Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tarif kısımlarına henüz denk gelmedim, çorba tariflerini de merak etmiyor değilim ama daha çoookkk sayfam var çoookkkk
Atlayarak oku ablam okdar sayfanın içinden çıkamassın bazan geyiklerimizde oluyor .:kedi:
sorarak daha çabuk ögrenirsin ...a.s
Canım Aebencim aslında salmadım da bazı git geller yaşıyorum e sınav zaten biteli 2 hafta oldu onun stresi vardı ne bileyim ya birtürlü kendimi tam konsantre bulamıyorum hiçbirşeye :)
demeki yeterince istemiyorsun refim .sengözlerimebaksanablülülülülülü
vaktin varsa buraya sık gel fayda eder sana .yerimseniben
hemde ben seni bukadar özlememiş olurum .Şeniz
hatta hadi seninde hedefe 2 kilo kadı benimde ref beni geçemez....lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar biraz önce kısa süreli bir deprem oldu.masa nasıl gitti geldi anlatamam .Allahım sen koru yarabbim

oyyy oyy oyy....montinin güzel hatunları girer girmez dünden beri yazılanları okudum gözden geçirdim önce....walla bebik 3 ayda neredeyse 10 kg vermişsin cnm.büyük başarı ,tebrik ederim.darısı bütün arkadaşlarımın başına olsun inşallah...bundan sonra bu kadar hızlı veremeyeceğini düşünerek hareket et ama tatlım.çünki ideal kiloya yaklaştıkça kilo verme hızımız düşüyor doğal olarak.bende ilk başlarda 4er 5er veriyordum ama sonra birer birer hatta yarım yarım gitmeye başlamıştı.bunları aklında bulundur ve sakın veremediğin takıldığın haftalarda motivasyonunu bozma yemeğe sarılma.aylardır inşaa etmeye çalıştığın binayı bir hamlede yıkmış olursun...emeğine yazık olur...aynen ağırda olsa emin adımlarla yoluna devam et cnm.tabii bu yazıklarım bu yola baş koymuş bütün arkadaşlarım için geçerli...benimde çok takıldığım veremediğim haftalar oldu,tartıyı kaldırıp gömme dolabın erişemeyeceğim arkalarına attım sinirlenip.ama pantolonlarım bollaşmaya başlayınca tekrar bulup çıkarıyordum tartıyı gördüğüm rakamlara inanamıyordum.hatta atarken tartının ayarı kaçmıştır diye gidip komşuda tartılıyordum.gücüm tekrar yerine geliyordu ve yoluma kaldığım yerden devam ediyordum.yani bir kere veremedik yada bir kere kaçamak yaptık diye salmayın kendinizi arkadaşlar...evet biraz başa sarmış oluyorsunuz kaçamak olunca ama hiç bir şeyin sonuda değil...biraz sabır, biraz azim....hepsi bu kızlar...inanın yapılamayacak kadar zor bir şey değil diyet işi...oruçluyken gidip yemiyoruz değilmi...demekki nefsimize hakim olma kabiliyetine sahibiz..bunu diyet yaparkende uygulayacağız hepsi bu....elimden geldiğinde burdaki bütük herkese destek olmaya çalışacağım....
akrep kaçakları bir haftacık yapma bak gör nasıl hızlanıyor kilo vermen..bir kaçamak pankreasın insülin dengesi allak bullak ediyor.artık o saatten sonra azda yesen açda kalsan toparlayamıyor kendini...başa sarmış oluyorsun ve o haftan heba oluyor motivasyonun kırılıyor.bir hafta sabret nolursun...sabrın sonu gerçekten selamet....
başta aebenim olmak üzre kilo veren bütün herkesi tebrik ederim arkadaşlar...veremeyen yada az verenlerde kilo verenleri örnek alıp kamçılasınlar kendilerini...aebenim ablam gözün arkada kalmasın elimden geldiği dilimin döndüğü kadarıyel yarımcı olmaya çalışırım yeni gelen arkadaşlara.irem varken beni arayacaklarını sanmıyorum ama burda olduğum sürece her yönden destekçiyim bu yoldaki arkadaşlara...hepinizi seviyorum kıslar....mucuksss opuyorumnanaktan

zilim hoşgeldin yine döktürmüşsün kuzum.
Sizin yokluğunuz aranır her zaman burada canım.
Oğluşkon nasıl bakalım.

zili senin yazılarını okumak hem bana motive veriyor hemde acayip rahatlıyorum.desteğin için teşekkürler canım

iremcim haftasonunda salmıyacagız kendimizi tamam mı canım.

ben kaçıyorum haftasonuda ugramaya çalışırım.şimdi dişçide randevum var eyvahedigeldismile

yarında miniğimin bebişimin gösterisi var yinede elimden geldiğince ugramaya çalışacagım.

hepinizi çok öptüm kızlar opuyorumnanaktan

Narin söz kaçamak yok haftasonu. Eğer kaçamak yapan olursa diğeri ona ceza versin olur mu?
Gösteride iyi eğlenceler dilerim.

Albüme eklerim resimleri

Kızlar ilk resim montiye başladığım ilk zamanlar sonraki 1-2 hafta önceki halim önceden hiç boydan resim çekilmemişim malesefff

Son düzenleme:
Ben bu ilaçtan almayı düşünüyorum nasıl sizce kafam çok karışıkkk

MAURERS TERMOJENıK YAĞ YAKICI
Termojenik Karışım
Garnicia Extract ( Garoka Extresi )
L-Carnitine
Garsinyan Ekstresi (Meyve)
L-Carnitine
Glycyrhiza Glabra ( Meyan Kökü )
Proprietary Blend (Özel Karışım )
Lycopene ( Likopen )
Green Tea ( Yeşil Çay )
Ginger ( Zencefil )
Wheat Grass ( Buğday Çimi )
Silika, Magnezyum Stearat ( ıyot)
Göbek ve Basen Bölgesi : Maurers göbek ve basen bölgelerindeki yağları termojenik özelliği sayesinde (spor yapar gibi) sizi terleterek, toksinlerle birlikte dışarı atıp incelmenizi ve daha estetik görünmenizi sağlar..

ıştahınızı Keser : Maurers 'in içeriğinde en kuvvetli doğal iştah kesici Sinefrin bulunur. Ayrıca iştah kesici özelliği Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark ve Plantain ile desteklenerek en üst seviyeye ulaştırılmıştır.

Yağ Yakıcı: Yağlarınızı hızla yakarak Göbek basen ve hareketsiz bölgelerden çok kolay kilo vermenizi sağlar; (Oturduğunuz yerde terleten, spor yapar gibi kalori ve yağ yakmanızı sağlayan benzersiz Termojenik etki).

Karbonhidratları Bloke Eder: Gıdalarda bulunan kalorileri ciddi oranda absorde ederek kiloya dönüşmesini engeller.

Metabolizmayı Hızlandırır: Kilo almanın veya kilo verememenin genelde en büyük nedeni metabolizma yavaşlığıdır. Maurers'in, içeriğinde bulunan Cassia fistula (sinameki), Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark, Plantain, Eucalyptus ve Chicory herb gibi bitkiler yeryüzünde bilinen en kuvvetli metabolizma hızlandırıcı bitkilerdir.

Enerji Verir: Yakılan yağları direk enerjiye dönüştürerek kilo verme esnasında zayıf ve güçsüz düşmenizin önüne geçer. Ayrıca içeriğinde bulunan Plantain ile vücudun ihtiyaç duyduğu direnci sağlar.

Günde 1 kapsül kahvaltıdan önce bir bardak su ile alınır.

UYARI: Daha fazla kullanmayınız. Günde bir adetten fazla kullanımlarda metabolizma veya sindirim sisteminizde rahatsızlıklar uyandırabilir.
MAURERS Kapsüllerinden maksimum verim almak için neler yapmalıyım ?

* MAURERS sabah aç karna 1 Bardak su ile alınması çok önemlidir.
* MAURERS Kullanıcıları Gün ıçerisinde hem sağlık hem MAURERS 'in etkisini maksimuma cıkarmak içi 30 dk normal tempoda düz koşu yada yürüyüş yapmaları önerilir.

* MAURERS Kullanan erkek ve bayanların haftada bir kere düzenli olarak tartılmaları ve verdikleri kiloları tarihler halinde not almaları MAURERS kullanıcısının yeterli kilo verdiğine inandığında kapsül kullanımını durdurmasında sağlıklı bir kaynak olmaktır.

* MAURERS Aldıktan sonra öğlen ve akşam yemeklerimi iştahınızı keseceği için sağlıklı bir zayıflamak amacıyla aşağıdaki belirtilen gıda guruplarını kullanmaları ve her öğünde mutlaka besin Guruplarındaki yiyeceklerden tüketmeleri önerilir bu sizi gün içerisinde daha dinç tutacak MAURERS Kapsülleri yağ yakıcı özeliği ile size kilo aldırmayacaktır.

MAURERS 'ıN YAN ETKıSı Varmı ?

MAURERS 'in Hiçbir Yan Etkisi Görülmemiştir. Olumlu etkileri ise aşağıdaki notlarda yer almaktadır.

ıştahınızı Keser :

MAURERS ''in içeriğinde en kuvvetli doğal iştah kesici Sinefrin bulunur. Ayrıca iştah kesici özelliği Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark ve
Plantain ile desteklenerek en üst seviyeye ulaştırılmıştır. Gün içerisinde sizi tok tutar !

Yağ Yakıcı :

Yağlarınızı hızla yakarak Göbek basen ve hareketsiz bölgelerden çok kolay kilo vermenizi sağlar; (Oturduğunuz yerde terleten,
spor yapar gibi kalori ve yağ yakmanızı sağlayan benzersiz Termojenik etki).

Karbonhidratları Bloke Eder :

Gıdalarda bulunan kalorileri ciddi oranda absorde ederek kiloya dönüşmesini engeller. Örneğin 25 gr fındıkta yaklaşık 164 kalori
almış olursunuz. Maurers kullandığınız dönemde 164 kalori içeren 25 gr fındıktan alacağınız kalori miktarı 85-99 kalori arasında
değişecektir.

Yaklaşık olarak %35-40 civarında karbonhidrat Maurers sayesinde absorde edilmiş olacaktır.

Metabolizmayı Hızlandırır :

Kilo almanın veya kilo verememenin genelde en büyük nedeni metabolizma yavaşlığıdır. Maurers, içeriğinde bulunan Cassia fistula
(sinameki), Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark, Plantain, Eucalyptus ve Chicory herb gibi bitkiler yeryüzünde bilinen en kuvvetli
metabolizma hızlandırıcı bitkilerdir.

Enerji Verir :

Yakılan yağları direk enerjiye dönüştürerek kilo verme esnasında zayıf ve güçsüz düşmenizin önüne geçer. Ayrıca içeriğinde
bulunan Plantain ile vücudun ihtiyaç duyduğu direnci sağlar.

Bebik ne ilacı cnm ya. Sağlıklı şekilde kilo vermek varken sakın sakın.
ayrıca verebilen birisin ve kilon da fazla kalmadı.
böyle bir hataya düşme derim. Çocuğun var Allah korusun.

istediğini diyebilirsin canım ne mahsuru olacak..şok diyeti bırakalı 2 hafta oldu, 2 gündür bu diyeti kısmen uyguladım diyebilirim, şimdilik bi oynama görünmüyor ama en güzel yanı aç kalmıyorumzemuszemus bu uyum süreci diyelim bi aksilik çıkmazsa pazartesi sizlerleyim.. Benim de iki kızım var, allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın..

Sağlıklı beslenmek ilk amaç olmalı zaten, bakalım zaman ne gösterecekvereliniortak

Bende özledimmmmmmmm :) gelirim elbette bundan sonra daha özen göstericem ama 2 kilo için yarışabilecek psikolojide değilim bilmiyorum herşey daha iyi olacak ama ne zaman...

Ben bu ilaçtan almayı düşünüyorum nasıl sizce kafam çok karışıkkk

Fx15 adında bi ilaç kullanıyordum montiye kadar içeriği ona benziyor 26 günde 4 kilo 15 günde 3 kilo böyle ara ara kilo aldığımda kullanıp bırakıyordum çünkü gerçekten iştahımı çok kesiyordu canım hiçbirşey istemiyordu ve inanılmaz enerji veriyordu o kadar ki gece bile uykum gelmiyor ama azıcık bir uykuyla atom karınca gibi geziyordum sonra çarpıntılarımı artırınca korktum bıraktım kalp rahatsızlığı olanlara kesinlikle önermiyorlar zaten böyle ilaçları neyse sonra fark ettim ki bünyemi aptala çeviriyorum yemiyorum veriyorum ilacı bırakıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonra tekrar ilaç ve her seferinde daha fazla kiloyla başlıyorum ilaca
bence kullanma monti kadar sağlıklı verdiren başka birşey olduğunu düşünmüyorum ilaca başlayıp bünyeni alıştırma bu ilaçları bi deneyeyim de bırakayımı olmuyor çünkü

iyi kasmalar kizlar,kilo veren herksei tebrik ediyorum,darisi diger haftalara ins

bugünkü menüm

09:00 3 dilim ekmek,krem peynir,acuka,zeytin,salatalik
12:00 1 elma
13:30 salata,yogurt( evde degildim,gittigim yerde bunlari bulabildim )
17:30 1 yesil elma
18:30 8 dk haslanmis yagsiz spagetti,yogurt 3 minik salatalik tursusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…