ketum abla mönün gayet başarılı.
Ben daha önce 12 kilo vermiştim deformasyon olmamıştı. Şimdide olacağını pek sanmıyorum. Bişiy yapmıyorum bunun için açıkcası.
Günaydın lacey aramıza yeni geldin galiba sen ben yeni mezun oldum montiden canım.Aramıza hoşgeldin vereliniortak
Anladım abla. Mekik falan belki işe yarar karın bölgen için.
dünkü menü :
kahvaltı : 5 taze kayısı -1 bardak ayran
ögle : 1 konserve ton balıgı -2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara-salat-ayran
ara : 1 tabak kiraz
akşam : mantarlı omlet - salata- peynir-zeytin
ara : 1 avuç kiraz - 6 yada 7 tane dut
ziligurti canım, ilk sayfadaki yazını okudumda 1 yıl içinde muazzam kilo vermişsin tebrik ediyorum..peki bu kadar kilo gidince vücutta deformasyon oluşmadı mı, oluşmadı ise nasıl başardın, benim en büyük korkum bu..özellikle karın bölgem için...
hanımlar sizler neler yapıyorsunuz deformasyonu önlemek için acaba??
kaslar arasındaki bağlantılar zayıf olduğu için mekiğin bana çok faydası olmaz diye düşünüyorum ama faydası az da olsa hiç olmamasından iyidir, ben dışarıdan cildi sıkılaştıracak yardımcı ürünler (yağlar, kremler vs.) varsa uygularım diye düşündüm...
neyse bu sefer gerçekten kaçtım, araştırayım bakalım ne bulacağım:))
ziligurti canım, ilk sayfadaki yazını okudumda 1 yıl içinde muazzam kilo vermişsin tebrik ediyorum..peki bu kadar kilo gidince vücutta deformasyon oluşmadı mı, oluşmadı ise nasıl başardın, benim en büyük korkum bu..özellikle karın bölgem için...
hanımlar sizler neler yapıyorsunuz deformasyonu önlemek için acaba??
diyeti bozdum yaaaa =(((( hemde eşimin yüzünden. senağlama
Bende öğlen 1 den sonra su içmeyi kesiyorum bugün için.
Az içicem en azından. Çıkana kadar 0.5 lt içerim. Akşama içmem.
Yarın lütfen lütfen 71 çıkmak istiyorum. Geçen hafta kaçamak yapmasaydım 70 küsür çıkıcaktım ne güzel. Ah benim salak kafam ahhhh.
Canım ben lahana yağı kullanıyorum sıkılaşmak için etkili oldu diyebilirim hatta selülitlerimi baya aza indirdi dene bence
bol yürüyüş bol spor canım
dışardan sürdüğün şeyler cildi besler ama sarkmasını engellemez..
sporun ve yürüyüşün yaptığı mucizeyi hiçbiri yapmazkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?