Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hepimiz ilk zamanlar zorlandık cnm merak etme.
Peynir olarak kızlar BİM aknaz light yiyor ama ben normal beyaz peynir yiyorum.

Benim de senin gibi kararlı olmam lazım abla ama kıyamıyorum işte. Halbuki bana iyilik yaptığını düşünürken kötülük yapıyor farkında değil.

Zilim işte bizde aksine eşim kilolu seviyor. Zayıflamamı istemiyor ve çok memnun bu halimden. Düğün zamanı 59 a düşmüştüm istemeden çok çirkin oldun diyip duruyordu deli sempatiksalakcinni Neyse ben kendim için kurtulacağım bu kilolarımdan. Yine gelinliğimin içine gireceğim. Hatta seneye kardeşim evlenmeyi düşünüyor. Onun düğününde gelinle birlikte bende gelinlik gireceğim.
Bkn: Cadoloz görümce profili :roflol::roflol::roflol:

Çiçek bandda yürüyeceğine akşamları dışarı çık canım.
Dışarda yürümek hamişken çok iyi gelir.
Hem oksijen almış olursun.

canım benim çok saol yazdıklarını gülerek okudum helede eşine kokuyorsun olayına kaydirigubbakcemile3.Bende zaten şöyle bir durum başlattım kendime 2.aşama gibi yapıyorum bu hafta sonu biraz kaçamaklar yaptım ama eşim deyince birşey diyemedim.Bende bu ilk aylarda kilo almak taraftarı değilim zaten,Ne kadar az kilo alırsam o kadar sağlıklı olurum diye düşünüyorum her akşam 1 saat yürümeye çalışıyorum bantta su miktarım aynı zaten 2.5-3lt arası değişiyor ama bu aralar nedense bende kabızlık başladı 1 haftadır böyleyim sizce bu normal mi
Birde zilicim sabahları gene yumurta yersem ekmek yiyemem dimi bu kural sabit bunu bozamıyorz

Saol canım inş.sende bir anca güzel bir haberi paylaşırsın bizimle

merhabalar tekrar
cumartesi işten çıktıktan sonra giremedim birdaha siteye ama artık başlıyabilirim bende sizinle birlikte
sabahki menüm pek uymadığını üzülerek söyliyim ama öğlen sizin yazdıklarınız doğrultusunda besleneceğim
bir sorum olursa yine yazarım buraya
herşey için teşekkürler

peki şimdi yemeğe gidicem
bizim yemekhanede olanları size sayayım siz bana bi lsite yapar mısınız
salata yoğurt hergün var
çorba
etli sebze yemeği oluyor
birde haşlanmış yada zeytinyağlı bir yemek daha oluyor

ekmek yemiyeceğim zaten sadece kahvaltıda yiyorum
çorba ile birlikte salata yoğurt mu yicem
yoksa salata yoğurt yanına etli sebze pişiyor etleri ile sebze arasında tercih mi yapıcam birleşikleri ayıracak mıyım

bilemedim şimdi

bugün işler çok yogun.bi ceee diyip kaçayım dedim.

çiçekçim ben hergün 4 km yürüyordum hamileyken.işe gidip gelirken mecburen.giderken 2 dönerken 2 km.sadece 11 kilo aldım.kızım 3.250 gr. dogdu.kilo alma genellikle 4. aydan sonra başlıyor canım.zili zaten gereken herşeyi söylemiş zaten.inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin canım.bu arada sakın çeşme suyu içmeeee ben dizanteri olmuştum hamileyken

diyarking canım çorba unlu ise yada içinde şehriye falan varsa yenilemiyor

pilav bulgur kesinlikle yasak.bence sen etli sebze yogurt ve salata yee.en dogrusu bu.sebze etli yenilebiliyor.baklagiller etli yenilemiyor canım

irem bu hafta açıkçası nasıl ne kadar kilo veriririm hiç bir fikrim yok.haftasonum kaçamaksızdı evet ama çok düzensizdi.bakalım cumaya hayırlısı inşallah yerimseniben

tamam teşekkürler
o zaman dediğiniz gibi etli sebze baklagil olmadıkça yenilebilecek
salata yoğurt yanına yicem
elmam var onuda 15.30 gibi yerim artık
akşama salata balık yicem sanırım uygun olur
önerilerinizi beklicem

tavsiyeleriniizin hepinize ihtiyacım var canım benim siz bana söyleyin aklınıza geldikçe ben çünkü hiç birşey bilmiyorum.4km çok güzelmiş canım sende zili gibi güzel yürümüşsün onu bende yapıyorum her akşam canım 1 saat en azından yürüyorum.
Çeşme suyu demişsin bizim burdakiler köyden bir yerden su getiriyor patronum onu içiyorduk içmiyim mi şimdi ben onu :kedi:

Bende öğlen yemeğimi yedim geldim. Ama hiç canım yemek istemiyor. Çünkü ne yersem yiyim kilo alacakmışım gibime geliyor eyvahedigeldismile

Cnm çorbada un, patates, havuç varsa yemiyoruz. Şehriye yemiyoruz.
Öğlen salata ve yoğurt mutlaka olsun. Yanında etli etsiz sebze yemeği olur. İçinde patates ve havuç olmayacak.
Baklagil varsa etsiz olacak.
Pilav, bulgur yasak. Makarna haftada birgün yenebilir. Ben hiç yemiyorum.
Sabah kahvaltıda yumurta varsa ekmek yemeyeceksin.
Meyve yemeklerden yarım saat önce yada et yediysen 3-4 saat sonra et yemediysen 2 saat sonra yenmeli.
Günde en az 2 lt su.

İçme cnm kendine iyi bir su al. Erikli mesela yada Pınar.
Bilmediğin, nerden geldiğini anlamadığın, güvenliğinden emin olmadığın hiçbir şey yeme.

etli yemek yediğim için 3 saat sonra elmamı yerim
akşam yemeğine kadar başka birşey yemicem o zaman
sebze yemeğinde havuç vardı yedim birdahakine yemem

bulgur patates vardı yemedim zaten

teşekkürler irem özge :)

bir ayı aşkın süredir diyet yapmama rağmen kilo verememek bi yana 1 kilo da aldım
umarım bu diyet işe yarar

Düşük kalorili bir diyetmiydi cnm yaptığın. Eğer öyleyse vermemen normal almanda :)
O tarz diyetler maalesef vücud dengesini bozup metabolizmayı yorar.

yok aslında 1500 kk diyet
diyetisyenim verdi tip 2 şeker olduğu için düşük kalorili vermedi
uyguladığım diyette
sabah 1 bardak süt
kahvaltıda peynir sebze bir dilim kepekli ekmek
arada kepekli galeta
öğlen çorba yemek salata yoğurt(çorba yenmezse bir dilim kepekli ekmek)
arada meyve ve 5 tane fındık
akşam sebze salata
birde spor
yatmadan önce yoğurt yanında meyve yada yulaflı yoğurt

epey yiyorsun yani ben 11 kilo verdim ama şimdi sporu azalttım o yüzden kilo alıyorum

tatlı kesinlikle yasak zaten şekersiz içiyorum herşeyi
bitki çaylarımı iiçiyorum
günde 4 lt yakın ılıksu içiyorum

selam kızlar
kuzenimde bu diyete başladı bugün
burdanda takip etmesini söyledim ilk sayfaları okuyor
menüleri takip ediyor
ilk kitabımıda verdim ona inşallah sonuca ulaşacak oda
yalnız kafasına takılmış
öğlen soğuk yoğurt çorbası yemişl
içinde öğütülmemiş tane buğday varmış yeniyomuydu diye sordu ben bilemedim
daha önce sorulmuştu ama aklımda kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…