Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bide bişiy soracagım diyelimki akşam yemeğinde omlet yada melemen yapacagım.nekadar yumurta yiyebilirim.1 tanemi yoksa 2 yumurtalı bir omlet yiyebilirmiyim cokacimcoook
ay narinim sordugun şeye bek fıstık istersen 3 tn. ye . porsiyon kunusunda kısıtlama varmı helede yumurta gibi bir besinde .tek dikkat edecegim ekmek ve baklagil vede makarna olmasın o ögünde .cokacimcoook

:)))))))) yani o kadar büyüktü ki akşam çatlıyorum sandım, o yüzden ancak yarısını yiyebilirim..kalan yarısını da bahçemizdeki kediler yesin sebeblensinler pisicikler di mi amaaa:)))

:)))))))) yani o kadar büyüktü ki akşam çatlıyorum sandım, o yüzden ancak yarısını yiyebilirim..kalan yarısını da bahçemizdeki kediler yesin sebeblensinler pisicikler di mi amaaa:)))

ben balıga asla hayır demem . ümit köyde yakınmış biraz bana gidip benmi alsam .hazırda acıkmışken .:roflol::roflol::roflol::roflol:
balıkda yaglı balık yiyebilisiniz hiççç çekinmeden balık yagı çokkkkk faydalı kıslar ....

tatlışım ilk aşamada greyfurta pek sarılma derim..
sadece kiraz daha iyi..
greyfurt azıcık cıss gibi çünkü..
ehh kirazla birlikte fazlasıyla meyve şekeri almış oluyosun cicim
kahvaltında krem peynir hariç süper olmuş
light ta olsa krem peynir çok sağlıklı bir peynir değil canım..
bir peynir uzmanı olarak söylüyorum :1closedeyes: pek severim peyniri ve çok araştırırım..
krem peynirler diğer peynirlerin artıklarıyla yapılıyor o yüzden çok sağlıklı değil şeker

olumunekankayizsmile

Canım bu konuda tecrübeyle sabit ki çok su içince çok çıkıyor kilo.
Ben Perşembeleri su az içiyorum. Ve tartıda sonuç daha iyi.

bide bişiy soracagım diyelimki akşam yemeğinde omlet yada melemen yapacagım.nekadar yumurta yiyebilirim.1 tanemi yoksa 2 yumurtalı bir omlet yiyebilirmiyim cokacimcoook

982374982734 tane yiyebilirsin şeker ama ekmek yokk vereliniortak

ben şimdilik kaçar hanımlar, size hoş sohbetler:))..

güle güle ablaa.s.

kızlar merhabalar
nasılsınız
umarım benden daha iyisinizdir işyerindekiler yüzünden çıldırmak üzereyim morelim sıfır

sabah güne azimle başladım kahvaltıda

1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
şekersiz çay

yumurta yediğim için ekmek yemedim doğru olan buydu dimi??

öğlen
benim canımı sıkmalarına rağmen az yemeğe gayret ettim
salata
2 kaşık yoğurt
3 tane haşlanmış butun kemikli kısmı

birde birşey sorucam aebencim sabahları meyve yediğinizi gördüm kahvaltıdan önce cıss olanlardan değil tabi ki acaba ben onun yerine sıfır yağlı süt içsem bir bardak olur mu ??

bu arada anneme cıss meyveleri öğrettim hemen kaptı :))

yemekte şekerparede vardı sinirle yanıma aldım ofise getirdim ama yemicem onlar beni sinir etti die kendime ihanet etmicem

insan bu kadar kötü olmak zorunda mı ??

4 fincan yeşil çayımı limonlu içtim şu saate kadar
1.5 litre sıcak suyumuda içtim
akşama kadar 2 lt daha sıcak ılık-su içerim

çok yazdım dimi içim dolmuş demek ki
yediklerimi yorumlarsanız çok sevinicem
öpüyorum siziiiii

bu arada dün akşam

2 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği yedim

Mönü güzel afiyet olsun Diyar. Süt ara öğün gibi geçiyor ve midede hazmı meyve kdr kolay değil. Mide henüz sütü hazmetmeden kahvaltı yersen olmaz. Meyve yemek istemiyorsan hiç yeme cnm zorunlu değil. Ama sütünü kahvaltıda içebilirsin.

yemekte şekerparede vardı sinirle yanıma aldım ofise getirdim ama yemicem onlar beni sinir etti die kendime ihanet etmicem

insan bu kadar kötü olmak zorunda mı ??

Aman diyim hemen at yada ver birine :1shok:

çok yazdım dimi içim dolmuş demek ki
yediklerimi yorumlarsanız çok sevinicem
öpüyorum siziiiii

bu arada dün akşam

2 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği yedim

Yapılanları da takma her işyerinde yaşanıyor huzursuzluklar. Üzme kendini umarım kısa zamanda düzelir. :1hug:

Maytap hoşgeldin kuzum. Merak etme cumaya bişiy kalmaz

Ağzından bal damlıyor demek isterdim ama Monti amcam kızar.
Ağzından tarçınlı light süt damlıyor :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hmmm
öğle et yemeyince arayı öyle kısa şetmiştim ben:kedi:
anladım o zaman benim durum belli oldu eyvahedigeldismile
teşekkür ederim şekerim benimŞeniz montiyi bırakmayı bile düşünmüştüm tartıyı görüncesenağlama

akıllı kadınsın irem :jeyyar: bende bundan sonra perşembeleri bu su olayına dikkat edicem .yumurta yedikçe aklıma senin bu rakamın gelri artık şeker

çok teşekkürler irem özge
evet şimdi arkadaşlara vericem tatlıyı
yardım ettiğin için saol
sabahlar bende evde varsa kiraz vb. şekeri düşük meyvelerden birazcık yer servise öyle binerim
sabahda aynen böyle devam ederim
okuyorum geçmişi sürekli yeni birşeyler öğrenmek için
sabah ile öğle arasında ki öğünümü kaldırdım
öğlen ile akşam arasında ara yı yemekten 3 saat sonra vericem meyve olarak
akşamda mutlaka süt ürünü be yanına uygun besinimi tüketicem
öğrendikçe daha da kolaylaşıcağına eminim

hepinize teşekkür ederim

bunu okumamış olayım bırakmak ne demek :mymeka: aeben ablam kaydirigubbakcemile getirir seni ona göre

kaptın sen bu işi harikasın canım alkisalkisalkis

bunu da koydum sepete
bende öyle yapiim perşembe akşamı su içmek yok da
bu nasıl başarılırki:1shok: busıcaklarda
geceleri bile su için uyanırım ben yaa:uhm:uff neyse bikere den bişii çıkmaz heralde:sm_confused:

[B]Çok heveslendim bende menümü paylaşıyorum hemencecik...

Sabah 07:30

Yarım domates,
Yarım salatalık
4 zeytin
Bir tutam maydanoz
Bir yumurta (Yumurta olduğu için ekmek yemedim)
2 küçük bardak çay

11:30 Bir kupa yeşil çay (1,5 su bardağı yapıyor)

Öğlen

13:00

Bir tabak marul,haşlanmış tavuk (derisiz) bir tatlı kaçığı sıvı yağ ile yapılmış bol limonlu az tuzlu salata
Bir kase yoğurt

15:00 B,r kupa yeşilçay içilecek

17:00 Bir porsiyon meyve

Akşam içi

Bir tabak yoğurtlu taze semizotu düşünüyorum

Şu ana kadar 1,5 litre Su
2,5 Hedef

Sizce nasıl???

[/B]

akıllı kadınsın irem :jeyyar: bende bundan sonra perşembeleri bu su olayına dikkat edicem .yumurta yedikçe aklıma senin bu rakamın gelri artık şeker

sengözlerimebaksanab

:lepi:kaydirigubbakcemile5

nilayyyyyyyyyyy süper mönü cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…