Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Çookkk teşekkürler canım....ne mutlu bana (ay şımarıyom mu ne )COLOR]

İrem&Özgecimmm sana da teşekkürler canım...

ketum abla mönün harika.

narincim iyi olmana çok sevindim şekerim. hoşgeldin tekrar aramıza.

Canım herşeyden önce sağlığına kavuşmana çok sevindim, sonuçta herşeyin başı sağlık..Kilo da neymiş, monti sağolsun...tek tek veririsin kilolaları kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan

slm kızlar...bende cumartesi günü ne zamandan beri yapmak isteyipte yapamadığım monti diyetine başladım...cuma günki kilom 78,800 dü..aeben ablacım benide listeye eklermisinopuyorumnanaktan

bu arada aebenimi bugün göremedim,ne takıma uğramış nede buraya,sanırım bebelerden fırsat bulamadı

montignacın tecrübeleri bayanları yogun kaçamaklı bir haftadan sonra nasıl beslenmeliyizki vücut rayına otursun.karbonhidrat diyeti yapılabilirmi mesala 1 hafta boyunca yada daha farklı ne yapılabilir ki pankreans kendine gelsin

selam kızlaaaarrrrrr :)

slm nuromm,nasılsın,takıma bi cee deyip kaçıyosun,özlüyorum ama ben seniŞenizŞeniz

bu arada bende montiye başladım,2 ekime kadar en az 10 kilo vermem lazım,tabi istedğim daha fazla vermek ama...
yoksa şişko bi gelin olucam,delikafaduldendelikafaduldenbuda en son istediğim şeyy

menülerimi burayada yazayım
dünki menüm

kahvaltı
3 dilim denge lıght
3 çatal lor peyniri
domates,salatalık,peynir

öğle
tavuk ızgara
salata
ayran

ara
kiraz,erik,kayısı

akşam
yumurta salatası
patlıcan salatası
1 kase yoğurt

ara
1 eik,2 kayısı

Selam meyvenull, bildiğim kadarı ile sadece yulaf ezmesine (sade) izin var ve yağ oranı düşük süt ile yenmesi gerekiyor...aeben geldiğinde de gerekli açıklamayı yapar canım...
a.saynı şeyi yazardım ablam ..

hayırlı akşamlar..
gelemedim ...
bugün cenazemiz vardı.. abla dedigim 13 snelik eski komşum..
2 senedir kanserle savaşıyordu bu sabah hakkın rahmetine kavuştu ... onu ugurladık bugün MEKANI CENNET OLSUN ...
ben koptum herşeyden ..biraz ugramassam kusura bakmayın......
herşey boş, sevdiklerinizi kırmayın ....

hoş geldin kirazım ...
normal monti yap narin yanlız proteinin biraz artır .....bu yeterli olur karbonhidrat diyeti yaparsan montinin etkisini sekteye uyratırsın bünye o beslenmeye alışınca montiye dönünce zaman kaybı olur ... sen montiye kaçamaksız başla ve dedigim gibi her iki ana ögünündede agırlıgı proteine ver...

bakıyorum 3 gündür menülerine kirazım gayet başarılısn ..
listeye tabi eklerim ama şuan daha geçen haftanın kilolarını bile ekleyemedim biraz zaman verin bana kendimi toplayım eklerim oldumu ..:çok üzgünüm:

Aebencimm, başın sağolsun canım, herşey biz insanlar için, Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…