Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

uyku düzenimde bir problem yok şükür her bulduğum fırsatta uyumaya çalışıyorum işyerinde bile gözlerimi kapatıp dinlenmeye çalışıyorum.Bu bebiş beni yiyor yavaştan yavaştan :))
hosbulduk canim , bende yeni katildim araniza dilerim monti ile kilolarimdan kurtulurum:Saruboceq:
canim ilk sayfadaki bilgilerini gordum ne guzel sende kilolarini vermissin bebk icinde hayirli olsun ,saglikli ve keyifli bir hamilelik dilerim a.s.

İstikrarlı ve kararlı olursan çok çabuk gider kiloların canım.Hiç kaçamak yapmadan düzenli sporuda ekleyince benden çok güzel kilolar gitmişti umarım aynı şekilde sende verirsin.Saol canım.İnş.güzel geçiririm bugünlerde biraz huysuzluk yapıyor ama inş.Sağlıkla gelir kucağıma

uyku düzenimde bir problem yok şükür her bulduğum fırsatta uyumaya çalışıyorum işyerinde bile gözlerimi kapatıp dinlenmeye çalışıyorum.Bu bebiş beni yiyor yavaştan yavaştan :))

hamileliğin ilk evresinde oluyor canım, ilerleyen dönemlerde inanamayacağın kadar enerjik olacaksın...tadını çıkarmaya bak:))

sanırım hepsi karıştırılıp sürülecek, hergün mü sürülmesi gerekiyor acaba??

hergün sürülürse iyi olur
benim gibi alıpta hiç sürmeden evde bekletme de

hamileliğin ilk evresinde oluyor canım, ilerleyen dönemlerde inanamayacağın kadar enerjik olacaksın...tadını çıkarmaya bak:))

evet ya ilk 3 ay ayakta uyuyodum
son üç ay balayı gibiydi

selamlar kıslar ,valla ancak sıra geldi::))))))))
birde oğlana ameliyat günü aldık pazartesi .. sabah olacak bi terslik çıkmassa ...

ikinci evreye sıra gelene kadar ben herşeye alışacağım sanırım :)))

birde oğlana ameliyat günü aldık pazartesi .. sabah olacak bi terslik çıkmassa ...

Şimdiden geçmiş olsun aeben abla.İiyi haberlerini bekliyoruz artık

Geçmiş olsun ablacım inş. kısa zmaanda oğluşun ameliyatı atlatır tabi sen de çok yorulucaksın ahhh annelik:)))

diyarcım menülerin pek olmamış fıstık ama oturur

montide yasaklar kesin yasak canım az hasalnmış sıpagetti dışında makarna yemiyoruz .hatta o ögünde hiç yag kulanmamaya çalışıyoruz ..

akşam ögünündede ekmek yemiyoruz helede et le .akannehir baklagillede et yemiyoruz sen bezelyeyle et yemişin aynı ögünde birde ekmek .lmaz:

kahvaltı yapmamanda yanlış olmuş az ekmekle kuratarmısın gerçi ama dikkat et en önemli ögün kahvaltıdır ....

birde daha öncede yazmıştım menülerinizi 1 günlük olrak yazın böyle degerlendiremiyoruz tüm gün ne yediniz bilmiyoruz .a.s

bi hatırlatma daha kepek ekmek yemiyoruz ... o beayaz ekmege kepek katılmış ekmek beyez ekmek yenmiyor bu beslenmede canım ...:hulya:

sağolon fıstıklar ..ameliyat zor deyim bebikimde yatmayacak bile inşallah .ama anestezi alması bu yaşda o düşündürüyor işte .

bol yürüyüş bol spor canım
dışardan sürdüğün şeyler cildi besler ama sarkmasını engellemez..
sporun ve yürüyüşün yaptığı mucizeyi hiçbiri yapmazkaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaklşık 18 kilo oldu ama hiç sarkmadım ... bunu birazda spora ve yavaş kilo vermeye borçluyum sanırım ...

aeben abla çok geçmiş olsun.Allah ogluşuna acil şifalar versin inşallah.ve tabiki tüm hastalara

alkisalkisalkis çok güzel menü ketum ablam ....alkisalkisalkis

Allah acil şifalar versin aebencim (26 yaşındayım abla demem gerekir mi bilmiyorum)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaklşık 18 kilo oldu ama hiç sarkmadım ... bunu birazda spora ve yavaş kilo vermeye borçluyum sanırım ...

vayy be hiç sarkma yokmu
doğumların normal oldu sanırsam

ah ben bu sezercik göbeğini nasıl göndereceğim fisfisfis

NARıNıN BıRAZ ZAMAN VER KENDıNE KUZUM YA .yerimseniben
OY OY OY HARıKA BıR MENÜYMÜŞ AKREBıM KEŞKE AKŞAMIDA YESEYDıN .:çok üzgünüm: RABBIM BU GECENıN HATIRINA TÜMMM SIKINTILARINI ALSIN ıNŞALAH ARKADAŞIM ...:1hug:
MENÜN GÜZEL ıREMCıM ....
Allah acil şifalar versin aebencim (26 yaşındayım abla demem gerekir mi bilmiyorum)

vayy be hiç sarkma yokmu
doğumların normal oldu sanırsam

ah ben bu sezercik göbeğini nasıl göndereceğim fisfisfis
DıYEBLıRSıN CANIM 35 YAŞINDAYIM ..
EVET DOGUMLARIM NORMAL DOGUMDU . EN KÜÇÜGÜM 10 YAŞINDA .

ZAMANLA GıDER GÖBEGıN CANIM ÜZÜLME .a.s

KISLAR MESAJLAR ÇOK ANCAK BAKABıLDıM ATLADIKLARIMDA OLDU ÖZÜR DıLERıM YENı ARKADAŞLAR KATILMIŞ HOŞ GELMıŞLER ....
BU ARADA NAZLIMDA GELMıŞ TEKRAR .alkisalkisalkis

HERKESıN KANDıLıNı KUTLAR NE MURADI VARSA OLMASINI DıLERıM RABBIMDAN ...opuyorumnanaktan

hepinize merhaba arkadaslar
oku oku bitiremedim dokturmussunuz yine cok guzel konular islenmis ozelliklede bu vucutta sarkma benimde kafama takiliyo bende bu bahsettiginiz yaglardanmi alsammi ne yapsam denemekte fayda var.
gelelim bugunki menume

sabah 2 dilim tam bugday ekmek, marmelat,peynir 4 zeytin
ara 1 kupa yesil cay
oglen 1 ince bonfile tavuk izgara,salata,ayran
ara yarim elma ,2 taze kayisi
aksam balik izgara ve bol salata
yatmadan once yine 3 taze kayisi

Son düzenleme:
vay yine harika menü olmuş alkisalkisalkis

Şenizameliyet pazartesi canım .teşekürler hepinize .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…