günaydın arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.
çağlayanım sen artık zayıflamaya değil formunu korumaya özen göstereceksin cnm,aebenim seni listeden çıkartmakla iyi etmiş.senin karnında küçük bir fasülye var çünki...
bende gebeliğim süresince dikkat ettim,ekmeği fazla yemedim.sadece sabahları tüketmiştim yine eskisi gibi ama kilo vermek değildi hedefim,fazla almamaktı.öyle yada böyle ne yaparsan yap alacaksın.normal olanıda bu zaten tatlım ama ilk 4 ay almamaya özen göster.dayan meyveye sebzeye ve suya...ilerleyen aylarda kan sayımında kanının düşmemesi için bolca kiraz ye.hem kabızlık sorununada iyi gelir hemde bebişe can olur kan olur.soda iç tansiyonunu dengeler ve içeriğindeki minerallar kemik oluşumuna yardımcıdır.semizotuda kan yapıcı ..şimdilik aklıma gelenler bunlar.hatırladıkça yazmaya devam ederim...herkese iyi sabahlar ..nasılsa bunu sabah okuyacaksınız çünkiiii kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım..günaydınlar kızlar , bende bu sabah tartıyıı görünce şok geçirip montye başlama kararrı aldım
kitabı vardı zaten bende ,
sabah penirli omletle başladım hadi bakalım hayırlısı
ekmek yok tabiikiii
bugün şekersiz marmelat yapıcam kendime
sabah kahvaltısının sınırsız olması benim için süper bişey çünkü ben bayılıyorum ,kurt gibi aç kalkıyorum
şimdi bişey sorcam , peynirli omlet yedim yaa, zeytin yiyemiyordum değil mi yanındaa
günaydın tatlışgünaydın arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.
hayırlı kandiller şekerteşekkürler kızlarr, çok şey öğreneceğim umarım, bir an önce kurtulurum bu kilo alıp verme döngüsünden
herkese hayırlı kandiller bu aradaa
Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz, çağlayancığım büyülü bahçe olmuşsunnnn, tebrikler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :ecrin_bebek:
Günaydın canım.Amin canım çok saol hayatım..allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş.opuyorumnanaktan:Saruboceq:
günaydın tatlış..Günaydın fıstıklar ben şu bikaçgündür acaip halsizim miğdem falan da çok bulanıyor sıcaklardan hep yaa biz ramazanda nasıl yapıcaz montiyi bugün aklıma geldi de çokta sıcak olucakkk Allah yardım eder artık
08:00
10 çilek
09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
maydonoz
biber
çay
13:00
1 tb. z.yağlı taze fasulye
yoğurt
17:00
4 iri kayısı
19:00
Köyden misafirler gelmiş öyle güzel kiraz getirmişlerki tadına baktım 10 tane falan yemişimdir
19:30
1 tb. z.yağlı bezelye
cacık
22:00
1 kase kiraz+çilek
Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz, çağlayancığım büyülü bahçe olmuşsunnnn, tebrikler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :ecrin_bebek:
Amin canımmm, yalovadaymışsın her hafta sonu geliriz biz yalovaya çok severim, sakin huzurlu gelir bana, şimdide çok sıcaktır yalova, allahım güç versin canım, ne kadarlık şuan
herkese merhaba kızlar ben ancak geldim.sabah 2 tüp kan verdim kolestrol karaciğer kansızlık şeker ne varsa bakacaklar.bakalım hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar inşallah.acayip moralim bozuk.takmamalıyım diyorum ama olmuyor.sabah aeben ablama verdiğim sözü tutamadım ve rtartıldım.ve sonuç nerdeyse artı 1 kilo.senağlama menümü yazıyorum lütfen yorumlarmısınız
dünkü menü :
kahvaltı : 5 taze kayısı -1 bardak ayran
ögle : 1 konserve ton balıgı -2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara-salat-ayran
ara : 1 tabak kiraz
akşam : mantarlı omlet - salata- peynir-zeytin
ara : 1 avuç kiraz - 6 yada 7 tane dut
herkese merhaba kızlar ben ancak geldim.sabah 2 tüp kan verdim kolestrol karaciğer kansızlık şeker ne varsa bakacaklar.bakalım hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar inşallah.acayip moralim bozuk.takmamalıyım diyorum ama olmuyor.sabah aeben ablama verdiğim sözü tutamadım ve rtartıldım.ve sonuç nerdeyse artı 1 kilo.senağlama menümü yazıyorum lütfen yorumlarmısınız
Yalova bugünlerde müthiş derecede sıcak canım kavruluyoruz resmen,çınarcık taraflarına mı geliyorsunuz yalova,tam yaz mevsimi açıldı şimdi bizim buralarda
6+4 olduk teyzesi bugün cumartesi kontrole gidicez inş.Kalp atışlarını duymak için :))
dünkü menü :
kahvaltı : 5 taze kayısı -1 bardak ayran
ögle : 1 konserve ton balıgı -2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara-salat-ayran
ara : 1 tabak kiraz
akşam : mantarlı omlet - salata- peynir-zeytin
ara : 1 avuç kiraz - 6 yada 7 tane dut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?