tatlışım üzülme nolur..herkese merhaba kızlar ben ancak geldim.sabah 2 tüp kan verdim kolestrol karaciğer kansızlık şeker ne varsa bakacaklar.bakalım hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar inşallah.acayip moralim bozuk.takmamalıyım diyorum ama olmuyor.sabah aeben ablama verdiğim sözü tutamadım ve rtartıldım.ve sonuç nerdeyse artı 1 kilo.senağlama menümü yazıyorum lütfen yorumlarmısınız
Günaydın herkese...
Monti ile ikinci günüme başlamış bulunmaktayım...
Dün menü dışına hiç çıkmadım bakalım buğün nasıl geçicek:)
Birde tartılma günü yarın değil mi?
çağlayan çiçekcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh, ne güzel yaaa
çiçekçim bayıldım çizelgene çok sevimli olmuş
bu hafta tablo yapılacakmı .çiçekçim ne olacak senin hazırladıgın liste.
akrepçim harika gidiyorsun canım
irem senin adına çok sevindim cumaya inşallah biraz daha verirsin
herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
çağlayanım ilk iki ay halsizlik bulantı iştahsızlık yogunluk bitkinlik hissi hepsi normal cnm.üçüncü aydan sonra taa 7.aya kadar (tabi az kilo alırsan)en keyifli dönemidir gebeliğin.şikayetlerin sona ermiş ve henüz ağırlaşmamış olduğundan dolayı.akşamları ayaklarını havaya kaldır bir destekle ve kan akışını düzenle.soğuk suyla yıka ayaklarını yüzünü.rahatlarsın cnm..geçecek bu günlerde az kaldı bir ay daha sık dişini,sonra zıpkın gibi olursun....hele birde yawrunun yüzünü görünce zafer kazanmış edası oluyor insanda...
hayırlısı bakalım şekerim..
ne güzel mübarek günlere denk geldi güzel haberlerini bekliyoruz..
Günaydın canım.Geçmiş olsun sakın kendini üzme.Hani haftada 1 tartılmak vardı artık muhtemelen canın sıkkın olduğu için tartıya çıktın canım ama olsun üzülme sakın diyetinide bozma olur mu.Bu haftada artıda çıktıysan istersen bir listeni kontrol et belki yediklerinden dolayı birşeyler seni artıya çıkarmıştır.Değişiklikler yaparak bünyeyi şaşırt derim canım ben ama kendini üzme lütfen
tatlım yediklerimiz yazdım.bilemiyorum su az mı içiyorum dicem ama 2 lt mutlaka içiyorum.tuza dikkat ediyorum. kendi kendime nazar ettim galiba .geçen hafta 1.600 verince .herneyse pes etmek yok ümitsizlik yok bu hafta olmazsa inşallah önümüzdeki hafta olur saglık olsun yeterki zemuszemus
çiçekçim ben dün sabah dışardaydım bu yüzden çantamda kayısılarım vardı birde ayran aldım marketten o şekilde oldu yani
hayırlı kandiller canımherkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
çağlayanım ilk iki ay halsizlik bulantı iştahsızlık yogunluk bitkinlik hissi hepsi normal cnm.üçüncü aydan sonra taa 7.aya kadar (tabi az kilo alırsan)en keyifli dönemidir gebeliğin.şikayetlerin sona ermiş ve henüz ağırlaşmamış olduğundan dolayı.akşamları ayaklarını havaya kaldır bir destekle ve kan akışını düzenle.soğuk suyla yıka ayaklarını yüzünü.rahatlarsın cnm..geçecek bu günlerde az kaldı bir ay daha sık dişini,sonra zıpkın gibi olursun....hele birde yawrunun yüzünü görünce zafer kazanmış edası oluyor insanda...
tatlım yediklerimiz yazdım.bilemiyorum su az mı içiyorum dicem ama 2 lt mutlaka içiyorum.tuza dikkat ediyorum. kendi kendime nazar ettim galiba .geçen hafta 1.600 verince .herneyse pes etmek yok ümitsizlik yok bu hafta olmazsa inşallah önümüzdeki hafta olur saglık olsun yeterki zemuszemus
çiçekçim ben dün sabah dışardaydım bu yüzden çantamda kayısılarım vardı birde ayran aldım marketten o şekilde oldu yani
günaydın
hadi bakalım hayırlısı canım
ama farkı hemen farkedeceksin şekerbayanssulusmile
evet canım yarın tartı günü
herkese merhaba kızlar ben ancak geldim.sabah 2 tüp kan verdim kolestrol karaciğer kansızlık şeker ne varsa bakacaklar.bakalım hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar inşallah.acayip moralim bozuk.takmamalıyım diyorum ama olmuyor.sabah aeben ablama verdiğim sözü tutamadım ve rtartıldım.ve sonuç nerdeyse artı 1 kilo.senağlama menümü yazıyorum lütfen yorumlarmısınız
Günaydın herkese...
Monti ile ikinci günüme başlamış bulunmaktayım...
Dün menü dışına hiç çıkmadım bakalım buğün nasıl geçicek:)
Birde tartılma günü yarın değil mi?
dünkü menü :
kahvaltı : 5 taze kayısı -1 bardak ayran
ögle : 1 konserve ton balıgı -2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara-salat-ayran
ara : 1 tabak kiraz
akşam : mantarlı omlet - salata- peynir-zeytin
ara : 1 avuç kiraz - 6 yada 7 tane dut
irem senin adına çok sevindim cumaya inşallah biraz daha verirsin
2.5lt yap canım suyunu yeşil çay ekle ,belkide vucudun koruma dönemine geçmiştir bu hafta almış gibi gösterip haftaya belkide 2 katı gidecektir canım.Benimde böyle dönemlerim oluyordu.Sen bozmadan sıkıca sarıl diyetine er yada geç gidecekler nasılsa :))
ben tahmin etmiştim
olabilir canım .inşallah dediğin gibi olur..suyu bugün arttırcagım. ben liptonun yaprak yeşilçayını demleyip içiyorum akşamları 2 fincan falan.normalde bu gibi durumlarda sinirlenip sarılırdım yemeye bu defa böyle bişiy yapmadım.inat değil mi bu defa nefsim değil ben kazanacagım inşallah guclubacismile
yerimseniben
Çiçek cnm unutkanlık çok olur. Ceviz ye şekerim bol bol.
Günaydın hanımlar,
hemen bugünkü menümü yazayım..
Sabah:
6 kiraz
Kahvaltı:
1 dlm tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Domates, salatalık, 3 yaprak kıvırcıkdan oluşan salata
1 kk kadar peynir (% 2.5 yağlı)
ve çay
Öğle:
Mantar Sote ya da yemeği (henüz karar vermedim)
salata
ayran
Akşam:
menemen
salata
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?