Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende tam buraya bezelyeyle spagetti yenir mi diye sormak için gelmiştim yukarıdaki yazıları okudum tevafuk oldu resmen.aldım ben cevabımı teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için aebencimopuyorumnanaktan

yararlı olduysam ne mutlu narinim ....

iyi akşamlar .........

girmişken mönümü yazayım..

7 30 1 dl elma ..
8 30 .
2 dl ekmek ..
lor ve peynir .( yagsız )
sögüş .
3. zeytin
az marmelad.

12. 30 .
1 tb .yogurtlu semizotu saltası ..
y. tb .sebze ızgara .(kırmızı biber . patlıcan . domates. mantar .)
4 ceviz .

16 oo.
1 elma .

17 30.
y tb tavuklu mantar...
y tb.öyleden kalan sebze ızgara.
1 kocaman domates.
1 kş lor .(normal yaglı )..

70 dk yürüyüş 15 dk pilates .
1.5 lt de su .şimdilik .

bugün ögünlerde iyce doydum .... gecede ara yapmıycam sanırım . markettendede ne güzel dud almıştım artık sabaha yerim .

Son düzenleme:
fatmacım ilk sayfalar biraz karışık . ilerledikce montidede uzmanlaştık o yüzden 400 lü sayfalarda okumaya başla ve ilk sayfayı tabi.kaydirigubbakcemile5

aa birde sabah yazmayı unutmuşum bu sabah ölcülerim 1 er cm daha incelmiş .:içelim: bel 69 olmuş üst basende 89 ....:teytey:

bugünkü menüm

8.45 1 elma
09.00
2 dilim ekmek.yagsiz krem paynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
11.00 1 yesil elma
14.00 salata ve yogurt ( yemek yoktu)
16.00 1 yesil elma
17:45 biraz üzüm
18:30 mantarli tavuk sote+yogurt
20:10 1 yesil elma

iyi aksamlar kizlar bugunku menumu yazayim
sabah
2dilim tambugday ekmekden tost,capuccino
ara 1 fincan yesil cay
oglen dunden kalma evde mantarli tavuk vardi,ayran
ara 1 elma
aksam tavuk etinden ekmeksiz kofte,ayran
saat 21:00 gibi meyvami yerim.
menumde bi yanlislik yoktur insallah...zemuszemus

fatmacım ilk sayfalar biraz karışık . ilerledikce montidede uzmanlaştık o yüzden 400 lü sayfalarda okumaya başla ve ilk sayfayı tabi.kaydirigubbakcemile5

Yardımların ve ilgin için çok teşekkür ederim aebencim.. =) 400 sayfayı boşu boşuna okumaktan kurtardın beni.

kızlar menülerinizde bişey dikkatimi cekti. sabahları yumurta yemiyormusunuz haşlanmış. ekmekle beraber mi yemiyorsunuz yoksa.çok soru sordum biliyorum
ohaoldumsmile

Günaydın herkese.
Yediklerimi eklemek zevk oldu buraya. kaydirigubbakcemile3
Sabah
Menemen, 1 kk peynir, yarım domates

Öğlen
1 piliç beykoz sarma, yoğurtlu ıspanak kavurma, 1 kase domates çorba

Ara
50 adet kiraz

Akşam
35 adet kiraz, yarım elma, 1 kase yoğurt

2.5 lt su
1 yeşil çay
2 bardak çay

aa birde sabah yazmayı unutmuşum bu sabah ölcülerim 1 er cm daha incelmiş .:içelim: bel 69 olmuş üst basende 89 ....:teytey:

Tebrikler abla ya süper. bel 69 diyorsun benim bel 80 akannehir

Güzel cnm afiyet olsun.

Güzel cnm ama öğünlerine salatada eklersen iyi olur olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlara.s.
aebenin tavsiyesii üstüne geldimolumunekankayizsmile
ama neye nerden başlıcamı bilmeiyorum açıkcası :1ninca:

Son düzenleme:

Günaydınn herkeze
yumurtayla ekmek yenmiyormuş 408 sayfadayım. ben 2 gündür tam bugday ekmeğiyle haşlanmış yumurta salatalık domates ve yarım kibrit kutusu peynir yiyordum. yanlış yapıyormuşum :gitme:

2 gün önce = 60.400gr

Bugün = 59.700

acaba bu diyetin regl günlerinde bi sakıncası varmı ? sağlıklı beslendiğimiz için yoktur bi sakıncası en fazla biraz daha fazla yemek gerekir dimi ? halsiz ve yorgun düşmemek için.

günaydınnn kızlar.bugün işyerimizin denetlemesi var bir merhaba diyeyim dedim.belki ilerleyen saatlerde gelebilirim.

günaydın herkese.....benim maraton hiç bitmiyor dün geceki kalabalık misafirimin ardından bu gecede aynı mevcutta misafirim var kızlar.sizinle uzun uzun yine kalamıycam ama girmedende duramıyorum olumunekankayizsmile kahvaltımı ettim bir saat bacaklarımı uzatıp dinleneyim ve dünden beri neler yazılmış bakayım dedim...maytapçım ikinci aşamada zorlanıyorsan kaçamak yapmamak için dön birinci aşamaya sen canım benim...ben yıllardır 2.aşamayla gittiğim halde o kadar kaçamak yapmıyorum.dün akşam misafirlere diye yaptığım ikramlardan 8 çeşit olmasına rağmen sadece bir parça ıspanaklı peynirli börek yedim o kadar...ve akşam yemeği yememiştim koşturmacadan.bu gecede aynıo şekilde olacak.yemiycem...geçen gün alışveriş merkezinde eşim hamburger menü almış 2 tane ben gidip kendime salata aldım çeşit çeşit.hamburgerin köftesini yedim salatayla...patatesine dokunmadım bile.kaldıki 2.aşamadayım ve olmam gerekn kilonun bile altındayım şu an...
yada yediysen bile bir dahaki öğün ve ertesi günki menülerinle onu telafi et mutlaka....insan 2.aşamaya adapte olana kadar bocalıyor biraz.bazı yasakların serbest olmasıyla birlikte sanki herşey serbestmiş gibi ne bulursa yemek geliyor içinden ama bir süre sonra bu duruma da alışacaksın....kaçamaksız günler herkese.....mucuks....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Abla dut serbestmiii bana okadar ısrarlara rağmen yemedim deakannehir

Süpersin gidiyo cm ler maşallah valla:lepi:
Dün kardeşim yerken bi tadına bakaım dedim dardanel ton normal lıght olmayanı tadı gayet güzel ben demekki lıght olandan iğrendim normalini yiyebiliyormuyuz???
Akşam en erken 7,5-8 gibi yemek yiyebiliyorum meyvayı çok seviyorum ve 11,5-12 gibide yesem arkasından hemen yatmış oluyorum demekki akşamları mümkün olduğunca etsiz yemek lazım
Dünkü mönüm

08:00

1 avuç kiraz

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
taze nane+çiğ semizotu

13:00
1 dolu tabak bize uygun mercimek çorbası
2 y. kaş. z.yağlı patlıcan
Ayran

19:30
2 parça derisiz kendi yağında tavada tavuk pirzola
Salata
Yoğurt kalmamış lıght süt içtim

22:30
yarım kilo kiraz

YA ben resmen yemek olmasın kiraz olsun acaip kiraza düştüm bu sene tatlı ihtiyacımı karşılıo heralde çok seviom bi laf duymuştum kirazı az yersen çöpü gibi çok yersen kendi gibi yapar dieeee ablacım çok yememde bi sorun olur mu

bebikçim ligth ton balıgı igrenç sen normalinden al yazıgını süzdür.ozaman çok güzel oluyor canım.

ben biraz önce çok büyük bir hata yaptım köfte ile spagettiyi aynı anda tükettim döveceğim kendimi .nasılda dalgınlıgıma geldi delikafadulden.peynir ve ayran tükettim birde salatalık acaba işe yarar mı gi.indeksini düşürürmüki :uhm: aman aman aklım nerdeydi acaba.denetlemenin stresinden oldu galiba .bana ne oluyorsa

günaydın arkadaşlara.s.

Hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

hiçbir sakıncası yok canım. Fazla yemene de gerek yok. Ama sabah kalkınca kahvaltıdan önce kivi, kayısı falan yersen enerji verir.

günaydınnn kızlar.bugün işyerimizin denetlemesi var bir merhaba diyeyim dedim.belki ilerleyen saatlerde gelebilirim.

Kolay gelsin.

Mönün harika cnaım. kiraz bende çok yiyorum valla. Karpuz yiyemediğimizden kiraza saldırdım. Ben light ton yiyorum valla gayet güzel geliyor bana.

:mymeka:

akşama nasıl beslenmeliyim böyle bir hatadan sonra kızlarrrr

Sadece meyve salatası ye birde yoğurt bence yeter şekerim.

selam kıslar sabah dışarsaydın giremedim ....
nasılsınız ......
narincim nasıl unutursun ya spagetiyle köfte yenirmi.

hasretim üzüm .karpuzdan .kavundan uzak durun 1. aşamada .
gerisi güzel menünün canımafiyet olsun .
menün güzel çamlıcam.... akşama salata lazımmış yerimseniben.
günaydın arkadaşlara.s.
iyi günler azram . sabah işim vardı gelemdim canım ....
fatmacım aynı bilgiler seninde işine yarıycak cınım .opuyorumnanaktan

nasıl başlayacaksın *önce ilk sayfadak ibilgileri bi oku . vede menülerimize biraz göz gezdir ....
kavaltı mutlaka yapılacak vede diger ögünlerde mutlaka yemecek onda önce anlaşalım . ama ögün aralarınsa 3.4. saat mutlaka geçmeli..

3 çeşit kavaltı var ..1.ekmekli ..2.. yumurtalı 3. sütle yulaflı ...

diger ögünlerindede salata ve yogurt mutlaka eklenecek ...
yanındada ana yemek ne yersen .
1.bu sebze ve et beraber olabilir .
2.sadece baklagil salata ve yogurt olabilir .
3.sadece et salata süt ürünü olabilir .
4.arada bir az haşlanmış spagetti olabilir .
bu ana ögünlerinde ekmek yok canım ... ama bu yemeklerdede porsiyon sorunu yok normal doyana kadar yiyebilirsin .

tek dikkat etmen gereken baklagillerle eti aynı ögünde yememen .
birde süt ürünlerini özeliklede ekmekle yağsısını kulanman özelikle peyniri ...
biz bu beslenme için % 2.5 yağlı peynir kulanıyoruz . birde %1 yaglı lorlar var.
takıldıgın yerde sor canım ben olmasamda arkadaşlar yardımcı olular.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…