Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bebik85. ........

başlangıç ...... 22 .3 2010

ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak )
13 hafta ........56 800 gr

Regli şişkinliğim benim de hala geçmedi bide hala geçen haftaki kaçamağın acısı var tabii ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım vallayerimseniben

08:00
5 kayısı

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
çay

12:30
1 tb. z.yağlı yeşil mercimek
yoğurt
salata

16:30
4 iri kayısı

20:30
2 minik derisiz kendi yağıyla pişmiş baget
salata
yoğurt

günaydın kızlar.umarım herkesin umduğu gibi bir cuma olur.kilocuklar gitmiş olur inşallah.aebenim oğluna şimdiden geçmiş olsun ablam.bugün çocuğu karne alacak her anne babanında yüzünü güldürsün ewlatları inşallah...
çağlayancım tam okuyamadım sayfaları oğlum rahat durmuyor ama kremlerden bahsedilmiş sanırım.eğer gebelikle ilgiliyse yazılanlar (çok hızlı atladım sayfaları tam okuyamadım,oğlum kabloları çekiştiriyorda) ben 190 tl ye bile krem almıştım ama ewdeki herhangi bir nemlendiriciye tatlıbademyağını karıştır şimdien itibaren her duştan sonra önce bebek yağıyla yağlan ardından onu sür cnm.ve karnın büyümeye başlayınca kaşınacaktır sakın kaşıma tırnak izlein bile kalıyor yırtık yırtık.arkadaşım yeni doğum yaptı onda gördüm kedi tırmalamış gibiydi aynen.ben bitene kadar kremimi sürmüştüm sonra nemlendirici + bademyağına devam ettim.ve fazla kilo almadığım için çatlamadım hiç.doğumdan bir ay sonra göbişim dümdüz hatta içine göçüktü...fazla kilo alma,esnekliğini korumak içinde bu karışımı sür..başkada bir şeye grek yok tatlım....herkese mutlu haftasonları diliyorum....opuyorumnanaktan

Diyar geçen haftaya göre 100 gr verdim canım. Ama aslında 1 kilo verdim. Çünkü geçen haftasonu kaçamak yapıp kilo almıştım. Amacım bu hafta o kiloya düşmekti. 100 daha azına düştüm şükür. Asla bu hafta kaçamak yapmam asla. Büyük ders oldu bana.

Bebikim yine vermişsin cnm bravo.

Zili günaydın.

iremcim o zaman haftaya kaçamaksız bir hafta olması dileiğyle bugünden başlıyalım
bende sanırım dondorma konusunda durmam lazım
herşey istediğimiz gibi olsun
sizlerin desteğiyle herşey yoluna girecek inşallah
acaba 7 li rakamları yine göre bilecek miyim heyecanlandım biraz :)

Montide 3. günüm

Başlangıç Kilom 67:400 gr
Bu sabah itibariyle Kilom 66.200 gr

Ve dünkü menüm

09:00

Bir bardak light süt
Bir domates,5 zeytin
İki dilim kızarmış kpk ekmeği

11:30 Bir kupa yeşil çay (1,5 su bardağı yapıyor)

Öğlen (Dışarı çıktım)

İli kaşık taze fasulye
İki kaşık Salata
İki kaşık tavuk sote (haşlama patateslerini ağzıma sürmedim)
3 kaşık yoğurt

Öğle arasında 35 dk yürüdüm.
Ve tatlı vermişleri yemedim.

15:00 Bir kupa yeşilçay

Ara küçük bir kase kiraz

Akşam 4 kaşık yoğurt 2 salatalık ile üzerinde hafif nane

2 litre su

Taam abla yok ne kızıyon :sinifsinif:

Nilay burdan da tebrik ederim kzucuk kaydirigubbakcemile5

amanınn dünkü menümü yazmayı unuttummm

hemen yazıyorumm

7:45
kiraz bi kaçtane
8:30
zeytin peynir t ekmek çay

12:00
2 yeşil elma

13:30
bol tavuklu domates tava,közlenmiş süsbiber kocamann cacık

18:00
bir avuç kadar kiraz,1 adet yeşil elma

20:45
3 adet fırında tavuk sarma,soğan salata,domates salatalık bol maydanoz közlenmiş yeşil biber 1,5 bardak ayran

80 dk yürüyüş
akşam evin heryerini silmece

Diyar Montiye aykırı şeylerin içinde olmadığı her yemek Montiye uygundur cnm.
Mesela patates ve havuçsuz ve unsuz tüm çorbalar.
Etle baklagilin içiçe olmadığı tüm yemekler.
Pirinçsiz ıspanak,semizotu vs.

Akrep abla mönün gayet güzel maşallah. elma canavarı gördüm seni :)

hepinize merhaba arkadaslar
bugun beni terazi 57,2 gosterdi gecen hafta 58,100 ile kapatmistim.
900 gr daha gitmis aslinda daha fazlada giderdi ama yemek saatlerim bu hafta biraz sasti anladigim kadariyla monti ogun atlamayi kabul etmiyo.

tünaydın hanımlar,

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..Menüme gelince;

Sabah:
10 adet kiraz

Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 adet domates

Öğle:
2 yumurtadan mantarlı omlet, salata, ayran

Akşam:
Tavuk ızgara, salata, ayran/yoğurt

öğle yemeğimin saati henüz gelmedi, salatama ton balığı ilave etsem olur mu acaba? (protein alımı açısından)

kiloma gelince 63.9..(aslında daha az olabilir, tuvalet öncesi ve sonrası tartı aynı kiloyu gösterdi (deli mi ne bilmiyorumkismile) aebencimm, sen yine de bunu yaz, yarın bakalım ne kadar gösterecek benim espiri anlayışı kıt tartım

bende montiye başlıyorumm ama bi tane kitap edinmem gerek bi an önce burdan takip etmek zor oluyo :)

bende montiye başlıyorumm ama bi tane kitap edinmem gerek bi an önce burdan takip etmek zor oluyo :)

bende kitap var ama burdan takip etmek benim için daha yararlı oluyor . kitapta ilk etapta bazı şeyleri anlamamıştım . ama burdan takip ettikçe arkadaşların menülerine bakınca ve yapılan yorumlar doğrultusunda notlarımı alınca daha kolay oldu

benim kilom 62,5 malsef cozuttuğum 2 haftanın cezası ama bunada şükür çünkü hafta başı 64 kiloydum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…