Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tatlışım üzülme nolur..
yürüyüşe başla istersen canım benim çok iyi gelir

Günaydın herkese...

Monti ile ikinci günüme başlamış bulunmaktayım...
Dün menü dışına hiç çıkmadım bakalım buğün nasıl geçicek:)
Birde tartılma günü yarın değil mi?

günaydın
hadi bakalım hayırlısı canım
ama farkı hemen farkedeceksin şekerbayanssulusmile
evet canım yarın tartı günü

Son düzenleme:
çağlayan çiçekcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh, ne güzel yaaa

Amin saol çok saol evet çok güzel bir duygu bu :)))

Saol canım benim teyzeleri görsün istedim bebişimi :))
Ben o konuda ipin ucunu kaçırdım canım iyice hastalıktı rapordu derken liste uzadı gitti.Ama isterseniz aranızda başka bir arkadaşınız devam edebilir.onu yapmaya yeniden

Şikayet ediyorum ama aslında çokta hoşuma gidiyor içten içe çünkü onun orada olduğunu bilmek benim çok hoşuma gidiyor.İnş.Sağlıkla kucağıma aldığım günleride görebilirim bebişimin.O zaman size bol bol resimlerini paylaşırım artık burdan

hayırlısı bakalım şekerim..
ne güzel mübarek günlere denk geldi güzel haberlerini bekliyoruz..

Evet ablacım inş.pazartesi günü daha güzel haberler veririm size

tatlım yediklerimiz yazdım.bilemiyorum su az mı içiyorum dicem ama 2 lt mutlaka içiyorum.tuza dikkat ediyorum. kendi kendime nazar ettim galiba .geçen hafta 1.600 verince .herneyse pes etmek yok ümitsizlik yok bu hafta olmazsa inşallah önümüzdeki hafta olur saglık olsun yeterki zemuszemus

çiçekçim ben dün sabah dışardaydım bu yüzden çantamda kayısılarım vardı birde ayran aldım marketten o şekilde oldu yani

2.5lt yap canım suyunu yeşil çay ekle ,belkide vucudun koruma dönemine geçmiştir bu hafta almış gibi gösterip haftaya belkide 2 katı gidecektir canım.Benimde böyle dönemlerim oluyordu.Sen bozmadan sıkıca sarıl diyetine er yada geç gidecekler nasılsa :))

hayırlı kandiller canım

tabiki canım
haftaya daha iyi olucak yalnız hergün tartılmaktan vazgeç şeker

günaydın
hadi bakalım hayırlısı canım
ama farkı hemen farkedeceksin şekerbayanssulusmile
evet canım yarın tartı günü

Kendimi çok daha iyi hissediyorum zaten canım.
Yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.
Sabırlıyım dayanıklıyım kararlıyım desteğinizle başarıcam...

Canım işallah iyi çıkar sonuçlar.

Günaydın herkese...

Monti ile ikinci günüme başlamış bulunmaktayım...
Dün menü dışına hiç çıkmadım bakalım buğün nasıl geçicek:)
Birde tartılma günü yarın değil mi?

:lepi:

Sabah çok az cnm. Hatta yok gibi. Gerçi dışardaymışsın. Akşamki araları yapmasan daha mı iyi olur acaba. Muhtemelen geç saatte yapıyorsun o arayı.
Üzülme haftaya mutlaka vereceksin şekerim. Bi dönem bende de olmuşt böyle hatırlamıyor musun. Veremiyordum hiç takılıp kalmıştım ama sonra yine başladım vermeye. Vazgeçmek yok tamam mı.

irem senin adına çok sevindim cumaya inşallah biraz daha verirsin

Teşekkür ederim narincim.

Valla ben bu son günlerde çok unutkanım aklıma başka birşeyler düşünmek gelmiyor bile iş yerindede aynıyım bu aralar hazır düşünüyorum hep :)) pazartesi bir yerden yemek sipariş ettik paket yapıp eve getireceğiz ben parayı verdim gidiyordum adamlar seslendi kardeş paketleri almayacakmısın diye :)) bu benim beynimide yiyor galiba yavaştan yavaştan :))

olabilir canım .inşallah dediğin gibi olur..suyu bugün arttırcagım. ben liptonun yaprak yeşilçayını demleyip içiyorum akşamları 2 fincan falan.normalde bu gibi durumlarda sinirlenip sarılırdım yemeye bu defa böyle bişiy yapmadım.inat değil mi bu defa nefsim değil ben kazanacagım inşallah guclubacismile

ben tahmin etmiştim

yerimseniben

:lepi::lepi: bu zaferi yemek değil biz kazanıcaz canım :hooray:

Çiçek cnm unutkanlık çok olur. Ceviz ye şekerim bol bol.

Yiyorum canım söylediklerinin hemen hemen hepsini yapmaya çalışıyorum :)))

Günaydın hanımlar,

hemen bugünkü menümü yazayım..

Sabah:
6 kiraz

Kahvaltı:
1 dlm tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Domates, salatalık, 3 yaprak kıvırcıkdan oluşan salata
1 kk kadar peynir (% 2.5 yağlı)
ve çay

Öğle:
Mantar Sote ya da yemeği (henüz karar vermedim)
salata
ayran

Akşam:
menemen
salata
yoğurt

Sonunda peyniri bulabildim, kaydirigubbakcemile3 benim gibi etrafında bim market bulunmayanlar için yazayım, teksüt'ün light byz.peyniri de %2.5 yağlı ve hemen her markette buluabilen bi marka ve diğer ürünler gibi de pahalı değil:))

ziligurti canım, ilk sayfadaki yazını okudumda 1 yıl içinde muazzam kilo vermişsin tebrik ediyorum..peki bu kadar kilo gidince vücutta deformasyon oluşmadı mı, oluşmadı ise nasıl başardın, benim en büyük korkum bu..özellikle karın bölgem için...

hanımlar sizler neler yapıyorsunuz deformasyonu önlemek için acaba??

:lepi: menün çok canım kimsecikler yok ben yapıyım yorumu dedim eski montici olarak :)))
peyniri bulmuş olmanda çok sevindim artık gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.

çağlayancım yazılarını okudum da, uyku düzenin nasıl güzelim, kalitesiz uykuda unutkanlığa sebep oluyor, kendimden biliyorum da, unutkanlık, odaklanma sorunu uykusuzluk çektiğim dönemlerde yaşadığım şeylerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…