Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Çok ama çok teşekkür ederim canım...
Bende öyle tahmin ettim açıkcası 17:30 da yemeyi bitirsem ertesi güne kadar meyve dışında bir şey yememiş olucam metabolizmam iyice yavaşlıcak.Zaten menü dışına çıkmam yok.Hafta sonu evdeyim hafta içide mümkün olan en erken saatte eve giderim inşallah.Zaten geç yatıyorum yemek yiyip hemen yatmıyacağıma göre sorun olmaz.Ki sanırım herkes hemen hemen benzer saatlerde yiyor..

Aeben abla günaydın hoşgeldin
Şeniz
ketüm ablan dünde yazmıştım okumadınmı canım tek ögünlük menülere yorum yapamayız tüm gün olarak yazarmısın ....
ayrıca kahvaltıda hem peynir, hem süt ,hem yogurt hepsini yemek zorunda deyilsin ablam ...böyle bir mecburiyyet yok .
layt krem peynirlerin en düşügü %9 yaglı ekmekle yenildginde bu montide baya fazla . peynirin yag oranını aşagıya çekin ...
diyceksinki böylede klo veriyorum ama şunuda belirytyim monti bir bütün bi kaç günlük menülerle ve 1 haftalık verilen kilolarla degerlendirme yapılamaz o yüzden kurallara tam uymalıyızki kendimize ilerde NEDEN DıYE SORMAYALIM DıMı.
BU HEPıNıZ ıÇıN GEÇERLı KISLAR ..a.s.
BELKı KÜÇÜK bir ayrıntı diye atlıyorsunuz ama sonucu etkiliyor benden demesi...:1hug:
inanın kurallara tam uylarak yapılan mntiyle olsun küçük hatadan bişi olmaz diye yapılan monti aynı sonucu vermiyor uzun vadade . bunu defalarca yaşadım ve sizlerde gördüm ve görüyorum ..

Son düzenleme:
günaydın güzel hatunlar
akrebim tespitin çok doğru canım
dün sabah 52.8 çıkmıştım akşam ani bi kararla bi kınaya gittim tabii kurbaiye pasta meyve suyu vardı yemedim çerezden az tırtıkladım ama avuç olmamıştır yani bikaç fındık ve fıstık yedim
11.30da geldim eve 2 ye kadar oturdum ama açım yani karnım aççççç neyse uyudum öylecene sabah bi kalktımki 53.5 (
gülermisin ağlarmısın
neyse yolumuza bakıcaz artık bir müs,bet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememiş atalarımız:))

Haftada 3 gün ara öğünümü atlıcam akşamları canım...
Tek çözüm bu sanırım.Bende çoğunlukla senin sayende azimlenmiştim...
Hep birlikte başarıcaz ben inanıyorum...kaydirigubbakcemile5

Bende kesinlikle akrebin söylediğine katılıyorum...
Bu durumda haftada 3 gün akşamki ara öğünlerimi atlıcam...
Mümkün olan en erken saattede eve gidicem...
Haydi hayırlısı...Ve itiraf etmek gerekirse monti ve sizlerle tanışana kadar yanlış besleniyor muşum bir gün inat edip 14:00 dan sonra yemek yemediğimi bilirim.Sonuç açlıktan bayılıyordum ve daha fazla kilo aldım.

Maytap hoşgeldin kuzum. Merak etme cumaya bişiy kalmaz

Haftada 3 gün ara öğünümü atlıcam akşamları canım...
Tek çözüm bu sanırım.Bende çoğunlukla senin sayende azimlenmiştim...
Hep birlikte başarıcaz ben inanıyorum...kaydirigubbakcemile5

Ağzından bal damlıyor demek isterdim ama Monti amcam kızar.
Ağzından tarçınlı light süt damlıyor :roflol:

ben montide ögün aralarında 3.yada 4. saat en erken diye gırtlagınmı yirtiyorum sen her 2 satte bir bişi yiyorsun bacım daha sortuyormusun ..
hemde 1 pk. badem .akannehirakannehirbiz sayıyla yemiyoruz arlarda ancak ögünlerde 3.5.le sınırlıyoruz sen paket yiyorsun akrebim brde üstüne tekrar ögün yiyorsun ...:1no2:
belki yediklerin serbest şeyler ama ögün satlerine bir bak .
birde sabah yedigim peynir ne peyniri . yaglı olmasın ?.
dün et türüde yememişin puroteinde az menünde ... daha sayayımmı .. ikindi yedigin ögün akşam yemegi kadar olmuş bir baklırsa . ve sen 2.5 saat sonra bol bolbir ögündeha yemişin ...
lütfen hatam nedrde derken menülerinizi iyce inceleyin olmadı güzel kilo veren arkadaşlarınızın menüleriyle kendi menülerimzi kıyaslayalım ...:1hug:

elbet gidecek kilolar akrebim biraz daha dikkat biliyorumki sen istersen yaparsın arkadaşım ...kaydirigubbakcemile5

Ağzından bal damlıyor demek isterdim ama Monti amcam kızar.
Ağzından tarçınlı light süt damlıyor :roflol:

:roflol::roflol:

Süpersin canım ya yorumuna bayıldımm ama açlıkdan değil zevkten.:lepi:
Gitsin kilolar gelsin şıkır şıkır elbiseler dar kotlar mini (çok mini değil tabi ) etekler dar badiler amanında amanın bayanssulusmile
Çok kararlıyım yahu bu azimle başlayıpda pes edersem yüzünüze bakamam(tek kelime yazamam) başarıcam başarıcaz başka yolu yok...

bacım bunlar bende hep vardı da ehh uygulamayınca:kedi: yazamıyodum işte..
bu kadar biliyosun niye yapmıyosun dicektin o zaman:umursamaz:bilmiyorumkismile
eee şimdi uyguluyoss bacım ama yinede ağırlaşıyos gün geçtikçe bu ne işşalsanaalsanasmileaklinialirimsmilebayanssulusmile

Bence ondan abla. Dediğim gibi sen protein al iki gün bakalım ne olacak.

hmmm
gıdaklıyayım bakalım bi kaçgün nolcek şekerimsempatiksalakcinni
akşama tavuk alıyorum o zaman..
inşallah iyi gelir vede full sporkaydirigubbakcemile2

taze barbunya yeniyormu aebencim yaa kuzenim yapmış akşam için de ye yeme diyemedim
degere yüksekti dimi ama tezesiyse ne yapalım yesin bakalım yanlız yag konusuna çok dikkat etsin mümkün oldugunca ...

maytabım sen günlük tartılma artık 2 aşamada gelgitler çok olur yedigine göre degişir .
bunlara takılma daha.. öncede kaç kere yaşadın sen beslenmene devam et bacım o yeter .:1hug:tekrar oturur kilan yerine ...
aç kalmakdan sa çantanızda bişiler bulundurun ...

tamam canım daha dikkatli olurumŞeniz...peynirin ve yoğurdun miktarı az diye bi sakınca olacağını düşünemedim, benim kullandığım light krem peynirin yağ oranı % 7.4 bu yüzden bi tatlı kaşığı sakınca yaratmaz diye düşündüm ve bugün ekmeğimi de 1 dlm. eksik yedim, yine de uyarını dikkate alacağım..menülerimi genelde günlük yazıyordum zaten, bugün böyle olmuş...o zaman hemen yazıyorum;

Öğle:
Balıklarımız dün kocamandı ve 1 balık akşamdan kaldı..onun yarısını yiyeceğim yanına salata...

Akşam:
Semizotu yemeği (tabi ki pirinçsiz)
salata ve yoğurt

varsa yine bi yanlış düzelt canım...uyarıların için teşekkürler:1hug:

hmmm
düşünüciim bunu şekerim:1closedeyes:
ama meyveden vazgeçmem çok zor
ben spora da buluyorum birazda daha doğrusu sporsuzluğa ve şu dalgalanmalar sözün de gayet mantıklı
tartılmicam ya hergün
çok moral bozucu buda bence
sinir oluyosun sadece ve tabi stres oluyosun gün boyu
yediklerini sorguluyosun ve her yiyecek tabi doğru yiyecek bile olsa öcü gibi geliyor gözüme..
hmmm
bunu da koydum sepete:1closedeyes:
tartılmak da yok..
sadece cumaları ve çok mutlu oluciimmm
eminim bundanturkbayragi

Hemen hemen benimkiyle aynı canım.
Sizce kahvaltımı evden çıkmadan önce 07:30 mı yapsam yoksa 08:30 da iş yerinde mi?
Sabah ilk kalktığımda seninki gibi meyvede yiyebilirim buğün yemedim mesela.

mönünüz süper efem ......alkisalkisalkis
kavaltın süper olmuş laceyim .
yanlız menülerinzi günlük topdan yazarsanız daha iyi degerlendiririz ...
bu sabah tartıldım ve kilo 71.5 kg ve bugün başladım montiye . 1 hafta sonrasında dilerim güzel sonuçlar alırım
cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz laceyim .bende listeye ekliyorum ilk sayfadaki....

kızlar atladıgım mesajlar olabilir ,bebeler sırada hayırlı günler hepinize ..
takıldıgınızı arkadaşlara sorabilirsiniz mutlaka bir cevap veren olur ...olumunekankayizsmile

aeben abla haklısın bende bu sabah bunu düşündüm bundan sonra hergün tartılmak yok.birde sabah bişiy fark ettim aslında inceldim farkındayım ama baskülde fazla çıktım.bi arkadaşıma doktoru şunu söylemiş.tartılacagın sabahın öncesindeki gün saat 21:00 den sonra su içme yada 1 bardaktan fazla içme demiş.gerçi bu sıcakta nasıl olacak bu oda ayrı konu ama.ben bu perşembe böyle yapmaya çalışacagım en azında 22:00 den sonra su içmeyeceğim.herneyse sonuçta tam gaz yola devam moral bozmak yok ben inanıyorum cumaya gidecek azda olsaaa :smiley-cool:

bide bişiy soracagım diyelimki akşam yemeğinde omlet yada melemen yapacagım.nekadar yumurta yiyebilirim.1 tanemi yoksa 2 yumurtalı bir omlet yiyebilirmiyim cokacimcoook

afiyet olsun güzel menü olacak hatta o balıgın neden hepsini yemiyorsun varsın kocaman olsun ..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…