Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet aslında haklısın canım aburcubur çekmemişti yinede almak için alıyorum işte bunuda kesicem umarım

yağ yerine limon ve yoğurt döküyorum 4 aydır alıştım sanırım yemekhanede ki yemekler yağlı oluyor die

diyarking cıss cıss diye diye seni montiden sogutmak istemem ama karpuz yasak canım.istersen ilk sayfayı dikkatli bir şekilde okursan ve geçmişide 400. sayfadan itibaren ara ara okuyabilirsen çok faydası olur canım.

öğlen yemeğindne geldim şimdi

6 tane minicik köfte fırınlanmış
salata
1 dilim karpuz

canım karpuz da yemiyoruz montide..
şeker miktarı çok fazla..
en azından 1. aşamada yemiyoruz..kavun karpuz muz üzüm cıss olanlar

sabah baskülde epey bi fazla çıktım.sebebi ne olabilir acaba kafamçokkarıştı
canım nescafe içme derim..
nescafe ve siyah çay vücutta su tutuyor ve su içmemizi de önlüyor..
onun yerine yeşil çay yada ada çayı iç canım hem rahatlatır hem şişkinliğini alır

oy oy oyy nelerde dermiş olumunekankayizsmile
almazsın merak etme canım..
bu kadar stres yapma
olurmu tatlışımŞeniz

iremcim şu kilo çizelgesini uygulayamadım ben ya bana yardımcı olurmusun lütfen
80-69-50

ketum ablacım menün harikaolmuş ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
layt peynirlerin yağ oranları yüksek genelde muhtemelen senin kulandıgınınkide %9 dur dimi.. ama sen kahvaltıda ekmek yememişin o yüzden yenebilir . ama ekmek yediginde münkün oldugunca yagsız peynirye . arkadaşlar yazmış bimdeki % 2.5 yaglı peynir ve % 1 yaglı lor kulanıyoruz çogumuz .....

Canım evde 2 tür light krem peynirim var..1.si pınar üçgen peynir 12.5 gr.'da 1.5 yağ, diğeri karperin light kremi onda da 100 gr. da 7.4...bunlar bitene kadar tüketmeyi düşünüyorum,zaten 1 tatlı kaşığı kadar kullanıyorum bi sakıncası olmaz umarım ki, yok gibi de görünüyor bugün tartıda 63.8 çıktım, yani son 3 günde 700 gr. daha gitmiş..zemuszemus bizim buralarda bim market yok, napsam ki :sinifsinif:

bugünkü menüme gelince,

sabah:
1/2 greyfurt

Kahvaltı:
3 dl. tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar zeytin ezmesi
1 tatlı kaşığı kadar karper light krem
1 tatlı kaşığı kadar da % 1 yağlı yoğurt
yeşillik, domates, salatalık
1 bardak light süt ve vazgeçilmezim 2 fincan çay (tatlandırıcı ile)

Öğle:
salata, z.fasulye ve 100 gr. kadar % 1 yağlı yoğurt yiyeceğim..

Akşama:
fırında alabalık ve salata olacak..yoğurt konusunda endişeliyim, gece yatarken süt içsem olur mu acaba:uhm:

Akrep ablam :ecrin_bebek: Tmm tmm kızmadım sana. ama beni ihmal etme taam mı :kedi: Çizelgeni yaparım ablam ama akşama evden olur mu? Burdan giremiyorum şu an o siteye. Şirket engeline takılıyor.

Ketum mönün güzel. Süt bile içmesen olur. :lepi: 700 gr süper bir rakam. Ben bir haftada verebiliyorum onu süpersin.

Abla eğer hiç kaçamak yapmazsan hızlıca gider hepsi. ıki aya kalmaz istediğin kiloya inersin. Ama benim gibi boğazına sahip çıkmayaıp kaçamak yaparsan maalesef çok zor.

kızlar yakınınızda bim yoksa buna alternatif bir çok peynir var .biliyorsunuzki uzunca bir araştırm yapmıştım bir kaç ay evvel bu konuda.bimin aknaz lıght peynirine alternatif : carrefoursa'nın laıght peyniri yine pembe kutuda.onunda yağ değeri % 2.migros lıght var oda aynı. yani lıght peynir sadece bimde yok. ama başka lıght peynirleri alırken dikkat edin çünki lıght adı altında %20 yağlı peynir bile gördüm iki gün evvel şok markette. bu üç marka montiye uyuyor gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz....aebenim nerelerde acaba???
bu arada ben yarından sonra sıkça giremeyebilirim kızlar,uzaktan yatılı misafirim geliyor.4-5 günlüğüne.işten güçten ve çocuktan fırsat bulabilirsem girerim..sizden uzak kalamıyorum....mucukkks...opuyorumnanaktan

boğazıma hakim olma konusunda oldukça iradeliyim..benim kilo almamdaki en büyük etken bazen 1'e kadar inebilen en fazla 2 öğün yemek yemek ve geçen yıl sigarayı bırakmış olmak..sigarayı bıraktıktan sonra 11,5 kilo aldım ve ne yaptımsa kilo veremedim, en büyük hatam ise sigaranın yerine çekirdeği koymuş olmamdı..şimdi arada tek tük içiyorum yine ama istediğim kiloya gelince tekrar bırakacağım ve daha önceki hatamı tekrarlamadan kilomu montinin de yardımı ile sabit tutacağım, bu diyete çok inandım, hele ki 1 haftada doyana kadar yemiş olmama rağmen,1.200 gr. vermiş olduğumu görünce:)))

çok teşekkürler canım, o zaman carreforsanın light'ını alırım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…