çağlayancım yazılarını okudum da, uyku düzenin nasıl güzelim, kalitesiz uykuda unutkanlığa sebep oluyor, kendimden biliyorum da, unutkanlık, odaklanma sorunu uykusuzluk çektiğim dönemlerde yaşadığım şeylerdi..
hosbulduk canim , bende yeni katildim araniza dilerim monti ile kilolarimdan kurtulurum:Saruboceq:
canim ilk sayfadaki bilgilerini gordum ne guzel sende kilolarini vermissin bebk icinde hayirli olsun ,saglikli ve keyifli bir hamilelik dilerim a.s.
uyku düzenimde bir problem yok şükür her bulduğum fırsatta uyumaya çalışıyorum işyerinde bile gözlerimi kapatıp dinlenmeye çalışıyorum.Bu bebiş beni yiyor yavaştan yavaştan :))
sanırım hepsi karıştırılıp sürülecek, hergün mü sürülmesi gerekiyor acaba??
hamileliğin ilk evresinde oluyor canım, ilerleyen dönemlerde inanamayacağın kadar enerjik olacaksın...tadını çıkarmaya bak:))
hamileliğin ilk evresinde oluyor canım, ilerleyen dönemlerde inanamayacağın kadar enerjik olacaksın...tadını çıkarmaya bak:))
selamlar kıslar ,valla ancak sıra geldi::))))))))
birde oğlana ameliyat günü aldık pazartesi .. sabah olacak bi terslik çıkmassa ...
diyarcım menülerin pek olmamış fıstık ama otururmerhaba kızlar
pazar gününe kadar sitemize fazla giremicem çünkü hep düğünler var ve işyerinde hep sıkıntılar var
dün akşam ki menümü yazayım hemen yorumlarınızı okucam arada
4 kaşık sebze yemeği içinde enginar, tavuk, bezelye vardı
4 kaşık salata
200ml yoğurt
1 dilimde kepekli ekmek yedim
bu sabah:
4 tane kiraz
kahvaltıda:
ne yazıkki yapamadım işyerinde ki stres yüzünden
yarım dilim kepek ekmeği yemişim
öğlen:
5 kaşık mercimek çorbası
salata
200ml yoğurt
3 çatal fırında makarna
normal yaşamıma dönmek istiyorum artık böyle diyete uyamıyorum zaten kötü oldu yediklerim en azğırındna eleştirin lütfen
akşamada kız arkadşaımın kınası var aburcubur yemem ama
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbol yürüyüş bol spor canım
dışardan sürdüğün şeyler cildi besler ama sarkmasını engellemez..
sporun ve yürüyüşün yaptığı mucizeyi hiçbiri yapmazkaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis çok güzel menü ketum ablam ....alkisalkisalkisGünaydın hanımlar,
hemen bugünkü menümü yazayım..
Sabah:
6 kiraz
Kahvaltı:
1 dlm tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Domates, salatalık, 3 yaprak kıvırcıkdan oluşan salata
1 kk kadar peynir (% 2.5 yağlı)
ve çay
Öğle:
Mantar Sote ya da yemeği (henüz karar vermedim)
salata
ayran
Akşam:
menemen
salata
yoğurt
selamlar kıslar ,valla ancak sıra geldi::))))))))
birde oğlana ameliyat günü aldık pazartesi .. sabah olacak bi terslik çıkmassa ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaklşık 18 kilo oldu ama hiç sarkmadım ... bunu birazda spora ve yavaş kilo vermeye borçluyum sanırım ...
NARıNıN BıRAZ ZAMAN VER KENDıNE KUZUM YA .yerimsenibentatlım yediklerimiz yazdım.bilemiyorum su az mı içiyorum dicem ama 2 lt mutlaka içiyorum.tuza dikkat ediyorum. kendi kendime nazar ettim galiba .geçen hafta 1.600 verince .herneyse pes etmek yok ümitsizlik yok bu hafta olmazsa inşallah önümüzdeki hafta olur saglık olsun yeterki zemuszemus
OY OY OY HARıKA BıR MENÜYMÜŞ AKREBıM KEŞKE AKŞAMIDA YESEYDıN .:çok üzgünüm: RABBIM BU GECENıN HATIRINA TÜMMM SIKINTILARINI ALSIN ıNŞALAH ARKADAŞIM ...:1hug:şimdi ben dün neler yemişim bakalımmm
8:00
1 erik
8:30
peynir zeytin,vişne marmelatı,t ekmek,çay
12:55
patlican kebabı,pişmiş biber domates,yoğurt
17:30
3 erik ve bol kiraz
akşam
:1no2:
aslında menüde fırında tavuk soğan salata,maydanoz,domates salatalık,pişmiş biber,ayran vardı
ama gelişen bazı sıkıntılı olaylar yemek yememe engel oldu maalesef..:1ninca:
60 dk yürüyüş
50 mekik
MENÜN GÜZEL ıREMCıM ....Abla karnıyarık kızartma değildi fırında yapılmış.
Akşamki tavuk da kızartma sayılmaz. Yağsız tavada maksimum bi çay kaşığı yağ koymuşuzdur içine.
Bu sabah tartıldım 71.5 çıktım.
Sanırım biraz daha vermiş olacağım yarına.
DıYEBLıRSıN CANIM 35 YAŞINDAYIM ..Allah acil şifalar versin aebencim (26 yaşındayım abla demem gerekir mi bilmiyorum)
vayy be hiç sarkma yokmu
doğumların normal oldu sanırsam
ah ben bu sezercik göbeğini nasıl göndereceğim fisfisfis
vay yine harika menü olmuş alkisalkisalkishepinize merhaba arkadaslar
oku oku bitiremedim dokturmussunuz yine cok guzel konular islenmis ozelliklede bu vucutta sarkma benimde kafama takiliyo bende bu bahsettiginiz yaglardanmi alsammi ne yapsam denemekte fayda var.
gelelim bugunki menume
sabah 2 dilim tam bugday ekmek, marmelat,peynir 4 zeytin
ara 1 kupa yesil cay
oglen 1 ince bonfile tavuk izgara,salata,ayran
ara yarim elma ,2 taze kayisi
aksam balik izgara ve bol salata
yatmadan once yine 3 taze kayisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?