Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketum abla mönün gayet başarılı.
Ben daha önce 12 kilo vermiştim deformasyon olmamıştı. Şimdide olacağını pek sanmıyorum. Bişiy yapmıyorum bunun için açıkcası.

ketum abla mönün gayet başarılı.
Ben daha önce 12 kilo vermiştim deformasyon olmamıştı. Şimdide olacağını pek sanmıyorum. Bişiy yapmıyorum bunun için açıkcası.

benim durumum biraz farklı canım, ilk hamileliğimde karın duvarlarım birbirinden ayrılmıştı, ikinci sezaryende doktorum yapıştırdığını söyledi ama hiç eskisi gibi olmadı...açıkcası hepten berbat olmasından korkuyorum:sinifsinif:

Günaydın lacey aramıza yeni geldin galiba sen ben yeni mezun oldum montiden canım.Aramıza hoşgeldin vereliniortak

hosbulduk canim , bende yeni katildim araniza dilerim monti ile kilolarimdan kurtulurum:Saruboceq:
canim ilk sayfadaki bilgilerini gordum ne guzel sende kilolarini vermissin bebk icinde hayirli olsun ,saglikli ve keyifli bir hamilelik dilerim a.s.

Anladım abla. Mekik falan belki işe yarar karın bölgen için.

kaslar arasındaki bağlantılar zayıf olduğu için mekiğin bana çok faydası olmaz diye düşünüyorum ama faydası az da olsa hiç olmamasından iyidir, ben dışarıdan cildi sıkılaştıracak yardımcı ürünler (yağlar, kremler vs.) varsa uygularım diye düşündüm...

neyse bu sefer gerçekten kaçtım, araştırayım bakalım ne bulacağım:))

zeytin fazla çıkartmış olabilir tuzlu olduğu için
ya da dut şekerli olduğu için olabilir

ben de bişey yapmıyorum
ama aktardan yağ alıp sürebilirsin
buğday
susam
çilek
limon
portakal
biberiye

Canım ben lahana yağı kullanıyorum sıkılaşmak için etkili oldu diyebilirim hatta selülitlerimi baya aza indirdi dene bence

merhaba kızlar

pazar gününe kadar sitemize fazla giremicem çünkü hep düğünler var ve işyerinde hep sıkıntılar var

dün akşam ki menümü yazayım hemen yorumlarınızı okucam arada

4 kaşık sebze yemeği içinde enginar, tavuk, bezelye vardı
4 kaşık salata
200ml yoğurt
1 dilimde kepekli ekmek yedim

bu sabah:
4 tane kiraz

kahvaltıda:
ne yazıkki yapamadım işyerinde ki stres yüzünden
yarım dilim kepek ekmeği yemişim

öğlen:
5 kaşık mercimek çorbası
salata
200ml yoğurt
3 çatal fırında makarna

normal yaşamıma dönmek istiyorum artık böyle diyete uyamıyorum zaten kötü oldu yediklerim en azğırındna eleştirin lütfen

akşamada kız arkadşaımın kınası var aburcubur yemem ama

bol yürüyüş bol spor canım
dışardan sürdüğün şeyler cildi besler ama sarkmasını engellemez..
sporun ve yürüyüşün yaptığı mucizeyi hiçbiri yapmazkaydirigubbakcemile2

Bende öğlen 1 den sonra su içmeyi kesiyorum bugün için.
Az içicem en azından. Çıkana kadar 0.5 lt içerim. Akşama içmem.
Yarın lütfen lütfen 71 çıkmak istiyorum. Geçen hafta kaçamak yapmasaydım 70 küsür çıkıcaktım ne güzel. Ah benim salak kafam ahhhh.

umarım 71 çıkarsın canım
belki 70.50 çkarsın olamaz mı karamsar olmayalım
yarını sabırsızlıkal bekliyorum kızlar umarım herkes isteiği kiloya ulaşmıştır

Kızlar kitabı okumaya basladım, çalışıyorum ben şirkette de yemekhanecimiz hangi çorbada un olduğunu bilmiyor mesela , evden mi getirsem nasıl yapsam

bol yürüyüş bol spor canım
dışardan sürdüğün şeyler cildi besler ama sarkmasını engellemez..
sporun ve yürüyüşün yaptığı mucizeyi hiçbiri yapmazkaydirigubbakcemile2

doğru söze ne denir..yürüyüş mümkün olduğunca yapıyorum ama spor :1no2:...geçen yıl ebru şallı ile 4 ay pilates yaptım, kilo vermediğim halde daha zayıf görünüyordum ama karnım için aynı şeyi söyleyemicamm:sinifsinif: zaten benim kilomun neredeyse hepsi ordaa..önden 50, yandan 150 gösteriyorumm:roflol:

aman canım olmazsa olmaz, dıştan ben öyle göstereyim de içeriyi kim bilecek di mi amaaa:içelim:

Diyar canım 70.50 imkansız ama 71 olsa iyi olur yani.
Geçen haftasonu kaçamak yapmasaydım 70.50 çıkma ihtimalim vardı ama mahfettim o ihtimali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…