Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

harikasın tatlım yaŞeniz
nerdeyse 10 kilo gitmiş a.s.

Saol hayatım ilk zamanlar daha sıkı yapıyordum sonra cozuttum yaz geldi misafirler gezmeler arttı uff ama gene sıkıya almam lazım
Akrep abla sporsuz oluyor da. Ama kaçamak yapınca olmuyor maalesef.

Bebikcim senin hedefin ne anacım. Ayol zaten 57 kilosun deli hatun.
Kuşum boy yok bende 158 boyum var ideali 50 işte benim sorunum birazda sporla alakalı belim basenime göre baya ince mesela belim en son 65 basende 98 mi neydi armut modeliyim biyandan da düşünüyorum doğum kilomu attım sayılır 55 e az kaldı o şimdilik beni çok mutlu ediyor

Ewet ablacım ben zaten buyüzden bukadar kiraz mannağı oldum şekeri ondan alıom dikkat edicem öğün olarak yediysem çok ama aralarda bir avucu geçmicek

Ablacım muhakkak spor lazım ama önce yağları yakmak lazım. Beslenme oturmadan spor da bi işe yaramıyor. Birde sanırım sarkmak bünyeye bağlı bir durum. Benim mesela etlerim çok sıkıdır ve kimse 70 li kilolarda olduğuma inanmıyor.
Hiç spor yapamıyorum ama yapsam daha çok gidecek biliyorum. Daha önce monti yaptığımda kızımı pusetine koyardım yürürdüm. Hergün anneme götürürdüm kızımı sabah 10 gibi çıkar öğlen 12 gibi annemde olurduk. O zaman daha çok veriyordum mesela.
Şimdi hiç vaktim ve fırsatım yok.

inan ki canım istersek o fırsat ve vakti oluşturabiliyoruz..
yeterki isteyelima.s

2.aşama yaramadı bana kızlar ya yani öyle kilo falan almıyorum aslında ama stres yapıyo şunu yedim ay o kilo yaparmıydı ay yemesemiydim sonra günde 10 kere tartıya çık vallahi 1.aşama daha iyiydi kafam rahattı ama 2.aşamaya başlayıncada 1e dönülmüyo ah bu nefis yokmu
Hergün yazılanları okuyorum ama yazmayı unutuyorumkafamçokkarıştıyoksa kim ne yapmış herşeyden haberim var maşşallahhh

keşke hepinizin albümleri olsada fotoğraflarınıza bakabilsem başta ablamı ,ziligurtiyi,çağlayançiçeği,irem özgeyi,akrebi,çamlıcayı,narini olmak üzere herkezi çok merak ediyorum vallahi ara ara koysanız da fotolarınızı görsem sizleri nolur ki:teytey:

Neyse çenem düştü 57 yim bu sabah buna da şükür...

Canım sende 1. aşamaya dön o halde :)
Benim resimlerim başarı hikayeleri bölümünde var dur link ekleyeyim sana.

günaydin kizlar hemen cikicam

sali basladim sali sabahi kilom 65.5 ( sanirim sislikde vardi)
bugün 63.4

Süpersin Yaso.:hooray:

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Benim kilom 67,500 geçen hafta evde yoktu yazamadım kızlarcım şimdi geçmişe bir göz atayım... Ben 2. aşama gibi devam ediyorum hafif kaçamaklı :)

herkeze meraba kizlar
bu sabah tartildim ve 58.100 gordum gozlerim boing boing oldu.ben bugunleridemi gorecektim
cok sukur istedigim elbiseleri alip giyebilecek durumdayim ama yola devam bi 5 kilo daha verebilsem super olacak.sizleride tebrik ederim kizlar inanilmaz superiz zemuszemus opuyorumnanaktan

sana rkadaşlık teklif ettim cuecam .. albüm vardı ama resmim varmı içinde bakayım ...
günaydin kizlar hemen cikicam

sali basladim sali sabahi kilom 65.5 ( sanirim sislikde vardi)
bugün 63.4
tebrikler hasretim bu hafta ekleyim listeye senide ....alkisalkisalkis
Tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Benim kilom 67,500 geçen hafta evde yoktu yazamadım kızlarcım şimdi geçmişe bir göz atayım... Ben 2. aşama gibi devam ediyorum hafif kaçamaklı :)
refim iyi gene salmışın az kaldı bacımya sık dişini hedefim 65 zaten 1. aşamaya dön .kaydirigubbakcemile özlüyorum seni arada bri ugra lütfen .:1hug:
tebrikler camlıcam ... ay geçen haftaki kilolarınızıda yazınsene len şimdi ilk sayfaya gidip bakıyorum hay allahım nerde bende herkesin kilosunu akılda tutacak zeka ..:roflol:
çiçekde yok artık kim liste yapacak kaydirigubbakcemile3
bu hafta mezunmu oluyor çiçekim iremcim haber alıyormusun .bebiş büyüyormu? kilo bildirrse takıma burayda ekleyeyim .kaydirigubbakcemile5

selamlar,

yorumları okumaya devam ediyorum..bu arada sabah kahvaltıda tüketilen diyet marmeladın ev yapımı tarzını bi siteden buldum..ancak sorun şu ki 1 kilo meyvadan ancak 1 kase marmelat çıkıyor olması ama denemeye değer..sitede aebenin kullandığı markanın içeriğinden yola çıkarak bu marmelatı yapmayı başarmışlar. bunun için 1 lt. evde sıkılmış saf elma suyu ve 1 kilo tercih edilen meyve gerekiyor. meyveler yıkandıktan sonra elma suyunun içine atılıp 1,5-2 saat özleşene kadar kaynatmak yeterli (dibini tutturmamaya özen göstererek)..hem 0 şeker hem ev yapımı güzel değil mi? bu tarifle, kayısı, şeftali, vişne, çilek vs. vs. marmelatlar yapılabilir, belki suyunu tam çektirmeden reçel kıvamında bırakarak diyet reçel bile olur diye düşünüyorum..

aeben daha sayfaların başındayım ve sanırım pzt. uygulamaya başlıcam..benim sorum şu; 1. aşama ne zaman bitiyor da 2. aşamaya geçiliyor? 1. ile 2. aşama arasında ne fark var? yazıyor olabilir ama ben daha bu konu ile ilgili bi yazıya denk gelmedim:) cvp için şimdiden teşekkürler canım:))

canımmermelad tarfleri budada var ama ara sayfalarda akldı . hiçde öyle az çıkmıyor marmeladlar ..

en kısasından bir tarif sana .
10 gün kurusu kayısı .. 3 tatlı elma.. 2 br hazır %100 elma suyu ... bi güzel kaynat ...
15 dk yetiyor sonra bilendırda bi güzel ez birde içine 1 pk reçelyap kat . alsana marmeled ...bu karışıma taze meyvede ekleyebilirsin (çilek .şeftali gibi)
hemen yazayım canım 1. aşama kilo verme 2. aşama kilo koruma canım .
1. aşama kaçamaksız .2 aşamda kaçamaklı yiyceklerde oluşuyor ....

1. aşamnın süresi amcam kitapda söyle demiş bir süre ..kaydirigubbakcemile3
yani şöyle açıklayayım ... kilona ögre canım ama 2. ay kaçamaksız yapmanı öneririm .çünki pankreas o zaman zarfınsa düzene giriyor ....

1. aşama hedefine varana kadar diyim . 1 aydada hedefine varan var 5 aydada umarım anlatabilmişimdir...boshayallersmile
ama gördügüm üzere 1. aşama okadar rahtki cadılar 2. aşamadan geri dönüyorlar.:roflol::roflol:
sen kaç kilosun canım ve daha önce diyet yaptınmı?

:içelim:aebencim benim gecen haftaki kilom 59,500 du
bugun 58,100 canim,ama hala bacak bolgemle ugrasiyorum bu yuzden spora ve monti amcaya devam

:içelim:aebencim benim gecen haftaki kilom 59,500 du
bugun 58,100 canim,ama hala bacak bolgemle ugrasiyorum bu yuzden spora ve monti amcaya devam
og süper bu hafta kilon epeydir monti yapan bir olarak haftada 1.400 süper rakam bence ...:lepi:
bende göbüşe taktım kafayı ... sanki hiç gitmiyor gibime geliyor sempatiksalakcinni

çok güzel anlatmışsın canım...daha önce diyet tabii ki yaptım..hem de yakın zaman da şok denecek türden iyi de kilo verdim ama zarar vermesinden korktuğum için bıraktım..şu an 65 kiloyum 55 olmak istiyorum..yaş 42, boy 1.55

tarif kısımlarına henüz denk gelmedim, çorba tariflerini de merak etmiyor değilim ama daha çoookkk sayfam var çoookkkk

Canım Aebencim aslında salmadım da bazı git geller yaşıyorum e sınav zaten biteli 2 hafta oldu onun stresi vardı ne bileyim ya birtürlü kendimi tam konsantre bulamıyorum hiçbirşeye :)

ketum abla diyeyim ozaman bi mahsuru yoksa .olumunekankayizsmile
ablam eger yakın zamanda şok yaptıysan ilk zamanlar montide istedigin kiloyu hemen veremessin 1 hafta sona faydasını görmeye başlarsın ....
yazıları okuman güzel ama şimdiden başlayabilirsin sen menülerini yazarsan bziler seni yönlendiririz daha kolay kavrarsın .yerimseniben
benim boyumda uzun deyil 1.58 .. yaşımda 35 ablacım . 3 veledim var Allah bagışlarsa ..kaydirigubbakcemile3tanIştıgımıza mennun oldum . düzenli beslenmek hem saglık açısından hemde kilo açısından çok faydalı bunu ilerleyen zamanlarda monti yaptıkça dahada fark edeceksin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…