Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol canımmmmmmmmmmm

merhaba arkadaslar bugün montıyı tam anlamıyla uyguladım kaydirigubbakcemile2
işte menüm
sabah : 2 dilim t.b ekmeği,1 kk y. yağlı peynir,3 zeytin,dom ,salatalık
öğlen: 1 tabak yağsız ve tuzsuz tavuklu salata,1 çay bardağı yoğurt
ara: 1 adet yeşil elma
akşam : 1 tabak z. yeşil fasulye,salata,cacık
su: 2 litre, 2 kupa yeşil çay
spor : 60 dk yürüyüş

lacey salatanı yağsız yemene gerek yok cnm. z.yağı kullanabilirsin mesela.
Gayet güzel mönün.

Ben kaçıyorum p.tesi görüşmek üzere.

Kaçamak yapan haftaya Cuma + 10 kilo görsün işallah.

Gayet güzel mönün.

yorumlarin icin cok tesekkur edrim canim a.s. nedense salatayi yagli yiyemiyorum uzerine nar eksisi (dogal olandan) daha fazla seviyorum

Gayet güzel mönün.

:1shok: e yuhhh :1shok: 10 kilomu
allah korusunnn:1no2:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Gayet güzel mönün.

ohaoldumsmileohaoldumsmileKIS BUNE AMANINkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ İLK SORUM İREM KAÇAMAK YAPTINMI OLACAK ..:roflol::roflol:

CÜPER, CÜPER ,CÜPER AKREBİM .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisNE OLUR BÖYLE DEVAM ET BAK SÜPER KİLOLAR VERECEKSİN YETER OYALANDIGIN ...a.s

BU arada hayırı olsun 2. takımda başlamışsın ..:lepi:

menün harika ablam ...zemuszemusalkisalkisalkis
tabi ekleye bilirsin geç kalmışım ama bi dahaki sefere katabilirsin yumurta et gurubundandır ...
bende montiye başlıyorumm ama bi tane kitap edinmem gerek bi an önce burdan takip etmek zor oluyo :)
hoş geldin ...
tebrikler bebikim inan kaçamak yapmadıgın kilondan belli şekerim .maşallahın var 10 kilo oldu bacım .....:teytey::hooray:
çok başarılı bir menü olmuş .nekss.harika ...:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel ailece yapmak .. bir arkadaşımız vardı eşiyle birlikte yapıyordu ve beraber hedeflerine ulaştılar ...:teytey:aynını szilerinde başına inşallah lacey....
sen çok yürürdün hatta kızınla yanlışmı hatırlıyorum laceyim .yürüyüş topigine bekleriz ...yerimseniben
tebrikler diyarcım ......alkisalkisalkis
merhaba canim , gecmis olsun . oglun ne ameliyati olacak canim ?
geniz eti canım ....
gözel menü hocam .....Şeniz bendece olurdun ama hafta sonu kaçamak yapamıycagın için haftaya mutlaka olursun . nasıl bedduaydı kıs o... ben kilr tırstım he .:roflol:
günadın kızlar
dün bende sabah, peynirli omlet yedim

öğle kıymalı kabak yemeği bolca yoğurt

akşamüstü dondurmaa maalesef

akşam yoğurt salatalık

ara kiraz 3-5 tane
dondurma olmasaymış güzel olcakmış canım ...akşamı hafif geçirmekle iyi etmişin .yerimseniben

kıslar kilo bildirenlerin kilolarını not aldım . narinim gelmemiş bugun çiçegimde nerdeler ki??

bazı arkadaşlarımızda kilo bildirmemiş..
musaid bir zamanda eklerim kilolarınızı ve yeni katılan arkadaşların kilolarını ....

haticecim buraya bir günlük beslenmeni ve diyet boyunce neler yaptıgnı yazarmısın ??ve ne zaman başladım ..ne kadar verdin ..ne zaman durdu.. kısaca kilo verme öykünü yazarmısın ???

haticecim buraya bir günlük beslenmeni ve diyet boyunce neler yaptıgnı yazarmısın ??ve ne zaman başladım ..ne kadar verdin ..ne zaman durdu.. kısaca kilo verme öykünü yazarmısın ???

ben şubatın 10 gibi başladım diyete
sabah 8-8 buçuk gibi kahvaltı tost yada 1 dilim ekmek peynir domates türü kahvaltı ile başlıyorum saat 10-10.30 gibi ara yapıyorum meyva yada 1 bardak yeşil çay 1 gibi öğlen yemeği genelde sebze salata
3 gibi tekrar ara
yapıyorum
ve akşam yemeği saati pek belli olmasada 6 gibi yine sebze ağırlıklı
haftada 1-2 makarna yada pilav
1-2 et türü ben balık sevmem kırmızı ette çok tüketilmemeli denildiği için eti az tüketiyorum

1 aya yakındır 74 ve 75 arasında geziniyor kilom almıyorum ama veremiyorum

buarada sporda yapıyorum
daha önceleri leslie ile yürüyüş videosunu yaptım zamanla arttırarak şimdi genelde koşu bandında tempolu yürüyorum 45 dakika

selam kızlarr
aebencimnasılsın
fırsatım olmadı sabah beri yazmaya
kilo verenlei tebrik ediyoum r lerim zor basıyo bu arada((
benim kilom 52.8 kızlar pantollarım gene bollaştı
çekiştire çekiştire giyiyorum valla gıcık oldum habire tontiş küçülüyo üst taraftan inse birazda noolur sankimm

az çok listenden anladıgım kadarıyle sen protein almıyorsun hep sebze ve meyveyle besleniyorsun agırlıklı haticecim ..a.s
.belli bir kilo vermen ve durması normal farklı bir beselenmye geçmelisin ..
balık sevmiyor olabilirsin hadi kırmızı etde fazlası zararlı diyelim tavugun neyi var canım .?haftada 1.2. az
birde sen hiç yogurt süt tüketmiyorsun sanırım ....buda baya etkiler kilo vermemeni.... a.s
birde baklagilde yemiyorsun sanırım :1ninca:

ilk verdigin kilolar çabuk verilir genelde kiloda olsa buyük kısmı sudur yada kasdanda verilir ...diyete başladıgımız ilk ay hepimiz vermişizdir 3.5. kilo ama asıl sonrası ve yagdan gitmesi önemli ...

şimdi vaktim kısıtlı canım ama bu topige yazarsan ben sana yardımcı olurum . en azından menülerini kilonu tetikleyecek şekilde düzenleriz .oldumu ?yerimseniben

başta kahvaltın ...bi kaçgün yumurtalı bol kahvaltı yapabilirmisin ..
kilonu tetikleyelim sonra vazgeçilmez ekmegimize dönücez . bu arada ne ekmegi yiyorsun ?

madem sebze seviyorsun yanında mutlaka yogurt ye ama mutlaka onu sevmessen peynir ..... salatanıda mutlaka ye tabi . ama et türüde yemeye çalış neden yenmesi sakıncalı olsun .
aynı şeyleri akşam içinde geçerli .... ama akşamı hafif tut ...
birde araların çok sık . açıkmıyorsan kahvaltı öylen arasını sadece yeşil çayla yap ...a.s
ve öyleden sonra yaptıgın ara için biraz bekle ögünden hemen sonra yeme aranı .özelikle meyveyse ...

şimdilk tavsiyelerim bunlar . menülerin düzene girsin mutlaka verirsin ...
bir hafta deneyelim istersen . bu topikteki kıslar gibi sende yaz buraya menülerini(monti yap demiyorum kendine özgü menülerin )

1 hafta bakalım eger tetiklenmesse kilon başka seçenekler uygularız .yerimseniben

ayrıca beni takip edipde yazdıgın içinde teşekür ederim elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum diger topiklerdede farkedildigimede sevindim teşekür ederim .

iyi akşamlar .... :1hug:

hoş geldin maytabım... kıs yeter artık ye biraz pasta vs .kaydirigubbakcemile3

canım ilğilendiğin için ben teşekkür ederim vaktini alıyoruma.s.
evet ben çok fazla et türü tüketmiyorum ama yoğurt ve süt ürünlerini severim yazmayı unutmuşum afedersin
yoğurt yemeklerin yanında yerim akşamları tarçınlı süt içerim peynirde yerim bazen pulbiberli yoğurt yerim ara öğün olarak
ama dediğin gibi pek baklagil yemiyorum aslında severim ama sebze daha kolay ve iyi geliyor herhalde
10 kilo verdim ama şimdi birşeyleri değiştirmeden olmayacağını anladım

yalnız ben haftasonu evde olamayacağım için pazartesi yazmaya başlasam olurmuopuyorumnanaktan

birde proteine ağırlık vererekmi başlayayım haftaya yazmaya yoksa normal olan öğünlerimimi yapayım
a.s.

ekmeği yazmayı unutmuşum ben arada kepek arada çavdar aradada beyaz ekmek yiyorum günlük 3-4 dilim yiyorum bu hafta biraz fazla yedim ama

hayirli aksamlar hepinize
bugunki menum
sabah
2 dili tam bugday ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
ara 1 seftali
oglen 2 izgara tavuk bonfile ,1 domates, biraz peynir
ara 1 portakal
aksam az kiyma kavurma,salata ,ayran
yatmadan once 1 portakal,1 seftali,2 taze kayisi

hepinize iyi hafta sonlari arkadaslar mumkun olursa gelmeye calisirim opuyorumnanaktan

sana kalmış canım başlaya bilirsin . pazartesi görüşürüz ...
ekmeği yazmayı unutmuşum ben arada kepek arada çavdar aradada beyaz ekmek yiyorum günlük 3-4 dilim yiyorum bu hafta biraz fazla yedim ama
ekmek tam bugday tavsiye ederim hatice . biz sadece kahvaltıda yiyoruz bol bol .3.4 dl ekmek için çok deyl canım ..
yanlız ekmegi etleyemiyoruz.. çümki şişlik yapıpyor ve etteki yag depoya gidiyor ...
yumurtayı hep haşlamamı yenilmeli
hayır güzelim nasıl istersen tavada yaglı omlet bile yapabilirsin ... yumurta konusunda kısıtlama yok yanlız ekmekle beraber yemiyoruz
alkisalkisalkisyine çok başarılı bir menü afiyet olsun camlıcam .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…