Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

güle güle giy aldıklarını canım.maytap sen zaten kürdan gibi olmadın mı akannehir daha ne kadar zayıflayacaksın hayatım

kızlar ben muhakkak aralarda bişey yemeliyım şekerim oynuyo o zamn ben normalde yemekden 1 saat sonra tekrar acıkıyorum insilün direnci var bende. tam bugday ekmegı alıyorum o zamn bugun ku yediklerimi hiç yazmayayım düne benzer bı menuydu. aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim
yumurtayı ekmekle yemeyecegım aralarda badem cevız ggibi yiyecekler yok mumkun oldugunca ara yemek yemeyecegım sütüm 0 yag yogurdum yarımyağlı olacak. yazılanları takıp edip daha iyi duruma gelebilirim takıbınızdeyım kızlar

NARİN NAZENİN

başlama tarihi.....14 5 2010

ilk hafta .......75.000 gr.
1.hafta ........73.800 gr.
2. hafta ?*????*
3.hafta ........73 600 gr.
4.hafta ....... 73 700 gr. (kaçamaklı yapıyor ..)

benim listemi aşagıdaki gibi düzeltebilirmisin aeben ablacım .ufak bi karışıklık olmuşda.

2. hafta ........73.600 gr.
3.hafta ........73 700 gr.(kaçamaklı yapıyor ..)

4.hafta ....... yarın bildireceğim kilo olacak ablacım.

zahmet verdim kusuruma bakma ablacım opuyorumnanaktan

bugünkü menüm

09:15
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik domates
13:00 cilek
13:30
firinda közlenmis patlicandan musakka,yogurt
17:00 1 yesil elma
17:45 fasülye kavurma+yogurt
2 litre su
1 kupa yesil cay

hepinize iyi aksamlar arkadaslar
dun bugun hic bisey yazamadim menulerimi hemen yazayim
DUNKU MENU
sabah 2 dilimtam bugday ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1 elma
oglen 1 ince dilim tavuk izgara,salata ,ayran
ara 2 seftali 2 taze kayisi
aksam izgara balik,salata

bugun
sabah 2 dilim tambugday ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1kahve (kafeinsiz)
oglen 1 ince tavuk biftek,salata,ayran
ara 1 elma
aksam 2 yumurta sahanda pismis peynirli,ayran,1 domates
saat 21.00 gibi meyvemi yerim

kizlar bisey sorucam ben ayran corbasi yapsam bugdayli ve nohutlu yagsiz yogurttan nasil olur yiyebilirmiyim?

Bugünkü menüm

10:30
1 adt şeftali

11:30
2adt tam buğday ekmeği
1adet salatalık
1adet domates
1kibrit kutusu peynir
cay

15:30
1 sebze yemeği
yoğurt

18:00
bikaç tane kayısı

19:15
yumurtalı melemen
yarım dilim buğday ekmeği(eşim yerken dayanamadım kopardım azcıkınnn ) =)
yoğurt

11:30
20 adet kiraz

bugün salata yemek içimden hiç gelmedi. sanki biraz karbonhidrat alımı az olmuş gibi geldi bana ama bugün hiç acıkmadım mecbur olduğum için yedim sanki. kendimi daha ağırlaşmış gibi hissediyorum şuan.

Günaydın herkese. Bu sabah kendimi çok iyi hissediyorum çünkü uzuuuunnn zamandır ilk kez 71 gördüm. Haftaya da 70 görsem başka ne isterim.
Bu hafta çok sıkı tutacağım işi. Allahım sen utandırma azmime azim kat.
Dün yediklerim.
Sabah
yarım domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, maydanoz, 2 dilim salatalık, 1 buğday ekmek

Öğlen
Tavuklu kilis tava, yoğurt, salata

Ara
1 kase kiraz

Akşam
Mantarlı tavuk sote, iki parça tavuk ciğer sote, salata, yoğurt

Ve Kilom 71.4

İkiside süper canım. :lepi:

kizlar bisey sorucam ben ayran corbasi yapsam bugdayli ve nohutlu yagsiz yogurttan nasil olur yiyebilirmiyim?

Bence yapılabilir şeker. yerimseniben

Canım proteini bol birgün olmuş. Olsun daha iyi. Yalnız akşam ki ekmek olmasaymış tam süper olacakmış yerimseniben

iremcim harikasın tatlım alkisalkisalkis .canım benim 70 nidemek 69 göreceksin ben inanıyorum sana. maşallah nazar değmesin arkadaşıma

günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ......

kilomu bildireyim 5li rakamlar haftaya kaldı .hehe

kilom 60 efem ..... bu haftada 500gr gitti . sositososito

hemde hafta sonu 2. aşama menüsüyle ...sositososito
5 li rakalmlarda haftaya inşallah . reg haftasınn azizligine ugramasam tabi...-tatlicadiarzu-

bende hemen dünkü menümü vereyim:

sabah evden çıkmadan bir avuç kiraz

kahvaltı : 2 dilim t.b.ekmeği-yagsız peynir-zeytin-yeşilçay-salatalık

ögle : ızgara köfte -kabak karnıyarık -salata- ayran

ara : 1 tabak kiraz

ara : 1 bardak yagsız süt( eşim geç geldiği için akşam yemeği 20:30 a kaldı. onu beklerken mecburiyetten içtim)

akşam : melemen -salata-yogurt

2lt su-3 fincan yeşilçay
yarım saat yürüyüş

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :hooray: harikasın ablacımm.azmin sonu bu işteeeeee :teytey:

2. hafta ........73.600 gr.
3.hafta ........73 700 gr.(kaçamaklı yapıyor ..)

4.hafta ....... 72.100

geçen hafta 73.700 bu hafta 72.100 giden 1.600 gr. ve 4 haftada toplam 3 kilo monti amca seni seviyorummmm

iremcim harikasın tatlım alkisalkisalkis .canım benim 70 nidemek 69 göreceksin ben inanıyorum sana. maşallah nazar değmesin arkadaşıma

Narin saol cnm. en büyük destekçilerimden birisin burada.
ıyi ki varsınız hepiniz.
Valla ağzından bal damlıyor şeker ama 69 imkansız sanırım.
Ben 70 e de razıyım valla. olumunekankayizsmile

Ablam süpersin maşallah. Haftaya sen 50 lileri ben 70 göreceğiz işallah.

Güzel cnm afiyet olsun.

Mükemmel kilo vermişsin bravo hayatım. Harikasın.

kızlar gerçekten kaçamaksız yapıldıgında kesinlikle monti bunun karşılıgını hemen veriyor ben pazar hariç tüm hafta dikkat ettim ve sonuç 1 haftada 1.600 gr. ayda hiç zorlanmadan acemiliklerim dışında 3 kilo verdim.daha ne isterim yaaaa :teytey:

Narin haklısın. Bende haftasonu dikkat etmiş olsaydım mutlaka daha iyi sonuç alacaktım. Ama bu hafta sıkı tutacağım. 69 görsem varya düşer bayılırım haftaya herhalde.

yiyebilirsin camlicam hatta tesadüf ben öylen bakliyatyemegi yapmıştım dedigin gibi.
yanlız ben bugdayını az koydum yemege nohut ve yeşil mercimek hakimdi yogurda 0 yaglı tabi.
tabrikler iremcim menünde kilonda harika . dari önümüzdeki haftaya hafta sonu kaçaçak yok ama .lmaz:
tebrikler narincim ay nasıl sevindim senin adına bu hafta hak ettin canım darısı önümüzdeki haftaya .:lepi::lepi:

iremcim imkansız diye bir şey yoktur hayatım.inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde istediğimiz kilolara kavuşacagızzzz yeterki montiye ihanet etmeyelim. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…