hmmm
canım ben eve en erken akşam 8:00 de gidiyorum..bende senin gibi düşündüm akşam evde yemediğim oldu ama geç saatlerde çok acıktım bazen kaçamak bile yaptım ve bu daha da kötü oldu tabi..
hiç yemediğimde akşam tartıldım ve sabah da tartıldım aynıydı sonuç
ama yediğimde sabah daha az çıkıyordum..
yani metobolizmayı yemeyerek durdurmuş oluyoruz ama yersek sadece yağ yakımını hızlandırmış oluyoruz..tabi doğru yiyeceklerle
bizde 3 yıl önce eşimin işi sebebi ile İzmirden geldik . alışmak çok zor oldu sonuçta bir şekilde alışıyorsun kaydirigubbakcemile5
ŞenizAeben abla günaydın hoşgeldin
ketüm ablan dünde yazmıştım okumadınmı canım tek ögünlük menülere yorum yapamayız tüm gün olarak yazarmısın ....selamlar,
hemen yediklerimi yazayım..
Sabah:
1/2 greyfurt
6 adet kiraz
Kahvaltı:
Koca bir tabak salata (marul, yarım domates, yarım salatalık, 1 kaşık yoğurt)
2 dlm tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 tatlı kaşığı light krem peynir
1 bardak süt
ve çay
Süpersin valla seni gördükçe bende azimleniyorum.
Canım geç yediğin günler meyve ve yoğurtla geçiştir mesela.
Yada süt ve meyve.
Yada salata tonlu ve ayran
Ama erken yeme şansında varsa o da olabilir.
opuyorumnanaktan
neks canım akçam açıkmam meyveyle geçiştiririm diyorsan erken yapabilirsin . haftada 3. gün demişsin eger öyleyse bence sorun yok geçte akşamı yiyebilirsin 3 gün . gece ögünden sonra ara yapmassın ama ....
akrebin bu yöndeki tespiti çok dogru akşam ögün atlandıgında baskül 1 gr inmiyor ... akşam aç kalınca kilom iner sanmayın .
günaydın güzel hatunlar
akrebim tespitin çok doğru canım
dün sabah 52.8 çıkmıştım akşam ani bi kararla bi kınaya gittim tabii kurbaiye pasta meyve suyu vardı yemedim çerezden az tırtıkladım ama avuç olmamıştır yani bikaç fındık ve fıstık yedim
11.30da geldim eve 2 ye kadar oturdum ama açım yani karnım aççççç neyse uyudum öylecene sabah bi kalktımki 53.5(
gülermisin ağlarmısın
neyse yolumuza bakıcaz artık bir müs,bet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememiş atalarımız:))
Haftada 3 gün ara öğünümü atlıcam akşamları canım...
Tek çözüm bu sanırım.Bende çoğunlukla senin sayende azimlenmiştim...
Hep birlikte başarıcaz ben inanıyorum...kaydirigubbakcemile5
ben montide ögün aralarında 3.yada 4. saat en erken diye gırtlagınmı yirtiyorum sen her 2 satte bir bişi yiyorsun bacım daha sortuyormusun ..ya tamam dünkü menümü yazıyorum işte
7:30
4 erik
8:30
peynir zeytin
ekmek çay
12:00
erik
13:30
salata yarım yağlı yoğurt
15:30
3 erik
18:00
1 paket badem ve beyaz leblebi,yarım yağlı yoğurt
20:30
taze fasulye,bol salata,ayran,süs biberi,bol turp
60 dk yürüyüş
50 bacak kaldırmaca
50 mekik
şimdi anlamadım beni tartıda ağırlaştırıcak olan burda hangisi yaa :1no2::uhm:
Ağzından bal damlıyor demek isterdim ama Monti amcam kızar.
Ağzından tarçınlı light süt damlıyor :roflol:
vay vay akrebim bune tavsiyeler beni 2 gündür şaşırtıyorsun bacım harikasın ...
bu tesbitinde çok dogru ....:lepi::lepi:
akşam geçte olsa ögün atlamayın 17 akşam içinçok erken acıkırsınız sonra gece .
Bence ondan abla. Dediğim gibi sen protein al iki gün bakalım ne olacak.
degere yüksekti dimi ama tezesiyse ne yapalım yesin bakalım yanlız yag konusuna çok dikkat etsin mümkün oldugunca ...taze barbunya yeniyormu aebencim yaa kuzenim yapmış akşam için de ye yeme diyemedim
Şeniz
ketüm ablan dünde yazmıştım okumadınmı canım tek ögünlük menülere yorum yapamayız tüm gün olarak yazarmısın ....
ayrıca kahvaltıda hem peynir, hem süt ,hem yogurt hepsini yemek zorunda deyilsin ablam ...böyle bir mecburiyyet yok .
layt krem peynirlerin en düşügü %9 yaglı ekmekle yenildginde bu montide baya fazla . peynirin yag oranını aşagıya çekin ...
diyceksinki böylede klo veriyorum ama şunuda belirytyim monti bir bütün bi kaç günlük menülerle ve 1 haftalık verilen kilolarla degerlendirme yapılamaz o yüzden kurallara tam uymalıyızki kendimize ilerde NEDEN DİYE SORMAYALIM DİMİ.
BU HEPİNİZ İÇİN GEÇERLİ KISLAR ..a.s.
BELKİ KÜÇÜK bir ayrıntı diye atlıyorsunuz ama sonucu etkiliyor benden demesi...:1hug:
inanın kurallara tam uylarak yapılan mntiyle olsun küçük hatadan bişi olmaz diye yapılan monti aynı sonucu vermiyor uzun vadade . bunu defalarca yaşadım ve sizlerde gördüm ve görüyorum ..
ekrabim belki kaçamak yapmıyorsun kendine göre ama ben senin menülerinde montiyi göremiyorum fazla sorun bu olmasın ...lmaz:
diger monti yapan arkadaşların menüsünü ve kndi menülerini incele ..
ayrıca yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli .
gün boyu çok meyve yemekde kilo vermeyi engeller nede olsa baya şeker barındırıyor size ilk önerim meyvelerinizde 2.3. porsiyonu geçmeyin .:hulya:
inşallah canım.akşam yemeği benimde 20:00 buluyor canım.nede olsa yaz günü.bende o saatten sonra bazen meyve yiyorum.kimi zamnada yemiyorum.saat 17:00 yersen acıkırsın sen ilk sayfadaki ögünleri ve saatleri bir incele istersen benim şu şekild eoluyor
08:00 evden çıkmadan meyve opuyorumnanaktan
09:00 kahvaltı cokacimcoook
12:30 ögle cokacimcoook
17:00 ara (meyve) :1rolleyes:
19:30-20:00 akşam cokacimcoook
22:30-23:00 ara (eger ihtiyaç duyarsam meyve yiyorum) boshayallersmile
00:30-01:00 yatış :1closedeyes:
mönünüz süper efem ......alkisalkisalkisGünaydın herkese
Dün yediklerim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta (z.yağı,limon ve baharatlı), 1 kk peynir, 3 zeytin
Öğlen
Salata, türlü, yoğurt
Ara
Kiraz
Akşam
Keçi peynirli salata
(Annem pide yaptırmış yanında da karpuz ama yemedim ve kendime salata yaptım. Çok mutluyum)
Ara
yarım şeftali, kiraz
:
kavaltın süper olmuş laceyim .günaydın arkadaşlar olumunekankayizsmile bugün sabah heyecanla montide ilk günüme başladım
kahvaltıdan önce 1 adet yeşil elma yedim.
kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği peynir zeytin domates salatalık ile yaptım daha sonrasını akşam üzeri yazarım
cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz laceyim .bende listeye ekliyorum ilk sayfadaki....bu sabah tartıldım ve kilo 71.5 kg ve bugün başladım montiye . 1 hafta sonrasında dilerim güzel sonuçlar alırım
afiyet olsun güzel menü olacak hatta o balıgın neden hepsini yemiyorsun varsın kocaman olsun ..cokacimcoooktamam canım daha dikkatli olurumŞeniz...peynirin ve yoğurdun miktarı az diye bi sakınca olacağını düşünemedim, benim kullandığım light krem peynirin yağ oranı % 7.4 bu yüzden bi tatlı kaşığı sakınca yaratmaz diye düşündüm ve bugün ekmeğimi de 1 dlm. eksik yedim, yine de uyarını dikkate alacağım..menülerimi genelde günlük yazıyordum zaten, bugün böyle olmuş...o zaman hemen yazıyorum;
Öğle:
Balıklarımız dün kocamandı ve 1 balık akşamdan kaldı..onun yarısını yiyeceğim yanına salata...
Akşam:
Semizotu yemeği (tabi ki pirinçsiz)
salata ve yoğurt
varsa yine bi yanlış düzelt canım...uyarıların için teşekkürler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?