Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ne demek kabuledermisiniz lacey..:kedi:.hoş geldin ...Şeniz

alkisalkisalkisketüm ablam ben ineriyorum sen montiden maytabım gibi iradenle mezun olacaksın ...opuyorumnanaktan

ablam bende ankaradayım dikmen taraflarında sen nerdesin ?

İnşallah canım...Ümitköy'de oturuyorum, sonradan Ankaralı olanlardanız, 3 yıl önümüzdeki ay bitecek, doyduğumuz yer dedik, kalktık İstanbul'dan buraya geldik...

yatmadan önce girip bir bakayım gün içinde neler yazılmış dedim kızlar.yeni arkadaşlarımız gelmiş,hoşgelmişler...benim koşturmacam daha yeni bitti,yarın yurtdışından yatılı misafirim geliyor.temizlik,alışveriş vs.. ancak işim bitti,aslında bitmedide yatarak son vereceğim bu koşturmacaya.yarın kaldığım yerden devam ederim.
aebenim maytabım sizi çok iyi anlıyorum kilo takıntısı konusunda.hatırlarsanız daha evelde yazmıştım.verdikçe veresi geliyor insanın.istediğin görünüme yaklaştıkça yada ulaşıncada fazladan yemek pişmanlık duygusu yaşatıyor insana.hemen ertesi gün çeki düzen verme ihtyacı duyuyorsun.
korkuyor insan tekrar kilo almaktan ve o kadar emeğini heba etmekten.onca uğraşı tekrar göze almaktansa yemem daha iyi diyorsun.ve ben gözümün kaldığı yiyeceği yedikten sonraki pişmalığı düşünüyorum hep canım yemek istedikçe.ve eğer irademe yenilip yersemde mideme çöplük muamelesi yapmışım gibi geliyor.bir an önce sinirip atmak istiyorum onu içimden.sanki midem kirlenmiş yada mideme işkence etmişim gibi geliyor.ne güzel rahat rahat duran mideme bu saçma sapan şeyi yollayıp fazladan çalıştırdım yordum diyorum.(çikolata cips gibi bişey yediysem tabii)
aebenim dediğin gibi bir yere gidince yiyip yiyip şişen her tarafından yağlar sarkan,simitli göbükleri olan tipler zayıflara hastalıklı muamelesi yapmaya çalışıyorlar...bi yandan da löp löp götürüyorlar tabağındakileri.boşwer şekerim ne derlerse desinler.kedi erişemediği ete mundar dermiş....gırtlağını tutup zayıflayamacağı için zayıflara laf atıp akıllarınca sinir etmeye çalışıyorlar...sen kendini nasıl iyi hissediyorsan gerisi laf.....banada neler diyorlar..halamı zayıflamaya çalışıyorsun diyorlar bazen,ne alakası var aslında.onları yersem kilo alıcam almakta istemiyorum hepsi bu...bana uyanları yiyip gerisini bırakıyorum.millet 7-8 çeşit yiyiyor sonra aaay çok yedik deyip duruyorlar.
tıkayın kulaklarınızı sizi yoldan çıkarmtmak isteyenlere...bırakın onlar yesin biz montiden kopmdan yolumuza devam edelim...yaşasın monti,yaşasın aeben....turkbayragi

Günaydın herkese ben menülerimle geri döndüm tekrardan ama dün gece hiç yemek yiyemedim midem çok bulandı bir paket tuzlu kraker yedim onuda zorla yedim ama biraz da olsa bastırdı içimi tadıda hiç güzel değildi ayrıca (

Dünkü menümü yazıyım hemen

Kahvaltı Öncesi
1 bardak süt

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir,5zeytin

Ara
2 kayısı,4kiraz

Öğle
Mercimek çorbası,köfte,yoğurt (salata yoktu yemeklerin yanında yiyemedim)

Ara
Kayısı,kiraz tabağı yaptım

Akşam
1 paket tuzlu kraker

Su:1.5lt

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Dün yediklerim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta (z.yağı,limon ve baharatlı), 1 kk peynir, 3 zeytin

Öğlen
Salata, türlü, yoğurt

Ara
Kiraz

Akşam
Keçi peynirli salata
(Annem pide yaptırmış yanında da karpuz ama yemedim ve kendime salata yaptım. Çok mutluyum)

Ara
yarım şeftali, kiraz

Canım kepek ekmek yasak değil ama tam buğday ekmeği tercih etsen daha.
Kahvaltıda yumurta varsa ekmek yok.
Akşam tercihlerinde 2. tercihe salata ekler derim.
Bu şekilde süper gidecektir.
Sen yine gün gün yazarsın biz yorumlarız.
Emeklerinin karşılığını alacaksın cnm

Tebrik ederim valla gurur duydum canım. :lepi:

Şekercim ilk zamanlar zor geçer bilirim. Vücudun bebeğe alışması, duyulan endişeler vs vs bir dünya şey vardır kafada. Bu süreçte ve her zaman yanındayım hayatım. ıyi ki sen ve minişkonda varsınız. Şeniz

Ablam saolasın. Bu sabah tartıldım 71.6 muhtemelen Cumaya aynı kiloya inerim. Hatta biraz vermiş bile olabilirim. Geçen haftaki tüm emeğim boşa gitti ama bir daha yapmam asla. Çok pişman oldum.

Mikemmel :lepi:

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn :lepi:

Canım haftada 2-3 gün balık yemeyi aman ihmal etme.
Birde sabahları yumurta da ye olur mu arada.
Bulantılar başladı demek kıyamam ya. Ay mahfolmuştum ben bulantıdan. Ama her bulantıda bebeğim benimle çok şükür diyordum.
Her sabah gözümü açar açmaz lavaboya koşardım.
Şimdi çok özledim hamişliği, emzirmeyi falan.
Ama ikinciyi asla düşünmüyoruz daha doğrusu eşim hiç istemiyor.
Kızımıza yetelim gerek yok ikinciye diyor. Biraz ısrar edince asla yardım etmem yalnız büyütürsün diyor o derece. Ki eşim son derece yardımcıdır her konuda. Benden çok anne gibidir kızımıza. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar olumunekankayizsmile bugün sabah heyecanla montide ilk günüme başladım
kahvaltıdan önce 1 adet yeşil elma yedim.
kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin domates salatalık ile yaptım daha sonrasını akşam üzeri yazarım

İnşallah canım...Ümitköy'de oturuyorum, sonradan Ankaralı olanlardanız, 3 yıl önümüzdeki ay bitecek, doyduğumuz yer dedik, kalktık İstanbul'dan buraya geldik...

bizde 3 yıl önce eşimin işi sebebi ile İzmirden geldik . alışmak çok zor oldu sonuçta bir şekilde alışıyorsun kaydirigubbakcemile5

bu sabah tartıldım ve kilo 71.5 kg ve bugün başladım montiye . 1 hafta sonrasında dilerim güzel sonuçlar alırım

Lacey hayırlısı olsun cnm kahvaltın süper olmuş.
Haftaya Cumaya kadar tartılma sakın olur mu.
Cuma sabahı 70 çıkmazsan gel yüzüme tükür :)
Ama kaçamak yapmazsan tabi ki.

günaydın herkese....hem kahvaltımı ediyorum hem yazdıklarınızı okuyorum balkonumda.lacey ireminde dediği gibi sıkıca sarılıp bir hafta kaçamak yapma bak sonuca sende şaşıracaksın...bir haftadan sonrada tardıda görmek istediğin rakamlara kıyıp yiyemeceksin cnm.sabret biraz...sonu selamet.....

günaydın montici güzeller

dün kitabım geldi akşama doğru
şu anda okuyup su gibi içmek istiyorum
bu hafta sonu ve gelecek hafta sonu ankaraya gidiyoruz ve düğün var
herkes eminim çok zayıflamışsın diyecek monti yaparkende niye yemiyosun cart curt diyecekler
amaaaaaaaan desinler
çok ta tınnnn

moralim fena bozuk yaa
hergün daha fazla çıkıyorum tartıda
kaçamak da yapmıuyorum nasıl oluyor anlamadım ki
menü felan yazmak istemiyorum
kaçamak yaptığımda dahamı iyi veriyodum bilmiyorum ki..

ya tamam dünkü menümü yazıyorum işte

7:30
4 erik

8:30
peynir zeytin
ekmek çay

12:00
1 kase erik

13:30
salata yarım yağlı yoğurt

15:30
3 erik

18:00
1 paket badem ve beyaz leblebi,yarım yağlı yoğurt

20:30
taze fasulye,bol salata,ayran,süs biberi,bol turp

60 dk yürüyüş
50 bacak kaldırmaca
50 mekik
20 ters mekik

şimdi anlamadım beni tartıda ağırlaştırıcak olan burda hangisi yaa :1no2::uhm:

Son düzenleme:

canım harikasın
iradenden dolayı kutluyorum senialkisalkisalkisa.s.

Günaydınlar akrebim ya moralini bozma derim bişey şişkinlik yapıyor olabilir çok su içiyomusun bazen o bile yapıo yeşil çay falan içmeyi denesen tatlım belki atarsın şişkinliğini

08:00
5 kayısı

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
çay

13:00
1 tb. z.yağlı taze fasulye
Yoğurt

17:00
1 bardak ayran

18:45
1 kase kiraz
1 kase çilek

19:15
1 bardak yağsız süt

22:00
1 kase çilek ve kiraz

Akşam çok miğdem bulanıyodu sadece meyva istedi canm 22 deki meyvada kocişim tatlı yerken kendimi tutmak içindi regliyim ve tatlı krizindeyim

hoşgeldin şeker arkadaşım Şeniz

Zilim günaydın afiyet olsun cnm

Boşver sen onlar kouşsun sen amacına ulaşacaksın

moralim fena bozuk yaa
hergün daha fazla çıkıyorum tartıda
kaçamak da yapmıuyorum nasıl oluyor anlamadım ki
menü felan yazmak istemiyorum
kaçamak yaptığımda dahamı iyi veriyodum bilmiyorum ki..

Abla çünkü hiçbir şey yemiyorsun. Sabah sebze yok. domates, maydanoz, salatalık nerde. Öğlen ve akşam iyi ama Öğlen az yediğin için akşama kadar acıkıtım bir paket badem yemişsin ve beyaz leblebi. Bunları aralarda yemiyorduk ablacım ya unuttun mu.
Muhtemelen şişlik var vücudunda. Yediğin bademler şişirmiş olabilir.
Bu iki gün proteine ağırlık ver abla. Eminim Cuma düşük çıkacaksın. :teselli:

bu benim 14.06.2010 daki menüm kızlar

evden çıkmadan 3 taze kayısı

kahvaltı : 2 dilim t.b.ekmeği - zeytin-peynir-salatalık-yagsız süt

öğle : 4 köfte -salata-ayran

ara : 1 bardak yagsız sütle nescafe

akşam : maydanozlu peynirli omlet-ayran-zeytin

ara : 1 avuç badem fındık fıstık karışımı

2 lt su - 2 fincan nescafe (burası 2 fincan yeşilçaydı yanlış yazmışım aeben ablam kırmızı ile yazınca anladım.

hmmm
bebikim sağol şekerim
sabah şüphelendim aslında şiş geldim kendime
şu yeşil çayı deniyorum hemen
cumaya üzülmek istemiyorum yaa
ama aebenimin kilomun kenarına yazdığı kaçamak yaptı sözü kadar üzmicek bni
en azın dan içim rahat :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…