iyi gecler kıslar bugün giremedim kusura bakmayın ...
sabah biraz kötü oldum regl sancısı dünde biraz güneş çarptı galiba . şimdi iyiyim ama . bebelerden anca sıra geldi bugün .....
nasılsınız bakem .?
menün harika hasretcim ....alkisalkisalkis sporlarında tebrik ederim seni ....:lepi:bugünkü menüm
09:15 2 dilim ekmek,yagsiz krem peyni,zeytin,salatalik,domates,yesil cay
13:30 mantarli et sote,salata,yogurt
17:00 öglenden kalan salata
18:30 sade kabak yemegi,yogurt
2litre su
spor
4o dk yürüyüs+45 dk hareket
menün harika hasretcim ....alkisalkisalkis sporlarında tebrik ederim seni ....:lepi:
çiçegim hoş geldin ...Şenizkızlar hepinize teşekkür ediyorum geçmişi anca okuyabildim maş.çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Sanmayın ki bebiş geldide sizden kopucam aynı şekilde montiye devam tabi 2.aşama 1.aşama karışımı birşey olacak.Sporumuda sadece yürüyüş olarak devam ediyorum.Yarından itibaren tekrardan menülerimi yazmaya başlarım ama siz gene bana bu yalnış diyin olurmu zilicim aeben ablacım ve özgem özelliklede siz,benden çok tecrübelisiniz ve bende zili gibi 9 kg cuk gibi bir rakamla doğuma girip çıkmak istiyorum yoksa verdiklerimin hepsini geri almak istemiyorum.İnş.sizin yardımınızla beraber ben bu ayları rahat atlatırım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız,tabi monti amcamıda seviyorum kıskanmasın oda :))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismenülerin harika bebikim afiyet olsun ...Merhaba kızlar ayy sabahtan beri nette sorun var bölgede çalışma varmış anca girebildim haftasonum güzel geçti mevlüte gittim pazar günü ye ye die ısrar ettiler ama ben tokum dedim bebeyi uyutmaya uğraştım yemek faslını o şekilde kazasız belasız atlattım canikolar
Zilicim, aeben ablacım çok doğru sölüyorsunuz o gün bi arkadaş almış o haptan hem monti yaaprım hem ilacı kullanırım daha etkili olur dedim ama sonra ben de vazgeçtim. Mönümlerimi yazıp kaçayım
CUMA
08:00
1 avuç kiraz
09:30
Yarım simit (simitide kıramadığım biri yüzünden yedim ama acip acıktırdı ve hiç hoşuma gitmedi simitin tadını unutmuşum)
salatalık
domates
peynr
bol yeşillik
çay
13:00
1 tb. z. yağlı kabak+patlıcan
cacık
18:30
1 tb. z. yağlı taze fasulye
cacık
22:00
15 kiraz
CUMARTESİ
09:00
1 kase kiraz
09:30
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
biber
lıght süt
14:00
Izgara tavuklu salata
ayran
18:30
1 tb. z. yağlı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
PAZAR
10:00
5 kayısı
10:30
3 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
2 zeytin
15:30
Ayran (mevlütteydim ayranla geçiştirdim)
17:45
1 uskumru
yeşillik (dışardaydım peynir yiyemedim)
19:00
Ewe geldiğimizde hemen birazcık peynr yedim oldumu bilmiom
21:30
5 kayısı
1 avuç kiraz
süper hasret..bu güven ve istek yeter zaten ..kaydirigubbakcemile5gecmis olsun,dikkat et kenidne sen bize lazimsin :) valla ben cok iyiym hersey cok güzel gidiyor,böyle devam etmeisni umuyorum
süper hasret..bu güven ve istek yeter zaten ..kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada kızlar haftaya çarşamba kızkardeşimin izmirde kep töreni var. üni. mezun oluyor :hooray: .bizde ailece inşallah izmire gideceğiz.sevgili babacıgımda gitmişken haftasonuna kadar tatil yapalım diye düşünüyor. :smiley-cool: çeşmeye falan biyerlere kaçacagız herhalde.ben bu 10 günlük zaman zarfında montimi sıkı tutmalıyım ve 70.900 de olsa artık 70 i görmek istiyorummmm .bu arada geçen sene bu zamanlarda tatile gittiğimizde ben 83 kiloydum :utangac:
menün güzel camlıcam ...Şenizhepinize merhaba arkadaslar
hafta sonum yine kacamaksiz gecti ama cok duzensiz beslendim gezmeye gittigimiz yerde montiye uygun biseyler bulamayinca sadece meyve yedim ama fena rahatsizlandim iki gun tatil yapalim derken gecesine eve donmek zorunda kaldik.cok kotu bi gundu sicak bi taraftan biseylerde yemeyince olmadi gerci meyvami bol yedim ama demekki biseyler yemeden olmuyo. bir dahaki sefere kendim icin biseyler hazirlamadan evden cikmam artik.
bugunki menum
sabah 2 dilim tam bugday ekmekten tost ve capuccino
oglen yogurt ve meyve yiyecem
ara 1 elma
aksam 2 dilim tavuk biftek,salata,ayran
yatmadan once yine biraz meyve yerim heralde
çiçegim zilim de derse uygula valla ben enson 10 sene önce dogurmuştum unuttum ç.:roflol::roflol:Saol canım benim biz seninle hamileliğim boyunca hiç aksatmadan görüşelim ne çok şey öğrendim bugün senden ve diğer arkadaşlarımdan.Ben dün sabahki kahvaltımda yumurta ve ekmek bir arada yemiştim ve arada kalmıştım ama iyiki yemişim demek ki.teşekkür ederim bana zaman ayırıpta cevap yazdığın için canım
O küçük kuzuyuda öp bizim yerimize olur mu inş.bende sizlerle gibi iyi bir anne olurum.çok saol zilicim tekrardan
sen yeşil ışıkları söndür gez ,sarılarla daha çok görünmez olursun ..:roflol::roflol:sağolun kızlar görünüyomdemekki:)))))))
hoş geldin diyar...tamam teşekkürler
o zaman dediğiniz gibi etli sebze baklagil olmadıkça yenilebilecek
salata yoğurt yanına yicem
elmam var onuda 15.30 gibi yerim artık
akşama salata balık yicem sanırım uygun olur
önerilerinizi beklicem
yerimsenibenalkisalkisalkisalkisalkisalkisyoğurtlu salata ile tavuklu sebze yemeği yedim ekmeksiz
sanırım ilk öğün başarılı
kilo vermemen çok karbonhidrat ,az purotein almandan kaynaklanmış diyarcım helede gece yulaf yemişin ....merak etme montide verirsin .a.syok aslında 1500 kk diyet
diyetisyenim verdi tip 2 şeker olduğu için düşük kalorili vermedi
uyguladığım diyette
sabah 1 bardak süt
kahvaltıda peynir sebze bir dilim kepekli ekmek
arada kepekli galeta
öğlen çorba yemek salata yoğurt(çorba yenmezse bir dilim kepekli ekmek)
arada meyve ve 5 tane fındık
akşam sebze salata
birde spor
yatmadan önce yoğurt yanında meyve yada yulaflı yoğurt
epey yiyorsun yani ben 11 kilo verdim ama şimdi sporu azalttım o yüzden kilo alıyorum
tatlı kesinlikle yasak zaten şekersiz içiyorum herşeyi
bitki çaylarımı iiçiyorum
günde 4 lt yakın ılıksu içiyorum
arkadaşlar yazmış maytabım ama bir kere daha yazayım ..selam kızlar
kuzenimde bu diyete başladı bugün
burdanda takip etmesini söyledim ilk sayfaları okuyor
menüleri takip ediyor
ilk kitabımıda verdim ona inşallah sonuca ulaşacak oda
yalnız kafasına takılmış
öğlen soğuk yoğurt çorbası yemişl
içinde öğütülmemiş tane buğday varmış yeniyomuydu diye sordu ben bilemedim
daha önce sorulmuştu ama aklımda kalmadı
35 canım, gönlün ne diyorsa diyebilirsin sorun deyil .olumunekankayizsmile:teytey: ya kac yasindaydin sen bi abla diyom bi aeben ne diycegimi sasirdim :roflol:
hasretcim % 100 de olsa hazırlarda uzakdur ....kendin sıka biliyorsan iç canım ...n burdayken sorayim,ilk sayfayi okudum simdi yeniden meyveyi sabah kahvaltisndan önce ve aksam yatmadan önce yemek dahami iymis bide meyve suyuda icebiliyoz galiba peki hazir katkisiz 100 de 100 meyve sualrindanda icebilirmiyiz ne zaman icmemiz uygun olur?
zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisgünaydın kızlar
hemen dünkü menümü yazıyorum
10:30
peynir,zeytin,domates, salatalık,yoğurt
15:00
kısır,bol marul,domates,salatalık(doğum günü partisindeydik en uygun bunlar vardı,pasta börekler cıssdı tabi)
19:00
1 adet nektari
20:30
balık,bol salata
22:30
1 bardak süt
ve 140 dk yürüyüşsositososito
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:kaçamaksız bir hafta sonu sonrası harika bir pazartesi oldu benim için..turkbayragi
vicdanım o kadar rahat ki.
kızlar sizde benim gibi verin sözünüzü
valla yoksa bırakmıyor yakanızı bu kilolar..
alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım kısır bildiğim kadarıyla daha çok 2. aşamaya uygun..
ama 2 kaşık aldım tabağıma yanına da salatalık domates marul doldurdum..
herkes okadar çok pasta yediki anlatamam..ben de arada kaynamaya çabaladım işte.
devamlı yer değiştirip kızımla ilgilendim..ve ilk önce tabağımı pasta çeşitleriyle doldurdum ve eşime verdim..kimse farketmemiş oldu..çok kıl oluyorum toplumda aaa diyetmi yapıyosun diye manalı manalı beni süzmelerinden gıcıklar
ve yeme faslını tamamlamış oldum bol bol su içerek:teytey:
benimki de söyler o lafı sen yemezsen ben de yemem diye ve ben de yerdim tabi senin gibi
ama artık buraya söz verdim kendimden çıktım yani..
mesela cumartesi akşam da dışardaydık..meşrubat geldi,cola fanta ben içmicem dedim..
benimki de eşim içmezse ben de içmem dedi..masadakiler baktı şööle bana..valla hiç istifimi bozmadım..neden bozucakmışım kilo aldığımda o mu üzülecek çabalicak verebilmek için aksine laf sokuşturacak:dilcikar: naparsa yapsın dönmem sözümden
sonuçta kazançlı çıkacak olan yine ben olucam.:1closedeyes:.elbise dolabının önünde mekik dokumicam koca popoma hangisini giyicem diye en önemlisi cuma tartı sancısı olmicak karnımda yüksek çıkarmıyım diye:teytey:
ketum ablacım menün harikaolmuş ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydınnn,
Sabah
1 yeşil elma, 6 kiraz..
kahvaltı
haşlanmış yumurta, zeytin ezmesi, light krem peynir, salata ve çay...
öğleye kurutulmuş domatesle yapılmış spagetti hazırlayacağım, yanında salata ve yoğurt ile...
akşama ise z.yağlı taze fasülye ve yandaşları olarak yine yoğurt ve salata...
herkese güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle.. ben yine kaldığım yerden sayfaları okumaya devammm:))
truf canım zilim yazmış ama bu konuda benimde yazcaklarım var ...aaben abla
ben yoğurdu marketten almıyorum onun ne çorbası oluyor ne de tadı güzel
komşumun kayınvalidesinin inekleri varmış yoğurt yapıyormuş
tertemiz çok güzel tadı
ona yaptırıyorum haftalık getiriyor
acaba monti için uygunmudur ya da uygun olması için yoğurdun kaymak tutan üzerini yemesem (zaten sevmem de) yeterlimi
bu ay hamile kalabilirim süt içmeye de başlayacağım
yağsız süt içerim günde 3 bardak
bir de folic asit almaya başladım
onun bi mahsuru yoktur sanırım
kızlar hepinize teşekkür ediyorum geçmişi anca okuyabildim maş.çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Sanmayın ki bebiş geldide sizden kopucam aynı şekilde montiye devam tabi 2.aşama 1.aşama karışımı birşey olacak.Sporumuda sadece yürüyüş olarak devam ediyorum.Yarından itibaren tekrardan menülerimi yazmaya başlarım ama siz gene bana bu yalnış diyin olurmu zilicim aeben ablacım ve özgem özelliklede siz,benden çok tecrübelisiniz ve bende zili gibi 9 kg cuk gibi bir rakamla doğuma girip çıkmak istiyorum yoksa verdiklerimin hepsini geri almak istemiyorum.İnş.sizin yardımınızla beraber ben bu ayları rahat atlatırım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız,tabi monti amcamıda seviyorum kıskanmasın oda :))
iyi gecler kıslar bugün giremedim kusura bakmayın ...
sabah biraz kötü oldum regl sancısı dünde biraz güneş çarptı galiba . şimdi iyiyim ama . bebelerden anca sıra geldi bugün .....
nasılsınız bakem .?
KISLAR BENİM HAFTA SONUDA ARTIK KAÇAMAKSIZ GEÇİYOR AMA DÜZENSİZ ...
yanlız regl gene bi gecede şişirdi beni. 5. güne iniyorum genelde cumaya inerim inşallah ....
fırsat varken menümüde yazayım ....
pazar..
8 30.
3 kayısı 3 kiraz .
10 30.
3 dl ekmek ..peynir ...domates . 3 yş. zeytin ....
13:00 ... 10 fındık 2 kayısı ...(dışarda )
16 00.. 3 altın başak .. 1 kutu süt (yagsız )
19 00.
.adana (sadece köftesi)
salata ..y.b ayran ..az peynir .
21..00.....misafirler yerken 1 ısırık bitter .
40 dk yürüyüş .....
pazartesi..
3 kiraz ...
9 30.
2 yumurtayla .lorlu omlet...(acele çıktm yeşilik unutmuşum )
13 30 .
büyük ks. salata (tonlu .lorlu )
15 30.... 4 ceviz .
16 30..
3 dl ekmek .. 50 gr peynir .(yagsız )
1 domtes . salatalık ...
marmelad 4 yş zeytin ...
21.00 ..
1 kş yogurt .
bu günüm kahvaltı ve akşam tam tersi oldu ... şişlik insin dedim ama zaten halsizim karbonhidrat almayınca iyce sarstı ekmegi yiyince gözüm açıldı valla ...
bugün 60 dk yrüyüş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?