafam karıştı iyice. kitabı olan ve okuyan varsa yazarsa sewinirim..
Hamilelikte aldığım 33 kilo verdim 60 kilo oldum ama durdu kilo vermem artık değişiklikk lazım10 kilo daha vermek için.bilmiyorumkismile
şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim.
ALLAH iyilini versin maytap aglanacak bir durum yokkineyse ağlamanın manası yok oldu bikere:))
zamanla öğrenicem inşallah
akşamkabak haşlııcamkendime sarımsaklı yoğurtla yiicem
bide fasulye kavrması yapıcam ondan alırım
kesin öyleni az yedin alsanaalsanasmileaçlık krizindeyim erik yedim az önce bir avuç kadar
acıcık bastırdı gibi ama aklıma dur diyemiyorum tüm yemekler geçiş yapıyor
oy oy oyyy aklıma sahip olmam lazımmm
ALLAH iyilini versin maytap aglanacak bir durum yokki
yanlız dikkat et kaçamak yaparken telefisinide unutma okadar ....
bezelyeyi unut ....Şimdi netten baktım da pırasa bezelye ve kabak ekleyebilirim sanırım.
Acaba nasıl olur ki bunlar bir ara.
Denemekte fayda var.
açlık krizindeyim erik yedim az önce bir avuç kadar
acıcık bastırdı gibi ama aklıma dur diyemiyorum tüm yemekler geçiş yapıyor
oy oy oyyy aklıma sahip olmam lazımmm
bezelyeyi unut ....lmaz:tavuk suyuyla ...
olar olar .. mantarım yemege kıvam verdigini biliyorum özellikle bılandırdan geçirirsen .O zaman mantar, pırasa, soğan, sarımsak ve kabak koysam olur mu acaba.
evet bakagilmiş bende 2. kitapda fark ettim ..bezelyeyle tavuk neden yasak aebencim
baklagil olarakmı geçiyo
karbonhidrat ve etli ögünler arkasına ..evet iremcim ...O zaman abla meyveyi öğünlerden 3-4 saat sonra mı yemek lazım :çok üzgünüm:
bulgur yemiyoruz ilk aşamada fatma ....tşkler cevap için arkadaşlar. okuyacağım bütün sayfaları. ama bu akşam menüde bulgur pilavı var domatesli yanında tavuk salata. pilav yasak diye bulgur pilavı yapmıştım.1 aşamada bulgur yeniyormu ? ayrıca tavuk protein bulgur karbonhidrat ikisini bir arada yemnemiz sorun olur mu ?
Fatma sadece tavuk ye canım. Bulgur yemiyoruz bildiğim kadarıyla.
İkisini bir arada hiç yemiyoruz.
Tavuk, salata ve yoğurt yada ayran süper olur.
Önce salata ye ki miden dolsun.
Tavuk yağsız olmalı derisiz yani.
mantı denen şeyi bi kayserili olarak ebediyete kadar çıkarmam lazım hayatımdan sanırsam((
bide ekmek yerdim mantıyla hööööh bana
iyi 100 olmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?