Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam güzeller
sağolun aeben ve zilli
ben 1.aşamaya döndüm
arada mecbur kalırsam kaçamak yaparım .1.aşama yapsamda vermem zaten herhalde
öncesi sonrası kısmını anlayamadım tam olarak en iyisi kafayı çokta takmamak
zillicim senin gibi olamam kuşum ben yaa irade meselesi yanii bendede fazla yok o:)))
herşeyi yiyebilirsin deyince bende makarna yedim dün öğle yemeğinde ama yanlışmış mesela
anlayamıyorum 3-4 kere 2. aşamayı okumam lkazım herhalde tam oturması için
akşam missler gibi etli patates yemeği yaptım ama yermiyim yemezmiyim diye kafamı hiç yormaya niyetim yok
dünden kalma fasulye kavurmam var bebnim onu yiicem

saol cnm bnm
aslında basit bir yönteme bnzityor
ama anladağım kadarıyla
ekmek pilav bulgur işi ve makarna (soslu) yasak

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

slm banada bu sağlıklı yaşam için düzgün beslenmeyı öğrtirsenız çok mutlu olurum kızlarintternetten araşdırdım bu beslenme şekli benım hastalıklarıma bire bir geliyor troid polıkıstık over ve ınsilün direnci ar bende burayı okudum ama hepsini okuyamadım anladığım kadarıyla2 gündür yapmaya çalışıyorum. doğru yapıyormuyum bilmıyorum. bugunkü yediklerime bakarak bana fikir serin lütfen
sabah:1 tane kaynamış yumurta akı sarısını sevmıyorum. kepek ekmegi şekersız çay domates salatalık zeytın
ara:1 bardak yarım yağlı süt 3 adet cevız
öğle:tavuklu salata ayran
ara: dışardaydım cevizle su içdim
ardan 2 saat sonra yumurtalı ıspanak kavurma
akşam:3 kaşık susu taze fasulye yemegı turp yogurt salata
ara 6 badem yarım yağlı süt günlük yarım ila 1 saat arası yürüyorum haftada 3 günde step yapıyorum.

doğru yoldamıyım kızlar eksıklerimi yazıp benı uyarın

Bugünkü menüm

9:30

1 şeftali

10:30
1 adet salatalık
1 adet domates
yarım kibrit kutusu peynir
1 bardak cay
2 dilim tam buğday ekmeği

14:00

2 parca tavuk ızgara
1 kase yoğurt
kızımın sabahtan kalan yarım haşlanmış yumurtası.

19:00
soğanlı domatesli patlıcan ( uydurduğum bi yemek )
kıvırcık salatası
bir kase yoğurt

11:00

15 adet kiraz

kızlar ilk menü yazışım buraya bilgili olan arkadaşlar değerlendirsin lütfen :kedi:

Günaydın herkese.
Sabah
domates, peynir, 1 buğday ekmek, 3 zeytin, maydanoz

Öğlen
Salata, yoğurt, türlü (patates ve havuçsuz)

Akşam
Hindi döner, salata, ayran

3 bardak çay, 1 yeşil çay, 3 lt su

10:45
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
13:30 1 yesil elma
14:10 4 minik salatalik tursusu
14:45 mantarli tavuk sote,salata,yogurt
aksam
yesil elma
2 litre su
1 kupa yesil cay

Takımda da yazdım cnm akşam çok az hatta akşam öğünü yok gibi.

İlk mönüye göre süper canım afiyet olsun. Sen bu işi başaracaksın eminim. vereliniortak

günaydın kıslar ......opuyorumnanaktan

ketumcum merhaba . okuyorsun canım kaç gündür altta görüyorum neden yazmıyorsun:1hug:

bebikcim zeteb belirmiştim ,meyveyi sütten önce yiyin demiştim canım mesajımdaboshayallersmilekastım meyve miğdeden geçtikten sonra sütü içindi.opuyorumnanaktan

herkese merhaba a.s. bende aklımdayken hemen menümü vereyim epeydir yazmıyordum.

sabah evden çıkmadan : 3 taze kayısı

kahvaltı :2 dilim t.b.ekmeği-yagsız peynir-zeytin-domates-yagsız süt

ögle : spagetti-köfte :kedi:

ara yapmadım fazlasıyla karnım şişti.

akşam : 1 tabak kiraz yarım saat sonra yagsız 1 bardak süt

2 lt. su - 3 fincan yeşilçay

1.5 saat deli gibi çarşı gezme :bbo:

10:45
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
13:30 1 yesil elma
14:10 4 minik salatalik tursusu
14:45 mantarli tavuk sote,salata,yogurt
aksam
yesil elma
2 litre su
1 kupa yesil cay
hasretim akşam elma derken 1 tanemi yedin pek az olmuş akşam ögünü için öyleyse .:uhm:
menün güzel canım afiyet olsun ...turşuyu yarım saat arayla ögünle yediginden eyni ögünde sayalım .yerimseniben turşu yenir olsada su tuturur vucuda az yiyelim .

Günaydınlar şekerler

08:00
1 avuç kiraz

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
yeşillik
çay

13:00
1 dolu tabak montiye göre mercimek çorbası
3 kaş. z.yağlı patlıcan
salata
yoğurt

20:00
1 tb. z.yağlı taze fasulye
salata
yağsız süt

22:30
Üşenmedim saydım 90 adet kirazkaydirigubbakcemile3

kejum hoş geldin ....
canım menünde yanlışlar var ilk baştada ögün yanlışların ....
zilim yazmış sana benimde söyleyeceklerim farklı deyil .

menünde kırmızıladıgım yerlere dikkat .
dün yeni arkadaşlara nasıl besleneceklerini yazmıştım ve bizim menülerimize bak ..

bu beslenmede 3 ana ögün var ve mecbur kalmadıkça ara yok ama acıkırım ara yaparım diyorsanda yapabilirsin . yanlız aralarında kuru yemiş yokkkkkkk...kötükedihüso

ara için meyve, ayran ,yagsız süt yogurt .ama bunlarda her biri bir ara için ..
kavaltından başlayalım ..

ekmek tam bugday kepek ekmek megi beyaz ekmege kepek katılmış ekmetir...
ekmeginin yanında yagsız peynir yagsız süt olabilir .. salatalık domates yeşilik şkersiz marmelatlar ...
aslında bunlar sürekli yazılıyor güzelim lütfen menülere ve dige arkadaşlara yazılanları okuyun . a.s
sen hatta iki kere akşam ögünü yemişin . daha dün okdar yazdık ögün arlarında 3.4 sat mutlaka geçmeli diye canım tüm yazılanları dikatli okursanız daha faydalı olur ...opuyorumnanaktan
kahvaltıyı doyurucu yaparsan öyleye kadar ar ayapmamanı öneririm .
2 akşam yemegin tam bir monti menüsü olmuş ...
ama menünü tüm olarak ele alırsak bayabir degişiklik yapmak gerel canım ...:1hug:

benim montide 3 gün sonra 1 ayım dolacak.buyüzden menülere veya sorulan sorulara sessiz kalıyorum genellikle.kendimde daha ögrenme safhasında oldugum için yanlış bişiy söyleyip kimseyi yanıltmak istemiyorum.okuduklarımdan aeben ablamın zilinin ve diger tecrübeli montici arkadaşların mesajlarından aldıgım notlarım var.bunları burada paylaşmalıyım diye düşündüm yeni gelen arkadaşlar için.eger yanlışlıgım olursa lütfen düzeltin kızlar:

baklagillerle et bir arada tüketilmeyecek

yumurta ile ekmek tüketilmeyecek.

ekmek tam bugday ekmeği olacak ve sadece kahvaltıda yenilecek.3-4 dilime kadar izin verilebiliyor.

meyva aç karnına yenilecek ve meyvadan enaz 15 dakika sonra yemek yenilebilir. yemektende enaz 3 saat sonra meyva yenilebilir.

kuruyemiş ara olarak değil yemeklerin yanında sınırlı sayıda tüketilecek.

peynirin ve sütün yagsızı yogurdun yarım yaglısı kullanılıyor.

ekmekle birlikte doymuş yag olan yaglı süt yaglı peynir yenmiyecek.buyüzden kahvaltıda peynirimiz ve sütümüz yazsız olacak.

karbonhidratlarla birlikte et tüketilmeyecek.benim yaptıgım gibi köfte ve spagetti yenmeyecek yani

spagetti ögün olarak yanında yeşilliklerle ve sadece 8 dakika haşlanarak haftada 2 kez yenilmeye izin var.

öglen sebzeyse akşam et yemeği yenilmesi uygundur yada tam tersi öglen et akşam sebze.

kafeinli kahve yasak

her öğünde mutlaka süt ürünü tüketilecek.yag oranlarına dikkat edilerek tabiki.

şekersiz marmelat kahvaltıda yenilebilir.

bunlar benim notlarım.zaten genel olarak yasaklar, yiyeceklerin gi indeksleri ilk sayfada aeben ablam tarafından paylaşılmış.herkese hayırlı olsun monti inşallah

oy oy oy harikasın fatmam ...:lepi: hiç acemi menüsü deyil valla süpermenü...kaydirigubbakcemile5
sabah peynirini biraz artırabilirsin fatmacım ...:içelim:

süpersin narinim kaydirigubbakcemile5çok güzel notlar almışın .....alkisalkisalkis

aeben abla dün senin dediğin gibi bende 400. sayfadan itibaren okumaya başladım.gerçektende çok faydalı paylaşımlar var.yeni gelen arkadaşlar ilk sayfayı ve 400.sayfadan itibaren geçmişide incelerlerse çok faydalı olur.

bu arada demeyim yarına kadar dedim ama söylemesem çatlarım şimdi bu sabah 60 .100 geldim ...:teytey::teytey:

yok ablam 2 tane yedim elmayi yarim saat sonrada vurdum kafayi yattim bi haller oluyo bana ama nedir uykudan acamiyom gözleirmi

saol canim ama sende gecen gün sadece meyve yemistin aksamdan :)

süpersin narinim kaydirigubbakcemile5çok güzel notlar almışın .....alkisalkisalkis

teşekkür ederim ablacım.bizimle bu yöntemi paylaşıp sürekli destek verdiğin için asıl sen süpersin .iyiki varsın aeben abla olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…