ketum abla sürekli menülerini takip ediyorum.gerçekten harikasın.hepimiz için çok güzel örnek menüler.bakıyorum aeben ablamda çok memnun senin menülerinden .inşallah artık bende senin gibi istikrarlı bir şekilde montimi yapabilirim
ketum abla mönün harika.
narincim iyi olmana çok sevindim şekerim. hoşgeldin tekrar aramıza.
Canım herşeyden önce sağlığına kavuşmana çok sevindim, sonuçta herşeyin başı sağlık..Kilo da neymiş, monti sağolsun...tek tek veririsin kilolaları kaydirigubbakcemile5
dün bulguru yemedigine eminim ...:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlaaaarrrrrr :)
selam kızlaaaarrrrrr :)
kiraz hoşgeldin aramıza herşey gönlünce olsun canım
merhaba kızlar montide k-flakes türevi seyler serbestmi
a.saynı şeyi yazardım ablam ..Selam meyvenull, bildiğim kadarı ile sadece yulaf ezmesine (sade) izin var ve yağ oranı düşük süt ile yenmesi gerekiyor...aeben geldiğinde de gerekli açıklamayı yapar canım...
hoş geldin kirazım ...slm kızlar...bende cumartesi günü ne zamandan beri yapmak isteyipte yapamadığım monti diyetine başladım...cuma günki kilom 78,800 dü..aeben ablacım benide listeye eklermisinopuyorumnanaktan
bu arada aebenimi bugün göremedim,ne takıma uğramış nede buraya,sanırım bebelerden fırsat bulamadı
normal monti yap narin yanlız proteinin biraz artır .....bu yeterli olur karbonhidrat diyeti yaparsan montinin etkisini sekteye uyratırsın bünye o beslenmeye alışınca montiye dönünce zaman kaybı olur ... sen montiye kaçamaksız başla ve dedigim gibi her iki ana ögünündede agırlıgı proteine ver...montignacın tecrübeleri bayanları yogun kaçamaklı bir haftadan sonra nasıl beslenmeliyizki vücut rayına otursun.karbonhidrat diyeti yapılabilirmi mesala 1 hafta boyunca yada daha farklı ne yapılabilir ki pankreans kendine gelsin
bakıyorum 3 gündür menülerine kirazım gayet başarılısn ..menülerimi burayada yazayım
dünki menüm
kahvaltı
3 dilim denge lıght
3 çatal lor peyniri
domates,salatalık,peynir
öğle
tavuk ızgara
salata
ayran
ara
kiraz,erik,kayısı
akşam
yumurta salatası
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
ara
1 eik,2 kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?