Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoş geldin maytabım... kıs yeter artık ye biraz pasta vs .kaydirigubbakcemile3

yiyorummm:kedi:
magnum duble çkolata yiyorum 3 günde bir daha ne yiyim allasen bibaşlııcam kilo almaya 2-3 kilo birden alıcam veremiicem bidahada
tadını alıncada eskiye dönemiyırum 0kaçamakla 2 ay nasıl sabretmişim diyorum yaa delimiyimneyimeyvahedigeldismile

yok bacum ne delisi bence fazla zeküsün bilem .kaydirigubbakcemile3
magnum duble hı ..:icecream::icecream::icecream:

inşallah canım eşiminde benim gibi en az 15 kg vermesi lazım. diyetten bahsettim hoşuna gitti. başladık bakalım inşallah sıkılmazlmaz:
evet canım yürüdüğümüz zamanlarda kilolarımı vermiştim ama neredeyse 1yıldan beri yürüyüşleri aksattım , düzensizde beslenince kilolar geri geldi, yürüyüş zamanlarını oturttuktan sonra yine topiğe gelirim canımkaydirigubbakcemile5

bu arada ameliyat için yeniden geçmiş olsun benim oğluşta 5 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı olmuştu. şifalar dilerim

hee kuzenim 2 günde 900gr verdi maşallahh
gazı aldı artık kimse durduramaz onuda:))
tatile çıkıcak 1inde o zamana kadar ne versem kardır diyodu şimdi kıyamam kaçamak yapmam diyo
bu amca nelere kaadir yaaww
yatıyom şekerler iyi geceler

geldim canım.işyerinde net yoktu bugün modem bozulmuş.çıkıncada anneme gittim anca gelebildim.hemen bildiriyorum

geçen hafta 72.100

bu hafta : 73.000

artı 900 gr. bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.bu hafta durum maalesef artı.

kilo veren herkesi tebrik ederim canı gönülden.veremeyenlerede inşallah haftaya fazlasıyla kilo verebilmelerini diliyorum opuyorumnanaktan

Günayın kızlar diyicem ama hafta sonu pek kimseler olmuyor burda dün kilomu yazamamıştım
56.900 aebenim kilom
Birde bir sorum olacak havalar ısındığından beri özellikle bir haftadır sabahları sadece yulaf ezmesi yiyebiliyorum içine incir kayısı badem ve süt koyuyorum dün baktım ekmeğim aynen duruyo bir haftadır hiç yememişim bunun bir sakıncası var mı acaba nedersiniz kızlar????

GÜNAYDIN

dün yediklerimi yazayım ..

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeğı
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
4 yemek kaşığı et kavurma
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
1 tabak menemen
yoğurt
salata

günaydınnnn opuyorumnanaktan
güzel ve keyifli bir gün diliyorum. monti ile 2 . günüm veee dayanamayıp tartıldım ve şokk akannehir 800g eksi. süper
erkenden açık havada 1 saat yürüdüm.
sabah kahvaltımı yağsız domatesli,peynirli ve yumurtalı omlet ile yaptım.
daha sonra menümü paylaşırım görüşmek üzere

menün çok güzel canım , yeni olduğum için sizlerin menülerinden yararlanıyorum. keyifli bir gün diliyoruma.s

a öylemi nasıl geçti.. demekki aynı ameliyat ama biz bagdemçik için biraz bekleyelim dedik belki yaşadıgımız problemle sadece geniz etinden olabilir diye ...şimdilik sadece genizetine karar verdik yoksa bizimde ikisi birden olcaktı ...
laceyim ameliyattdan sonra dikkat edilmesi gerken bir durum varmı canım kolay atlattımı ogluş nede olsa daha önce yaşamışsın .?beni oglan 10 yaşında %60 .70 tıkalıymış genzi.

günaydın bu arada fıstık hatunlar ...opuyorumnanaktan

neti yokmu maytabım buraya getir sene ....kaydirigubbakcemile3 kilo vermenin tadını alan bi daha bırakamıyor montiyi.:lepi:yaşasın monti kardeşligi.

hiç takılma narinim bak bende artıdayım ama hiç takmıyorum .

neden dün yag ölçtürdümbaskülde artıda olmama ragmen 17.400gr yagım geldi 200gr daha gitmiş yagdan ama kilom artıda yani demek istedigim basküle fazla aldanmayın yolunuza devam edin .kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

yarın ankaraya gidiyoruz
ve biz kızımla 8 gün kalıcaz
yapabildiğim kadar monti yapmaya çalışıcam
ama ne kadar olur bilmem
2 düğün var bakalım ne olacak kilo alıp gelmiyim de
53,8 çıktım bu sabah

günaydın cuecam .
yulafla süt yemende bir sakınca yok güzelim yanlız içine meyve katmışın biz ögünlerdele birlikte meyve yiyormuyuz ??lmaz:badem koyabilirsin ama meyve katma kahvaltıdan önce yiyebilirsin ama meyveni bunları sende biliyorsun .

yanlız sen 2. aşamaya geçtinmi tam olarak ??.. o zaman bu dedigin karışık kahvaltıyı yapabilirsin ama 1. aşamada meyveyi ögüne karıştırmayı kabul edemeyiz .a.s

güle güle gitgel truf ...opuyorumnanaktan misafirlikde zordur monti ama kaçmaklı olsada telefili yaparsan (2. aşama gibi )kilo almassın canım .....
kilonu not alıyorum canım ...opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi bakalım nazlım 4 gündür süper menüler geliyor senden hafta sonuda kaçamak yapma lütfen artık .a.s böyle devam et inan önümüzdeki hafta kilon çok güzel olur .kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkisdemekki monti amca senide yegenlige kabul edecek laceyim ...
bu hafta sizleride klisteye ekliyecegim eşim yapıyorsa senle onuda EKLEYEBİLİRİM..kaydirigubbakcemile3

Herkese mrb.dün giremedim rahatsızlandım çok bulantım vardı ama bu sabah minişimin
KALP ATIŞLARINI duydum 6+1 olmuşuz bugün dr.sağlıklı ve herşey yolunda dedi onun o minicik kalbini görmek beni çok heyecanlandırdı tarif edilemez bir duyguymuş bu :))

çikeğim müsaidsen fıstık hani senin liste vardi güncel. Kim nekadar kilo verdi diye .::))))))

senin kiolnuda haftalık alalım fıstık ... Not tutalım hamilemizin kilosu diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…