Diyar Montiye aykırı şeylerin içinde olmadığı her yemek Montiye uygundur cnm.
Mesela patates ve havuçsuz ve unsuz tüm çorbalar.
Etle baklagilin içiçe olmadığı tüm yemekler.
Pirinçsiz ıspanak,semizotu vs.
Akrep abla mönün gayet güzel maşallah. elma canavarı gördüm seni :)
lacey salatanı yağsız yemene gerek yok cnm. z.yağı kullanabilirsin mesela.
Gayet güzel mönün.
Ben kaçıyorum p.tesi görüşmek üzere.
Kaçamak yapan haftaya Cuma + 10 kilo görsün işallah.
lacey salatanı yağsız yemene gerek yok cnm. z.yağı kullanabilirsin mesela.
Gayet güzel mönün.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:merhaba arkadaslar bugün montıyı tam anlamıyla uyguladım kaydirigubbakcemile2
işte menüm
sabah : 2 dilim t.b ekmeği,1 kk y. yağlı peynir,3 zeytin,dom ,salatalık
öğlen: 1 tabak yağsız ve tuzsuz tavuklu salata,1 çay bardağı yoğurt
ara: 1 adet yeşil elma
akşam : 1 tabak z. yeşil fasulye,salata,cacık
su: 2 litre, 2 kupa yeşil çay
spor : 60 dk yürüyüş
ohaoldumsmileohaoldumsmileKIS BUNE AMANINkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ İLK SORUM İREM KAÇAMAK YAPTINMI OLACAK ..:roflol::roflol:lacey salatanı yağsız yemene gerek yok cnm. z.yağı kullanabilirsin mesela.
Gayet güzel mönün.
CÜPER, CÜPER ,CÜPER AKREBİM .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisNE OLUR BÖYLE DEVAM ET BAK SÜPER KİLOLAR VERECEKSİN YETER OYALANDIGIN ...a.samanınn dünkü menümü yazmayı unuttummm
hemen yazıyorumm
7:45
kiraz bi kaçtane
8:30
zeytin peynir t ekmek çay
12:00
2 yeşil elma
13:30
bol tavuklu domates tava,közlenmiş süsbiber kocamann cacık
18:00
bir avuç kadar kiraz,1 adet yeşil elma
20:45
3 adet fırında tavuk sarma,soğan salata,domates salatalık bol maydanoz közlenmiş yeşil biber 1,5 bardak ayran
80 dk yürüyüş
akşam evin heryerini silmece
menün harika ablam ...zemuszemusalkisalkisalkistünaydın hanımlar,
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..Menüme gelince;
Sabah:
10 adet kiraz
Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 adet domates
Öğle:
2 yumurtadan mantarlı omlet, salata, ayran
Akşam:
Tavuk ızgara, salata, ayran/yoğurt
öğle yemeğimin saati henüz gelmedi, salatama ton balığı ilave etsem olur mu acaba? (protein alımı açısından)
kiloma gelince 63.9..(aslında daha az olabilir, tuvalet öncesi ve sonrası tartı aynı kiloyu gösterdi (deli mi ne bilmiyorumkismile) aebencimm, sen yine de bunu yaz, yarın bakalım ne kadar gösterecek benim espiri anlayışı kıt tartım
hoş geldin ...bende montiye başlıyorummama bi tane kitap edinmem gerek bi an önce burdan takip etmek zor oluyo :)
tebrikler bebikim inan kaçamak yapmadıgın kilondan belli şekerim .bebik85. ........
başlangıç ...... 22 .3 2010
ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak )
13 hafta ........56 800 gr
Regli şişkinliğim benim de hala geçmedi bide hala geçen haftaki kaçamağın acısı var tabii ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım vallayerimseniben
08:00
5 kayısı
09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
peynir
biber
çay
12:30
1 tb. z.yağlı yeşil mercimek
yoğurt
salata
16:30
4 iri kayısı
20:30
2 minik derisiz kendi yağıyla pişmiş baget
salata
yoğurt
çok başarılı bir menü olmuş .nekss.harika ...:lepi:Montide 3. günüm
Başlangıç Kilom 67:400 gr
Bu sabah itibariyle Kilom 66.200 gr
Ve dünkü menüm
09:00
Bir bardak light süt
Bir domates,5 zeytin
İki dilim kızarmış kpk ekmeği
11:30 Bir kupa yeşil çay (1,5 su bardağı yapıyor)
Öğlen (Dışarı çıktım)
İli kaşık taze fasulye
İki kaşık Salata
İki kaşık tavuk sote (haşlama patateslerini ağzıma sürmedim)
3 kaşık yoğurt
Öğle arasında 35 dk yürüdüm.
Ve tatlı vermişleri yemedim.
15:00 Bir kupa yeşilçay
Ara küçük bir kase kiraz
Akşam 4 kaşık yoğurt 2 salatalık ile üzerinde hafif nane
2 litre su
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel ailece yapmak .. bir arkadaşımız vardı eşiyle birlikte yapıyordu ve beraber hedeflerine ulaştılar ...:teytey:aynını szilerinde başına inşallah lacey....gunaydin keyifli ve montili bir gun diliyorum
aebencigim 71.5 kg ile bu haftaya basladim benide listeye yazarsan sevinirim canim
2 dilim tam b. ekmekli kahvaltimi yaptim aksama menumu tam yazarim
ayrica butun ev halkinada uygulatiyorum. esim is yerinden telefon ediyor menude bunlar bunlar var ne yiyeyim diye
gercekten hem hazirlanmasi hemde yemesi zevkli menuler ortaya cikiyor
tebrikler diyarcım ......alkisalkisalkistebrik ediyorum aebencim
bende sabah tartıldım
listeye giricekmiyim bilmiyorum ama
başlangıç kilom:97
geçen hafta:86
bu hafta:84.8
verilen kg:1.2 kg
kilo süper ama spor yapamadığım için kendimi hafiflemiş hissetmiyorum bile sanki ayınıyım şişim
geniz eti canım ....merhaba canim , gecmis olsun . oglun ne ameliyati olacak canim ?
gözel menü hocam .....Günaydın herkese.
Nazcım hiç salata yok mönülerinde.
Lacey öğeln ton balığı yiyeceğine ton balıklı salata olsa süper olurmuş. Akşamda yoğurt yada ayran olsaymış keşke. Afiyet olsun.
Benim dün yediklerim.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
Türlü, yoğurt, az salata
Ara
Kiraz
Akşam
Pirinçsiz yoğurt çorbası, salata
Bu sabah 71.3 çıktım. Çok şükür geçen Cuma ki kiloma indim hatta 100 gr altına.
Çok korkuyordum fazla çıkıcam diye.
Ama haftasonu kaçamağım olmasaydı kesin 70 olurdum offfff.
dondurma olmasaymış güzel olcakmış canım ...akşamı hafif geçirmekle iyi etmişin .yerimsenibengünadın kızlar
dün bende sabah, peynirli omlet yedim
öğle kıymalı kabak yemeği bolca yoğurt
akşamüstü dondurmaa maalesef
akşam yoğurt salatalık
ara kiraz 3-5 tane
haticecim buraya bir günlük beslenmeni ve diyet boyunce neler yaptıgnı yazarmısın ??ve ne zaman başladım ..ne kadar verdin ..ne zaman durdu.. kısaca kilo verme öykünü yazarmısın ???
az çok listenden anladıgım kadarıyle sen protein almıyorsun hep sebze ve meyveyle besleniyorsun agırlıklı haticecim ..a.sben şubatın 10 gibi başladım diyete
sabah 8-8 buçuk gibi kahvaltı tost yada
1 dilim ekmek peynir domates türü kahvaltı ile başlıyorum saat
10-10.30 gibi ara yapıyorum meyva yada 1 bardak yeşil çay
1 gibi öğlen yemeği genelde sebze salata
3 gibi tekrar ara
yapıyorum
ve akşam yemeği saati pek belli olmasada 6 gibi yine sebze ağırlıklı
haftada 1-2 makarna yada pilav
1-2 et türü ben balık sevmem kırmızı ette çok tüketilmemeli denildiği için eti az tüketiyorum
1 aya yakındır 74 ve 75 arasında geziniyor kilom almıyorum ama veremiyorum
hoş geldin maytabım... kıs yeter artık ye biraz pasta vs .kaydirigubbakcemile3selam kızlarr
aebencimnasılsın
fırsatım olmadı sabah beri yazmaya
kilo verenlei tebrik ediyoum r lerim zor basıyo bu arada((
benim kilom 52.8 kızlar pantollarım gene bollaştı
çekiştire çekiştire giyiyorum valla gıcık oldum habire tontiş küçülüyo üst taraftan inse birazda noolur sankimm
az çok listenden anladıgım kadarıyle sen protein almıyorsun hep sebze ve meyveyle besleniyorsun agırlıklı haticecim ..a.s
.belli bir kilo vermen ve durması normal farklı bir beselenmye geçmelisin ..
balık sevmiyor olabilirsin hadi kırmızı etde fazlası zararlı diyelim tavugun neyi var canım .?haftada 1.2. az
birde sen hiç yogurt süt tüketmiyorsun sanırım ....buda baya etkiler kilo vermemeni.... a.s
birde baklagilde yemiyorsun sanırım :1ninca:
ilk verdigin kilolar çabuk verilir genelde kiloda olsa buyük kısmı sudur yada kasdanda verilir ...diyete başladıgımız ilk ay hepimiz vermişizdir 3.5. kiloama asıl sonrası ve yagdan gitmesi önemli ...
şimdi vaktim kısıtlı canım ama bu topige yazarsan ben sana yardımcı olurum . en azından menülerini kilonu tetikleyecek şekilde düzenleriz .oldumu ?yerimseniben
başta kahvaltın ...bi kaçgün yumurtalı bol kahvaltı yapabilirmisin ..
kilonu tetikleyelim sonra vazgeçilmez ekmegimize dönücez . bu arada ne ekmegi yiyorsun ?
madem sebze seviyorsun yanında mutlaka yogurt ye ama mutlaka onu sevmessen peynir ..... salatanıda mutlaka ye tabi . ama et türüde yemeye çalış neden yenmesi sakıncalı olsun .
aynı şeyleri akşam içinde geçerli .... ama akşamı hafif tut ...
birde araların çok sık . açıkmıyorsan kahvaltı öylen arasını sadece yeşil çayla yap ...a.s
ve öyleden sonra yaptıgın ara için biraz bekle ögünden hemen sonra yeme aranı .özelikle meyveyse ...
şimdilk tavsiyelerim bunlar . menülerin düzene girsin mutlaka verirsin ...
bir hafta deneyelim istersen . bu topikteki kıslar gibi sende yaz buraya menülerini(monti yap demiyorum kendine özgü menülerin )
1 hafta bakalım eger tetiklenmesse kilon başka seçenekler uygularız .yerimseniben
ayrıca beni takip edipde yazdıgın içinde teşekür ederim elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum diger topiklerdede farkedildigimede sevindim teşekür ederim .
iyi akşamlar .... :1hug:
sana kalmış canım başlaya bilirsin . pazartesi görüşürüz ...canım ilğilendiğin için ben teşekkür ederim vaktini alıyoruma.s.
evet ben çok fazla et türü tüketmiyorum ama yoğurt ve süt ürünlerini severim yazmayı unutmuşum afedersin
yoğurt yemeklerin yanında yerim akşamları tarçınlı süt içerim peynirde yerim bazen pulbiberli yoğurt yerim ara öğün olarak
ama dediğin gibi pek baklagil yemiyorum aslında severim ama sebze daha kolay ve iyi geliyor herhalde
10 kilo verdim ama şimdi birşeyleri değiştirmeden olmayacağını anladım
yalnız ben haftasonu evde olamayacağım için pazartesi yazmaya başlasam olurmuopuyorumnanaktan
birde proteine ağırlık vererekmi başlayayım haftaya yazmaya yoksa normal olan öğünlerimimi yapayıma.s.
ekmek tam bugday tavsiye ederim hatice . biz sadece kahvaltıda yiyoruz bol bol .3.4 dl ekmek için çok deyl canım ..ekmeği yazmayı unutmuşum ben arada kepek arada çavdar aradada beyaz ekmek yiyorum günlük 3-4 dilim yiyorum bu hafta biraz fazla yedim ama
hayır güzelim nasıl istersen tavada yaglı omlet bile yapabilirsin ... yumurta konusunda kısıtlama yok yanlız ekmekle beraber yemiyoruzyumurtayı hep haşlamamı yenilmeli
alkisalkisalkisyine çok başarılı bir menü afiyet olsun camlıcam .Şenizhayirli aksamlar hepinize
bugunki menum
sabah
2 dili tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1 seftali
oglen 2 izgara tavuk bonfile ,1 domates, biraz peynir
ara 1 portakal
aksam az kiyma kavurma,salata ,ayran
yatmadan once 1 portakal,1 seftali,2 taze kayisi
hepinize iyi hafta sonlari arkadaslar mumkun olursa gelmeye calisirim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?