Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın zilicim tamam senin sözünü dinliyorum ve listeye girmiyorum :)) Sodayı içiyorum sade olanına limon atıyorum bir dilim ve özkaynak'ın mineralli suları varya onlardan aldım onada başladım akşamları 1 bardak içiyorum.Kiraz zaten en sevdiğim meyvelerden bakalım.Dün geceyide aç geçirdik ama bundan sonraları inş.daha güzel geçer çok halsiz bırakıyor beni akşamları eve gidince bu bebiş:ecrin_bebek:

teşekkürler kızlarr, çok şey öğreneceğim umarım, bir an önce kurtulurum bu kilo alıp verme döngüsünden

herkese hayırlı kandiller bu aradaa

hoş geldin canım..
tam cevap vericektim arkadaşlar söylemiş zaten..
umarım istediğin kiloya hemen gelirsin şeker

günaydın arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum.
günaydın tatlış
teşekkürler kızlarr, çok şey öğreneceğim umarım, bir an önce kurtulurum bu kilo alıp verme döngüsünden

herkese hayırlı kandiller bu aradaa
hayırlı kandiller şeker

Günaydın fıstıklar ben şu bikaçgündür acaip halsizim miğdem falan da çok bulanıyor sıcaklardan hep yaa biz ramazanda nasıl yapıcaz montiyi bugün aklıma geldi de çokta sıcak olucakkk Allah yardım eder artık

08:00
10 çilek

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
maydonoz
biber
çay

13:00
1 tb. z.yağlı taze fasulye
yoğurt

17:00
4 iri kayısı

19:00
Köyden misafirler gelmiş öyle güzel kiraz getirmişlerki tadına baktım 10 tane falan yemişimdir

19:30
1 tb. z.yağlı bezelye
cacık

22:00
1 kase kiraz+çilek

Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz, çağlayancığım büyülü bahçe olmuşsunnnn, tebrikler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :ecrin_bebek:

Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz, çağlayancığım büyülü bahçe olmuşsunnnn, tebrikler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :ecrin_bebek:

Günaydın canım.Amin canım çok saol hayatım..allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş.opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Günaydın canım.Amin canım çok saol hayatım..allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş.opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Amin canımmm, yalovadaymışsın her hafta sonu geliriz biz yalovaya çok severim, sakin huzurlu gelir bana, şimdide çok sıcaktır yalova, allahım güç versin canım, ne kadarlık şuan

herkese merhaba kızlar ben ancak geldim.sabah 2 tüp kan verdim kolestrol karaciğer kansızlık şeker ne varsa bakacaklar.bakalım hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar inşallah.acayip moralim bozuk.takmamalıyım diyorum ama olmuyor.sabah aeben ablama verdiğim sözü tutamadım ve rtartıldım.ve sonuç nerdeyse artı 1 kilo.senağlama menümü yazıyorum lütfen yorumlarmısınız

Günaydın herkese...

Monti ile ikinci günüme başlamış bulunmaktayım...
Dün menü dışına hiç çıkmadım bakalım buğün nasıl geçicek:)
Birde tartılma günü yarın değil mi?

dünkü menü :

kahvaltı : 5 taze kayısı -1 bardak ayran

ögle : 1 konserve ton balıgı -2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara-salat-ayran

ara : 1 tabak kiraz

akşam : mantarlı omlet - salata- peynir-zeytin

ara : 1 avuç kiraz - 6 yada 7 tane dut

günaydın tatlış..
allahım yardım eder mutlaka canım
güzel olan ramazanda da montiyle kilo almicak olmamız:lepi:
ben geçtiğimiz ramazanda kopmuştum iyiceboshayallersmile

günaydın canım

Amin canımmm, yalovadaymışsın her hafta sonu geliriz biz yalovaya çok severim, sakin huzurlu gelir bana, şimdide çok sıcaktır yalova, allahım güç versin canım, ne kadarlık şuan

Yalova bugünlerde müthiş derecede sıcak canım kavruluyoruz resmen,çınarcık taraflarına mı geliyorsunuz yalova,tam yaz mevsimi açıldı şimdi bizim buralarda
6+4 olduk teyzesi bugün cumartesi kontrole gidicez inş.Kalp atışlarını duymak için :))

Günaydın canım.Geçmiş olsun sakın kendini üzme.Hani haftada 1 tartılmak vardı artık muhtemelen canın sıkkın olduğu için tartıya çıktın canım ama olsun üzülme sakın diyetinide bozma olur mu.Bu haftada artıda çıktıysan istersen bir listeni kontrol et belki yediklerinden dolayı birşeyler seni artıya çıkarmıştır.Değişiklikler yaparak bünyeyi şaşırt derim canım ben ama kendini üzme lütfen

harika bir mönü şekeralkisalkisalkis

çiçekçim bayıldım çizelgene çok sevimli olmuş

bu hafta tablo yapılacakmı .çiçekçim ne olacak senin hazırladıgın liste.

akrepçim harika gidiyorsun canım

irem senin adına çok sevindim cumaya inşallah biraz daha verirsin

Geçmiş olsun canım umarım sonuçların temiz çıkar...
Her sabah tartılmak hiç doğru değil canım hani dün tartılmıcam diyordun...
Haftada en az bir kere tartılma günü olsun canım.:içelim:

herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
çağlayanım ilk iki ay halsizlik bulantı iştahsızlık yogunluk bitkinlik hissi hepsi normal cnm.üçüncü aydan sonra taa 7.aya kadar (tabi az kilo alırsan)en keyifli dönemidir gebeliğin.şikayetlerin sona ermiş ve henüz ağırlaşmamış olduğundan dolayı.akşamları ayaklarını havaya kaldır bir destekle ve kan akışını düzenle.soğuk suyla yıka ayaklarını yüzünü.rahatlarsın cnm..geçecek bu günlerde az kaldı bir ay daha sık dişini,sonra zıpkın gibi olursun....hele birde yawrunun yüzünü görünce zafer kazanmış edası oluyor insanda...

hayırlısı bakalım şekerim..
ne güzel mübarek günlere denk geldi güzel haberlerini bekliyoruz..

Ben açıkçası kahvaltını beğenmedim narinim çünkü 5 taze kayısı yeseydinde kahvaltı öncesi olarak o olsaydı.Diğer zamanlar ki kahvaltını keşke etseydin.Öğlen ve akşamın güzel canım bence kahvaltı olayına diğer öğünlerden daha çok ağırlık vermelisin.
Birde vucudunda ödem olabilirmi acaba maranki geçenlerde diyordu kiraz ödem attırır diye menündede var.Yeşil çay ve suyu bol içmeni tavsiye ederim canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…