Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

narinim burda bulunma amacım sizi motive edip destek olmak zaten canım....başarabiliyorsam ne mutlu..bebik o kadar kiloyu güzelce ve sağlıklı yöntemlerle vermişken ne gerek var tatlım ilaca...kendi kendine başarabildiğini gördün zaten...vücuduna ne olduğunu bilmediğin şeyleri neden sokacaksın...bunlar tamamen ticari amaçlı yapılmış şeyler...3 verdirip 5 aldırır,düşme böyle yanılgılara bitanem lütfen...bu gün o kadar övgü ile bahsettik senden,neleri başardığını yazdık durduk hepimiz...sen bunu gerçekten başarabilecek güçtesin,bunu sana gaz vermek için söylemiyorum canım...hiç paranı ve sağlığını çöpe atma...o ilaca vereceğin parayla kendine giyim kuşam makyaj malzemesi al fıstık gibi giyin süslen,gez....
burda çok güzel bir dayanışma var,herkes arkadaşının verdiği kiloya kendi vermiş kadar seviniyor ve destekliyor.burdan kopup başka yollara girmeyin kızlar.bizim doğru yolumuz monti....ugun adım ileri...marş marşşşş....kaydirigubbakcemile3
iremim ewladım çok iyi ve tombalak bişey oldu bu aralar cnm..şu anda kucağımda kabloları çekiştirmemkle meşgul kendisi....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonları diliyorum kızlar...öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan

hepinize iyi aksamlar anca firsat bulup oturabildim.bugun okullarda tatil oldu artik hergun cocuklarla parktayiz.gercek kosusturmaca tatillerle beraber basliyo valla. rabbim sihat versinde kosturalim arkalarindan yapacak bisey yok.
bugunku menum

sabah 1 dilim t.b. ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1 elma
oglen yesil mercimek yemegi,ayran
ara 1 elma
aksam yesil mercimek yemegi,salata,ayran
yatmadan once 1 elma 2 kivi

hepinize iyi hafta sonlari opuyorumnanaktan

Şeniza.s.alkisalkisalkisŞeniz

sabah

2 dilim buğday ekmeği
domates
salatalık
1kibrit kutusu beyaz peynir

öğlen
taze fasulye kavurması(soğanlı ve sarımsaklı)
yoğurt

akşam
salata(zeytin yağlı)
yoğurt

ara
7 tane taze kayısı

bu hafta başı başladım diyete. regl şişkinliğimiydi verdiğim kilolar bilmiyorum ama 62 kiloyla başladım bu sabah 59.100 gr gördüm tartıda kendimi opuyorumnanaktan

günaydın kıslaaaaar

dünkü menüm

05:30
1 dilim kek 1 bardak süt (aebnim bu kek dünkü sözümden önceydi şeker aklinialirimsmile)

08:30
peynir,zeytin,domates,salatalık,fırında patlican,domates,biber,tam ekmek,çay

12:00
yarım yeşil elma

13:30
1 tabak salata,1 bardak yoğurt (menü montiye uymuyordu:umursamaz:)

18:00
1 yeşil elma,1 bardak yoğurt

20:30
balık,salata (uff harikaydı enfesti doyana kadar yedim..özellikle eve gidince eşin hazırlamış olursa daha bir tatlı oluyormuş canım..valla benimki beni acaip şaşırttı dün..eve bi gittim balık yapmış salata yapıyordu kafamçokkarıştı acaip oldum yaa:1shok: rüyadayım felan sandım kendimi taaaaaki yiyene kadar..allahım birde övüyordu yaptığını bu yaşına kadar hiç böyle güzel balık yememişmişşş..neyse artıkımm sen yaparsın dedim bende sempatiksalakcinni iyi demişim dimişakkıdı

kızlar günaydınnnn....

sürekli giremyiorumm işler yoğun....

Buradan uzak kalmak bana pek yaramadı sabit gibiyim heppp...Montiye çok uyamıyorum ama dikkat ediyorumm...Birazda psikolojikman çökmüş durumdayımm...Önümüzdeki 15-20 gün yokum izine çıkıyorumm..Kendime zmn verecemmmmm kafamı toplayacammmm...Gidim gelim 4 elle sarılıcamm montiye....Eve koşu bandı almaya karar verdim araştırıyıorummm....
Benim kilo vermemde 2 amaç var biri kendimi gerçekten iyi hissetmek göbeği içime çekmekten haylice yorulmuş durumdayım zaten; 2. de bebek sahibi olabilmekk....Ama ben hep aynı yerdeyimmmm...bir 78 den aşağısına inemiyorummm...Bu konuda da nefret ediyorum kendimden kör nefsimdennnn...

Sizi çok tebrik ediyorum ne güselll sürekli yapabiliyorsunuzzz işte ben buraya sürekli giremiyorumm girmem lazım yoksa ayrı kalınca olmuyoooo....

Neyse montinin güsel hatunlarııı 15 - 20 gün sonra 4 elle aranızdayımmm....

he bu arada bu hafta 79,5 geldim zaten daha regl de olamadım onun stresi ve baskısıda çok büyük gerginim anlayacağınızzz....

sizi sefiyorummmmm....

bizde senisefiyoruz canım benimŞeniz

tünaydınnn,

3 gündür montiyi yapıyormuş gibi olmama rağmen bu sabah tartıda 500 gr. eksik çıktım. şu an 64.5 kiloyum..pazartesi tam gaz devammm..

aeben, dün akşam nohut yemeği yaptım, içine et koymadım ama lezzet versin diye et bulyon kullandım, bu konuda yasak var mı, fikrini alabilir miyim?

günaydın kızlar,ketum aebenim yok diye yardımcı olmaya çalışayım cnm.nohutun içine koyacağın bulyonun montiye aykırı bir yanı olduğunu sanmıyorum fakat tuzu fazla o bulyonların belki su tutmasını sağlar vücudunun oda şişirir seni.ama montide soslara vs..müsade ediliyor cnm...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
bende aranıza katılmak istiyorum ama onlarca sayfa okumuş olmama rağmen hala tam çözmüş değilim
acaba monti diyetiyle ilgili menümü oluşturmam için bana yardım edebilir misiniz?
1. aşamadan başlıyacağımı anladım ama neler yasak neler serbest ? öğünleri nasıl oluşturmam lazım kaç saat arayla yeniliyor gibi...

tatlışım öncelikle hoşgeldin aramıza
monti aslında diyet değil beslenme şekli hemde hayatımız boyunca sağlıklı kalmak adına uygulayacağımız bir beslenme şekli..

canım şeker yok.şeker oranı yüksek olan meyve yok.mesela muz ,üzüm karpuz kavun gibi.pilav yok..spagetti hariç makarna yok.beyaz ekmek yok.

bakliyatlar var.sebze var.meyve var.et ve et ürünleri var.

yalnız eti bakliyatlarla birlikte yemiyosun.

her öğünde süt ve süt ürünü tüketmeye özen gösteriyosun.

ekmek de tam buğday ekmeği ve sadece kahvaltıda tüketiyosun.

mesela:
et +sebze+yoğurt

bakliyat+sebze+yoğurt

zaten ilk sayfada glisemik indeksi düşük olan gıdaları görebilirsin canım..
yüksek olanlar cıss..
öğünler en az 3 er saat arayla yeniyor canım.
meyveyi yemekten 15/20 dk önce yiyebilirsin.meyve çabuk sindirildiği için böyle yenebiliyor./

Son düzenleme:
kizlar cekirdek yiyebiliyouyduk? bizim burdaki markete tuzsuz cekirdek gelmis merak ettim eger serbestse alicamda :)

hasret cnm bu soruna aebenim daha iyi yanıt verir ama o yok bende tahmini yazmak istemem ama haftada bie kere bir avuç çekirdekten de zarar gelmez diye düşünüyorum.mısırı hiç bilmiyorum bu güne soranda olmadı sanırım.ama bence oda bakliyata girer gibi geliyor.yemediysen pazaresine kadar sabret aebenim gelince soralım cnm...

merhabalar arkadaşlar.
dün kilomu yazmayı unutmuşum.özür.
kilom.69.5
yarım kilo verdm. ama uzun bir aradan sonra 6lı rakamları görmek çok güzelopuyorumnanaktan

kizlar cekirdek yiyebiliyouyduk? bizim burdaki markete tuzsuz cekirdek gelmis merak ettim eger serbestse alicamda :)
hasretim yeniyor ama serbet kavramını ölcü altına almak kaydıyle ..
zilim yazmış aşagıda tusus ye ama su tutmasın ..
birde patlamis misiri sorucaktim,yagsiz ve tuzsuz
hastetim mısır baş çıslar arasında canım ilk sayfayı okursan . göstegelerdede var degeri baya yüksek canım ilk sayfada degerler .:hulya:

iyi akşamlar kıslar ancak girebildim .....
sabah eşimi yolcu ettim gene birkaçgün yok ..
bugünkü dogum gününe gidemedim o olmayınca hehe,, bu iyi oldu çaktırmayın ...

afiyet olsun camlıcam...alkisalkisalkis öylen salatan eksik ama .yerimseniben
tebrikler fatmacım....:lepi: kilonada hiççç şaşırmadım ...:1hug:
yeni başlamana ragmen menülerin harika ..ve hatasız ..olumunekankayizsmile
bu dikatin azmin ve düzeninle ,tez zamanda hedefinde olacagına eminim kaydirigubbakcemile5.

Son düzenleme:
bizim hammedesi kalas olan erkeklerimiz bazan istisnai durumlarda bulunuyorlar ekrebcim .kaydirigubbakcemile3
menünü sözden önce sonra olarakmı degerlendireyim ?....
sen hep sözde dur akrebim .olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…