ne demek kabuledermisiniz lacey..:kedi:.hoş geldin ...Şenizmerhaba aeben ve diger arkadaslar, birkac gunden beri yazilarinizi okuyorum. uygulamalariniz tam bana gore dedim. aslinda monti amcanin kitabini 1 yil once almistim ama dogrusu bir kenara koydum. aebencigim kabul edersen bende sizlerle beraber burada olayim. menulerimi yazayim
2 yil oncesine kadar 55 kiloya kadar dusmustum. hatta 9. takimin kaptaniydim opuyorumnanaktan
mezuniyetimin ardindan malesef verdigim kilolari koruyamadim. simdi 71-72 kg arasindayim
olumlu cevap alirsam yarindan itibaren kilomu yazarak baslamak istiyorum. kitabida bastan sona yeniden altini cizerek okumaya karar verdim
gorusmek uzerevereliniortak
ne demek kabuledermisiniz lacey..:kedi:.hoş geldin ...Şeniz
alkisalkisalkisketüm ablam ben ineriyorum sen montiden maytabım gibi iradenle mezun olacaksın ...opuyorumnanaktan
ablam bende ankaradayım dikmen taraflarında sen nerdesin ?
kızlar listeleri okudum ve ortalama bir liste yaptım
eğer yorumlarsanız sevinicem
öncelikle cıss ları okudum tatlı meyve kızımlar pirinç beyaz unlu kızımları anladım
şimdi sabahtan akaşama kadar bir menü yaptım
sabah:
sirkeli su yazılmış sitede ben yağsız süt içsem 06.30 gibi olur mu?
kahvaltıdaekmek yerine yumurta yiyebilirmiyim?)(kahvaltıda süt ürünü olarak ne yicem?)
2 dilin kepek ekmek
1 kibrit kutusu yağsız bim aknaz türü peynir(çok değil dimi peynir?)
4 tane zeytin(zeytin ezmesi vardı zeytin olsa olur sanırım)
yeşillik ve domates
şekersiz çay
ara:
yarım elma yada 2 tane ceviz
öğlen:
sebze yemeği+et+salata+yoğurt
akşam:
1. tercih: cıssız meyve+yoğurt+4 tane fındık
2.tercih: yoğurt+haşlanmış yumurta
3.terich: süt+meyve
4.tercih:hafif sebze yemeği+salata+yoğurt
uzun yazdım ama okuyup anladıklarım bunlar
yanlış yada eksikler hangileridir
önerileriniz neler???
meraba kizlar hemencecik menumu yazayim
sabah 1 dilim tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir zeytin,capuccino
ara 1 seftali
oglen kapuska ,yogurt
ara 2 seftali
aksam ?
kizlar ben 12 nisandan beri montideyim hic kacamagim olmadi. canim na tatli cekti nede baska biseyler
ama dun aksam evdekilere karpuz kestim ikramda ettim ama bana bi sorun nasil ettim mafoldumben olmaz boyle bisey ha yedim ha yiycem derken yemedim ama :bbo: gercekten zordu bi 1. asamayi cabucacik bitirmem lazim yoksa karpuza yenik dusucem...
Senin bana karşı olan arkadaşlığını,sevgini nasıl anlatıyım bilmiyorum sürekli yanımdasın destekçimsin beni en çok düşenen ve yanımda olansın iyi ki varsın canım.Beni ve bebişimi hiç bırakmayacağınızı bugün bir kere daha iyi anladım.
menülerin güzel iremcim inersin cumaya ama nolu hafta sonu dkkat bak kaçmak haftası 1 hafta telafiyle ugraşıyorsun yazık ..düzenini bozdugunda cabası .:çok üzgünüm: menülerine böyle devam et iremcim iner mutlaka ....
bu günün mönüsü..
1 avuç kiraz..
10. 00.
3 dl ekmek .(tam bugday ,kızarmış .)
50 gr kadar peynir. domates, salatalık .4 zeytin .
14 00 .
tonlu lorlu büyük kase salata .......
18 30.
tavuk tava 1 tb ....1 br ayran ..
22.00 1şeftali....
sabah 1 saat yürüyüş .
30 dk pilates.. 45 dl ayrobik ..
akşam 1 saat yürüyüş ....
merhaba aeben ve diger arkadaslar, birkac gunden beri yazilarinizi okuyorum. uygulamalariniz tam bana gore dedim. aslinda monti amcanin kitabini 1 yil once almistim ama dogrusu bir kenara koydum. aebencigim kabul edersen bende sizlerle beraber burada olayim. menulerimi yazayim
2 yil oncesine kadar 55 kiloya kadar dusmustum. hatta 9. takimin kaptaniydim opuyorumnanaktan
mezuniyetimin ardindan malesef verdigim kilolari koruyamadim. simdi 71-72 kg arasindayim
olumlu cevap alirsam yarindan itibaren kilomu yazarak baslamak istiyorum. kitabida bastan sona yeniden altini cizerek okumaya karar verdim
gorusmek uzerevereliniortak
Günaydın herkese ben menülerimle geri döndüm tekrardan ama dün gece hiç yemek yiyemedim midem çok bulandı bir paket tuzlu kraker yedim onuda zorla yedim ama biraz da olsa bastırdı içimi tadıda hiç güzel değildi ayrıca(
Dünkü menümü yazıyım hemen
Kahvaltı Öncesi
1 bardak süt
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir,5zeytin
Ara
2 kayısı,4kiraz
Öğle
Mercimek çorbası,köfte,yoğurt (salata yoktu yemeklerin yanında yiyemedim)
Ara
Kayısı,kiraz tabağı yaptım
Akşam
1 paket tuzlu kraker
İnşallah canım...Ümitköy'de oturuyorum, sonradan Ankaralı olanlardanız, 3 yıl önümüzdeki ay bitecek, doyduğumuz yer dedik, kalktık İstanbul'dan buraya geldik...
Günaydın herkese
Dün yediklerim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta (z.yağı,limon ve baharatlı), 1 kk peynir, 3 zeytin
Öğlen
Salata, türlü, yoğurt
Ara
Kiraz
Akşam
Keçi peynirli salata
(Annem pide yaptırmış yanında da karpuz ama yemedim ve kendime salata yaptım. Çok mutluyum)
Ara
yarım şeftali, kiraz
:
günaydın arkadaşlar olumunekankayizsmile bugün sabah heyecanla montide ilk günüme başladım
kahvaltıdan önce 1 adet yeşil elma yedim.
kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin domates salatalık ile yaptım daha sonrasını akşam üzeri yazarım
günaydın herkese....hem kahvaltımı ediyorum hem yazdıklarınızı okuyorum balkonumda.lacey ireminde dediği gibi sıkıca sarılıp bir hafta kaçamak yapma bak sonuca sende şaşıracaksın...bir haftadan sonrada tardıda görmek istediğin rakamlara kıyıp yiyemeceksin cnm.sabret biraz...sonu selamet.....
günaydın montici güzeller
dün kitabım geldi akşama doğru
şu anda okuyup su gibi içmek istiyorum
bu hafta sonu ve gelecek hafta sonu ankaraya gidiyoruz ve düğün var
herkes eminim çok zayıflamışsın diyecek monti yaparkende niye yemiyosun cart curt diyecekler
amaaaaaaaan desinler
çok ta tınnnn
moralim fena bozuk yaa
hergün daha fazla çıkıyorum tartıda
kaçamak da yapmıuyorum nasıl oluyor anlamadım ki
menü felan yazmak istemiyorum
kaçamak yaptığımda dahamı iyi veriyodum bilmiyorum ki..
ya tamam dünkü menümü yazıyorum işte
7:30
4 erik
8:30
peynir zeytin
ekmek çay
12:00
1 kase erik
13:30
salata yarım yağlı yoğurt
15:30
3 erik
18:00
1 paket badem ve beyaz leblebi,yarım yağlı yoğurt
20:30
taze fasulye,bol salata,ayran,süs biberi,bol turp
60 dk yürüyüş
50 bacak kaldırmaca
50 mekik
şimdi anlamadım beni tartıda ağırlaştırıcak olan burda hangisi yaa :1no2::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?