sanada iyi pazarlar zilim ....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın herkese...haftasonu giren olmamış pek,umarım pazartesi sabahı kaçaksız olarak döner herkes...iyi hafta sonları....
:lepi:monti ucurur işte ...kaydirigubbakcemile3e iyi o zaman
oturttum sayılır yeme düzenimi
bi seyirde gidiyorum ama 2 daha vermek istiyorum aslında bakalım
yemezken yenmiyorduda yemeye başlayınca bazı şeyleri devamı geliyor
menüde vermiyorum yeni gelen arkadaşların kafası karışmasın diye zillimde vermiyo
sende 2.aşamaya geçtin galba hayırlı olsun canım benim
bu arada kuzen 10 günde 2.5 verdi
sabah aradı beni sevinçten uçuyoooo
bu herşeye değer gerçekten
laceyim ögün atlaman kötü olmuş canım amcamın en kızldıgı olaylardandır ögün atlamak ...bugunku menum
sabah: 2 dilim tam bugday ekmekli klasik kahvalti
oglen: yok (disarda idim ve midem cok kotu oldugu icin yiyemedim)
aksam : 5 tane minik izgara kofte, salata, 4-5 catal yogurt
su:1 litre
spor: 60 dk yuruyus :)
maytabım yaptıgın çok dogru artık yumurtayla ekmek yiyebilirsin 2. aşamada hiç çekinme ....aebencim kafam karışa karışa yumurtayla ekmek yiyorum kahvaltıda bikaç gündür dün akşam ince bi dilim pasta yedim 2 kurabiye sabah batım 52.7 bi yandan seviniyorum bi yandan büyü bozulacak ve önünü alamııcam ve kilo alıcam diye korkuyorum onun dışında öğünlerim genelde 1 .aşama ama bozmadıom
ilk kitapta kaçamaksız 2.aşama ve kaçamaklı 2.aşama diye bölüm var
hatırlarsanız
kaçamaksız olan 50 ve altı beslenme
kaçamaklı öğünler birinci aşamaya uygun arada kaçamaklar var ben kaçamaklı olanı yapıyorum mesela akşam pastayı yemeden önce 1 salatalık yedim bilmiyorum işe yarıyomu gerçi 1 aydır bu şekildeyim kilo almadım az az veriyorum hatta
sevinmemmi lazım bilemedim
çıkmadan yazarsınn inşallah
günaydın kızlar bu aradaaa
maytabım yaptıgın çok dogru artık yumurtayla ekmek yiyebilirsin 2. aşamada hiç çekinme ....
pastadan öncede salatalık çok güzel . alkisalkisalkisyerimseniben
renkli yazdım yerleride çok güzel anlamışın ... 2. aşamda 2 yöntem var ikisinide uygulaya bilirsin ....hiç korkma kilon oturdu . kilo almassın ...yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
bunda montiyi 2 ay kaçamaksız yapmanında etkisi var işte pankreasın güçlendi arada bir yedigin pasta bile bozmaz düzenini .. dikkat etmen gereken bu büyük kaçmakları telefili yapman bunuda önünden salatalık yiyerek yapmışın zaten . birde bu kaçamakları çok sık yapmaman . hafyada 1 .2 kere hiç çekinmeden yiyebilirsin bu büyük kaçamaklarını ...cokacimcoook
bunlarım hepsini sende çok iyi biliyorsun artık .....olumunekankayizsmile:lepi:
sağol canım ohhh
içimi rahatlattın valla
sanada bol şans
kızlar 2.aşamaya geçelim diye heveslenmeyin öyle zorki:)))))
sizinle paylaşmak istediğim bir şey var.biraz başınızı agrıtacagım ama ne yapalım hatrıma katlanacaksınız olumunekankayizsmile
öncelikle bende başdönmesi yapan kulagımla ilgili bir problemim vardı.bundan 13-14 ay önce doktora gittigimde sokaga çıkamayacak haldeydim.ayakta durmakta zorlanıyordum.artık sinirlerim iyice yıpranmıştı.doktora gittigimde kulagımla ilgili olan sıkıntımı tedavi ederken aynı zamanda antidepresan ilaçta verdi manen çok kötü bir durumda oldugum için.herneyse bugün tam 12 gün oldu ilacı bırakalı .düşünsenize 13 ay kullandım bu ilacı dile kolay .herneyse ilacı bırakırken epey bi boşluga düştüm onun yoksunluk duygusuyla ugraşırken doktor diyet falan pek yıpratma kendini dedi.tatilde üzerine gelince sizin anlayacagınız epey bi boşverdim herşeyi.şuan kendimi çok iyi hissediyorum Allahıma bin şükür.ve tam gaz yeniden montime sarıldım.bu sabah tartıldım epey bi artıdayım ama hiçte mutsuz değilim.inanıyorum kendime enkısa zamanda bu kilolardanda monti ve sizin desteğinizle kurtulacagım guclubacismile .hepinizi çok seviyorum kızlar Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?