Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar ayy sabahtan beri nette sorun var bölgede çalışma varmış anca girebildim haftasonum güzel geçti mevlüte gittim pazar günü ye ye die ısrar ettiler ama ben tokum dedim bebeyi uyutmaya uğraştım yemek faslını o şekilde kazasız belasız atlattım canikolar
Zilicim, aeben ablacım çok doğru sölüyorsunuz o gün bi arkadaş almış o haptan hem monti yaaprım hem ilacı kullanırım daha etkili olur dedim ama sonra ben de vazgeçtim. Mönümlerimi yazıp kaçayım

CUMA
08:00
1 avuç kiraz

09:30
Yarım simit (simitide kıramadığım biri yüzünden yedim ama acip acıktırdı ve hiç hoşuma gitmedi simitin tadını unutmuşum)
salatalık
domates
peynr
bol yeşillik
çay

13:00
1 tb. z. yağlı kabak+patlıcan
cacık

18:30
1 tb. z. yağlı taze fasulye
cacık

22:00
15 kiraz

CUMARTESı

09:00
1 kase kiraz

09:30
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
biber
lıght süt

14:00
Izgara tavuklu salata
ayran

18:30
1 tb. z. yağlı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

PAZAR

10:00
5 kayısı

10:30
3 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
2 zeytin

15:30
Ayran (mevlütteydim ayranla geçiştirdim)

17:45
1 uskumru
yeşillik (dışardaydım peynir yiyemedim)

19:00
Ewe geldiğimizde hemen birazcık peynr yedim oldumu bilmiom

21:30
5 kayısı
1 avuç kiraz

kızlar hepinize teşekkür ediyorum geçmişi anca okuyabildim maş.çok yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Sanmayın ki bebiş geldide sizden kopucam aynı şekilde montiye devam tabi 2.aşama 1.aşama karışımı birşey olacak.Sporumuda sadece yürüyüş olarak devam ediyorum.Yarından itibaren tekrardan menülerimi yazmaya başlarım ama siz gene bana bu yalnış diyin olurmu zilicim aeben ablacım ve özgem özelliklede siz,benden çok tecrübelisiniz ve bende zili gibi 9 kg cuk gibi bir rakamla doğuma girip çıkmak istiyorum yoksa verdiklerimin hepsini geri almak istemiyorum.İnş.sizin yardımınızla beraber ben bu ayları rahat atlatırım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız,tabi monti amcamıda seviyorum kıskanmasın oda :))

bugünkü menüm

09:15 2 dilim ekmek,yagsiz krem peyni,zeytin,salatalik,domates,yesil cay
13:30 mantarli et sote,salata,yogurt
17:00 öglenden kalan salata
18:30 sade kabak yemegi,yogurt
2litre su
spor
4o dk yürüyüs+45 dk hareket

iyi gecler kıslar bugün giremedim kusura bakmayın ...
sabah biraz kötü oldum regl sancısı dünde biraz güneş çarptı galiba . şimdi iyiyim ama . bebelerden anca sıra geldi bugün .....
nasılsınız bakem .?

gecmis olsun,dikkat et kenidne sen bize lazimsin :) valla ben cok iyiym hersey cok güzel gidiyor,böyle devam etmeisni umuyorum

bugünkü menüm

09:15 2 dilim ekmek,yagsiz krem peyni,zeytin,salatalik,domates,yesil cay
13:30 mantarli et sote,salata,yogurt
17:00 öglenden kalan salata
18:30 sade kabak yemegi,yogurt
2litre su
spor
4o dk yürüyüs+45 dk hareket
menün harika hasretcim ....alkisalkisalkis sporlarında tebrik ederim seni ....:lepi:

çiçegim hoş geldin ...Şeniz
gözün aydın güzelim rabbım saglıkla kucagına versin ... ilk bebişmi?
seni özledik valla bu sayfalarda . açıkçası bende üzüldüm bizi bırakıp gideceksin diye sen gelmeyince .:çok üzgünüm: ama bizi bırakmayaçaksın çok sevindim her zaman yanındayız canım burda bebişinde resimlerini görüp ,senin nasıl bir çıtır anne oldugunuda görecegiz .olumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismenülerin harika bebikim afiyet olsun ...
simit içinde endişe etme okadar kusur kadı kızındada olur .aklinialirimsmile

aeben burdayken sorayim,ilk sayfayi okudum simdi yeniden meyveyi sabah kahvaltisndan önce ve aksam yatmadan önce yemek dahami iymis bide meyve suyuda icebiliyoz galiba peki hazir katkisiz 100 de 100 meyve sualrindanda icebilirmiyiz ne zaman icmemiz uygun olur?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
menün güzel camlıcam ...Şeniz
çiçegim zilim de derse uygula valla ben enson 10 sene önce dogurmuştum unuttum ç.:roflol::roflol:
sen sabah yumurtada yiyebilirsin ekmekle .yerimsenibenkafan takılmasın .:1hug:
sağolun kızlar görünüyomdemekki:)))))))
sen yeşil ışıkları söndür gez ,sarılarla daha çok görünmez olursun ..:roflol::roflol:
hoş geldin diyar...

yoğurtlu salata ile tavuklu sebze yemeği yedim ekmeksiz
sanırım ilk öğün başarılı
yerimsenibenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kilo vermemen çok karbonhidrat ,az purotein almandan kaynaklanmış diyarcım helede gece yulaf yemişin ....merak etme montide verirsin .a.s
arkadaşlar yazmış maytabım ama bir kere daha yazayım ..
bugday çorbasını ben sade yapmadım içince nohut ve yeşil mercimek agırlıklıydı vede yogort 0 yaglıydı .. o haftada güzel kilo verdim ...a.s

n burdayken sorayim,ilk sayfayi okudum simdi yeniden meyveyi sabah kahvaltisndan önce ve aksam yatmadan önce yemek dahami iymis bide meyve suyuda icebiliyoz galiba peki hazir katkisiz 100 de 100 meyve sualrindanda icebilirmiyiz ne zaman icmemiz uygun olur?

hasretcim % 100 de olsa hazırlarda uzakdur ....kendin sıka biliyorsan iç canım ...
meyve için bildigin üzere migdenin boş olması yeterli canım meyve suyununda ..
tabi meyvede baya karbonhidrat oldugundan günlük 2.3 .porsiyonu pek geçmeyin derim ben ...
bunuda kahvaltı öncesi ve ikindi mecbur kalıp açıkırsanızda gece...

ama etden sonra meyveye 4 saat ara vermeyi unutmayın ....

.karbonhidratdan 3 saat sonra..proteinden 4 saat sonra meyve ...a.s

maytap bu gün yazılanları ancak okuyabildim cnm,valla ben eskisi kadar sık giremiyorum biliyorsunuz ve girincede kalamıyorum.çocuğum çok hareketlendi emekliyor ve kabloları çekiştiriyor.senin ne sorunu okumuşum nede sitemlerini canım benim.neyseki cvp vermişler gecikmelide olsa tatlım.buğday da bulgurun kırılmmış hali zaten.bulgur yasak olduğuna göre ilk etapta buğdayda cıss listesindedir yazacaktım ama yasak olduğunu öğrenmişsin ben yazana kadar :) yorgunluktan bitiyorum akşmaları.oğlum çok hareketlendii peşini kavalarken ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum inanın.ama sırf burdan ve sizden kopmamak için acel tecelde olsa girip yazıp çıkıyorum...ama hepinizi çok seviyorum..
keşke hepimizin topluca görüşebileceği bir günümüz olsa:)

zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkis
normalde kısıra izin yok akrebim biliyorsun ama bu durumda.hiçbir sakınca yok .
kaçamaksız bir hafta sonu sonrası harika bir pazartesi oldu benim için..turkbayragi
vicdanım o kadar rahat ki.
kızlar sizde benim gibi verin sözünüzü
valla yoksa bırakmıyor yakanızı bu kilolar..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ketum ablacım menün harikaolmuş ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
layt peynirlerin yağ oranları yüksek genelde muhtemelen senin kulandıgınınkide %9 dur dimi.. ama sen kahvaltıda ekmek yememişin o yüzden yenebilir . ama ekmek yediginde münkün oldugunca yagsız peynirye . arkadaşlar yazmış bimdeki % 2.5 yaglı peynir ve % 1 yaglı lor kulanıyoruz çogumuz .....

iremcim sen kahvaltıyı evde yapmıyormusun neden yaglı peynir kulanıyorsun ?alsanaalsanasmile
truf canım zilim yazmış ama bu konuda benimde yazcaklarım var ...

bende senin gibi sürt alıp mayalıyorum 5.6. aydır hazır yogurt kulanmak istemiyorum süt eldıgım yer tanıdır ve memnunum sütten ....
ben sütü katnatıkdan sonra sık sık kaymagını bir kaseye alıyorum maylamadan önce ve 5 kilo sütten 1 kase kaymak çıkıyor nerdeyse ...hatta bazan sür soguyor tekrar ısıtıyorum o zamana kadarda baya kaymak birikiyor ..
yani demek istedigim sütün yag oranı normalde % 4 cıvarında benin aldıgım kaymakda baya var benim mayaladıgım yogurt bence yarım yaglı oluyor zaten ...
ben bu yogurdu kulanıyorum ..
AMA .. EKMEK .MAKARNA VE BAKLAGİL YEDİGİM ZAMAN BEN % 0 YAGLI YOGURT TÜKETİYORUM ....YANİ KÜÇÜK PAKET YAGSIZ YOGURDUM HER ZAMAN BULUNUR DOLABIMDA .opuyorumnanaktan

KISLAR BENıM HAFTA SONUDA ARTIK KAÇAMAKSIZ GEÇıYOR AMA DÜZENSıZ ...
yanlız regl gene bi gecede şişirdi beni. 5. güne iniyorum genelde cumaya inerim inşallah ....
fırsat varken menümüde yazayım ....

pazar..

8 30.
3 kayısı 3 kiraz .

10 30.
3 dl ekmek ..peynir ...domates . 3 yş. zeytin ....

13:00 ... 10 fındık 2 kayısı ...(dışarda )

16 00.. 3 altın başak .. 1 kutu süt (yagsız )

19 00.
.adana (sadece köftesi)
salata ..y.b ayran ..az peynir .

21..00.....misafirler yerken 1 ısırık bitter .

40 dk yürüyüş .....

pazartesi..

3 kiraz ...
9 30.
2 yumurtayla .lorlu omlet...(acele çıktm yeşilik unutmuşum )

13 30 .
büyük ks. salata (tonlu .lorlu )

15 30.... 4 ceviz .

16 30..
3 dl ekmek .. 50 gr peynir .(yagsız )
1 domtes . salatalık ...
marmelad 4 yş zeytin ...

21.00 ..
1 kş yogurt .

bu günüm kahvaltı ve akşam tam tersi oldu ... şişlik insin dedim ama zaten halsizim karbonhidrat almayınca iyce sarstı ekmegi yiyince gözüm açıldı valla ...

bugün 60 dk yrüyüş ...

Günaydın herkese. Bu sabah dayanamadım tartıldım 72.1 çıktım. Ama moral bozmak yok Cuma ya kadar geçen haftaki kiloma düşmeyi ümit ediyorum.
Salataları falan yağsız mı yesem acaba. Hatta öğlen akşam sadece salata ve yoğurtmu yesem acaba.

Dün yediklerimi de ekliyorum.
Sabah 07:30
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek, 1 bardak çay

Öğlen 12:30
Hindili salata, bamya

Ara 15:30 8 erik

Akşam 19:00
Ton balıklı salata

Ara 21:30
20-25 kiraz ve yarım elma
Toplam 3 lt su-1 yeşil çay

Canımcım merak etme sen biz seni de minişkonu da takipteyiz.

Geçmiş olsun ablacım. Regl sancısı ne beter bişiydir ya. Çok çektim bende çokkk. Acıdan bayıldığım aylar olmuştur.

Abla senin mönülere artık yorum yapmak gereksiz. Zaten istediğin kiloya inmene az kaldı. Hani kaçamak yapsan da görünmez yane. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…