Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

olmuışmu şekerim şimdi kızartmalarla gitmişsin
öğle karnıyarık akşam tavuk kızartma:1no2:

Abla karnıyarık kızartma değildi fırında yapılmış.
Akşamki tavuk da kızartma sayılmaz. Yağsız tavada maksimum bi çay kaşığı yağ koymuşuzdur içine.
Bu sabah tartıldım 71.5 çıktım.
Sanırım biraz daha vermiş olacağım yarına.

şimdi ben dün neler yemişim bakalımmm

8:00
1 erik

8:30
peynir zeytin,vişne marmelatı,t ekmek,çay

12:55
patlican kebabı,pişmiş biber domates,yoğurt

17:30
3 erik ve bol kiraz

akşam
:1no2:
aslında menüde fırında tavuk soğan salata,maydanoz,domates salatalık,pişmiş biber,ayran vardı
ama gelişen bazı sıkıntılı olaylar yemek yememe engel oldu maalesef..:1ninca:
60 dk yürüyüş
50 mekik

o zaman iyiymiş canım..
korktum bir an bende
bravo tebrik ediyorum seni şekerimopuyorumnanaktan

ben kahvaltı yapıcam
görüşürüz şekerler

Akrep abla kahvaltını hafif yap bari dün akşam öğünün almamış olmandan dolayı etkilemesin fazla.
Sabah ve öğlen çok iyi.

günaydınlar kızlar . ben montide son 2 hafta cozuttum ama tekrar toparladım kendimi ve yeniden aranızdayım .

dün yediklerimide yazayım .

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
1 tabak krufasülye piyazı
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 bardak ayran

akşam
2 adet haşlanmış yumurda
1 adet domates
1 adet salatalık
2 çatal beyaz peynir

Akrep abla kahvaltını hafif yap bari dün akşam öğünün almamış olmandan dolayı etkilemesin fazla.
Sabah ve öğlen çok iyi.

zaten canım hiç istemedi canım ya
akşamki moral bozukluğu hala etkili sanırm..
önce olsa bozuk moralle daha beter yerdim ama şimdi öyle değil biraz biilinç biraz da vücut dengesinin düzelmesi yememe engel oluyor şükür

Nazcım hoşgeldin tekrar.

Akrep abla umarım önemli bir sorun yoktur. Dikkat et kendine aç bırakma kendini olur mu?

hoşgeldin tekrar aramıza canım
menün güzel..

Nazcım hoşgeldin tekrar.

Akrep abla umarım önemli bir sorun yoktur. Dikkat et kendine aç bırakma kendini olur mu?

sağol canım benimŞeniz
herzaman uğraştıklarımdan birtanesi işte:hulya: hayat herzaman güllük gülistanlık değil ki
ama burda moral bulıyorum
iyi ki varsınız şekerleropuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar , bende bu sabah tartıyıı görünce şok geçirip montye başlama kararrı aldım
kitabı vardı zaten bende ,
sabah penirli omletle başladım hadi bakalım hayırlısı
ekmek yok tabiikiii
bugün şekersiz marmelat yapıcam kendime
sabah kahvaltısının sınırsız olması benim için süper bişey çünkü ben bayılıyorum ,kurt gibi aç kalkıyorum
şimdi bişey sorcam , peynirli omlet yedim yaa, zeytin yiyemiyordum değil mi yanındaa

günaydın çağlayancığım . Tebrik ederim canım hamileymişsin . Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah .

Günaydın canım saol teşekkür ederim.Amin canım inş.Allah en kısa zaman da sanada nasip etsin inş.
günaydın güzel anne

hayırlı ve sağlıklı kandiller canım..
bebişine ve sana ve tüümm müslüman alemine:Saruboceq:

Günaydın ablam.Amin ablam herkes için sağlıklı ve huzurlu geçsin inş.Dünki menüne baktımda akşam boş geçmişsin bu sabah inş.güzel bir kahvaltı etmişsindir dün geceyi tamir etmek için

Günaydın arkadaşım sadece peynirli omlet'le kahvaltı olmaz ama yanında zeytin yiyebilirsin.sadece ekmek yok,bol yeşilliklerde eklemelisin eğer yumurta varsa menünde.

omlet,zeytin,domates,salatalık,maydonoz gibi yeşillikleride eklersen çok güzel bir kahvaltı menüsü olmuş olur.

sağol canım benimŞeniz
herzaman uğraştıklarımdan birtanesi işte:hulya: hayat herzaman güllük gülistanlık değil ki
ama burda moral bulıyorum
iyi ki varsınız şekerleropuyorumnanaktan

Öyle ablacım arada sorunlarda olacakki hayatın tadı olsun.

Günaydın ve herkese hayırlı kandiller.:))

Hayırlı kandiller canım.

Omletle sadece ekmek yok diğer herşeyden yenebilir. Peynir zeytin vs

hoşbuldum iremciğim . Inşallah bu sefer bozmadan bitircem bu işi

İşallah cnm.

günaydın arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.

Günaydın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…