Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öyle yapayım bari iremcim
ya salata yogurt yada iremimin dedigini yap meyve ve sonrasında süt yogurt ....
kitapda görmiştüm agırbir öyle yemeginden sonra meyve tabagı ve süt le oluşan akşam yemegi yazıyordu .opuyorumnanaktan

ama meyveyi önce yemeyi unutma .

tamam ablacım öyle yapayım bari.buda bana ders olsun .bu arada ben agzıma meyve koymayan biriydim monti sayesinde meyve alışkanlığı edindim.sabahları uyanınca mutlaka kahvaltıdan önce meyve yiyorum.monti sayesinde gerçekten saglıklı beslenmeye başladım.tabi bu günkü hatamı saymazsak :kedi:

him bilmiyordum,dikkat ederim artik,tesekür ederim

ben yeni farkkettim bu msjı. teşekkür ederim aeben harika bilgiler verdin.

pek gözel menün iremcim .yerimseniben
bu hafta işi sıkı tutuyorsun belli :içelim:alkisalkisalkis

irem 50 adet kirazı bide üstüne 35 adet kirazı nasıl yedin ben ömrümde bukadar kiraz yememişimdir.Allah aşkına bune kiraz sevgisidir aman dikkat et kendine şeker kaydirigubbakcemile3

Peki bu meyvayla yediğimiz süt ürünü olunca meyva miğde de mayalanmıyor mu ablacım sanki aklımda öyle kalmışta bir de ben çok kiraz tüketiyorum bunun kötü bi yanı varmı ablacım

irem 50 adet kirazı bide üstüne 35 adet kirazı nasıl yedin ben ömrümde bukadar kiraz yememişimdir.Allah aşkına bune kiraz sevgisidir aman dikkat et kendine şeker kaydirigubbakcemile3

Hayatım o nekiii ben bıraksan 1 kg dan fazla kiraz yerim öyle bi aşkk işteee

kitapta yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şey okumuştum bebikim.meyva 15 dakika sonra mideyi terk ediyor diye.bu yüzden meyvadan enaz 15-20 dakika sonra yemek yenmeli yazıyordu.bu mantıktan hareket edersek meyva yedikten 15-20 dakika sonra süt ürünü tüketilebilir gibi geldi bana .ayyy bu arada kiraz çekti benimde canım.zaten akşam yemeğini meyvayla yapacagıma göre eve giderken kiraz alayım bari cokacimcoook

Dediğin mantıklı kuşum önce meyva sonra süt ürünü yemek olmadığı zamanlar aslında süper bir seçenek sıcakta hiç yemek istemiyorum akşamları

Dediğin mantıklı kuşum önce meyva sonra süt ürünü yemek olmadığı zamanlar aslında süper bir seçenek sıcakta hiç yemek istemiyorum akşamları

ben bu akşam öyle yapacagım.çünkü öglen cısss şeyler yedim dengelemem lazım.bakalım akşam yemeğini meyvayla yapmak nasıl oluyormuş şakkıdı

irem çiçekten haber var mı? toparlanamadı hala galiba.inşallah enkısa zamanda atlatır rahatsızlıgını.ve saglıklı huzurlu bir hamilelik geçirir :CüvCüv:

10:45
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
13:30 1 yesil elma
14:10 4 minik salatalik tursusu
14:45 mantarli tavuk sote,salata,yogurt
aksam
yesil elma
2 litre su
1 kupa yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…