Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah canım...
Daha ilk günüm 500 gr onyanasa yine razıyım:)
Sabırla bekliyorum...

Afiyet olsun canım...
Kaçamaksız bir akşam dileklerimle...

Nilay sakın tartılma cnm bak dinle beni. Cuma günü zaten tartılıcaksın takım için.

Çiçekim gerçi ben emzirirken hiçbirşey yiyememiştim. Ne yesem gaz yapıyordu kızıma.

Bu sefer kaçtım hade byyy

kaydirigubbakcemile3iremcim hamileyken uyguladıgı beslenmeyi neden emzirirken uygulamsınki..monti diyetmi?yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş .....
bunuda ben yazdım akrebim bir kenera bilmiyordum bak krem peynirle ilgili yazdıgını pek tüketmeyiz ama gende ögrendigim iyi oldu ....
kirazla greyfurdda bir sorun yok akrebim bende içerim bazan .yerimseniben

benim yarış uğurlu geldi desene yerimseniben

Lacey hayırlısı olsun cnm kahvaltın süper olmuş.
Haftaya Cumaya kadar tartılma sakın olur mu.
Cuma sabahı 70 çıkmazsan gel yüzüme tükür :)
Ama kaçamak yapmazsan tabi ki.

sağol canım, bugün başladım dilerim sizlerin kilo çizelgelerinizdeki azalan rakamları bende görebilirim:lepi:

evet canım sabredeceğim. yazılarınızı okuyup nolarımı alıyorum . gerçi kafamda karışıklıklar var sizlerin sayesinde bu işi çözeceğimolumunekankayizsmile

hoşgeldin şeker arkadaşım Şeniz

hoşbulduk canımmm Şeniz

aynı dönemde aynı sebepten dolayı gelmişiz canım ama ben hala alaşamadım kiii:1no2:

bende alışamadım canım :sinifsinif:

tamam canım cuma günü tartılıp kilomu bildireceğima.s

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika bir menü olmuş .....

Teşekkür ederim...
Şu saatte kadar hiç kaçamak yapmadan menümü atlatmış bulunmaktayım...
Akşam içinde aynı şey geçerli olucak ve ilk günüm böylece tamamlanmış olucak...
İyi akşamlar herkese yarın görüşürüz...

greyfurtta ok. evde vardı, yarım yarım yiyordum, onu da bırakıyorum...peynir mevzuuna gelinceee ohaoldumsmile, içim kalktı resmen,:bbo: % 2 yağ oranlı peynir bulana kadar peynir yemek bana harammm...uyardığın için çok teşekkürler canım..

Ama ben monticiyim yaaa bana birşey olmaz heralde dimi :kedi:

kaydirigubbakcemile3iremcim hamileyken uyguladıgı beslenmeyi neden emzirirken uygulamsınki..monti diyetmi?yerimseniben

Abla bak bu kız beni korkutuyor böyle ne yapıcam ben sen birazcık kız şunada gözümü korkurtmasın benim şimdiden

benim yarış uğurlu geldi desene yerimseniben

evet abla süper oldu.1yaşadık yarışmada ,takımda 1 oldum.Bireyselde 3.derecesini yakaladım.Yani jübilemi tamamlamış oldum aranızdan ayrılırken ama şimdide sağlıklı besleniyorum herşey bebiş için dimi

Ama siz sakın yarışı bırakmayın ben sizi izlemeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile5

Peynir için bimde aknaz light var istersen onlardan alabilirsin birde kaanların loru olması lazımdı.Biz bunları kullanıyoruz aknaz %2.5 yağ oranı ben hala devam ediyorum hiç değiştirmedim tadıda çok güzel

Aeben abla sen 1.sayfada değişiklikmi yaptın ben kendi adımı göremedim yeden çıkardın beni listenden sen ben genede yapıyorum ama monti :)) azıck arada kaytarsamda düzenli besleniyorum ama :))

BıM markete bi yerlerde rastlarsam mutlaka alacağım canım, bizim burda yok maalesef(

spagettiyi haftada kaç kez yiyebiliyoruz acabaaa??

Aeben abla sen 1.sayfada değişiklikmi yaptın ben kendi adımı göremedim yeden çıkardın beni listenden sen ben genede yapıyorum ama monti :)) azıck arada kaytarsamda düzenli besleniyorum ama :))
kaydirigubbakcemile3mezunları alt kata taşıdım 2 mesaj altta şekerim .Şeniz
ama devam ediyorsun madem çıkarayım üst kata .:))))

BıM markete bi yerlerde rastlarsam mutlaka alacağım canım, bizim burda yok maalesef(

spagettiyi haftada kaç kez yiyebiliyoruz acabaaa??

haftada mak.2 kere yiyebilirsin 6 dk haşlanmış olarak ama diğer sebze ve et yemeklerine ağırlık verince insan makarnayı hiç aramıyor bu diyette..
Ankara yazıyordu galiba şehir aeben ablam iyi bilir bimleri oda o peyniri alıyordu çünkü :))

kaydirigubbakcemile3mezunları alt kata taşıdım 2 mesaj altta şekerim .Şeniz
ama devam ediyorsun madem çıkarayım üst kata .:))))

Görmedim abla ben o msj :))
Kilo veremiyorum ama her ay 1 kg almalışmışım ama ben 3.ve 4 aydan sonra almayı düşünüyorum böyle kabul ederseniz eğer devam etmek isterim tabi üst sıralarda opuyorumnanaktan

tamam canım, vardır muhakkak bi yerlerde ama buraya açmak akıllarına gelmemiş sanırım:)))

ben çıkıp carrefoursa'nınkine bi bakayım, zilligurti onun da düşük olduğunu söylemişti...bu yaşıma geldim, market market peynir arayacağım hiç aklıma gelmezdi, :roflol: allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

çağlayanım sen artık zayıflamaya değil formunu korumaya özen göstereceksin cnm,aebenim seni listeden çıkartmakla iyi etmiş.senin karnında küçük bir fasülye var çünki...
bende gebeliğim süresince dikkat ettim,ekmeği fazla yemedim.sadece sabahları tüketmiştim yine eskisi gibi ama kilo vermek değildi hedefim,fazla almamaktı.öyle yada böyle ne yaparsan yap alacaksın.normal olanıda bu zaten tatlım ama ilk 4 ay almamaya özen göster.dayan meyveye sebzeye ve suya...ilerleyen aylarda kan sayımında kanının düşmemesi için bolca kiraz ye.hem kabızlık sorununada iyi gelir hemde bebişe can olur kan olur.soda iç tansiyonunu dengeler ve içeriğindeki minerallar kemik oluşumuna yardımcıdır.semizotuda kan yapıcı ..şimdilik aklıma gelenler bunlar.hatırladıkça yazmaya devam ederim...herkese iyi sabahlar ..nasılsa bunu sabah okuyacaksınız çünkiiii kaydirigubbakcemile3

Günaydın bayanlar opuyorumnanaktan
Dün yediklerimi ekliyorum.
Sabah
3 zeytin, 1 domates, 1 kk peynir, maydanoz, 1 dilim buğday ekmek

Öğlen
1 karnıyarık, 1 tabak karnabahar, yoğurt, kırmızı lahana ve göbek marul salata

Ara
1 soda

Akşam
2 piliç pirzola azıcık yağda kızarmış, salata, 1.5 bardak ayran

Abla valla ben emzirirken günde tek öğün yerdim. Onu bile zor yerdim. Kızım yapışıktı bana. Birde süt ürünleri, tavuk, sebzelerin çoğu, çorbaların çoğu gaz yapardı.
Anlayacağın çok zordu.

sağol canım, bugün başladım dilerim sizlerin kilo çizelgelerinizdeki azalan rakamları bende görebilirim:lepi:

Amin cnaım :Saruboceq:

Ama ben monticiyim yaaa bana birşey olmaz heralde dimi :kedi:
Abla bak bu kız beni korkutuyor böyle ne yapıcam ben sen birazcık kız şunada gözümü korkurtmasın benim şimdiden

:dilcikar:

İyi sabahlar Zilim opuyorumnanaktan

iyi sabahlar şekerim
herkese günaydıııınnnnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…