narinim burda bulunma amacım sizi motive edip destek olmak zaten canım....başarabiliyorsam ne mutlu..bebik o kadar kiloyu güzelce ve sağlıklı yöntemlerle vermişken ne gerek var tatlım ilaca...kendi kendine başarabildiğini gördün zaten...vücuduna ne olduğunu bilmediğin şeyleri neden sokacaksın...bunlar tamamen ticari amaçlı yapılmış şeyler...3 verdirip 5 aldırır,düşme böyle yanılgılara bitanem lütfen...bu gün o kadar övgü ile bahsettik senden,neleri başardığını yazdık durduk hepimiz...sen bunu gerçekten başarabilecek güçtesin,bunu sana gaz vermek için söylemiyorum canım...hiç paranı ve sağlığını çöpe atma...o ilaca vereceğin parayla kendine giyim kuşam makyaj malzemesi al fıstık gibi giyin süslen,gez....
burda çok güzel bir dayanışma var,herkes arkadaşının verdiği kiloya kendi vermiş kadar seviniyor ve destekliyor.burdan kopup başka yollara girmeyin kızlar.bizim doğru yolumuz monti....ugun adım ileri...marş marşşşş....kaydirigubbakcemile3
iremim ewladım çok iyi ve tombalak bişey oldu bu aralar cnm..şu anda kucağımda kabloları çekiştirmemkle meşgul kendisi....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonları diliyorum kızlar...öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan
kızlar günaydınnnn....
sürekli giremyiorumm işler yoğun....
Buradan uzak kalmak bana pek yaramadı sabit gibiyim heppp...Montiye çok uyamıyorum ama dikkat ediyorumm...Birazda psikolojikman çökmüş durumdayımm...Önümüzdeki 15-20 gün yokum izine çıkıyorumm..Kendime zmn verecemmmmm kafamı toplayacammmm...Gidim gelim 4 elle sarılıcamm montiye....Eve koşu bandı almaya karar verdim araştırıyıorummm....
Benim kilo vermemde 2 amaç var biri kendimi gerçekten iyi hissetmek göbeği içime çekmekten haylice yorulmuş durumdayım zaten; 2. de bebek sahibi olabilmekk....Ama ben hep aynı yerdeyimmmm...bir 78 den aşağısına inemiyorummm...Bu konuda da nefret ediyorum kendimden kör nefsimdennnn...
Sizi çok tebrik ediyorum ne güselll sürekli yapabiliyorsunuzzz işte ben buraya sürekli giremiyorumm girmem lazım yoksa ayrı kalınca olmuyoooo....
Neyse montinin güsel hatunlarııı 15 - 20 gün sonra 4 elle aranızdayımmm....
he bu arada bu hafta 79,5 geldim zaten daha regl de olamadım onun stresi ve baskısıda çok büyük gerginim anlayacağınızzz....
sizi sefiyorummmmm....
arkadaşlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum ama onlarca sayfa okumuş olmama rağmen hala tam çözmüş değilim
acaba monti diyetiyle ilgili menümü oluşturmam için bana yardım edebilir misiniz?
1. aşamadan başlıyacağımı anladım ama neler yasak neler serbest ? öğünleri nasıl oluşturmam lazım kaç saat arayla yeniliyor gibi...
hasretim yeniyor ama serbet kavramını ölcü altına almak kaydıyle ..kizlar cekirdek yiyebiliyouyduk? bizim burdaki markete tuzsuz cekirdek gelmis merak ettim eger serbestse alicamda :)
hastetim mısır baş çıslar arasında canım ilk sayfayı okursan . göstegelerdede var degeri baya yüksek canım ilk sayfada degerler .:hulya:birde patlamis misiri sorucaktim,yagsiz ve tuzsuz
afiyet olsun camlıcam...alkisalkisalkis öylen salatan eksik ama .yerimsenibenhepinize iyi aksamlar anca firsat bulup oturabildim.bugun okullarda tatil oldu artik hergun cocuklarla parktayiz.gercek kosusturmaca tatillerle beraber basliyo valla. rabbim sihat versinde kosturalim arkalarindan yapacak bisey yok.
bugunku menum
sabah 1 dilim t.b. ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1 elma
oglen yesil mercimek yemegi,ayran
ara 1 elma
aksam yesil mercimek yemegi,salata,ayran
yatmadan once 1 elma 2 kivi
hepinize iyi hafta sonlari opuyorumnanaktan
tebrikler fatmacım....:lepi: kilonada hiççç şaşırmadım ...:1hug:sabah
2 dilim buğday ekmeği
domates
salatalık
1kibrit kutusu beyaz peynir
öğlen
taze fasulye kavurması(soğanlı ve sarımsaklı)
yoğurt
akşam
salata(zeytin yağlı)
yoğurt
ara
7 tane taze kayısı
bu hafta başı başladım diyete. regl şişkinliğimiydi verdiğim kilolar bilmiyorum ama 62 kiloyla başladım bu sabah 59.100 gr gördüm tartıda kendimi opuyorumnanaktan
bizim hammedesi kalas olan erkeklerimiz bazan istisnai durumlarda bulunuyorlar ekrebcim .kaydirigubbakcemile3günaydın kıslaaaaar
dünkü menüm
05:30
1 dilim kek 1 bardak süt (aebnim bu kek dünkü sözümden önceydi şeker aklinialirimsmile)
08:30
peynir,zeytin,domates,salatalık,fırında patlican,domates,biber,tam ekmek,çay
12:00
yarım yeşil elma
13:30
1 tabak salata,1 bardak yoğurt (menü montiye uymuyordu:umursamaz:)
18:00
1 yeşil elma,1 bardak yoğurt
20:30
balık,salata (uff harikaydı enfesti doyana kadar yedim..özellikle eve gidince eşin hazırlamış olursa daha bir tatlı oluyormuş canım..valla benimki beni acaip şaşırttı dün..eve bi gittim balık yapmış salata yapıyordu kafamçokkarıştı acaip oldum yaa:1shok: rüyadayım felan sandım kendimi taaaaaki yiyene kadar..allahım birde övüyordu yaptığını bu yaşına kadar hiç böyle güzel balık yememişmişşş..neyse artıkımm sen yaparsın dedim bende sempatiksalakcinni iyi demişim dimişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?