- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
:1hug:a.s.Aeben ablam çok saol. İyi ki konuya yazıp seninle kavga etmişiz en başta :roflol:
Ne demişler büyük dostluklar kavga ile başlar.
Bizde Monti amca dostları olduk.
Merak etme bu hafta sıkı tutacağım.
kaydirigubbakcemile5
aa maytabım çok sevindim hem reglsin hemde 2. aşamdasın kilon artmadı harika bacım ...:teytey:günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim
aebncim hedefe bişey kalmadı canım
hadi bakalım yolunuz açık olsun
benimkilo aynı geçen haftayla
reglim ve karnım davul gibi
2. günümdeyim henüz
ama tartıya yansımamasına sevindim doğrusu
Narin haklısın. Bende haftasonu dikkat etmiş olsaydım mutlaka daha iyi sonuç alacaktım. Ama bu hafta sıkı tutacağım. 69 görsem varya düşer bayılırım haftaya herhalde.
inşallah ablacım inşallah opuyorumnanaktantebrikler narincim ay nasıl sevindim senin adına bu hafta hak ettin canım darısı önümüzdeki haftaya .:lepi::lepi:
11. hafta ............ 69 600 gr :1no2: ve bugün spora ve yürüyüşlerime başlamış bulunmaktayım..anladımki sporsuz asla olmuyor..en azından hafta sonları kaçamaklarını sporsuz asla telafi edemiyorumyasakkelime..
sabah 1,5 saat yürüdüm koştum..her yanım hala çalışıyor gibi..acaip terledim ama su gibi olmuştum..ve harika hissediyorum kendimi.kaydirigubbakcemile2
iremcim başta sen ve zilimme ve diger tecrübeli kıslar .
bugün dışarda olucam yarında hatta yarın öyleden sonra bi dogum günü var ona gidecegim bi aksilik olmassa . pazarda bebelerim gösterileri var yanı 1 .2 gün pek giremem girsemde menü yorumu yapamam sanırsam . yeni arkadaşlar var gözüm arkada deyil gerçi iremcim hepsini yorumlamış .. ama haber vereyinde bensiz onları yanlız bırakmayın elinizden geldigince . ilk günler monti için zordur yanlarında olun ...
çok yogunun şimdi bile dışarı çıkıcam sırf kilomu bildireyim sizlere haber vereyim dedim .birde yarın dogum günüde bana şans dileyin hiç tanımadıgım kişiler ..
kilolarınızıda hafta başı eklerim ..
kocaman kocaman öptüm ....
günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ......
kilomu bildireyim 5li rakamlar haftaya kaldı .hehe
kilom 60 efem ..... bu haftada 500gr gitti . sositososito
hemde hafta sonu 2. aşama menüsüyle ...sositososito
5 li rakalmlarda haftaya inşallah . reg haftasınn azizligine ugramasam tabi...-tatlicadiarzu-
başlama tarihi.....14 5 2010
ilk hafta .......75.000 gr.
1.hafta ........73.800 gr.
2. hafta ........73.600 gr.
3.hafta ........73 700 gr.(kaçamaklı yapıyor ..)
4.hafta ....... 72.100
geçen hafta 73.700 bu hafta 72.100 giden 1.600 gr. ve 4 haftada toplam 3 kilo monti amca seni seviyorummmm
AKREBıM HER ZAMAN DEDıGıM GıBı SPORSUZ BELKı OLMAZ AMA SENıN KıLO VEREMENıN SPORLA Bı ALAKASI YOK CANIM SENıN KıLO VERMEMENE MONTıYı TAM YAPMAMAN VE SÜREKLı YAPTIGIN KAÇAMAKLAR ...ÜZGÜNÜM AMA BUNDAN VEREMıYORSUN SPOR FAYDALIDIR TABı AMA ASIL KıLOYU BESLENME VERDıRıR BUNUDA UNUTMA BACIM ..günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar turkbayragi
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
ve bugün
11. hafta ............ 69 600 gr :1no2: ve bugün spora ve yürüyüşlerime başlamış bulunmaktayım..anladımki sporsuz asla olmuyor..en azından hafta sonları kaçamaklarını sporsuz asla telafi edemiyorumyasakkelime..
sabah 1,5 saat yürüdüm koştum..her yanım hala çalışıyor gibi..acaip terledim ama su gibi olmuştum..ve harika hissediyorum kendimi.kaydirigubbakcemile2
AKREBİM HER ZAMAN DEDİGİM GİBİ SPORSUZ BELKİ OLMAZ AMA SENİN KİLO VEREMENİN SPORLA Bİ ALAKASI YOK CANIM SENİN KİLO VERMEMENE MONTİYİ TAM YAPMAMAN VE SÜREKLİ YAPTIGIN KAÇAMAKLAR ...ÜZGÜNÜM AMA BUNDAN VEREMİYORSUN SPOR FAYDALIDIR TABİ AMA ASIL KİLOYU BESLENME VERDİRİR BUNUDA UNUTMA BACIM ..
NE OLUR 1 HAFTADA OLDA HİÇ KAÇAMAKSIZ YAP ŞU MONTİYİ NOLURSUN .:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile5EN AZ SENİN KADAr sevinecegimi zaten biliyorsun ekrebcim .:1hug:tam yapamıyorum çünkü gün boyu dışardayım canım..şutarafagitti
menüde olanlar arasında montiye uyanları seçiyorum..mesela bazen salata olmuyor bazen yoğurt..yanımda taşımak da abes oluyor..çünkü herzaman işyerinde olamıyorum..
misafir olduğum yerler de oluyor..arabaya koydurtabilirim yada aldırtabilirim belki ama konumum gereği ve ortam gereği olmuyor olmayabiliyor maalesefboshayallersmile
kaçamaklara tamam..haklısın kaçamaksız olmadı genel haftalarım..
ama bugün ilk sayfaya baktımda 2008 de yazmışım ve şimdi 2010 şakkıdı ve ben hala cırmalıyorum..
karar verdim menülerim eksik olabilir belki ama kaçamak asla olmicak bundan sonra
yaparsam ağzıma biber sürün:1closedeyes:
ben böyle düşünürken sen yazmışsın canım..Şeniz göreceksin şeker zayıfladığımı ve biliyorum en çok sen sevineceksin canım arkadaşım benimolumunekankayizsmile
başlangıç ...... 22 .3 2010
ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11. hafta .......57 200 gr.
12. hafta........57 100 gr
Şekerler günaydın kilo veren herkesi tebrik ederim ablacım benim kilomda fark yok oysaki haftaiçi tartılmıştım hani kaçamak yaptıktan 2 gün sonra 56,800 gelmiştim noluyooo şimdi haftaiçide güzel yaptım montimi sporumu ya yaptığım kaçamak bana geri döndü yada reglime 1 hafta var ondan anlıcaz bakalım regl başlayıp bitince ben yazlığa gidene kadar yani temmuz a kadar en azından 53 falan olmak istiodum yaaaaaa
günbe gün kilo faklılıkları olabiliyor bebikim .....başlangıç ...... 22 .3 2010
ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11. hafta .......57 200 gr.
12. hafta........57 100 gr
Şekerler günaydın kilo veren herkesi tebrik ederim ablacım benim kilomda fark yok oysaki haftaiçi tartılmıştım hani kaçamak yaptıktan 2 gün sonra 56,800 gelmiştim noluyooo şimdi haftaiçide güzel yaptım montimi sporumu ya yaptığım kaçamak bana geri döndü yada reglime 1 hafta var ondan anlıcaz bakalım regl başlayıp bitince ben yazlığa gidene kadar yani temmuz a kadar en azından 53 falan olmak istiodum yaaaaaa
ögünde yediysen y. kilo normal . ama öncesindede baya kayısı yemişim bu meyvedeki şekerde kilonu artırmış olbilir sonuçta bebikim ...Mönümü unutmuşum yazayım hemencikk
08:00
10 tane taze kayısı
09:30
2dl. tam kız. ekmek
salatalık
domats
peynr
biber
maydonoz
çay
13:00
1 tb. z.yağlı kabak+patlıcan yemeği
salata
yoğurt
16:30
5 adet taze kayısı
21:00
yarım kilo kadar kiraz (Öğün olduğu için kirazı bol yedim bişi olmaz dimii)
22:00
1 bardak yağsız süt (Abla unuttum sütü içmeye 1 saat sonra aklıma geldi)
Akrep abla sporsuz oluyor da. Ama kaçamak yapınca olmuyor maalesef.
Bebikcim senin hedefin ne anacım. Ayol zaten 57 kilosun deli hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?