- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
fatmacım ilk sayfalar biraz karışık . ilerledikce montidede uzmanlaştık o yüzden 400 lü sayfalarda okumaya başla ve ilk sayfayı tabi.kaydirigubbakcemile5tşkler cevap için arkadaşlar. okuyacağım bütün sayfaları. ama bu akşam menüde bulgur pilavı var domatesli yanında tavuk salata. pilav yasak diye bulgur pilavı yapmıştım.1 aşamada bulgur yeniyormu ? ayrıca tavuk protein bulgur karbonhidrat ikisini bir arada yemnemiz sorun olur mu ?
aa birde sabah yazmayı unutmuşum bu sabah ölcülerim 1 er cm daha incelmiş .:içelim: bel 69 olmuş üst basende 89 ....:teytey:
fatmacım ilk sayfalar biraz karışık . ilerledikce montidede uzmanlaştık o yüzden 400 lü sayfalarda okumaya başla ve ilk sayfayı tabi.kaydirigubbakcemile5
aa birde sabah yazmayı unutmuşum bu sabah ölcülerim 1 er cm daha incelmiş .:içelim: bel 69 olmuş üst basende 89 ....:teytey:
bugünkü menüm
8.45 1 elma
09.00
2 dilim ekmek.yagsiz krem paynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
11.00 1 yesil elma
14.00 salata ve yogurt ( yemek yoktu)
16.00 1 yesil elma
17:45 biraz üzüm
18:30 mantarli tavuk sote+yogurt
20:10 1 yesil elma
iyi aksamlar kizlar bugunku menumu yazayim
sabah
2dilim tambugday ekmekden tost,capuccino
ara 1 fincan yesil cay
oglen dunden kalma evde mantarli tavuk vardi,ayran
ara 1 elma
aksam tavuk etinden ekmeksiz kofte,ayran
saat 21:00 gibi meyvami yerim.
menumde bi yanlislik yoktur insallah...zemuszemus
Yardımların ve ilgin için çok teşekkür ederim aebencim.. =) 400 sayfayı boşu boşuna okumaktan kurtardın beni.
kızlar menülerinizde bişey dikkatimi cekti. sabahları yumurta yemiyormusunuz haşlanmış. ekmekle beraber mi yemiyorsunuz yoksa.çok soru sordum biliyorum ohaoldumsmile
yararlı olduysam ne mutlu narinim ....
iyi akşamlar .........
girmişken mönümü yazayım..
7 30 1 dl elma ..
8 30 .
2 dl ekmek ..
lor ve peynir .( yagsız )
sögüş .
3. zeytin
az marmelad.
12. 30 .
1 tb .yogurtlu semizotu saltası ..
y. tb .sebze ızgara .(kırmızı biber . patlıcan . domates. mantar .)
4 ceviz .
16 oo.
1 elma .
17 30.
y tb tavuklu mantar...
y tb.öyleden kalan sebze ızgara.
1 kocaman domates.
1 kş lor .(normal yaglı )..
70 dk yürüyüş 15 dk pilates .
1.5 lt de su .şimdilik .
bugün ögünlerde iyce doydum .... gecede ara yapmıycam sanırım . markettendede ne güzel dud almıştım artık sabaha yerim .
günaydın arkadaşlara.s.
aebenin tavsiyesii üstüne geldimolumunekankayizsmile
ama neye nerden başlıcamı bilmeiyorum açıkcası :1ninca:
Günaydınn herkeze
yumurtayla ekmek yenmiyormuş 408 sayfadayım. ben 2 gündür tam bugday ekmeğiyle haşlanmış yumurta salatalık domates ve yarım kibrit kutusu peynir yiyordum. yanlış yapıyormuşum :gitme:
2 gün önce = 60.400gr
Bugün = 59.700
acaba bu diyetin regl günlerinde bi sakıncası varmı ? sağlıklı beslendiğimiz için yoktur bi sakıncası en fazla biraz daha fazla yemek gerekir dimi ? halsiz ve yorgun düşmemek için.
günaydınnn kızlar.bugün işyerimizin denetlemesi var bir merhaba diyeyim dedim.belki ilerleyen saatlerde gelebilirim.
Dün kardeşim yerken bi tadına bakaım dedim dardanel ton normal lıght olmayanı tadı gayet güzel ben demekki lıght olandan iğrendim normalini yiyebiliyormuyuz???
Akşam en erken 7,5-8 gibi yemek yiyebiliyorum meyvayı çok seviyorum ve 11,5-12 gibide yesem arkasından hemen yatmış oluyorum demekki akşamları mümkün olduğunca etsiz yemek lazım
Dünkü mönüm
[/B]
08:00[/COLOR]
1 avuç kiraz
09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
taze nane+çiğ semizotu
13:00
1 dolu tabak bize uygun mercimek çorbası
2 y. kaş. z.yağlı patlıcan
Ayran
19:30
2 parça derisiz kendi yağında tavada tavuk pirzola
Salata
Yoğurt kalmamış lıght süt içtim
22:30
yarım kilo kiraz
YA ben resmen yemek olmasın kiraz olsun acaip kiraza düştüm bu sene tatlı ihtiyacımı karşılıo heralde çok seviom bi laf duymuştum kirazı az yersen çöpü gibi çok yersen kendi gibi yapar dieeee ablacım çok yememde bi sorun olur mu[/COLOR][/B][/FONT]
bebikçim ligth ton balıgı igrenç sen normalinden al yazıgını süzdür.ozaman çok güzel oluyor canım.
ben biraz önce çok büyük bir hata yaptım köfte ile spagettiyi aynı anda tükettim döveceğim kendimi .nasılda dalgınlıgıma geldi delikafadulden.peynir ve ayran tükettim birde salatalık acaba işe yarar mı gi.indeksini düşürürmüki :uhm: aman aman aklım nerdeydi acaba.denetlemenin stresinden oldu galiba .bana ne oluyorsa
akşama nasıl beslenmeliyim böyle bir hatadan sonra kızlarrrr
hasretim üzüm .karpuzdan .kavundan uzak durun 1. aşamada .bugünkü menüm
8.45 1 elma
09.00
2 dilim ekmek.yagsiz krem paynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
11.00 1 yesil elma
14.00 salata ve yogurt ( yemek yoktu)
16.00 1 yesil elma
17:45 biraz üzüm
18:30 mantarli tavuk sote+yogurt
20:10 1 yesil elma
menün güzel çamlıcam.... akşama salata lazımmış yerimseniben.iyi aksamlar kizlar bugunku menumu yazayim
sabah
2dilim tambugday ekmekden tost,capuccino
ara 1 fincan yesil cay
oglen dunden kalma evde mantarli tavuk vardi,ayran
ara 1 elma
aksam tavuk etinden ekmeksiz kofte,ayran
saat 21:00 gibi meyvami yerim.
menumde bi yanlislik yoktur insallah...zemuszemus
iyi günler azram . sabah işim vardı gelemdim canım ....günaydın arkadaşlara.s.
aebenin tavsiyesii üstüne geldimolumunekankayizsmile
ama neye nerden başlıcamı bilmeiyorum açıkcası :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?