Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünkü mönümüde ekleyim ....

7 300 . 1 kase kiraz .dud

8 30.
2 dl ekmek .(tam bugday kızarmış . )
peynir (yagsız .miktarı 50 gr kadardı )
şögüş (salatalık, domates, biber.)
2 yş. zeytin ..

12 00.
1 tb çilek ....

13.00..
1 tb sebzeli tavuk ....
1 ks. sarımsaklı yogurt ..

19 00.
2 kş tavuklu mantar ..
2 kş. sebzeli tavuk .
2 kş yogurt (y. yaglı )
2 çt da yumurta ...

21. 30
5 çilek .....
dün nekadar yürüdügümü ne siz sorun ne ben söyleyim ama bilinki mecburiyettendi....
2 saat sabah ...
+45 daha ..
+40 dk daha + 20 dk daha ...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-hepside tempolu ha salımadan yani...-tatlicadiarzu-

bu arada akşamın baya uzadı kıslar yanımdada leblebim vardı ama akşama yakın yemek istemedim .. akşamda çok göründügüne bakmayın azar azar yedigimden miktarlar azdı ...

Son düzenleme:
kızlar merhaba montide leblebi yenebiliyormu :uhm:
yeniyor canım ....

kıslar birde menümde çilekler ögün arkasına yakın ama çilekgin durmunu hepimiz biliyoruz mayalanmadıgından gönül rahatlıgıyla yedim ögünlere yakın ...

Son düzenleme:
saol canim ama sende gecen gün sadece meyve yemistin aksamdan :)

Evet ama ben bikaç meyve bir arada yemiştim ve yanında da yoğurt vardı yasocum.

sen beni mönümü yorumlamıyorsun iki gündür ama ben senin kini yorumlayayım :umursamaz:
Süper mönü abla.

montimi yapıyorsun canım .. menünü verirsen dahada yardımcı oluruz ...kaydirigubbakcemile5

yapmaya çalısıyorum diyelim

sabah kalkınca sütlü meyve püresi

kahvaltı 1 dilim kızarmıs kepek ekmeği erik marmelatı peynir

öğlen domates corbası yoğurtlu semiz otu salatası 1 elma

aksam türlü yeşil salata yoğurt 1 kase cilek

kendimi yine halsiz hissediom 15 dk bacak egzersizi 30 mekik

2 litre su
2fincan cay
2 fincan bitki cayı
aralarda beyaz leblebi

bir süre et yemicem yesemde yemeklerime eklicem et yemekten cok sıkıldım aman et ekle demeyin benneyaptımki

Evet ama ben bikaç meyve bir arada yemiştim ve yanında da yoğurt vardı yasocum.

sen beni mönümü yorumlamıyorsun iki gündür ama ben senin kini yorumlayayım :umursamaz:
Süper mönü abla.
dünkününe sıra gelmedi sadece ...iyi oku iremcim ..Şeniz
sen nede olsa usta sayılırsın .yerimseniben

Günaydın herkese.
Sabah
domates, peynir, 1 buğday ekmek, 3 zeytin, maydanoz

Öğlen
Salata, yoğurt, türlü (patates ve havuçsuz)

Akşam
Hindi döner, salata, ayran

3 bardak çay, 1 yeşil çay, 3 lt su

senin canın alkış çekmiş anlaşılan .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika münü iremcim .yerimseniben

Öncekine de ben söledikten sonra yorum yaptın bi kerem. Küstüm işte oynamıyorum alsanaalsanasmile

Ama neyse alkış almışım barıştım barıştım Şeniz

yanlışını zaten biliyorsun telafinde iyi olmuş ..kaydirigubbakcemile5
karnının şişmeside gayet normal etle ekmek sonrası .sempatiksalakcinni
toparlanmış bir menü nerinim .olumunekankayizsmile
bebikim menün harika diycektimki 90 kirazı gördüm ...:1ninca:
bacım o saatte hemde. ana ögününden 2.5 saat sonra yemişim kirazı .ve akşam ögünde süt varmış yani protein . . 3. 4. saat ara yapmaman gerekiyorsu . birde o saatte çokkk olmuş okadar kiraz ...:1no2:..
madem kirazı bukadar seviyorsun ögleninle akşam arası çok uzun 7 saat olmuş ohaoldumsmilemigden boştur 17.. 18 gibi yiyebilirdin bol bol kirazını akşamıda az tutardın ne güzel ..kaydirigubbakcemile
yok ablam 2 tane yedim elmayi yarim saat sonrada vurdum kafayi yattim bi haller oluyo bana ama nedir uykudan acamiyom gözleirmi
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
teşekkür ederim ablacım.bizimle bu yöntemi paylaşıp sürekli destek verdiğin için asıl sen süpersin .iyiki varsın aeben abla olumunekankayizsmile
ŞenizŞeniz
et yemeye zorlamıycam seni ama arada bir sen dahaiyi olur ...yerimseniben
menüne gelince meyve olrak sadece çilek bögürlen ögünlerde yeniyor diger meyveler ögünlerle karıştılmıyor canım ..meyveyle sütte anı anda yenmiyor meyve sütten en az 14 dk önce yenmesi lazım aynı anda yenmez ..

kepek ekmek daha öncede 98756433679 kere yazdıgım gibi.kaydirigubbakcemile3 beyaz una kepek katılmış ekmek yemeyim tam bugday ekmegi alın .. 2. 3 dl yiyebilirsiniz kahvaltıda ...
domates çorbandada ub yoktur umarım ...opuyorumnanaktan

birde uyarı ben leblebi yeniyor dedim ama arlarda ne zaman yedin yazarmısın eger durmadaN AGZINA ATIYORSAN ÇISSSS ÖTESı BENCE ..
ARANDA OLSA SAATıYLE YEMELıSıN CANIM SÜREKTı ATIŞMA ŞEKLıNDE KESıNLıKLE OLMAZ .... ARALARDA MEYVE ÖNERıRıM .

selam kızlr günaydın
günaydın maytabım 2. aşama seni bozmuş anlaşılan . he he ..:icecream::roflol:

Son düzenleme:
günaydın montikler ve montik kraliçesi aeben ablacık...opuyorumnanaktankaç günün yorgunluğu var üzerimde,tır geçmiş gibi üstümden walla.ama koşturmacanında biteceği yok,bu günde dışarda işlerim var.duvarlara sticker alacağım ,kuzucuğumun rutin kontrolü var.ama buraya uğramadan iş yapamaz oldum resmen.aebenim daha ne kadar vereceksin??? kredi kartı gibi görüneceksin yakında bacım.boyun kaçtı unuttum ama iyice inceldin...(şimdi sen diyene bakın diyeceksin tabii )
yarın herkesin kilo verdiğini okumak ümidiyle şimdilik bye bye kızlar...mucuks opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:roflol::roflol:ha hay kredi kartı gibi mi?:roflol::roflol::roflol:
söyleyene bak hatun 180cm. 55 kilo .....:roflol::roflol:ben 158... 60 kilo .sempatiksalakcinni
58 çekicem hedefi .:kedi::kedi::kedi: 38 giymek istiyorum tam olarak ...
hazırda 1 ayı devirmişken 2 aya tamalıycan ne verirsem artık :lepi:.. tabi eşimden kırmızı kart gelmesse .alsanaalsanasmile

yanlız şuda bir gerçek ben montiye başladıktan 1 ay sonra çözülüyorum . ve 2 aşamaya geçişde kendime 2 kilo aralıgı veriyorum . o yüzen biraz daha var zilim .. boydan dolayı azdaha ...yag oranım 17. 5kg..bu yag oranımın 15 kilo olmasını istiyorum baskül ne gösterir bilmem ...boshayallersmile

oy oy oy harikasın fatmam ...:lepi: hiç acemi menüsü deyil valla süpermenü...kaydirigubbakcemile5
sabah peynirini biraz artırabilirsin fatmacım ...:içelim:

hihoyyyt aebencim sewindim her hangi bir yanlışım olmadığına. emin olmadığım şeyi yemiyorum şimdilik. daha birsürü okumam gereken sayfalar var. içinde harika bilgiler var. okudukca emin oldukca menüme ekleyeceğim yeni şeyleri.. tmm öğüdünü dinleyeceğim peyniri birazcık daha arttıracağım.

Narin nette yok cnm. Gazetede var. Gerçi baktım da tam olarak bizim diyet değil. GI diyeti ama lahmacun simit gibi şeylere izin vermiş.

ben birinci aşamadayım bikerem 2.aşamada nooluyo :dilcikar:
adam habire şarap veriyo kaçöamak olarak
öğlen 2 bardak şarap yanında çarpı akşam 3 bardak şarap yanında çarpı
şarapmıdır sadece kaçamak yaa
neysem bahçede piknik var fırında patates var bana ne düştü ndersiniz
salataaaa ne kadar şaşırdınız demi
bollca salata yapıp yarısını ben yiicem artık :dance:
sosyeteye karıştım gene kaldırdım pazarı
gıcık oluyorum kendime oraya gittimmi elimin ayarı kaçıyo
çok güzel şeyler aldım ama
eve geldim alt katta hepsini denedim vaaawww falan tezaruatlar eşliğinde sempatiksalakcinni
aldığım herşey cukkadanak oturdu felan bazıları s bazıları m beden
kilomda bi değişiklik yok ama sanırım inceldim
bi yağ ölçümü yapabilseydim ne güzel olurdu
zilliye özendim kürdan gibi olmak istiyomsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…