Atlayarak oku ablam okdar sayfanın içinden çıkamassın bazan geyiklerimizde oluyor .:kedi:tarif kısımlarına henüz denk gelmedim, çorba tariflerini de merak etmiyor değilim ama daha çoookkk sayfam var çoookkkk
demeki yeterince istemiyorsun refim .sengözlerimebaksanablülülülülülüCanım Aebencim aslında salmadım da bazı git geller yaşıyorum e sınav zaten biteli 2 hafta oldu onun stresi vardı ne bileyim ya birtürlü kendimi tam konsantre bulamıyorum hiçbirşeye :)
sana rkadaşlık teklif ettim cuecam .. albüm vardı ama resmim varmı içinde bakayım ...
66 kiloyken bile çok zayıf duruyorsun aebenim ben 66 olsam kesinlikle senin kadar ince durmazdım o zaman öyleysen şimdi kimbilir nasıl zayıf duruyorsundur bebeler deyince bende hakkaten küçük çoçukların var sanıyordum bunlar bildiğin koccamannkaydirigubbakcemile3keşke nur cemalini de görseydim ama şimdilik bunada şükür çok teşekkür ederimzemuszemus
ketum abla diyeyim ozaman bi mahsuru yoksa .olumunekankayizsmile
ablam eger yakın zamanda şok yaptıysan ilk zamanlar montide istedigin kiloyu hemen veremessin 1 hafta sona faydasını görmeye başlarsın ....
yazıları okuman güzel ama şimdiden başlayabilirsin sen menülerini yazarsan bziler seni yönlendiririz daha kolay kavrarsın .yerimseniben
benim boyumda uzun deyil 1.58 .. yaşımda 35 ablacım . 3 veledim var Allah bagışlarsa ..kaydirigubbakcemile3tanIştıgımıza mennun oldum . düzenli beslenmek hem saglık açısından hemde kilo açısından çok faydalı bunu ilerleyen zamanlarda monti yaptıkça dahada fark edeceksin :1hug:
Atlayarak oku ablam okdar sayfanın içinden çıkamassın bazan geyiklerimizde oluyor .:kedi:
sorarak daha çabuk ögrenirsin ...a.s
demeki yeterince istemiyorsun refim .sengözlerimebaksanablülülülülülü
vaktin varsa buraya sık gel fayda eder sana .yerimseniben
hemde ben seni bukadar özlememiş olurum .Şeniz
hatta hadi seninde hedefe 2 kilo kadı benimde ref beni geçemez....lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Fx15 adında bi ilaç kullanıyordum montiye kadar içeriği ona benziyor 26 günde 4 kilo 15 günde 3 kilo böyle ara ara kilo aldığımda kullanıp bırakıyordum çünkü gerçekten iştahımı çok kesiyordu canım hiçbirşey istemiyordu ve inanılmaz enerji veriyordu o kadar ki gece bile uykum gelmiyor ama azıcık bir uykuyla atom karınca gibi geziyordum sonra çarpıntılarımı artırınca korktum bıraktım kalp rahatsızlığı olanlara kesinlikle önermiyorlar zaten böyle ilaçları neyse sonra fark ettim ki bünyemi aptala çeviriyorum yemiyorum veriyorum ilacı bırakıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonra tekrar ilaç ve her seferinde daha fazla kiloyla başlıyorum ilacaBen bu ilaçtan almayı düşünüyorum nasıl sizce kafam çok karışıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?