Amin canım inş.9 ay sonra burdayım..evet çok tarifsiz bir duygu...
İlk günden çok güzel sarılmışsın canım işe,bu haftanın sonuçları çok güzel olacak senin açından eminim.kaydirigubbakcemile5
Nilaycım afiyet olsun.
Bende az önce soda içtim limonda attım içine serin serin iyi geldi ohhhh.
Çiçek sen 9 ay sonrada gelemezsin cnm. Emzirirken diyet yapmasan iyi olur. Ama merak etme emzirmek en güzel diyet.
Kızlar ben kaçar. Öptüm hepinizi.
kaydirigubbakcemile3iremcim hamileyken uyguladıgı beslenmeyi neden emzirirken uygulamsınki..monti diyetmi?yerimsenibenNilaycım afiyet olsun.
Bende az önce soda içtim limonda attım içine serin serin iyi geldi ohhhh.
Çiçek sen 9 ay sonrada gelemezsin cnm. Emzirirken diyet yapmasan iyi olur. Ama merak etme emzirmek en güzel diyet.
Kızlar ben kaçar. Öptüm hepinizi.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş .....[B]Çok heveslendim bende menümü paylaşıyorum hemencecik...
Sabah 07:30
Yarım domates,
Yarım salatalık
4 zeytin
Bir tutam maydanoz
Bir yumurta (Yumurta olduğu için ekmek yemedim)
2 küçük bardak çay
11:30 Bir kupa yeşil çay (1,5 su bardağı yapıyor)
Öğlen
13:00
Bir tabak marul,haşlanmış tavuk (derisiz) bir tatlı kaçığı sıvı yağ ile yapılmış bol limonlu az tuzlu salata
Bir kase yoğurt
15:00 B,r kupa yeşilçay içilecek
17:00 Bir porsiyon meyve
Akşam içi
Bir tabak yoğurtlu taze semizotu düşünüyorum
Şu ana kadar 1,5 litre Su
2,5 Hedef
Sizce nasıl???
[/B]
bunuda ben yazdım akrebim bir kenera bilmiyordum bak krem peynirle ilgili yazdıgını pek tüketmeyiz ama gende ögrendigim iyi oldu ....tatlışım ilk aşamada greyfurta pek sarılma derim..
sadece kiraz daha iyi..
greyfurt azıcık cıss gibi çünkü..
ehh kirazla birlikte fazlasıyla meyve şekeri almış oluyosun cicim
kahvaltında krem peynir hariç süper olmuş
light ta olsa krem peynir çok sağlıklı bir peynir değil canım..
bir peynir uzmanı olarak söylüyorum :1closedeyes: pek severim peyniri ve çok araştırırım..
krem peynirler diğer peynirlerin artıklarıyla yapılıyor o yüzden çok sağlıklı değil şeker
benim yarış uğurlu geldi desene yerimsenibenEvet abla ama tam seninle bir yarış'a girmiştik başlamadan bitti görüyormusun benim ufaklık acele etti ama iyiki acele etti çok güzel bir duyguymuş.
Bu aralar biraz canın sıkkın galiba sakın moralini bozma sen montiyi kaçamaksız yapar bütün kiloları alt edersin kaydirigubbakcemile5
Lacey hayırlısı olsun cnm kahvaltın süper olmuş.
Haftaya Cumaya kadar tartılma sakın olur mu.
Cuma sabahı 70 çıkmazsan gel yüzüme tükür :)
Ama kaçamak yapmazsan tabi ki.
günaydın herkese....hem kahvaltımı ediyorum hem yazdıklarınızı okuyorum balkonumda.lacey ireminde dediği gibi sıkıca sarılıp bir hafta kaçamak yapma bak sonuca sende şaşıracaksın...bir haftadan sonrada tardıda görmek istediğin rakamlara kıyıp yiyemeceksin cnm.sabret biraz...sonu selamet.....
hoşgeldin şeker arkadaşım Şeniz
aynı dönemde aynı sebepten dolayı gelmişiz canım ama ben hala alaşamadım kiii:1no2:
mönünüz süper efem ......alkisalkisalkis
kavaltın süper olmuş laceyim .
yanlız menülerinzi günlük topdan yazarsanız daha iyi degerlendiririz ...
cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz laceyim .bende listeye ekliyorum ilk sayfadaki....
kızlar atladıgım mesajlar olabilir ,bebeler sırada hayırlı günler hepinize ..
takıldıgınızı arkadaşlara sorabilirsiniz mutlaka bir cevap veren olur ...olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş .....
tatlışım ilk aşamada greyfurta pek sarılma derim..
sadece kiraz daha iyi..
greyfurt azıcık cıss gibi çünkü..
ehh kirazla birlikte fazlasıyla meyve şekeri almış oluyosun cicim
kahvaltında krem peynir hariç süper olmuş
light ta olsa krem peynir çok sağlıklı bir peynir değil canım..
bir peynir uzmanı olarak söylüyorum :1closedeyes: pek severim peyniri ve çok araştırırım..
krem peynirler diğer peynirlerin artıklarıyla yapılıyor o yüzden çok sağlıklı değil şeker
Nilay sakın tartılma cnm bak dinle beni. Cuma günü zaten tartılıcaksın takım için.
Çiçekim gerçi ben emzirirken hiçbirşey yiyememiştim. Ne yesem gaz yapıyordu kızıma.
Bu sefer kaçtım hade byyy
kaydirigubbakcemile3iremcim hamileyken uyguladıgı beslenmeyi neden emzirirken uygulamsınki..monti diyetmi?yerimseniben
benim yarış uğurlu geldi desene yerimseniben
greyfurtta ok. evde vardı, yarım yarım yiyordum, onu da bırakıyorum...peynir mevzuuna gelinceee ohaoldumsmile, içim kalktı resmen,:bbo: % 2 yağ oranlı peynir bulana kadar peynir yemek bana harammm...uyardığın için çok teşekkürler canım..
kaydirigubbakcemile3mezunları alt kata taşıdım 2 mesaj altta şekerim .ŞenizAeben abla sen 1.sayfada değişiklikmi yaptın ben kendi adımı göremedim yeden çıkardın beni listenden sen ben genede yapıyorum ama monti :)) azıck arada kaytarsamda düzenli besleniyorum ama :))
BıM markete bi yerlerde rastlarsam mutlaka alacağım canım, bizim burda yok maalesef(
spagettiyi haftada kaç kez yiyebiliyoruz acabaaa??
kaydirigubbakcemile3mezunları alt kata taşıdım 2 mesaj altta şekerim .Şeniz
ama devam ediyorsun madem çıkarayım üst kata .:))))
haftada mak.2 kere yiyebilirsin 6 dk haşlanmış olarak ama diğer sebze ve et yemeklerine ağırlık verince insan makarnayı hiç aramıyor bu diyette..
Ankara yazıyordu galiba şehir aeben ablam iyi bilir bimleri oda o peyniri alıyordu çünkü :))
kaydirigubbakcemile3iremcim hamileyken uyguladıgı beslenmeyi neden emzirirken uygulamsınki..monti diyetmi?yerimseniben
sağol canım, bugün başladım dilerim sizlerin kilo çizelgelerinizdeki azalan rakamları bende görebilirim:lepi:
Ama ben monticiyim yaaa bana birşey olmaz heralde dimi :kedi:
Abla bak bu kız beni korkutuyor böyle ne yapıcam ben sen birazcık kız şunada gözümü korkurtmasın benim şimdiden
çağlayanım sen artık zayıflamaya değil formunu korumaya özen göstereceksin cnm,aebenim seni listeden çıkartmakla iyi etmiş.senin karnında küçük bir fasülye var çünki...
bende gebeliğim süresince dikkat ettim,ekmeği fazla yemedim.sadece sabahları tüketmiştim yine eskisi gibi ama kilo vermek değildi hedefim,fazla almamaktı.öyle yada böyle ne yaparsan yap alacaksın.normal olanıda bu zaten tatlım ama ilk 4 ay almamaya özen göster.dayan meyveye sebzeye ve suya...ilerleyen aylarda kan sayımında kanının düşmemesi için bolca kiraz ye.hem kabızlık sorununada iyi gelir hemde bebişe can olur kan olur.soda iç tansiyonunu dengeler ve içeriğindeki minerallar kemik oluşumuna yardımcıdır.semizotuda kan yapıcı ..şimdilik aklıma gelenler bunlar.hatırladıkça yazmaya devam ederim...herkese iyi sabahlar ..nasılsa bunu sabah okuyacaksınız çünkiiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?