:lepi:kaydirigubbakcemile5
nilayyyyyyyyyyy süper mönü cnm.
kaptın sen bu işi harikasın canım alkisalkisalkis
saol narimcim
bu arada hepinizin sayesinde
daha da iyi olup artık kilolarımı vermek istiyorum sizler gibi
bu cumayı merakla bekliyorum 86 yım şuanda
bu diyeti yapan en şişman ben miyim acaba şu anda işyerinden girdiğim için sizin kilo cetvellerinizi göremiyorum o kısımlar görünmüyor ne yazık ki
Teşekkür ederim canım yaa...
Monti ile açlık hissi yok.
İnanın daha önce sabah tost yememe rağmen öğlene kadar acıkıyordum.
Öğlen en kalorilisinden yemeği yiyordum bir kaç saat sonra yine acıkıyordum.
Bu sefer abur cubur yiyordum.Ama sanırım tamamen psikolojik.
Yani burda okudukça paylaşdıkça açlık hisside kalmıyor...
67.400 kiloda benim canım...
Montiye buğün başladım..
Yorumları okudukça bende sabırla bekliyorum...
Umarım kilo verenler kervanına bizde katılıcaz...
Eminim sende başarıcaksın hep birlikte başarıcaz.
evet canım haklısın burada yazdıkça bende gereksiz yere abur cubur yemiyorum ve acıkmadığımı okudukça anlıyorum
aslında tamamen psikolojik benim bu durumum
kardeşim abartıyorsun abla diyor haklılar aslında kiloyu düşündükçe şiştiğimi hissediyorum ve asla kilo veremiyeceğimi düşünüyorum sanki ben ne yapsam böyle kalıcak mışım gibi
bir tek ben mi böyle hissediyorum ya
ay umarım ya walla çok istiyorum artık yeni sağlıklı bir hayat
bu cuma bizim için yeni bi başlangıç olsun az da olsa kilomuzu verelim
[I]evvet şekerim..
ben balıga asla hayır demem . ümit köyde yakınmış biraz bana gidip benmi alsam .hazırda acıkmışken .:roflol::roflol::roflol::roflol:
balıkda yaglı balık yiyebilisiniz hiççç çekinmeden balık yagı çokkkkk faydalı kıslar ....
kıs bu nee982374982734 tane yiyebilirsin şeker ama ekmek yokk vereliniortak
yumurtayla ekmek yenmiyor canım evet doğrusunu yapmışsınkızlar merhabalar
nasılsınız
umarım benden daha iyisinizdir işyerindekiler yüzünden çıldırmak üzereyim morelim sıfır
sabah güne azimle başladım kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
şekersiz çay
yumurta yediğim için ekmek yemedim doğru olan buydu dimi??
öğlen
benim canımı sıkmalarına rağmen az yemeğe gayret ettim
salata
2 kaşık yoğurt
3 tane haşlanmış butun kemikli kısmı
birde birşey sorucam aebencim sabahları meyve yediğinizi gördüm kahvaltıdan önce cıss olanlardan değil tabi ki acaba ben onun yerine sıfır yağlı süt içsem bir bardak olur mu ??
bu arada anneme cıss meyveleri öğrettim hemen kaptı :))
yemekte şekerparede vardı sinirle yanıma aldım ofise getirdim ama yemicem onlar beni sinir etti die kendime ihanet etmicem
insan bu kadar kötü olmak zorunda mı ??
ufff oku oku bitmedi vallahi ne çok şeyler yazmışsın neler neler konuşmussunuz aramıza yeni gelen arkadaşlarda full motiveli ve iradeli olarak katılmışlar aramıza,montinin tamda coştuğu zamanda aranızdan ayrıldım bu hiç olmadı ama gene ben hergün gelirim aranıza çok fazla sohbetinize katılamıyorum 1 hafta evde dinlendiğim için iş yerinde acısını çıkartıyorlar
[I]evvet şekerim..
bir kere balık yağı beyin küçülmesini engelliyor (alzaihmer hastalığı)..
ve özellikle bayanların mutlaka alması gerekiyor[/I]
kıs bu nee
:roflol::roflol:
yumurtayla ekmek yenmiyor canım evet doğrusunu yapmışsın
butun kemikli kısmı nasıl yeniyor anlamadım şekerkaydirigubbakcemile3
evet canım..
olmak zorunda..
iyilerin ve iyiliğin değerini daha iyi anlayabilmemiz için onlarada ihtiyacımız var dimiyerimseniben
teşekkür ederim tatlışım..Şenizkızlar yazıp yazıp kaçıyorum ama bildiğiniz gibi misafirim gelecek yatılı.ve ben bi yandan evi toplayıp temizlerken minik kuzum arkamdan dağıtıyordolayısıylada işim hiç bitmiyor.daha yemek yapacağım çeşit çeşit...işim çok anlayacağınız.ama size uğramadan da edemiyorum..akrepçim kuruyemişler tuz ihtiva ettiğinden dolayı acaip su tutuyorlar vücutta cnm.yazmışlar zaten sana ama bende diyet yaptığım dönemde çok dikkat ediyordum.hatta buraya yazmaya ilk başladığım zamanlardada bunu sık sık dile getirmiştim.bu kadar sı kuruyemiş yemeyin diye burdaki arkadaşlara.her gün bir kaç ceviz bir kaç badem yedikleri halde...sen yemedin yemedin bir seferde bir paket yemişsin.en küçük paket bile 70-80 grlık oluyorki buda monti için fazla bir ölçü...su tutmuştur vücudunda bol bol su içki ödemin çözülsün cnm...cumaya bişeyin kalmaz inşallah cnm....
ufff oku oku bitmedi vallahi ne çok şeyler yazmışsın neler neler konuşmussunuz aramıza yeni gelen arkadaşlarda full motiveli ve iradeli olarak katılmışlar aramıza,montinin tamda coştuğu zamanda aranızdan ayrıldım bu hiç olmadı ama gene ben hergün gelirim aranıza çok fazla sohbetinize katılamıyorum 1 hafta evde dinlendiğim için iş yerinde acısını çıkartıyorlar
Ufaklık hayırlısıyla sağlıkla gelsinde dünayaya canım yine katılırsın...
Dünyanın en güzel duygusudur eminim..
teşekkür ederim tatlışım..Şeniz
yapmicam bundan sonra bu hatayı..
inşallah şeker cumaya süper olur sonuçopuyorumnanaktan
annelerin en güzeli
sen ayrılmadınki aramızdan şekerŞeniz
Yine ben geldim...
Menü dışına hiç çıkmadım.
15:00 da bir kupa yeşil çayımı içtim.
Ve şimdi meyve olrak kiraz yiyorum iki tanede kayısı ekledim yanına.
Suda 2 litre oldu.
Eve gideyim yoğurtlu semizotumu yiyeyim yürüyüşe gidicem inşallah.
Nilaycım afiyet olsun.
Bende az önce soda içtim limonda attım içine serin serin iyi geldi ohhhh.
Çiçek sen 9 ay sonrada gelemezsin cnm. Emzirirken diyet yapmasan iyi olur. Ama merak etme emzirmek en güzel diyet.
Kızlar ben kaçar. Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?