peki şimdi yemeğe gidicem
bizim yemekhanede olanları size sayayım siz bana bi lsite yapar mısınız
salata yoğurt hergün var
çorba
etli sebze yemeği oluyor
birde haşlanmış yada zeytinyağlı bir yemek daha oluyor
ekmek yemiyeceğim zaten sadece kahvaltıda yiyorum
çorba ile birlikte salata yoğurt mu yicem
yoksa salata yoğurt yanına etli sebze pişiyor etleri ile sebze arasında tercih mi yapıcam birleşikleri ayıracak mıyım
bilemedim şimdi
kızlar valla eşler sen yemessen bende yemem blöfü yapıyorlarya,sakın bu tufalara düşmeyin..sonrada ilk önce onlar demiyormu sen biraz kilomu aldın diye...madem diyeceksin niye ye iç diye zorluyorsun be adamlmaz: yada yedirdiysen neden şiştin diyorsun ??? öyle değilmi....
kızlar boşverin siz onlara ,onlar bizim gibi popoya kalçaya yayılmıyorlar.önce bir göbekleri çıkıyor o kadar.biz her taraftan yayılıyoruz daha fena duruyor...tıkayın kulaklarınızı onların bu söylediklerine..yemezklerse yemesinler,hem daha iyi onlarda kilo almamış olur.o size kötülük değil siz ona iyilik etmiş olursunuz....aklinialirimsmile
yok aslında 1500 kk diyet
diyetisyenim verdi tip 2 şeker olduğu için düşük kalorili vermedi
uyguladığım diyette
sabah 1 bardak süt
kahvaltıda peynir sebze bir dilim kepekli ekmek
arada kepekli galeta
öğlen çorba yemek salata yoğurt(çorba yenmezse bir dilim kepekli ekmek)
arada meyve ve 5 tane fındık
akşam sebze salata
birde spor
yatmadan önce yoğurt yanında meyve yada yulaflı yoğurt
epey yiyorsun yani ben 11 kilo verdim ama şimdi sporu azalttım o yüzden kilo alıyorum
tatlı kesinlikle yasak zaten şekersiz içiyorum herşeyi
bitki çaylarımı iiçiyorum
günde 4 lt yakın ılıksu içiyorum
selam kızlar
kuzenimde bu diyete başladı bugün
burdanda takip etmesini söyledim ilk sayfaları okuyor
menüleri takip ediyor
ilk kitabımıda verdim ona inşallah sonuca ulaşacak oda
yalnız kafasına takılmış
öğlen soğuk yoğurt çorbası yemişl
içinde öğütülmemiş tane buğday varmış yeniyomuydu diye sordu ben bilemedim
daha önce sorulmuştu ama aklımda kalmadı
hepinize merhaba arkadaslar
hafta sonum yine kacamaksiz gecti ama cok duzensiz beslendim gezmeye gittigimiz yerde montiye uygun biseyler bulamayinca sadece meyve yedim ama fena rahatsizlandim iki gun tatil yapalim derken gecesine eve donmek zorunda kaldik.cok kotu bi gundu sicak bi taraftan biseylerde yemeyince olmadi gerci meyvami bol yedim ama demekki biseyler yemeden olmuyo. bir dahaki sefere kendim icin biseyler hazirlamadan evden cikmam artik.
bugunki menum
sabah 2 dilim tam bugday ekmekten tost ve capuccino
oglen yogurt ve meyve yiyecem
ara 1 elma
aksam 2 dilim tavuk biftek,salata,ayran
yatmadan once yine biraz meyve yerim heralde
huu bana kimse cevap yazmııcakmı
görünmezmi oldum yoksa:)
çağlayanım sen gebe olduğundan dolayı extrem bir durumun söz konusu.o sebepten dolayıda her sabah yumurtanı (haşlanmış tabiki,tereyağına kırılmış değil) iki dilim tambuğday ekmeğini ,peynirini,zeytinini yada zeytin ezmeni bol yeşiliğini(c vitamini açısındanda çok önemli ,ayrıcada kabızlığı engeller posalı olduğu için) yiyeceksin cnm.çaylarından bundan sonra çok açık olacak.kahve yok tabii.üç bardağa gerek yok sütte.alman gereken kalsiyum miktarını sadece sütten sağlamadığın için bu kadar fazla tüketme derim sütte kilo aldırıyor çünki.her gün bir kase yoğurt,akşamda bir bardak süt yeterli cnm.sabahlarıda peynir tabii mutlaka.buda günde üç porsiyon kalsiyum ediyor.sağlıklı bir gebelik için yeterli miktar. çok kalsiyum alımıda böbrekleri zorluyor zaten cnm.kabızlık ilerleyen aylar için normal bir durum.bebeğin büyümesiyse birlikte plesantanın makata ve idrar yollarına yaptığı baskı sonucu sık idrar çıkma ve dışkılama zorluğu yaşanması gayet normal durumlar.bu sıkıntıyı minimuma indirmek hemoroid sorunu yaşamamak için lifli yiyecekleri (sebze - meyve) bolca tüketmelisin.ayrıca et yediğin öğünler yine montideki gibi ekmek makarna pilav tahıl vs.. yeme cnm.hazımsızlık ve kabızlık yaşarsın ayrıca (bu kısım hepimiz için gerekli) etle birlikle yenecek olan salata demirin emilimini attırıyor ve hazmı kolaylaştırıyor.daha dün sabah sağlık dergisinde kaç sayfalık bir yazı okudum.
yeşil yapraklı sebzeler ve ekşi sebzeler içerdikleri c vitamini bakımından protein içerikli yiyeceklerin ihtiva ettiği demirin vücut tarafından emilimini arttırıp kansızlığı önlemede yardımcı oluyor yazıyordu.ve posalı oldukları için et gibi zor hazmedilen yiyeceklerin hazmını kolaylaştırıyor ve peklik problemini ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor yazıyordu.çok hızlı yazıyorum kuzucuğum kablolarla oynamayı sevdiği için kılzar ve uzun kalamıyorum.imla hatalarım olursa kusura bakmayın.bakarak yada kontrol ederek yazmadığım için. öpüyorum hepinizi şekerler....
selam kızlar
kuzenimde bu diyete başladı bugün
burdanda takip etmesini söyledim ilk sayfaları okuyor
menüleri takip ediyor
ilk kitabımıda verdim ona inşallah sonuca ulaşacak oda
yalnız kafasına takılmış
öğlen soğuk yoğurt çorbası yemişl
içinde öğütülmemiş tane buğday varmış yeniyomuydu diye sordu ben bilemedim
daha önce sorulmuştu ama aklımda kalmadı
olllleeeyyyyyy:teytey:canim ben bu soruyu daha once sormustum aebencime yogurt eger tam yagsiz yogurtsa yenilebiliyodu
akrepçim tebrik ediyorum seni.bu hafta çok güzel kilo vereceğine eminim şeker Şeniz
yeşil elmamı yedimmm :))
inşallah canım yaa..
bu sefer kararlıyım..kurtulucam bu kilolardan..en azından şu 69 zincirini kırmak istiyorumguclubacismile
Ben kaçıyorum millet. Yarın görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?