Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugunku menum
sabah: 2 dilim tam bugday ekmekli klasik kahvalti
oglen: yok (disarda idim ve midem cok kotu oldugu icin yiyemedim)
aksam : 5 tane minik izgara kofte, salata, 4-5 catal yogurt
su:1 litre
spor: 60 dk yuruyus :)

opuyorumnanaktangünaydın herkese...haftasonu giren olmamış pek,umarım pazartesi sabahı kaçaksız olarak döner herkes...iyi hafta sonları....

opuyorumnanaktangünaydın herkese...haftasonu giren olmamış pek,umarım pazartesi sabahı kaçaksız olarak döner herkes...iyi hafta sonları....
sanada iyi pazarlar zilim ....opuyorumnanaktan

tünaydın tüm fıstıklara ....a.s.

:lepi:monti ucurur işte ...kaydirigubbakcemile3

maytabım eminmisin 2 kilodaha kuzum yeter 50 kilo azsna kuruyacaksın iyce ...:uhm:akannehir
yok bu haftada 1. aşamadayım haftaya geçmeyi düşünüyorum ...şimdilik hedefime ulaştım .. bırazda çevrmdekiler alışsın bu kiloma yeter diyip duruyorlar ...sempatiksalakcinni.
benim verecek bikaç kilom var maytabım ama bi süre yaz boyu bunu korumak istiyorum malum biraz yogun olacak bu yaz .. ALLAH KISMET EDERSE ramazan sonu tekrar 1. aşamaya geçerim bende tabi yeni hedefimle ..yerimseniben..kaydirigubbakcemile5

bugunku menum
sabah: 2 dilim tam bugday ekmekli klasik kahvalti
oglen: yok (disarda idim ve midem cok kotu oldugu icin yiyemedim)
aksam : 5 tane minik izgara kofte, salata, 4-5 catal yogurt
su:1 litre
spor: 60 dk yuruyus :)

gunaydin arkadaslar , keyifli pazarlar diliyorum.
nihayet normale dondum. sabah klasik kahvalti ile gune basladim . suyumu icmeye devam ediyorum. aksama menumu yazarim
aebencigim ogun atlama konusunda haklisin ama midem o an cok berbatti. simdi cok sukur kendime geldim

opuyorumnanaktan

aebencim kafam karışa karışa yumurtayla ekmek yiyorum kahvaltıda bikaç gündür dün akşam ince bi dilim pasta yedim 2 kurabiye sabah batım 52.7 bi yandan seviniyorum bi yandan büyü bozulacak ve önünü alamııcam ve kilo alıcam diye korkuyorum onun dışında öğünlerim genelde 1 .aşama ama bozmadıom
ilk kitapta kaçamaksız 2.aşama ve kaçamaklı 2.aşama diye bölüm var
hatırlarsanız
kaçamaksız olan 50 ve altı beslenme
kaçamaklı öğünler birinci aşamaya uygun arada kaçamaklar var ben kaçamaklı olanı yapıyorum mesela akşam pastayı yemeden önce 1 salatalık yedim bilmiyorum işe yarıyomu gerçi 1 aydır bu şekildeyim kilo almadım az az veriyorum hatta
sevinmemmi lazım bilemedim
çıkmadan yazarsınn inşallah

günaydın kızlar bu aradaaa

maytabım yaptıgın çok dogru artık yumurtayla ekmek yiyebilirsin 2. aşamada hiç çekinme ....
pastadan öncede salatalık çok güzel . alkisalkisalkisyerimseniben
renkli yazdım yerleride çok güzel anlamışın ... 2. aşamda 2 yöntem var ikisinide uygulaya bilirsin ....hiç korkma kilon oturdu . kilo almassın ...yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

bunda montiyi 2 ay kaçamaksız yapmanında etkisi var işte pankreasın güçlendi arada bir yedigin pasta bile bozmaz düzenini .. dikkat etmen gereken bu büyük kaçmakları telefili yapman bunuda önünden salatalık yiyerek yapmışın zaten . birde bu kaçamakları çok sık yapmaman . hafyada 1 .2 kere hiç çekinmeden yiyebilirsin bu büyük kaçamaklarını ...cokacimcoook

bunlarım hepsini sende çok iyi biliyorsun artık .....olumunekankayizsmile:lepi:

sağol canım ohhh
içimi rahatlattın valla
sanada bol şans
kızlar 2.aşamaya geçelim diye heveslenmeyin öyle zorki:)))))

Selamlarrr,

Bugünki menüm:

Sabah:
1 küçük boy nektarin

Kahvaltı:
2 yumurta ve 1k.k. kadar peynirden omlet
Salata (iceberg)
2 yeşil zeytin ve çay

Öğle:
Ayran aşı (içinde salatalık ve iceberg yaprağı)

Akşam:
Tavuk şiş
Salata
Ayran

Bugün biraz proteine ağırlık vermek istedim. Protein ağırlıklı beslendiğimde daha iyi kilo verdiğimi fark ettim. (tabii suyumuda ona göre içiyorum)

Geçen gün Haluk saçaklı'nın bir konuşmasını dinledim...Tatlı konusunda akşam en geç 17.00 gibi yenilirse daha iyi olur dedi...ve şayet şekerle yüklenmiş vücuda bir de tatlı girerse gardı düşmüş boksör gibi olur vücut dedi..şayet yenilmişse arkasından bir bardak limonlu su içilirse glisemik endeksi düşürmede biraz da olsa katkısı olur dedi..tabii yememek en iyisi ama olurda kaçamak yapan arkadaşlara günü kısmen kurtarmak adına duyrulur:)))

iyi aksamlar , yuruyusumu yaptim . simdi menu zamani
sabah: 2 dilim t.b. ekmekli klasik kahvalti
oglen: yogurt ve salata
ara: 15 tane kiraz
aksam: 1 porsiyon et doner, ayran, salata
su: 2 litre
spor: 1 saat yuruyus

Günaydın bayanlar.

Haftasonları nasıl geçti bakalım.
Valla benim pek içaçıcı değil.
Cumartesi günü midye tava pazar günü de burger king kaçamağım var.
Ne yalan söyliyim pişman da değilim.
Zaten kafam bozuktu kendimi mutlu hissetmek için yemek istedim. ışe de yaradı.
Bu sabah tartılmadım moral bozmamak için. Önümüzdeki günlere bakalım diye kandırdım kendimi.
Bugün yine normal kahvaltımı yaptım. Keşke tüm günler haftaiçi gibi olsa ama olmuyor dışarı çıkınca bozuluyor.
Gerçi insanın kendi elinde bozmamak. Geçen günde burgera gidip salata yemiştim.
Neyse artık sağlık olsun.
Hepinize kocaman öpücüklerrrrrrrrrr.

herkese merhaba a.s. hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan

akrepçim çok geçmiş olsun .lütfen bizleri ihmal etme .enkısa zamanda inşallah saglıgına kavuşup aramıza dönersin opuyorumnanaktan

maytapcım arkadaşın adına çok üzüldüm Rabbim sabır versin geride kalanlara .merhumada rahmetiyle muamele etsin inşallah. :Saruboceq:

aeben abla ogluşunun iyileşmesine sevindim.tekrara çok geçmiş olsun inşallah opuyorumnanaktan

çiçekçim az kaldı geçecek inşallah bu günler Rabbim bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan

Günaydınnn,

Güzel bir hafta olması dileklerimlee...Bugünkü menüm:

Sabah: 1 küçük boy portakal

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı kadar z. ezmesi (yeşil ve siyah)
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık ezme
1/2 k.k. kadar peynir
1/2 domates, 1/2 salatalık

Öğle:
Kabak gondol (peynirli)
Salata

Akşam:
Tavuk haşlama
Salata
Ayran

sizinle paylaşmak istediğim bir şey var.biraz başınızı agrıtacagım ama ne yapalım hatrıma katlanacaksınız olumunekankayizsmile

öncelikle bende başdönmesi yapan kulagımla ilgili bir problemim vardı.bundan 13-14 ay önce doktora gittigimde sokaga çıkamayacak haldeydim.ayakta durmakta zorlanıyordum.artık sinirlerim iyice yıpranmıştı.doktora gittigimde kulagımla ilgili olan sıkıntımı tedavi ederken aynı zamanda antidepresan ilaçta verdi manen çok kötü bir durumda oldugum için.herneyse bugün tam 12 gün oldu ilacı bırakalı .düşünsenize 13 ay kullandım bu ilacı dile kolay .herneyse ilacı bırakırken epey bi boşluga düştüm onun yoksunluk duygusuyla ugraşırken doktor diyet falan pek yıpratma kendini dedi.tatilde üzerine gelince sizin anlayacagınız epey bi boşverdim herşeyi.şuan kendimi çok iyi hissediyorum Allahıma bin şükür.ve tam gaz yeniden montime sarıldım.bu sabah tartıldım epey bi artıdayım ama hiçte mutsuz değilim.inanıyorum kendime enkısa zamanda bu kilolardanda monti ve sizin desteğinizle kurtulacagım guclubacismile .hepinizi çok seviyorum kızlar Şeniz

ketum abla sürekli menülerini takip ediyorum.gerçekten harikasın.hepimiz için çok güzel örnek menüler.bakıyorum aeben ablamda çok memnun senin menülerinden .inşallah artık bende senin gibi istikrarlı bir şekilde montimi yapabilirim

ketum abla mönün harika.

narincim iyi olmana çok sevindim şekerim. hoşgeldin tekrar aramıza.

Canım herşeyden önce sağlığına kavuşmana çok sevindim, sonuçta herşeyin başı sağlık..Kilo da neymiş, monti sağolsun...tek tek veririsin kilolaları kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…