Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

size doyum olmaz ama müsaadenizle kaçayım ben, gidip adam gibi salatalık malzemeleri bakınacağım, bizim markettekileri tavuğun önüne atsan yüzüne bakmaz o derece rezalet durumdalar yanii(

şimdilik hoşçakalın KK'nın güzel hanımları:))

selam kızlar tünaydınnn
accuk kaçamakla oturttum sanırsam monti 2. aşamayı
bu sabah 52... laı gördüm hööhhh dedim biri beni durdursunn laaaa
dün akşam çiğ köte bilem yemiştim hatta sanırım artık gitgellere alıştı bünye
ama hala karnım hoşuma gitmiyor hekes kurudun desede insanoğlu nankörmü neee

Monti diyetini bende uygulamaya karar verdim...
Menümü paylaştığımda hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim hanımlar...
Haydi hayırlısı.

diyarking cıss cıss diye diye seni montiden sogutmak istemem ama karpuz yasak canım.istersen ilk sayfayı dikkatli bir şekilde okursan ve geçmişide 400. sayfadan itibaren ara ara okuyabilirsen çok faydası olur canım.

yok korkmam :) sen cısslamaya devam et akşam bir daha okuyacağım zaten ilk sayfaları okuyamadım o kadar çok sayfa olunca gözüm korkmuştu ama akşamları okuyup gün içinde de sizin cısslarınızla herşey yoluna girecek :)

karpuz kavun üzüm yok yaani tatlı meyveler yok ok

kızlar listeleri okudum ve ortalama bir liste yaptım
eğer yorumlarsanız sevinicem

öncelikle cıss ları okudum tatlı meyve kızımlar pirinç beyaz unlu kızımları anladım
şimdi sabahtan akaşama kadar bir menü yaptım

sabah:
sirkeli su yazılmış sitede ben yağsız süt içsem 06.30 gibi olur mu?

kahvaltıdaekmek yerine yumurta yiyebilirmiyim?)(kahvaltıda süt ürünü olarak ne yicem?)
2 dilin kepek ekmek
1 kibrit kutusu yağsız bim aknaz türü peynir(çok değil dimi peynir?)
4 tane zeytin(zeytin ezmesi vardı zeytin olsa olur sanırım)
yeşillik ve domates
şekersiz çay

ara:
yarım elma yada 2 tane ceviz

öğlen:
sebze yemeği+et+salata+yoğurt

akşam:
1. tercih: cıssız meyve+yoğurt+4 tane fındık
2.tercih: yoğurt+haşlanmış yumurta
3.terich: süt+meyve
4.tercih:hafif sebze yemeği+salata+yoğurt

uzun yazdım ama okuyup anladıklarım bunlar
yanlış yada eksikler hangileridir
önerileriniz neler???

seni tebrik ediyorum kaç kilodan 52 ye düştün çok yüksek rakamlar olmamalı dimi ?

ben 65 i görsem zil takıp oynıcam diyemiyorum aylardır 85 te taıkılıp geçen hafta 86 kg çıktığım için

meraba kizlar hemencecik menumu yazayim
sabah 1 dilim tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir zeytin,capuccino
ara 1 seftali
oglen kapuska ,yogurt
ara 2 seftali
aksam ?

kizlar ben 12 nisandan beri montideyim hic kacamagim olmadi. canim na tatli cekti nede baska biseyler
ama dun aksam evdekilere karpuz kestim ikramda ettim ama bana bi sorun nasil ettim mafoldumben olmaz boyle bisey ha yedim ha yiycem derken yemedim ama :bbo: gercekten zordu bi 1. asamayi cabucacik bitirmem lazim yoksa karpuza yenik dusucem...

Hoşbulduk ablacım evet ilk bebiş ve çok heyecan var
Bende sizleri çok özledim abla hiç bırakır gidermiyim sizleri ama evde pc olmayınca gelemedim işte,birde 2.aşamaya adepte olamıyorum nedense hep 1.aşama gidiyorum arada zorla birşeyler verirlerse yada kızmasınlar diye yiyorum bebiş var diyorlar çünkü çok zor 2.aşama yapmak helede o tuzlu krakerlerin ve çikolatının tadı çok değişmiş benim yediğim taze meyveler ve sabah yediğim peynir ve zeytinden aldığım tuzlar daha iyiydi.Yarından itibaren bende tekrardan menülerimi yazıcam inş.
Şimdi zorlu bir süreç başladı asıl sorun 9ay 10gün sonra gene 1.aşamayla geri gelicem inş.bebişimde bende iyi oluruzda hep beraber bana tekrardan destek olursunuz atlatırım çabucak o günleri. :1hug:

Onun yazdıklarını not aldım abla açıkçası ama biraz zor oluyor uygulaması pişmanlık oluyor içimde o kadar kiloyu ver şimdi gene başla yemeye biraz tuhafıma gidiyor.:kedi:

Senin bana karşı olan arkadaşlığını,sevgini nasıl anlatıyım bilmiyorum sürekli yanımdasın destekçimsin beni en çok düşenen ve yanımda olansın iyi ki varsın canım.Beni ve bebişimi hiç bırakmayacağınızı bugün bir kere daha iyi anladım.

Canım menün güzel ama karpuz olayına 1.aşamada sakın girme benim gözümün önünden neler neler geçti ki ben o zaman hamişim birde iradene güven canım sakın bozma sabret 2.aşamaya geçtiğinde azda olsa yersin

tamamdır şeker

ayy evet ben de severim karpuzu hem de çok
o yüzden asılmam lazım iyice ve 2. aşamaya geçmem lazım bir an önceeyvahedigeldismile

fıstıgım menülerin 1 günlük olsun sabahdan akşama sonra tam degerlendiremeyiz ....
bebikim tebrikler canım işte monti menüsü diye örnek teşkil edecek bir menü olmuş harikasın ...şutarafagittialkisalkisalkis
şişlik reglden bendede var 1kilo kadar 5. gün iniyor genelde cumaya iner umarım .a.s
Yemek yedim geldim. Türlü yoğurt ve salata. Salatamı bitiremedim.
Allah ım nolur Cuma aynı kiloda yada az çıkayım
menülerin güzel iremcim inersin cumaya ama nolu hafta sonu dkkat bak kaçmak haftası 1 hafta telafiyle ugraşıyorsun yazık ..düzenini bozdugunda cabası .:çok üzgünüm:
bende aynılaraını yazacaktım akrebim harika uyarılar .Şeniz
meyve günü olmuş sanki.kaydirigubbakcemile3ama kaçamak yapmakdan iyidir .:lepi:
kırmızı .lmaz:
menülerine böyle devam et iremcim iner mutlaka ....
bugün hiç süt ürünü yememişsin peynir dışında .lmaz:
harika bir menü olmuş alkisalkisalkis
ben balıkla peynir yerim genelde .. şu ana kadar bir sorunumuz olmadı topikçe .
ama takılıyorsan balıla sür ürünü tüketme cenım sorun deyil ...boshayallersmile

opuyorumnanaktan zilim bebelerden sıra gelmiyor bugün birde yasin vardı komşumda ....
çok gitmeyi istiyorum ama gitdiginde aa niye yemiyorsun soruları öldürüyor .ondan öncede ay gene kilomu verdin sırıın ne bizde söyle nasıl yapıyorsun . arkasında ,hasta olmayasın vs vs soruları çıldırtıyor ...
diyemursunki ya siz tabagı silip süpürüyorsunuz(börek, pogaça, bisküili pasta ,yaprak sarma .vs vs .) her yeriniz kat katohaoldumsmilesiz hasta olmuyorsunuzda . ben saglıklı besleniyorum ve saglıkla kilomu veriyorumbenmi hasta olacagım . denmiyor işte .benneyaptımki
alkisalkisalkisketüm ablam ben ineriyorum sen montiden maytabım gibi iradenle mezun olacaksın ...opuyorumnanaktan
ablam bende ankaradayım dikmen taraflarında sen nerdesin ?
ohaoldumsmileohaoldumsmile biri maytabı durdursunnnnn .. nakör nankör .....:roflol:aynen bende öyeltim sabah sabah pilates yaprken diyorum kızıma ay bak, kolarım ,göbüşüm bacaklarım yaglı yaglı diyorum kızım annne sen iyce piskolajige çevirdin işi diyor ...
bana kalırsa hala her yerin vıcık vıcık yag .

Son düzenleme:
Monti diyetini bende uygulamaya karar verdim...
Menümü paylaştığımda hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim hanımlar...
Haydi hayırlısı.
hoş geldin neksa.s..
...
ayrıca sirkeyi 1 arkadaşımız içiyordu galiba başka içen yok bu kuralda deyil ...a.s
ve kahvaltıdan önce meyve diyoruz ve menülerimizdede var sütü nerden çıkarttın güzelim ...ilk sayfada menü örnekleri var ve bizlerin menülerini örnek alabilirsin .....

bak canım bu bebikin dünkü menüsü ve sana işte monti deye örnek verebilirim
08:00
5 taze kayısı

09:30
1,5 dl .tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
çay

13:00
Tavuklu mantar sote
Yoğurt

20:00
Yarım tabak z. yağlı patlıcan
salata
yoğurt

uyarmam gerkende ilk sayfada var KEPEK EKMEK yemiyoruz tam bugday .... kahvaltıda istersen 2 kk peynir ye sorun deyil .

öylen için yazdıgın menü güzel onu akşam içinde uygulayabilirsin ....
akşam menüsü için 4. seçenekde güzel .
meyve vede sütle yapılan akşam yemekleri çok nadir canım .
meyveyide süt ürünü yada başka bir yiyecekle karıştırmıyoruz ....
migde boşken yiyoruz sadece ...
seni tebrik ediyorum kaç kilodan 52 ye düştün çok yüksek rakamlar olmamalı dimi ?
ben 65 i görsem zil takıp oynıcam diyemiyorum aylardır 85 te taıkılıp geçen hafta 86 kg çıktığım için
maytabım 2 ay önce bşlladı canım sanırım 63 leydi .ve hiç kaçamak yapmadan tamamladı 2. aşamaya geçti.

bu günün mönüsü..

1 avuç kiraz..

10. 00.
3 dl ekmek .(tam bugday ,kızarmış .)
50 gr kadar peynir. domates, salatalık .4 zeytin .

14 00 .
tonlu lorlu büyük kase salata .......

18 30.
tavuk tava 1 tb ....1 br ayran ..

22.00 1şeftali....

sabah 1 saat yürüyüş .
30 dk pilates.. 45 dl ayrobik ..
akşam 1 saat yürüyüş ....

Son düzenleme:
merhaba aeben ve diger arkadaslar, birkac gunden beri yazilarinizi okuyorum. uygulamalariniz tam bana gore dedim. aslinda monti amcanin kitabini 1 yil once almistim ama dogrusu bir kenara koydum. aebencigim kabul edersen bende sizlerle beraber burada olayim. menulerimi yazayim
2 yil oncesine kadar 55 kiloya kadar dusmustum. hatta 9. takimin kaptaniydim opuyorumnanaktan
mezuniyetimin ardindan malesef verdigim kilolari koruyamadim. simdi 71-72 kg arasindayim
olumlu cevap alirsam yarindan itibaren kilomu yazarak baslamak istiyorum. kitabida bastan sona yeniden altini cizerek okumaya karar verdim
gorusmek uzerevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…