diyarking cıss cıss diye diye seni montiden sogutmak istemem ama karpuz yasak canım.istersen ilk sayfayı dikkatli bir şekilde okursan ve geçmişide 400. sayfadan itibaren ara ara okuyabilirsen çok faydası olur canım.
Nilay hoşgeldin canım. Hepimiz elimizden geldiğinde yorumlarız.
Maytap 52 miiii.
E bence de yeter artık kurumuşsun iyice yani.
maytap süpersin yaa.:hooray:
selam kızlar tünaydınnn
accuk kaçamakla oturttum sanırsam monti 2. aşamayı
bu sabah 52... laı gördüm hööhhh dedim biri beni durdursunn laaaa
dün akşam çiğ köte bilem yemiştim hatta sanırım artık gitgellere alıştı bünye
ama hala karnım hoşuma gitmiyor hekes kurudun desede insanoğlu nankörmü neee
çiçegim hoş geldin ...Şeniz
gözün aydın güzelim rabbım saglıkla kucagına versin ...ilk bebişmi?
seni özledik valla bu sayfalarda . açıkçası bende üzüldüm bizi bırakıp gideceksin diye sen gelmeyince .:çok üzgünüm: ama bizi bırakmayaçaksın çok sevindim her zaman yanındayız canım burda bebişinde resimlerini görüp ,senin nasıl bir çıtır anne oldugunuda görecegiz .olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
menün güzel camlıcam ...Şeniz
çiçegim zilim de derse uygula valla ben enson 10 sene önce dogurmuştum unuttum ç.:roflol::roflol:
sen sabah yumurtada yiyebilirsin ekmekle .yerimsenibenkafan takılmasın .:1hug:
sen yeşil ışıkları söndür gez ,sarılarla daha çok görünmez olursun ..:roflol::roflol:
hoş geldin diyar...
yerimsenibenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kilo vermemen çok karbonhidrat ,az purotein almandan kaynaklanmış diyarcım helede gece yulaf yemişin ....merak etme montide verirsin .a.s
arkadaşlar yazmış maytabım ama bir kere daha yazayım ..
bugday çorbasını ben sade yapmadım içince nohut ve yeşil mercimek agırlıklıydı vede yogort 0 yaglıydı .. o haftada güzel kilo verdim ...a.s
Günaydın herkese. Bu sabah dayanamadım tartıldım 72.1 çıktım. Ama moral bozmak yok Cuma ya kadar geçen haftaki kiloma düşmeyi ümit ediyorum.
Salataları falan yağsız mı yesem acaba. Hatta öğlen akşam sadece salata ve yoğurtmu yesem acaba.
Dün yediklerimi de ekliyorum.
Sabah 07:30
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek, 1 bardak çay
Öğlen 12:30
Hindili salata, bamya
Ara 15:30 8 erik
Akşam 19:00
Ton balıklı salata
Ara 21:30
20-25 kiraz ve yarım elma
Toplam 3 lt su-1 yeşil çay
Canımcım merak etme sen biz seni de minişkonu da takipteyiz.
Geçmiş olsun ablacım. Regl sancısı ne beter bişiydir ya. Çok çektim bende çokkk. Acıdan bayıldığım aylar olmuştur.
Abla senin mönülere artık yorum yapmak gereksiz. Zaten istediğin kiloya inmene az kaldı. Hani kaçamak yapsan da görünmez yane. sengözlerimebaksanab
meraba kizlar hemencecik menumu yazayim
sabah 1 dilim tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir zeytin,capuccino
ara 1 seftali
oglen kapuska ,yogurt
ara 2 seftali
aksam ?
kizlar ben 12 nisandan beri montideyim hic kacamagim olmadi. canim na tatli cekti nede baska biseyler
ama dun aksam evdekilere karpuz kestim ikramda ettim ama bana bi sorun nasil ettim mafoldumben olmaz boyle bisey ha yedim ha yiycem derken yemedim ama :bbo: gercekten zordu bi 1. asamayi cabucacik bitirmem lazim yoksa karpuza yenik dusucem...
tamamdır şekerAkrep ablam :ecrin_bebek: Tmm tmm kızmadım sana. ama beni ihmal etme taam mı :kedi: Çizelgeni yaparım ablam ama akşama evden olur mu? Burdan giremiyorum şu an o siteye. Şirket engeline takılıyor.
Ketum mönün güzel. Süt bile içmesen olur. :lepi: 700 gr süper bir rakam. Ben bir haftada verebiliyorum onu süpersin.
meraba kizlar hemencecik menumu yazayim
sabah 1 dilim tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir zeytin,capuccino
ara 1 seftali
oglen kapuska ,yogurt
ara 2 seftali
aksam ?
kizlar ben 12 nisandan beri montideyim hic kacamagim olmadi. canim na tatli cekti nede baska biseyler
ama dun aksam evdekilere karpuz kestim ikramda ettim ama bana bi sorun nasil ettim mafoldumben olmaz boyle bisey ha yedim ha yiycem derken yemedim ama :bbo: gercekten zordu bi 1. asamayi cabucacik bitirmem lazim yoksa karpuza yenik dusucem...
fıstıgım menülerin 1 günlük olsun sabahdan akşama sonra tam degerlendiremeyiz ....kızlar merhaba dündne beri yazılanları okucam gün içinde biraz işim var şimdilik
akşam yediklerimi yazayım yeni olduğum için bu diyette yorumlarsanız sevinirim
bir adet uskumru
yağsız salata
3 yemek kaşığı kıymalı fasulye(tahminimce bu fazlaydı)
bir tane dondurma yedim unuttun şimdi aklıma geldi :) 216 kalori idi
bu sabah:
şekersiz çay
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 biber
1 salatalık
2 domates
bebikim tebrikler canım işte monti menüsü diye örnek teşkil edecek bir menü olmuş harikasın ...şutarafagittialkisalkisalkisGünaydın fıstıklarrr benim anavatan kan ağlıo erken regl oldum baskülde fazla çıkmamın sebebi heralde buydu İremcim sen de belki oyüzden şişkinlik vardır şekerim....
08:00
5 taze kayısı
09:30
1,5 dl .tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
çay
13:00
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
20:00
Yarım tabak z. yağlı patlıcan
salata
yoğurt
menülerin güzel iremcim inersin cumaya ama nolu hafta sonu dkkat bak kaçmak haftası 1 hafta telafiyle ugraşıyorsun yazık ..düzenini bozdugunda cabası .:çok üzgünüm:Yemek yedim geldim. Türlü yoğurt ve salata. Salatamı bitiremedim.
Allah ım nolur Cuma aynı kiloda yada az çıkayım
bende aynılaraını yazacaktım akrebim harika uyarılar .Şeniztatlışım salatanı yağsız yapmana gerekyok.zeytinyağı katabilirsin abartmadan..
salatanın vitaminlerini vücudumuzun daha iyi almasını sağlar..
fasulye fazla olmamış ama dondurma cıss canım..
şeker içerdiği için..montide vücut insülin değerlerini normale indirmeye çalışıyoruzki abur cubura ve gereksiz acıkmalara gerek duymayalım canım..
kalori miktarını hesaplamıyoruz..
sadece yediklerimize dikkat ediyoruz..
serbest yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyoruz..
aç kalmadan kalori hesabı yapmadan süper bir şekilde zayıflıyoruz şeker..
meyve günü olmuş sanki.kaydirigubbakcemile3ama kaçamak yapmakdan iyidir .:lepi:hmmm
bakalım dün ben ne yedim
07:00
1 adet nektari
08:00
3 adet erik
8:30
peynir,zeytin,yarım dilim tam ekmek,çay(hiç yemek canım istemedi)
12:00
1 büyük kase erik(tuzsuz zemuszemus)
13:30
salata,1 küçük kase yoğurt (menüzedeyim-tatlicadiarzu- ama bunlar bil çok geldi sanki)
18:00
1 adet yeşil elma,1 kase erik
akşam fırsat bulamadım yemek yemeye.geç olunca da yemedim misafirde vardı.meyve tabağı hazırladım montiye uygun olanlarından yedim..
22:00
3 adet nektari,1 şeftali,vişne,çilek
alışkanlık sanıurım üzümle kavundan atıyodum ağzıma nerdeyselmaz: allahtan hemen geldi aklımabayanssulusmile
12:00
yatışşşş
naniknanik
kırmızı .dünkü menümü yazayım
evden çıkmadan 3 taze kayısı
kahvaltı : 2 dilim t.b.ekmeği - zeytin-peynir-salatalık-yagsız süt
öğle : 4 köfte -salata-ayran
ara : 1 bardak yagsız sütle nescafe
akşam : maydanozlu peynirli omlet-ayran-zeytin
ara : 1 avuç badem fındık fıstık karışımı
2 lt su - 2 fincan nescafe
menülerine böyle devam et iremcim iner mutlaka ....Günaydın herkese. Bu sabah dayanamadım tartıldım 72.1 çıktım. Ama moral bozmak yok Cuma ya kadar geçen haftaki kiloma düşmeyi ümit ediyorum.
Salataları falan yağsız mı yesem acaba. Hatta öğlen akşam sadece salata ve yoğurtmu yesem acaba.
Dün yediklerimi de ekliyorum.
Sabah 07:30
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek, 1 bardak çay
Öğlen 12:30
Hindili salata, bamya
Ara 15:30 8 erik
Akşam 19:00
Ton balıklı salata
Ara 21:30
20-25 kiraz ve yarım elma
Toplam 3 lt su-1 yeşil çay
. sengözlerimebaksanab
harika bir menü olmuşCanım evde 2 tür light krem peynirim var..1.si pınar üçgen peynir 12.5 gr.'da 1.5 yağ, diğeri karperin light kremi onda da 100 gr. da 7.4...bunlar bitene kadar tüketmeyi düşünüyorum,zaten 1 tatlı kaşığı kadar kullanıyorum bi sakıncası olmaz umarım ki, yok gibi de görünüyor bugün tartıda 63.8 çıktım, yani son 3 günde 700 gr. daha gitmiş..zemuszemus bizim buralarda bim market yok, napsam ki :sinifsinif:
bugünkü menüme gelince,
sabah:
1/2 greyfurt
Kahvaltı:
3 dl. tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar zeytin ezmesi
1 tatlı kaşığı kadar karper light krem
1 tatlı kaşığı kadar da % 1 yağlı yoğurt
yeşillik, domates, salatalık
1 bardak light süt ve vazgeçilmezim 2 fincan çay (tatlandırıcı ile)
Öğle:
salata, z.fasulye ve 100 gr. kadar % 1 yağlı yoğurt yiyeceğim..
Akşama:
fırında alabalık ve salata olacak..yoğurt konusunda endişeliyim, gece yatarken süt içsem olur mu acaba:uhm:
opuyorumnanaktan zilim bebelerden sıra gelmiyor bugün birde yasin vardı komşumda ....kızlar yakınınızda bim yoksa buna alternatif bir çok peynir var .biliyorsunuzki uzunca bir araştırm yapmıştım bir kaç ay evvel bu konuda.bimin aknaz lıght peynirine alternatif : carrefoursa'nın laıght peyniri yine pembe kutuda.onunda yağ değeri % 2.migros lıght var oda aynı. yani lıght peynir sadece bimde yok. ama başka lıght peynirleri alırken dikkat edin çünki lıght adı altında %20 yağlı peynir bile gördüm iki gün evvel şok markette. bu üç marka montiye uyuyor gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz....aebenim nerelerde acaba???
bu arada ben yarından sonra sıkça giremeyebilirim kızlar,uzaktan yatılı misafirim geliyor.4-5 günlüğüne.işten güçten ve çocuktan fırsat bulabilirsem girerim..sizden uzak kalamıyorum....mucukkks...opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisketüm ablam ben ineriyorum sen montiden maytabım gibi iradenle mezun olacaksın ...opuyorumnanaktanboğazıma hakim olma konusunda oldukça iradeliyim..benim kilo almamdaki en büyük etken bazen 1'e kadar inebilen en fazla 2 öğün yemek yemek ve geçen yıl sigarayı bırakmış olmak..sigarayı bıraktıktan sonra 11,5 kilo aldım ve ne yaptımsa kilo veremedim, en büyük hatam ise sigaranın yerine çekirdeği koymuş olmamdı..şimdi arada tek tük içiyorum yine ama istediğim kiloya gelince tekrar bırakacağım ve daha önceki hatamı tekrarlamadan kilomu montinin de yardımı ile sabit tutacağım, bu diyete çok inandım, hele ki 1 haftada doyana kadar yemiş olmama rağmen,1.200 gr. vermiş olduğumu görünce:)))
ablam bende ankaradayım dikmen taraflarında sen nerdesin ?size doyum olmaz ama müsaadenizle kaçayım ben, gidip adam gibi salatalık malzemeleri bakınacağım, bizim markettekileri tavuğun önüne atsan yüzüne bakmaz o derece rezalet durumdalar yanii(
şimdilik hoşçakalın KK'nın güzel hanımları:))
ohaoldumsmileohaoldumsmileselam kızlar tünaydınnn
accuk kaçamakla oturttum sanırsam monti 2. aşamayı
bu sabah 52... laı gördüm hööhhh dedim biri beni durdursunn laaaa
dün akşam çiğ köte bilem yemiştim hatta sanırım artık gitgellere alıştı bünye
ama hala karnım hoşuma gitmiyor hekes kurudun desede insanoğlu nankörmü neee
hoş geldin neksa.s..Monti diyetini bende uygulamaya karar verdim...
Menümü paylaştığımda hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim hanımlar...
Haydi hayırlısı.
...kızlar listeleri okudum ve ortalama bir liste yaptım
eğer yorumlarsanız sevinicem
öncelikle cıss ları okudum tatlı meyve kızımlar pirinç beyaz unlu kızımları anladım
şimdi sabahtan akaşama kadar bir menü yaptım
sabah:
sirkeli su yazılmış sitede ben yağsız süt içsem 06.30 gibi olur mu?
kahvaltıdaekmek yerine yumurta yiyebilirmiyim?)(kahvaltıda süt ürünü olarak ne yicem?)
2 dilin kepek ekmek
1 kibrit kutusu yağsız bim aknaz türü peynir(çok değil dimi peynir?)
4 tane zeytin(zeytin ezmesi vardı zeytin olsa olur sanırım)
yeşillik ve domates
şekersiz çay
ara:
yarım elma yada 2 tane ceviz
öğlen:
sebze yemeği+et+salata+yoğurt
akşam:
1. tercih: cıssız meyve+yoğurt+4 tane fındık
2.tercih: yoğurt+haşlanmış yumurta
3.terich: süt+meyve
4.tercih:hafif sebze yemeği+salata+yoğurt
uzun yazdım ama okuyup anladıklarım bunlar
yanlış yada eksikler hangileridir
önerileriniz neler???
maytabım 2 ay önce bşlladı canım sanırım 63 leydi .ve hiç kaçamak yapmadan tamamladı 2. aşamaya geçti.seni tebrik ediyorum kaç kilodan 52 ye düştün çok yüksek rakamlar olmamalı dimi ?
ben 65 i görsem zil takıp oynıcam diyemiyorum aylardır 85 te taıkılıp geçen hafta 86 kg çıktığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?