Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

neyse ağlamanın manası yok oldu bikere:))
zamanla öğrenicem inşallah
akşamkabak haşlııcamkendime sarımsaklı yoğurtla yiicem
bide fasulye kavrması yapıcam ondan alırım

hoş geldin fatma ...
montignac için netteki billerin çogu birbirinden kopyalanmış vede monti yapmayan kişilerin kulakdan dolma bilgilerle yaptıgı yorumlarla dolu canım ...
geçengün bende şöyle bir göz attım ...
ama en dogru ve güncel bilgiler vede deneyimler kadınlar kulübünde bu linkde canım ...ben aradım ama paylaşımını bulamadım başka yerde ...yani anlıycan dogru yerdesin .:lepi:

kitaba gelince yedikçe zayıfla montignacı deyilde . kadına özel ergenlikten menopoza kitabını almanı öneririm sonraki kitap daha sonra yazılmış ve biz hatunlar için ... ayrıca bu beslenme daha kesin bir dille ve anlatımla yazılmış bu 2. kitapda..
1. kitabı anlaman biraz zor .opuyorumnanaktan
burayı takip eder ve takıldıklarını sorarsan kitabı almanada gerek kalmaz ama ,bu işin mantıgını anlaman için bence kitap şart.....

birde sana özel bir durum var eger bu kadar kilo verdi isen ve bu kiloları düşük kl. diyelerle verdi isen ilk başlarda istedigin sonucu almamaya bilirsin . ama eninde sonunda idaal kilona gelirsin .kaydirigubbakcemile5

açlık krizindeyim erik yedim az önce bir avuç kadar
acıcık bastırdı gibi ama aklıma dur diyemiyorum tüm yemekler geçiş yapıyor
oy oy oyyy aklıma sahip olmam lazımmm

neyse ağlamanın manası yok oldu bikere:))
zamanla öğrenicem inşallah
akşamkabak haşlııcamkendime sarımsaklı yoğurtla yiicem
bide fasulye kavrması yapıcam ondan alırım
ALLAH iyilini versin maytap aglanacak bir durum yokki
yanlız dikkat et kaçamak yaparken telefisinide unutma okadar ....

kesin öyleni az yedin alsanaalsanasmile

Abla al telefonu eline ara dominosu yada pizza hutı. Şöyle orta boy karışık pizza söyle kendine. Yanında da elma dilim patates. birde kolaaa ohhhhhhhhh :jeyyar:

kıslar bakın aslında montide dikkat etmemiz gerekn önemli bir kural var bazan bunu deliyoruz ama hatırlatayım sizlere ...
yemeklerin hazım süreleri....bu süreleri beklemz üztüne ara yaparsanız buda migdenizde hazınsızlık yapar vede buda kan şekerini bozuyor . ondan ana yemeklerin arkasına 3.4 saat bişi yemeyin diyorum ... migdenizde özelikle et ögünlerinden sonra hazım süresi verin 4 saat bişi yemeyin ...
eger açıkıyorsanız bilinki yeterince ögünde karnınızı doyurmuyorsunuz demektir ....

tşkler cevap için arkadaşlar. okuyacağım bütün sayfaları. ama bu akşam menüde bulgur pilavı var domatesli yanında tavuk salata. pilav yasak diye bulgur pilavı yapmıştım.1 aşamada bulgur yeniyormu ? ayrıca tavuk protein bulgur karbonhidrat ikisini bir arada yemnemiz sorun olur mu ?

Fatma sadece tavuk ye canım. Bulgur yemiyoruz bildiğim kadarıyla.
ıkisini bir arada hiç yemiyoruz.
Tavuk, salata ve yoğurt yada ayran süper olur.
Önce salata ye ki miden dolsun.
Tavuk yağsız olmalı derisiz yani.

bezelyeyle tavuk neden yasak aebencim
baklagil olarakmı geçiyo
evet bakagilmiş bende 2. kitapda fark ettim ..
O zaman abla meyveyi öğünlerden 3-4 saat sonra mı yemek lazım :çok üzgünüm:
karbonhidrat ve etli ögünler arkasına ..evet iremcim ...

şöyle et türü 4 satte hazmoluyormuş .
ekmek çinsi karbonhidrat 3 satte
sebzede 2 satte ....
o ögünde ne yediyseniz buna dkkat edin mesela . et yediniz arkasına hamolmadan leblebi arası yaptınız bu etle ekmek gibi et leblebiyle migdede kalıyormuş .ve hazım süresi 8.10 saati buluyormuş ....
şimdi şimdi anlıyorum eskiden etli pide yadigim zamanlarda öglen yedigim pidenin neden akşama kadar migdemde kaldıgını ...
çümki etle ekmek türü braber migdeye girdiginde bile hazım süresi çok uzuyormuş ve uzayıncada mayalanıp kan şekerini iyce yukseltiyormuş ... küçük ayrıntı belki ama önemli...
diyceksinizk acıkırız bu zamn zarfında bu açıkmanın sbebi bi önceki ögünde az yemeniz ve kahvaltıda ekmegi az yemenizden kaynaklanıyor ....
bu gün bunu test ettim ve öylen doyana kadar yedim .
ve şu an oldu açıkmadım . sırf şimdi dıarı çıkıcam akşam uzayacak diye 1 alma yedim az önce ...

şimdi çıkıyorum kıslar ... yarına görüşürüz ...a.s.

bulgur yemiyoruz ilk aşamada fatma ....
helede etle . yukarıda açıkladım canım hazım sorunu ve doymuş yaglar karbonhidratlarla hemen depo olur ...
aşagıda iremim açıklamış neyol izleyecegini....
hadi bakalım sen montide gelip geçiçi olmacaksın sanırım .yerimseniben

Fatma sadece tavuk ye canım. Bulgur yemiyoruz bildiğim kadarıyla.
İkisini bir arada hiç yemiyoruz.
Tavuk, salata ve yoğurt yada ayran süper olur.
Önce salata ye ki miden dolsun.
Tavuk yağsız olmalı derisiz yani.

mantı denen şeyi bi kayserili olarak ebediyete kadar çıkarmam lazım hayatımdan sanırsam((
bide ekmek yerdim mantıyla hööööh bana
iyi 100 olmamışım

mantı denen şeyi bi kayserili olarak ebediyete kadar çıkarmam lazım hayatımdan sanırsam((
bide ekmek yerdim mantıyla hööööh bana
iyi 100 olmamışım

bence sen 2. aşamada oldugunu unutuyorsun maytabım ..kaydirigubbakcemile
hayat boyu deyil maytabım bu kadar kasma ya kendini yenmiycek hiç kaçamak yok bence ama çoook seyrek ve telefisini yaptıgın müddetce ....
nefis taşıyoruz dimi ölmessin mantı yemeyle .çık bu kendini sıkma piskolajisinden ..lmaz:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…