Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Çiçekim yarış kaldı öyle sanırım. Geçen hafta kim birinci oldu bilmiyorum.
Takımdaki de iptal oldu Ceren ve sen mezun oldunuz Arzu da ayrıldı.
Yeniler alışana kadar bakıcaz bakalım.

canım benim çok özledim seni.yoklugun nasılda belli oldu.olumunekankayizsmile .Allah sagsaglim kucagına almayı nasip etsin bebişini inşallah.hamile kaldın diye bizleri bırakmak yok tamam mılmaz: irem duymamış olayım.hemencecik pes etmek yok.haftasonu diyetini bozmuş olabilirsin sonuçta insanız hata yapmak bize mahsus.yeniden başlarsın tatlım.ucunda ölüm yok.hepimizin ortak derdi bu haftasonları zaten.simitleri yememekle en dogru kararı vermişsin tatlım.şimdi haftasonunu unut ve asla bu hafta kilo veremem diye önyargıya kapılıp kendini ve bedenini şartlandırma.hem bu hafta kilo vermesen ne çıkar.almamakta büyük başarı canım.olumunekankayizsmile ben senin başaracagına inanıyorum.sende kendine inan lütfen.

herkese günaydın bu arada opuyorumnanaktan hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum

bu haftasonum diger tüm haftasonlarıma göre çok daha iyiydi monti açısından.ama cumartesi kızımın gösterisinden dolayı ve pazarda işten güçten dolayı saatlari epey bi düzensizdi.bakalım bu haftamız nasıl geçecek.guclubacismile

Hele ben sizi nasıl özledim 1 hafta çok uzun geldi. bayanssulusmileolumunekankayizsmile Amin canım inş.Ben sizi hiç bırakırmıyım bu hafta tekrardan sizlerleyim sanırım 2.aşama yaparım ben çünkü bebişimin sağlıklı beslenmesi gerekiyormuş :CüvCüv:

Özgem bak bir gittim neler olmuş forumda keşke sen takip etseydin burayıda azıcık kızıştırma olsaydı neyse ben geldim ya artık şenleriz azıcık sizi görmüşken birşey sorucam kaçıncı aydan sonra kilo almaya başlamak iyidir bebiş için.

Canım saol. Valla haftasonu hep seni düşündüm. O kdr dil döktüm sana haftasonu bozma vs diye kendim bozdum.
Kesin kilo almışımdır ben zaten. Neyse Cumaya kdr tartılmıcam. Tartılırsam kesin bozarım çünkü moralim bozulur. En iyisi tartıyı kızın odasına koymak. Sabah giremem oraya çünkü yerimseniben
Çok kızıyorum kendime valla. Veriyorum sonra bozup alıyorum verdiğimi. Tüm emekler boşa gidiyor.

Sevindim senin adına cnm maşallah. Saatler kaysın bişiy olmaz kaçamak yapmamışsın o yeter. Bu hafta süper vereceksin emini.

Her ay 1 kilo idealdir canım. Gerçi son aylar çok alınır toplam da 15 kilo normal.
Gerçi ben 23 kilo almıştım

23 kilomu aman allahım yaaaaa yok kızım tekrardan o dobiş halime dönemem ben valla 4-5 aydan sonra alsam yeter ya bu aylar ben ona iyiki bakarım.sporumuda yapıyorum zaten

günaydınnn,

Sabah
1 yeşil elma, 6 kiraz..

kahvaltı
haşlanmış yumurta, zeytin ezmesi, light krem peynir, salata ve çay...

öğleye kurutulmuş domatesle yapılmış spagetti hazırlayacağım, yanında salata ve yoğurt ile...

akşama ise z.yağlı taze fasülye ve yandaşları olarak yine yoğurt ve salata...

herkese güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle.. ben yine kaldığım yerden sayfaları okumaya devammm:))

iyi akşamlar akrep
kimse yoktu bugün

pilavda nohut yenmiyor değil mi?
(sizi yakalayınca hemen soru soruyorum kusura bakmayın)

tatlışım pilavı hiç yemiyoruz
sadece nohut yiyebilirsin..yanında bol salata ve yoğurtlacokacimcoook

23 kilomu aman allahım yaaaaa yok kızım tekrardan o dobiş halime dönemem ben valla 4-5 aydan sonra alsam yeter ya bu aylar ben ona iyiki bakarım.sporumuda yapıyorum zaten

Çiçek saçmalama ne sporu alsanaalsanasmile
Hamişsin sen ya elbette kilo alıcan. Hamişken yapılan bilinçsiz spor Allah korusun kötü şeylere sebebp olur.
Senin her ay kilo alman lazım. Kilo alman demek bebeğin sağlıklı olması demek.

Mönün çok güzel arkadaşım. Ligth krem peynir tercih etmiyoruz pek aklında olsun.vereliniortak

günaydin kizlar,bende hafta sonu düzensiz beslendim saat olarak ama diyetimi ve monitiyi bozmadim :)

cicek kiz ne sporu sakin kendi basina spor yapayim deme hamilelerin yapacagi sporlar var elbet ama kesinlikle doktoruna danismadan bisey yapma,suan herseyden önemli bebisin senin

günaydın kızlar

hemen dünkü menümü yazıyorum

10:30
peynir,zeytin,domates, salatalık,yoğurt

15:00
kısır,bol marul,domates,salatalık(doğum günü partisindeydik en uygun bunlar vardı,pasta börekler cıssdı tabi)

19:00
1 adet nektari

20:30
balık,bol salata

22:30
1 bardak süt

ve 140 dk yürüyüşsositososito

çağlayancım hayırlı uğurlu olsun bebişin,ilk gebelik sanırım...topikteki en yeni anne ve bir monti annesi olarak aklına takılanlar konusunda elimden gelen yardımı yaparım cnm.ben son derece sağlıklı bir gebelik geçirdim monti ile.bu arada 15 kg gebelik için normal bir rakam değil..12 kilo normali,eğer önceden çok zayıf isen maksimum 14 kg.ne kadar fazla kilo alırsan o kadar zor doğum demek bu.eğer normal doğumu düşünüyor isen tatlım.ben ilk üç ayı facia derecesinde kötü bir gebelik geçirdim.4,5 kg verdim bir ayda.yemek yemeyi bırak 20 gün yataktan ayağa kalkamadım düşük tansiyondan (5-7 çıktı hep) bulantıdan yemek yiyemiyordum açlıktanda tansiyonum düşüyordu ve ayağa kalkamıyordum.ve bana bakacak kimse yoktu,ailemden çok uzakta olduğum için..eşim başucuma suyumu çucuk krakerlerimi koyup giiyordu işe,akşama kadar üç dört tane krakeri zorla yiyiyordum.herşey kötü kokuyordu burnuma...eşim zavallım neler çekti benden yaaaa kaydirigubbakcemile3 adamcağıza ikide bir ona kokuyorsun git duş al buna kokuyorsun git duş al deyip duruyordum,kaldıki acaip titiz bi insandır normalde.ama zavallımı kış kıyamet yıkata yıkata hasta ettim:)öyle böyle o zor aylar geçti ve ben ayaklandım.ceviz ve tuzsuz badem bu ikisini her gün 5-6 adet mutlaka yedim cnm.ben süt ieçmiyorum kokusundan dolayı yoğurt yedim peynir hastasıyım zaten aklıma estikçe yerim normaldede.ekmeği azalttım ve tam buğday yedim.her gün mutlaka bir öğün protein içerikli bir yiyecek yedim ve her sabah yumurtamı yedim.bol su içtim.ve her gün 7 km yol yürüdüm.sonuç olarak çok kolay bir doğumun ardından 3,5 kg bir bebeğim oldu ve şu ana kadar bir kere hastalanmadı.diş çıkartırken bile ateşlenmedi.bünyesi gerçekten çok sağlam.ama neredeyse kasa kasa meyve yedim gebeliğimde...
sakın iki canlısın bol bol ye diyenlere kulak asma cnm,7.aya kadar yediklerine ortak değil çocuk bunu unutma.aç kalma,sık ve az ye,gebelik diyet yapılacak değil sağlıklı beslenilecek bir dönemdir bunu unutma,zayıflamaya değil az kilo almaya gayret göster.şimdilik aklıma gelenler bunlar.soracak olduğun şeyler olursa seve seve cvplarım tatlım...

(bu arada ben ilk 4 hiç kilo almadım)

Son düzenleme:
kaçamaksız bir hafta sonu sonrası harika bir pazartesi oldu benim için..turkbayragi
vicdanım o kadar rahat ki.
kızlar sizde benim gibi verin sözünüzü
valla yoksa bırakmıyor yakanızı bu kilolar..

Abla süper mönü de kısır acaba serbestmi bilmiyorum. Ama yine de süpersin. Düzenli yemişsin tebrikler.

kaçamaksız bir hafta sonu sonrası harika bir pazartesi oldu benim için..turkbayragi
vicdanım o kadar rahat ki.
kızlar sizde benim gibi verin sözünüzü
valla yoksa bırakmıyor yakanızı bu kilolar..

Bende veriyorum o sözü kendime ama plan dışı bişiler oluyor hep.
Biryerlere gidince sapıtıyorum ya offf. Uyuz oluyorum kendime.
Şu an bile suçluluktan ölmek üzereyim.
Eşim yüzünden hep. Gıcık şey. Sen yemezsen bende ağzıma sürmem diyor kıyamıyorum.
Kafasında ki az yediğime dair kanıyı bir değiştiremedim gitti ya. akannehir

ay canım gebeliğim benim de çok zordu..özellikle eşine kokuyorsun cümlesine çok güldüm..ben de öyleydim..kurban bayramında hamileymişim daha sonrası öğrendim ve bilinç altındamı kalmıştı anlamadım eşim bana koyun gibi kokuyordu yaa..
mor bir koyun almıştık kurbanda eşimi her gördüğümde o koyun gibi kokuyordu zavallım işten gelir gelmez duşa girerdi parfümler sıkardı ama nafile yanıma geldimi fenalaşırdım resmen kaydirigubbakcemile3 adamcağız neler çekti 9 ay boyunca benden

Alemsiniz:roflol:

canım kısır bildiğim kadarıyla daha çok 2. aşamaya uygun..
ama 2 kaşık aldım tabağıma yanına da salatalık domates marul doldurdum..
herkes okadar çok pasta yediki anlatamam..ben de arada kaynamaya çabaladım işte.
devamlı yer değiştirip kızımla ilgilendim..ve ilk önce tabağımı pasta çeşitleriyle doldurdum ve eşime verdim..kimse farketmemiş oldu..çok kıl oluyorum toplumda aaa diyetmi yapıyosun diye manalı manalı beni süzmelerinden gıcıklar
ve yeme faslını tamamlamış oldum bol bol su içerek:teytey:

benimki de söyler o lafı sen yemezsen ben de yemem diye ve ben de yerdim tabi senin gibi
ama artık buraya söz verdim kendimden çıktım yani..
mesela cumartesi akşam da dışardaydık..meşrubat geldi,cola fanta ben içmicem dedim..
benimki de eşim içmezse ben de içmem dedi..masadakiler baktı şööle bana..valla hiç istifimi bozmadım..neden bozucakmışım kilo aldığımda o mu üzülecek çabalicak verebilmek için aksine laf sokuşturacak:dilcikar: naparsa yapsın dönmem sözümden
sonuçta kazançlı çıkacak olan yine ben olucam.:1closedeyes:.elbise dolabının önünde mekik dokumicam koca popoma hangisini giyicem diye en önemlisi cuma tartı sancısı olmicak karnımda yüksek çıkarmıyım diye:teytey:

tatlışım pilavı hiç yemiyoruz
sadece nohut yiyebilirsin..yanında bol salata ve yoğurtlacokacimcoook

teşekkür ederim canım
kitabın elime gelse daha düzenli başlayacağım da
bu hafta alışma evresi olacak bana

hayırlı olsun canım bebeğin
ben de gebelik düşünüyorum bu ay

senden öğreneceğimiz çok şey var canım
maaşallah sana

kızlar valla eşler sen yemessen bende yemem blöfü yapıyorlarya,sakın bu tufalara düşmeyin..sonrada ilk önce onlar demiyormu sen biraz kilomu aldın diye...madem diyeceksin niye ye iç diye zorluyorsun be adam lmaz: yada yedirdiysen neden şiştin diyorsun ??? öyle değilmi....
kızlar boşverin siz onlara ,onlar bizim gibi popoya kalçaya yayılmıyorlar.önce bir göbekleri çıkıyor o kadar.biz her taraftan yayılıyoruz daha fena duruyor...tıkayın kulaklarınızı onların bu söylediklerine..yemezklerse yemesinler,hem daha iyi onlarda kilo almamış olur.o size kötülük değil siz ona iyilik etmiş olursunuz....aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…